Fashion

Plussize tip | Lingerie van Dutch Designers Outlet

10 juli 2015

Dutch Designers Outlet
Vandaag wil ik weer een erg fijne tip met je delen als het gaan om lingerie, waar je ook tot in de grote maten terecht kan en laat ik mijn 2 nieuwste aanwinsten aan je zien. Als het om lingerie gaat ben ik een grote fan van de vrouwelijke printjes en kantjes en de meer romantische kleuren. Waar gaat jouw voorkeur eigenlijk naar uit? Laat het weten onder dit artikel en je maakt kans op €100,- shoptegoed voor Dutch Designers Outlet!
Dutch Designers Outlet
Ik kies eigenlijk altijd voor een beha met een ‘schaal’ als cup – wel de mooie vorm en geen zichtbare tepels door kleding zonder extra vulling – maar ik zag het schattige printje van deze Underlines Intimates softcup beugelbh en was verkocht. Hij geeft iets minder steun dan ik gewend ben van de schaalvarianten, maar zit wel heel erg lekker en is echt geschikt voor ‘elke dag’. Deze beha is in de sale verkrijgbaar voor €12,50 en gaat tot en met maat 95F.

Deze Signature by After Eden beha die je hieronder ziet is echt prachtig om te zien en duidelijk een stukje duurder en luxer. Een prachtige beha met ‘schalen’ in een kantprint, een mooie afwerking en wat bredere bandjes die niet knellen of afzakken. Dit Toulouse-model is verkrijgbaar voor €44,99 en gaat tot en met maat 100F.

Dutch Designers Outlet

Bij Dutch Designers Outlet kan je terecht voor fashion en lingerie van merken als Marlies Dekkers, Sapph, After Eden en HushHush tot en met cupmaat J. Je kan er dus ook als plussize lady goed terecht. Het is één van de grootste lingerieshops van de Benelux en staat bekend om zijn scherpe prijzen.

Ik mag €100,- shoptegoed voor lingerie weggeven aan één gelukkige lezer(es) van Curvacious.nl. Daarmee kan jij voor jezelf vast en zeker wat moois uitzoeken :)

Hoe maak je kans op deze prijs?
1. Laat een reactie achter onder dit artikel en vertel wat je favoriete stijl lingerie is. Ben je meer het casual of sportieve type, juist van de felle kleurtjes en printjes of ga je voor vrouwelijk met kant?
2. Meld je aan voor de nieuwsbrief op DutchDesignersOutlet voor een extra kans
3. Volg DutchDesignersOutlet op Facebook en like & share dit bericht voor nòg een extra winkans.

De winactie loopt tot en met 17 juli 2015, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Meer fijne plussize (web)shopadresjes vind je in dit handige overzicht met plussize shops.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 17 juli 2015 at 23:47

  Hi Desirée,

  Ik hou van vrouwelijke sexy lingerie en bh’s in het rood, zwart met iets bijzonder zoals de Signature by After Eden hierboven en paars die mij een mooi decolleté geven, en heb een enorme zwak voor mooie lingerie.In een mooie lingerie voel ik me vrouwelijk, sexy en krachtig in maar helaas is die in mijn maat vaak lastig te vinden en moet ik het doen met een simpele zwarte,witte en/of slechtzittende bh die mijn borsten er vaak minder mooi uit laten zien i.p.v ze er op hun best uit te laten zien.
  Dus bedankt voor de tip, want ik heb bij DutchDesignersOutlet al een paar mooie bh’s gevonden zelfs in mijn maat;-) Ik heb me gelijk ook ff voor hun nieuwsbrief aangemeld, fb geliked, en aan mijn favorieten toegevoegd, want een adresje voor mooie en betaalbare bh’s is altijd fijn.

