Beauty

Jane Iredale | PlayOn lip crayon

26 juli 2015

jane iredale playon lip crayon 2 - Jane Iredale | PlayOn lip crayon
De dikke potloden met hierin een lipproduct zijn niet meer weg te denken uit beautyland en ik vind dit denk ik toch wel één van de leukste ontwikkelingen van de laatste jaren op make-upgebied. In plaats van een standaard lipstick of lipgloss zit de substantie nu in een handige potloodvorm wat ik vooral heel praktisch vind werken. Door de punt kan je namelijk redelijk precies de kleur aanbrengen op de lippen en vaak zitten er net wat meer verzorgende boters en/of oliën in verwerkt dan in een standaard lipstick. Dat er steeds meer merken zijn die zo’n product in het assortiment opnemen is dan ook geen verrassing, zo zijn er nu ook de Jane Iredale PlayOn lip crayons. Lees verder voor meer informatie, foto’s, reviews, full face foto’s en swatches.

jane iredale playon lip crayon 1 - Jane Iredale | PlayOn lip crayon
Deze variant van Jane Iredale zit in een goudkleurig potlood met de kleur van de lipstick aan de achterkant en een transparante dop. In elke stick zit 2,8g product, wat te vergelijken is met de meeste lipsticks van andere merken. Er zijn in totaal zeven verschillende kleuren verkrijgbaar in verschillende finishes waarvan ik er vandaag drie aan je laat zien. Heel erg fijn om te weten: in de lip crayons zitten verzorgende en hydraterende oliën die de lippen verzorgen en verzachten.

jane iredale playon lip crayon 3 - Jane Iredale | PlayOn lip crayon
jane iredale playon lip crayon 4 - Jane Iredale | PlayOn lip crayon
jane iredale playon lip crayon 5 - Jane Iredale | PlayOn lip crayon
Van links naar rechts zie je de volgende kleuren:

Luscious, een redelijk donkerbruine kleur met een tintje paars erin verwerkt wat ik een groot voordeel vind omdat vaak een bruine kleur nogal ‘doods’ kan staan en hij zo toch net wat extra’s krijgt. Ik vind mijzelf nog altijd niet iemand voor een bruine lipstick, maar ik zal er waarschijnlijk gewoon aan moeten wennen. Het is namelijk een enorm opkomende trend voor het najaar en aankomende winter.. Deze kleur dekt erg goed en heeft een beetje een satijnmatte finish op mijn lippen.

Charming, mijn favoriet van deze drie en dat is vast geen verrassing. Het is een frisse medium roze kleur die iets naar paars neigt te gaan met een satijnglans. Hij draagt net wat soepeler dan de bruine variant, maar dat heeft met het verschil tussen satijnmat en satijnglans te maken en is dus maar net wat je voorkeur van resultaat is. Ook deze kleur dekt de natuurlijke lipkleur goed.

Hot, een intens rode kleur met een mooie glans. Het is fijn dat deze rode kleur niet echt een warme of koele ondertoon heeft, waardoor het zo’n kleur rood is wat waarschijnlijk bij heel veel verschillende vrouwen goed zal staan. Zoals je kan zien dekt ook deze kleur erg goed.

De lippotloden brengen heel zacht en soepel aan, dragen comfortabel en ik heb een beetje het idee van een verzorgende lippenbalsem tijdens het dragen. Een klein hapje en drankje overleven ze met gemak, maar na een uitgebreide lunch of diner of na een uurtje of drie is bijwerken toch echt wel nodig.

