Fashion

Plussize tip | Lingerie van Dutch Designers Outlet

10 juli 2015

dutch designers outlet 1 - Plussize tip | Lingerie van Dutch Designers Outlet
Vandaag wil ik weer een erg fijne tip met je delen als het gaan om lingerie, waar je ook tot in de grote maten terecht kan en laat ik mijn 2 nieuwste aanwinsten aan je zien. Als het om lingerie gaat ben ik een grote fan van de vrouwelijke printjes en kantjes en de meer romantische kleuren. Waar gaat jouw voorkeur eigenlijk naar uit? Laat het weten onder dit artikel en je maakt kans op €100,- shoptegoed voor Dutch Designers Outlet!
dutch designers outlet 2 - Plussize tip | Lingerie van Dutch Designers Outlet
Ik kies eigenlijk altijd voor een beha met een ‘schaal’ als cup – wel de mooie vorm en geen zichtbare tepels door kleding zonder extra vulling – maar ik zag het schattige printje van deze Underlines Intimates softcup beugelbh en was verkocht. Hij geeft iets minder steun dan ik gewend ben van de schaalvarianten, maar zit wel heel erg lekker en is echt geschikt voor ‘elke dag’. Deze beha is in de sale verkrijgbaar voor €12,50 en gaat tot en met maat 95F.

Deze Signature by After Eden beha die je hieronder ziet is echt prachtig om te zien en duidelijk een stukje duurder en luxer. Een prachtige beha met ‘schalen’ in een kantprint, een mooie afwerking en wat bredere bandjes die niet knellen of afzakken. Dit Toulouse-model is verkrijgbaar voor €44,99 en gaat tot en met maat 100F.

dutch designers outlet 3 - Plussize tip | Lingerie van Dutch Designers Outlet

Bij Dutch Designers Outlet kan je terecht voor fashion en lingerie van merken als Marlies Dekkers, Sapph, After Eden en HushHush tot en met cupmaat J. Je kan er dus ook als plussize lady goed terecht. Het is één van de grootste lingerieshops van de Benelux en staat bekend om zijn scherpe prijzen.

Ik mag €100,- shoptegoed voor lingerie weggeven aan één gelukkige lezer(es) van Curvacious.nl. Daarmee kan jij voor jezelf vast en zeker wat moois uitzoeken :)

Hoe maak je kans op deze prijs?
1. Laat een reactie achter onder dit artikel en vertel wat je favoriete stijl lingerie is. Ben je meer het casual of sportieve type, juist van de felle kleurtjes en printjes of ga je voor vrouwelijk met kant?
2. Meld je aan voor de nieuwsbrief op DutchDesignersOutlet voor een extra kans
3. Volg DutchDesignersOutlet op Facebook en like & share dit bericht voor nòg een extra winkans.

De winactie loopt tot en met 17 juli 2015, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Meer fijne plussize (web)shopadresjes vind je in dit handige overzicht met plussize shops.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 17 juli 2015 at 23:47

  Hi Desirée,

  Ik hou van vrouwelijke sexy lingerie en bh’s in het rood, zwart met iets bijzonder zoals de Signature by After Eden hierboven en paars die mij een mooi decolleté geven, en heb een enorme zwak voor mooie lingerie.In een mooie lingerie voel ik me vrouwelijk, sexy en krachtig in maar helaas is die in mijn maat vaak lastig te vinden en moet ik het doen met een simpele zwarte,witte en/of slechtzittende bh die mijn borsten er vaak minder mooi uit laten zien i.p.v ze er op hun best uit te laten zien.
  Dus bedankt voor de tip, want ik heb bij DutchDesignersOutlet al een paar mooie bh’s gevonden zelfs in mijn maat;-) Ik heb me gelijk ook ff voor hun nieuwsbrief aangemeld, fb geliked, en aan mijn favorieten toegevoegd, want een adresje voor mooie en betaalbare bh’s is altijd fijn.

 • Avatar van forestelven
  Reply forestelven 17 juli 2015 at 22:20

  last minute doe ik ook nog mee heb deze winactie net gezien en dacht ik pak gewoon mijn kans.
  Ik hou van vrouwelijke bh maar eerlijk gezegd maakt dat mij weinig uit, Ik heb een grote cupmaat tussen H-I en heb geen enkele bh die mij eigenlijk past. Omdat het oom een winkel gaat die tot J verkocht volgens je blog, lijkt me gewoon super mee te doen en hopelijk heb ik ten minste een bh die mij genoeg steun geeft en niet te zeer doet!
  groetjes,
  Elvira van der Heijden

 • Avatar van Marie-Louise
  Reply Marie-Louise 17 juli 2015 at 20:58

  Mooie actie. I ❤️ DDO!

 • Avatar van Carolena Poortvliet
  Reply Carolena Poortvliet 17 juli 2015 at 17:44

  Super mooie actie, ik maak graag kans op dat mooie shoptegoed! Ik houd van diverse stijlen lingerie, al naar gelang mijn stemming.. :-) Het moet wel altijd apart zijn!
  Hopelijk heb ik geluk..

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Fashion
polette zonnebril
New in | Polette zonnebrillen op sterkte

Op foto’s ben ik niet vaak met bril te zien, maar als ik aan het werk ben kan ik er...

Close