 • Avatar van forestelven
  Reply forestelven 17 juli 2015 at 22:20

  last minute doe ik ook nog mee heb deze winactie net gezien en dacht ik pak gewoon mijn kans.
  Ik hou van vrouwelijke bh maar eerlijk gezegd maakt dat mij weinig uit, Ik heb een grote cupmaat tussen H-I en heb geen enkele bh die mij eigenlijk past. Omdat het oom een winkel gaat die tot J verkocht volgens je blog, lijkt me gewoon super mee te doen en hopelijk heb ik ten minste een bh die mij genoeg steun geeft en niet te zeer doet!
  groetjes,
  Elvira van der Heijden

 • Avatar van Marie-Louise
  Reply Marie-Louise 17 juli 2015 at 20:58

  Mooie actie. I ❤️ DDO!

 • Avatar van Carolena Poortvliet
  Reply Carolena Poortvliet 17 juli 2015 at 17:44

  Super mooie actie, ik maak graag kans op dat mooie shoptegoed! Ik houd van diverse stijlen lingerie, al naar gelang mijn stemming.. :-) Het moet wel altijd apart zijn!
  Hopelijk heb ik geluk..

 • Avatar van Trudy
  Reply Trudy 17 juli 2015 at 17:42

  Leukkk ik ben al jaren klant bij DDO en ga voor vrouwelijk met kant, extra bandjes, stenen, frutsels, betaalbaar, kleurig, rustig. Eigenlijk van alles wat.

  Je hebt niets gelogen in je artikel in ieder geval want ook voor grote maten kan je bij ze terecht.

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 17 juli 2015 at 15:42

  Ik doe graag mee aan de winactie (dank voor het last minute delen op social media <3)

  Vroeg droeg ik het liefst basic zwarte of donkerblauwe beha's, maar de laatste jaren probeer ik steeds vaker voor een vrolijk printje op kleurtje te gaan. Beha's met veel kant voel ik me nog niet helemaal prettig bij, maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven of beha's met een kant-print er op in combinatie met een contrasterende kleur i.p.v. echt kant, dat vind ik dan wel weer heel tof! Op dit moment is mijn favoriete beha een prachtige kobaltblauwe Deco beha van Freya.

 • Avatar van Katrien Vreven
  Reply Katrien Vreven 17 juli 2015 at 14:57

  Ik ga voor sportief, kleurrijk met een tikje sexy. Dat is voor mij Sapph. Al jaren bestel ik bij DDO en ben ook al een paar keer in de winkel geweest. Superadresje! De nieuwsbrief en FB ben ik dus al voor aangemeld! Ik zoek nog wat zomerse lingerie voor onder mijn nieuwste outfits, dit winnen zou dus van pas komen! Groetjes!

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 17 juli 2015 at 13:23

  Mijn voorkeur is vrouwelijk (liefst zwart) met kant

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 15 juli 2015 at 21:02

  Ik ga doorgaans voor wat stoerder, vooral veel Sapph in de kast met grafische prints in zwart met felle kleuren. maar zou dan denk ik als ik de prijs zou winnen ook juist eens een wat romantischer model uitzoeken om te kijken hoe dat bevalt. Overigens grappig te zien hoe jouw stijltje ook eigenlijk terug komt in de opmaak van je blog :-)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 15 juli 2015 at 17:09

  Ik ben een groot fan van DDO omdat ik ook nu ik borstvoeding geef bij hen terecht kan voor een sexy beha met een stoer randje

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 17 juli 2015 at 08:52

   Bedankt voor je leuke reactie Eline. Goed om te horen dat we fans hebben! Succes met winnen Eline!
   Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van Laureen
  Reply Laureen 15 juli 2015 at 13:08

  In principe komen al mijn bh’s bij de ddo vandaan dit omdat deze altijd passen maar vooral omdat ze betaalbaar zijn. De printjes kantjes e.d. maken mij over het algemeen niet zo heel veel uit. Wat ik wel belangrijk vind is dat mijn grote borsten niet te laag hangen in een bh en niet te veel wiebelen.