De Jane Iredale Lip Crayons zijn vanaf september verkrijgbaar voor €22,00 per stuk. Fijn om te weten: de producten van Jane Iredale bevatten geen minerale make-up in nanoformaat, bevatten geen parabenen, bevatten ontstekingswerende ingrediënten, zijn klinisch en dermatologisch getest op veiligheid en allergieën, zijn niet comedogeen, olievrij en niet getest op dieren. Op de website van Jane Iredale kan je een verkooppunt bij jou in de buurt zoeken.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 2 augustus 2015 at 09:39

  Ik heb al een aantal make up producten van Jane Iredale uitgeprobeerd en telkens zijn ze mij goed bevallen.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 26 juli 2015 at 15:12

  Ah ik ben ook zo blij met deze ontwikkeling. Het is veel gebruiksvriendelijler. Daarnaast ben ik blij dat er ook meer merken komen die natuurlijke cosmetica verkopen. Deze minerale make up is ook stunning!

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 26 juli 2015 at 14:34

  Ziet er goed uit! :-) Ik vind die bruine kleur echt mooi bij jou passen!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 26 juli 2015 at 13:20

  Wat een prachtige productfoto’s! And kudos on the symmetry of your face shots, girl! Hele mooie kleuren.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 26 juli 2015 at 12:56

  De kleur Lucious staat je juist erg goed hoor! Leuke producten. Moet je ze slijpen? Ik vind dit soort producten ook heel erg fijn en heb er drie van verschillende merken. Wel varianten die een draai functie hebben. Dat vind ik namelijk wel een eis. Slijpen vind ik namelijk irritant haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 juli 2015 at 13:39

   Dankjewel voor je enthousiaste reactie! Ja, je moet ze wel slijpen wat met een jumbo sharpener echt heel soepeltjes gaat trouwens :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 26 juli 2015 at 11:56

  Wat zien deze er mooi uit, maar wat jammer dat ze maar 3 minuten blijven zitten

 • Avatar van marjolean
  Reply marjolean 26 juli 2015 at 11:42

  Die rode vind ik super tof! En de andere twee kleurtjes zijn ook heel mooi :).

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 26 juli 2015 at 11:09

  Hele mooie kleuren, vind de rode ook echt heel mooi!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 26 juli 2015 at 11:01

  Wat een mooie kleuren! Nog nooit van dit merk gehoord, ga zeker eens even kijken.

 • Avatar van Bianca|pinkit (@BlogsvanBianca)
  Reply Bianca|pinkit (@BlogsvanBianca) 26 juli 2015 at 10:56

  Wat een mooie kleuren, zien er echt goed uit x

 • Avatar van Danique
  Reply Danique 26 juli 2015 at 10:52

  Wat zien ze er mooi uit! Ze staan je allemaal erg mooi. Alleen vind ik €22 toch wat aan de hoge kant.

 • Avatar van Anneloes
  Reply Anneloes 26 juli 2015 at 10:33

  Ik ken het merk wel van naam, maar heb het nog niet zelf getest. De kleuren staan je prachtig en ik ben nu heel benieuwd, maar ik vind 22€ voor een potloodachtge lipstick toch wat prijzig denk ik (vooral omdat ik al zóveel andere lipsticks heb!).

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 26 juli 2015 at 10:18

  Ja I love it!
  Ben ook helemaal fan!
  En jij kunt Luscious echt wel hebben!
  Vind het beter bij je staan dan de Hot!
  Zachter!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 26 juli 2015 at 10:02

  Ze zijn pretty! Luscious staat je echt heel erg mooi. Ik denk dat Charming mijn favoriete kleur is !

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 26 juli 2015 at 09:55

  Ik vind dat je die bruine lipstick juist erg goed kan hebben, aan wennen zeg ik dan ook maar :-)! Charming zou denk ik ook mijn favoriet zijn als ik zo naar alle kleuren kijk! Ja, mooie lippotloden!

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 26 juli 2015 at 09:23

  Charming zou echt een kleurtje voor mij zijn! Ziet er goed uit, Jane Iredale lijkt me een mooi merk.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 juli 2015 at 09:08

  Mooie kleuren lippencils!
  Het merk wordt steeds bekender en hoop dat dit snel bij de parfumerie winkels verkocht zal gaan worden.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.