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 14 juli 2015 at 23:26

  Als het om lingerie gaat, wil ik eigenlijk als eerste een mooie pasvorm. Ik heb een flinke cup en wil geen lelijke bobbels. En verder geen kant voor mij, maar een leuke felle kleur of mooi design kan ik altijd wel waarderen.
  Laatst heb ik Sapph ontdekt, die setjes passen mij erg mooi.
  Ik kan wel weer een nieuw setje gebruiken, dus ik hoop… duim… ;-)

 • Avatar van zoë
  Reply zoë 14 juli 2015 at 15:38

  ik doe mee!
  ik ben meer van de vrouwelijke lingerie!
  heb me ook voor de nieuwsbrief ingeschreven.

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 17 juli 2015 at 08:50

   Leuk dat je mee doet Zoë! Veel succes.
   Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 14 juli 2015 at 15:31

  Ik hou erg van felle kleuren en leuke printjes, ik draag graag casual.

 • Avatar van CJM de Kok
  Reply CJM de Kok 14 juli 2015 at 12:37

  Favoriete stijl is vrouwelijk en origineel, maar comfortabel

 • Avatar van Melissa van Stipdonk-maas
  Reply Melissa van Stipdonk-maas 14 juli 2015 at 11:53

  Wat een superleuke actie. Ik ga voor vrouwelijk / sexy. Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief en ik volg / like via fb (melissa.vanstipdonkmaas). liefs melissa

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 17 juli 2015 at 08:48

   Hallo Melissa,
   Wat fijn om te horen dat je de actie leuk vindt en super leuk dat je mee doet! De winactie loopt tot vanavond 23.59 uur. Ik wens je veel succes met winnen!
   Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 14 juli 2015 at 10:55

  Ik hou het meest van lingerie in felle kleuren. Hangt af van in welke stemming ik ben, een beetje kant kan ook altijd.
  Ik weet alvast wat ik op mijn verlanglijstje ga zetten: lingerie van Dutch Designers Outlet!
  Veel succes iedereen!

 • Avatar van Aniek
  Reply Aniek 14 juli 2015 at 08:53

  Ik doe graag mee.

 • Avatar van Heidie
  Reply Heidie 13 juli 2015 at 21:34

  Ik maak graag kennis met Dutchdesignersoulet.com. Eerder nog niet van gehoord maar ik zie dat ze hele fijne merken hebben dus met dat shoptegoed weet ik wel raad.

  • Avatar van Heidie
   Reply Heidie 13 juli 2015 at 21:36

   Mijn voorkeur gaat overigens naar casual lingerie uit. Zo’n fijne naadloze t-shirt bh, maar dan wel met een leuke Zebraprint of fel kleurtje.

 • Avatar van Lucienne
  Reply Lucienne 13 juli 2015 at 21:31

  Ik ga voor vrouwelijk sexy met kant.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 13 juli 2015 at 20:32

  Super leuke actie, maak graag kans om eens Dutch Designer lingerie te shoppen !

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 13 juli 2015 at 17:49

  Ik hou voor overdag toch vooral van comfort, maar `s avonds van kant en ander leuk zwart en rood ondergoed :-)
  (ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief)

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 13 juli 2015 at 14:10

  Lingerie die mij van de mooiste kant laat zien, met kant dus!

 • Avatar van Hennie
  Reply Hennie 13 juli 2015 at 05:02

  Zo’n mooie actie verdient alle aandacht

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 13 juli 2015 at 09:54

   Hallo Hennie,

   Bedankt voor je bericht. Goed om te horen dat je de winactie kunt waarderen!

   Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van Miranda Van de Moosdijk
  Reply Miranda Van de Moosdijk 13 juli 2015 at 04:45

  Ik hou van vrouwelijke lingerie met kant. Maar ook van sportief in felle kleurtjes.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 12 juli 2015 at 17:34

  Ik ga graag voor een beetje spannend, maar wel comfortabel :) Het liefst draag ik een bh met voorgevormde cups, maar vanwege een wat “moeilijke maat” is de keuze vaak toch wat beperkt.

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 12 juli 2015 at 13:01

  Lingerie?

  Ik durf mijn tenten geen lingerie te noemen…
  Zou dolgraag eens ‘echte’ lingerie dragen…
  Maar met mijn maat, gebrek aan zelfvertrouwen en budget helaas geen lingerie in huis.
  Het enige setje wat ik heb, komt bij Zeeman vandaan… fel rood en kant op de cups (want anders irriteerde het)
  Verder draag ik zwarte 1 persoons tenten…
  Maar wat zou het leuk zijn om samen met de nieuwe medicatie & een nieuwe therapie beetje bij beetje eigenwaarde en zelfrespect te herwinnen… En daarmee ook te ontdekken voor welke lingerie ik warm loop…

 • Avatar van Jolijn Doelman
  Reply Jolijn Doelman 12 juli 2015 at 11:18

  Super leuke actie! Ik zou gaan voor vrouwelijk met kan en vrolijke kleurtjes.

 • Avatar van marije
  Reply marije 12 juli 2015 at 08:15

  Ik hou van kleurtjes en wat kant af en toe is ook leuk!

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 11 juli 2015 at 18:37

  Geweldig wat een super mooie actie, ik ben meer een romantisch vrouwelijk type en met het mooie kant.Soms ook een beetje sportief. de zachte kleuren en in het wit vind ik het mooiste. Zou het echt super vinden om zo mooi setje te dragen.

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 11 juli 2015 at 18:32

  Wow… wat zou dat heerlijk zijn! Het is al moeilijk genoeg om een goede winkel te vinden voor een maatje meer, dus ik ben erg benieuwd! Ik zal maar eerlijk zijn, de laatste tijd heb ik niet zo vaak meer echt mooie lingerie aan. Ik denk dat dat komt omdat ik iets ben aangekomen en me dat dan juist wel ontzeg! Raar eigenlijk, want je kan je er zo goed door voelen (en heel cliche…. ook al weet jij dat je de enige bent die weet dat er een mooi setje onder je kleren zit!). Als ik tijden heb dat ik wel weer wat lingerie draag dan is dat meestal vrouwelijk met veel kant, de ene keer mooi simpel zwart en de andere keer rood of roze.
  Leuk dat je die adresjes erbij hebt gedaan, de moeite waard om zometeen eens in te verdiepen… ;-)

 • Avatar van Claiudia Noordermeer
  Reply Claiudia Noordermeer 11 juli 2015 at 10:26

  Wat een gave actie! Ik ben meer het type strak en elegant en hou van de Marlies Dekkers stijl

 • Avatar van Barbera
  Reply Barbera 10 juli 2015 at 22:30

  Ik zou een gat in de lucht springen met zo’n bedrag aan lingerie-shoptegoed
  Want ik weet hoeveel mooie lingerie voor een vrouw doet
  Ik ga voor de sportieve, maar vrouwelijke stijl met leuke kleuren
  Om bij het aankleden meteen mijn humeur wat op te fleuren!

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 13 juli 2015 at 09:49

   Bedankt voor je leuke reactie Barbera.

   Je hebt er zelfs een rijmpje aan toegevoegd!

   Succes met winnen!

   Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 10 juli 2015 at 22:23

  Ik hou van vrouwelijk! Daarbij kies ik meestal voor zwart omdat dat het makkelijkst combineerbaar is met mijn kleding. Maar in principe hou ik van alle kleuren.

 • Avatar van natasja emmen
  Reply natasja emmen 10 juli 2015 at 22:16

  Waanzinnig leuke aktie, ik maak natuurlijk dolgraag kans op dit geweldige shoptegoed. Ik persoonlijk hou van vrouwelijke lingerie, dus mooie stofjes en kantjes. Vind het heel belangrijk om onder mijn gewone kleding een leuk setje te dragen

 • Avatar van Henriette Leeuwis
  Reply Henriette Leeuwis 10 juli 2015 at 22:10

  Ik ben meer het casual type, en houd van vrouwelijk en romantisch :-)

 • Avatar van Mylou
  Reply Mylou 10 juli 2015 at 22:05

  Wat leuk! Ik ben meer van het casual type, lekker simpel.

 • Avatar van Doortje Nicolai
  Reply Doortje Nicolai 10 juli 2015 at 21:50

  Ik ga meestal voor sportief, maar af en toe laat ik me graag van mijn romantische KANT zien ☺️
  Mooie actie, die ik graag deel met mijn vriendinnen!
  Groetjes,
  Doortje

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 13 juli 2015 at 09:46

   Bedankt voor je reactie Doortje. Ook super tof dat je de actie deelt met je vriendinnen!

   Succes!

   Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 10 juli 2015 at 18:38

  Ook ik ga altijd voor een schaal of een push-up. Ik ben dol op felle en intense kleuren maar wel vrouwelijk en liefst wat luxuezere stoffen.
  Ik heb me meteen aangemeld voor de nieuwsbrief.

 • Avatar van ilsiee prins
  Reply ilsiee prins 10 juli 2015 at 17:26

  Wauw… Wat een waanzinnige actie heb je weten te organiseren voor de lezers van je blog. Ik ken de webshop al, stond in twijfel om er wat te bestellen maar uiteindelijk toch maar naar een ‘ echte ‘ winkel gegaan… Weet niet maar op 1 of andere manier met lingerie, vind het altijd wel belangrijk dat ik precies de juiste maat heb. Thuis passen is nauurlijk ook een optie dat weet ik hihi… maar ik doe dolgraag mee voor dit shoptegoed, wie weet kan ik dan eens van mijn princiepes afstappen en ook mijn lingerie online bestellen.. Gewoon naar het werk ga ik voor comfort en casual. Als ik met mijn vriend afspreek mag het zeker wat sexy en uitdagend, sjah en als het niet lekker zit.. Het gaat toch zo uit hahahah…. Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen.. Fijn weekend, groetjes ilsiee

 • Avatar van tamara roos
  Reply tamara roos 10 juli 2015 at 17:25

  Mijn stijl is het romantische, vrouwelijke, geen felle kleurtjes, maar bruin/beige/roze

 • Avatar van Kika
  Reply Kika 10 juli 2015 at 17:22

  Super leuke actie waar ik graag aan meedoe! Vanwege mijn cup maat 85G ben ik vaak aangewezen tot het wat duurdere segment dus deze actie laat ik niet voorbij gaan! Ik ga het liefste voor vrouwelijk met kant en een lekker kleurtje vind ik ook erg leuk!!

 • Avatar van corine
  Reply corine 10 juli 2015 at 16:41

  Leuke actie! Ik doe mee!

 • Avatar van mijke
  Reply mijke 10 juli 2015 at 16:21

  Leuk, ik doe graag mee

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 10 juli 2015 at 14:27

  Ik ben echt van het romantische. Strikjes en kantjes in roze of lila. Echt super gaaf als je deze prijs wint. Zomaar iets moois kunnen uitzoeken!

 • Avatar van eigenwijsje2014
  Reply eigenwijsje2014 10 juli 2015 at 13:36

  Oooh dit komt mooi uit. Ik heb namelijk echt een haat liefde verhouding met BH’s. De beugels prikken steeds door het stof heen. Heb nu goedkope van de Hema maar is eigenlijk maatje te klein :( Niet slim he!

  Ik ga voor vrouwelijk en classy… maar vind een fel kleurtje soms ook wel leuk!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 10 juli 2015 at 13:28

  Wat een gave winactie weer! Ik vind het zelf heel lastig om goede bh’s te vinden. Meestal kunnen ze het gewicht niet aan (ondanks dat het grotere cups zijn) en vaak steekt er na een paar maanden alweer een haak in mijn tiet. Heel fijn, not. Haha. Ik ben van de zwarte bh’s en het liefst met kant, maar een felgekleurde bh zou ik ook niet erg vinden. Ik speel het gewoon vaak op safe en daar probeer ik mee te stoppen! Ik heb meteen even alles gedaan om extra kans te maken :-)

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 13 juli 2015 at 09:38

   Super leuk dat je mee doet Kimberley. Veel succes!

   Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 10 juli 2015 at 13:22

  Ik ben helemaal weg van vrolijke en schattige printjes. Maar ook vind ik kant heel mooi voor af en toe tussendoor.

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 10 juli 2015 at 13:15

  Ik ben heel erg van kant! Vind dat echt super mooi en sexy!

 • Avatar van May
  Reply May 10 juli 2015 at 13:07

  Ze zijn echt mooi, zeker de print :) Ik ben zelf dol op kant!

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 10 juli 2015 at 13:02

  Ik doe graag mee met deze winactie! Ik heb een tamelijk grote cup maar een smalle omtrek, wat vrij lastig te verkrijgen is. Ik ben groot fan van balconetmodelletjes :D, ik heb het gevoel dat alles goed stevig zit daarin. Ik heb alle stapjes gedaan (behalve het sharen)

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 10 juli 2015 at 12:57

  Wow wat een mooie BH’s heb je laten zien.. Ik hou van roze en kant en dromerig, zo vrouwelijk mogelijk dus!

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 10 juli 2015 at 13:19

   Bedankt voor je reactie Marijke. Goed om te horen, dat je onze BH’s mooi vindt.

 • Avatar van Iulia van empel-stamate
  Reply Iulia van empel-stamate 10 juli 2015 at 12:54

  Prachtig. Ik doe graag mee. I love Casual.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 10 juli 2015 at 12:24

  Als er maar kant aan zit, dat maakt het vaak sexy ongeacht of het saai zwart is of een vrolijk printje :)

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 10 juli 2015 at 12:19

  Mooie romantische en zachte kleurtjes, daar hou ik van! Jammer dat het in grote maten vaak oudbollig word, waar ik niet echt op zit te wachten op mijn leeftijd!! Zou graag een kansje wagen! :)

 • Avatar van Fay
  Reply Fay 10 juli 2015 at 12:03

  Wat leuk! Ik ga altijd voor neutrale kleuren, vaak met kant en erg vrouwelijk. Ik kies ook zo goed als altijd voor bandeaumodelletjes :)

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 10 juli 2015 at 11:48

  Wow wat mooi. Ik houd zelf erg van wit dus daar ga ik redelijk snel naar terug altijd. Maar in London afgelopen Februari bij VS twee mooie gekleurde BH’s gescoord dus me wel voorgenomen om wat vaker ook voor kleur te kiezen. Ik heb wel ook nog een hele mooi donkerbruine BH met kant, dat is mijn favoriet. Ik doe graag mee voor het tegoed.

 • Avatar van carolien
  Reply carolien 10 juli 2015 at 11:46

  super leuke winactie ik hou van verschillend bh’s met kant of een mooi fel kleurtje ligt precies aan hoe ik me voel en wat voor kleding ik er bij aan trek vind het een super leuke actie aangezien de meeste bh’s voor iemand met een cupmaatje meer meestal duur zijn vooral als je iets anders dan basic wil nu maar heel hard duimen voor zon mooie prijs :D

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 10 juli 2015 at 13:17

   Leuk dat je meedoet Carolien. Veel succes met winnen! :)

   Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van Chloé
  Reply Chloé 10 juli 2015 at 11:32

  Dare to be different ;-) A little naughty, kinky lingerie underneath classy girly clothes never killed anyone…

 • Avatar van sarina
  Reply sarina 10 juli 2015 at 11:10

  Ik ben erg gek op kant. Rustige tinten. Rustig en vrouwelijk.

 • Avatar van Themommydiaries
  Reply Themommydiaries 10 juli 2015 at 11:10

  Ohhh prachtig!! Ik doe graag mee! Na 3 kinderen heb ik mezelf behoorlijk verwaarloosd qua lingerie. Ik geloof dat mijn beha’s echt allemaal te groot of te klein zijn wat ook niet ten goede komt aan je figuur! Als ik zou winnen ga ik voor vrouwelijk met kant!

 • Avatar van Willy
  Reply Willy 10 juli 2015 at 10:48

  Als ik mag kiezen dan ga ik voor vrouwelijk met kant, ik loot echt onwijs graag mee, super mooie actie!

 • Avatar van Heleen Teunissen
  Reply Heleen Teunissen 10 juli 2015 at 10:41

  Mijn maat is E70 of soms F70, afhankelijk van het merk. Mijn favoriete merk is Hanky Panky, zit fantastisch en is echt een aanrader voor vrouwen met een grote cupmaat. Mijn collectie gaat van heel vrouwelijke lingerie tot glad en naadloos voor onder een t-shirt. Ben nu op zoek naar een mooi rood setje, dus deze winactie komt als geroepen……

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 10 juli 2015 at 10:47

   Leuk dat je mee doet met de winactie Heleen! Ik wens je veel succes!

   Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van liesbeth
  Reply liesbeth 10 juli 2015 at 10:26

  Ik ga voor onzichtbaar, maar wel vrouwelijk! Ik houd van gladde stofjes mooie pasvormen. Zou super zijn om te winnen!!!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 10 juli 2015 at 10:26

  Met maat 80F kan lingerie shoppen héél snel een dure bedoening worden. Ik kies dus helaas meestal heel simpel voor de modelletjes die in de sale zijn. Ik wissel graag af tussen classy zwarte stuks en snoepkleurtjes, het liefste met speciale bandjes en kant. Het enige wat ik écht niet mooi vind is de combinatie zwart met rood.
  Deze site is een superleuke tip om snel mooi en betaalbaar ondergoed te vinden!

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 10 juli 2015 at 10:32

   Bedankt voor je reactie Evelien! Super fijn om te horen dat onze webshop jou bevalt. Veel succes!

   Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 10 juli 2015 at 10:15

  Ik ga altijd voor veilig en heb alleen maar zwart ondergoed! Daar ben ik na het lezen van deze blog zo klaar mee, altijd dat zwart zonder tierenlantijntjes… Ik wil wel een keer wat anders. Rood, of blauw of groen. Iets met kant of gewoon een keer heel girlie. Ondergoed is misschien toch meer dan alleen noodzakelijk dus ik ga nu even de andere stappen doorlopen want ik kan wel wat nieuws gebruiken

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 10 juli 2015 at 10:08

  Die bh heb ik ook, zit echt A-MAZING! Grotere boobs kunnen dus wel in sexy en vooral comfortabele lingerie. Ik ga vooral voor vrouwelijk, sexy maar toch heel classy. Vind mijn man ook het mooiste. Ik ben heel zuinig op die bh’s..zoveel heb ik er helaas niet gezien het toch vrij lastig is mooie en goede (vooral betaalbare) te kunnen kopen.

 • Avatar van Dorien
  Reply Dorien 10 juli 2015 at 10:00

  Wat een gave actie! “Mijn merken” zijn Sapph en ook wel eens After Eden. Ik kijk zeker naar het uiterlijk :-) maar ook naar het comfort… heb wel eens hele dure beha’s gehad die zo vervelend zaten. ’t Moet dus wat van beide hebben, en dat hebben deze merken vind ik. Ik heb me gelijk even aangemeld voor de nieuwsbrief van deze leuke webshop. Wat hebben ze een geweldig uitgebreide collectie! Natuurlijk like & share op Facebook en nu maar duimen ;-)… heb binnenkort een bruiloft waar ik al een mooie outfit voor in huis heb, en het zou natuurlijk gaaf zijn om ook een nieuw setje lingerie te kunnen bestellen!

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 10 juli 2015 at 10:09

   Hoi Dorien,

   Bedankt voor je reactie. Erg goed om te horen dat onze collectie je aanspreekt.

   Je hebt je ingeschreven voor de nieuwsbrief, onze Facebook pagina geliked, geshared én een leuke reactie achtergelaten! Super goed!

   Veel succes met winnen Dorien!

   – Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van Corinne
  Reply Corinne 10 juli 2015 at 09:58

  aller eerst super de tip voor de bh van 12,50, natuurlijk is te verwachten dat het minder steun geeft, je kunt tenslotte niet alles hebben voor die prijs. Maar als je zegt goed te doen voor ´de alledag´ dan is het zeker het proberen waard. En dan mijn stijl, nou tja dat hangt eigenlijk van mijn financiele situatie af. Als het de wat mindere tijden zijn dat ben ik genoodzaakt meer te gaan voor basis sportief, wel met soft cubs dat vind ik nu eenmaal fijner en idd GEEN zichtbare tepels. als de financien het toelaten komen daar de leukere of apartere soorten bij.
  Leuke actie trouwens want laten we eerlijk zijn nieuwe lingerie daar kun je niet genoeg van hebben, in goede en in mindere goede tijden ♥

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 10 juli 2015 at 10:03

   Bedankt voor je reactie Corinne. Super leuk dat je meedoet!

   Veel succes!

   Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 10 juli 2015 at 09:42

  Wat leuk zeg. Zelf ga ik voor mooi vrouwelijk modellen, met voldoende steun, want dat is niet altijd makkelijk

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 10 juli 2015 at 09:26

  Ik draag het liefst racerback bh’s in felle kleuren en/of met kantaccenten, met bijpassende slip !
  Ik volg jou allang op Bloglovin en Facebook ,en Dutch Designers Outlet nu ook !
  Ik heb prachtige bh’s gezien in de Sapph collectie……(hopen en bidden)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 10 juli 2015 at 09:11

  Oh, zo welkom. Door het afvallen moet ik echt even wat nieuwe BH’s scoren. Ik hou van vrouwelijk met kant, maar ik vind dat lastig te vinden in mijn maat. Bij Hunkemöller loop ik altijd weer weg met die standaard modellen, die heel af en toe een leuk kleurtje hebben.

  Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief, DDO geliked en ga nú je actie delen op FB.

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 10 juli 2015 at 09:55

   Hallo Linda,

   Super goed dat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, onze Facebook pagina hebt geliked en de actie hebt gedeeld!

   Je maakt daardoor inderdaad meer kans om het shoptegoed te winnen. Succes!

   Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 10 juli 2015 at 09:10

  Het sportieve type dat ben ik. heel graag doe ik mee met deze fijne winactie.
  Groetjes Irene

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 10 juli 2015 at 08:53

  Wauw dat is gaaf lingerie in een grote maat en ook nog eens betaalbaar! Mijn cupmaat zal altijd groot blijven en nu ik 16 kilo afgevallen ben is daar ook niets aan veranderd. Wel aan mijn omvang dus moet ik aan nieuwe lingerie….. (en kleding) die waardebon is dan ook heel erg welkom. Ik houd wel van vrouwelijke lingerie maar een sportief exemplaar maag ook niet in mijn collectie ontbreken

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 10 juli 2015 at 08:48

  Leuk zo’n nieuwe speciaalzaak! Ik ga voor functioneel: het moet goed zitten en mooi staan onder kleding. Het wordt dan vaak zwart of huidskleur. Wel voorgevormd en liefst met wat kant.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 juli 2015 at 08:41

  Ik hou van felle opvallende kleuren!
  Graag doe ik mee want de perfecte nieuwe lingerie heb ik niet gevonden dus hoop ik van harte hierop kans te kunnen maken ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Babsie de bruin
  Reply Babsie de bruin 10 juli 2015 at 08:25

  I Love casual
  wat een super actie zeg !!!

 • Avatar van Nelleke
  Reply Nelleke 10 juli 2015 at 08:21

  Vrouwelijk en liefst in een vrolijk kleurtje :-). Wat een leuke tip is dit; hij staat tussen mijn favorieten!

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 10 juli 2015 at 09:58

   Hallo Nelleke,

   Goed om te horen dat je onze win-actie kunt waarderen!

   Succes met winnen!

   Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van marguerita
  Reply marguerita 10 juli 2015 at 08:11

  Wat een gave winactie! Ik ga meestal voor simpel met een vrouwelijke touch, Passionata is het enige dat echt goed zit, maar volgens mij is After Eden vergelijkbaar en die is in deze outlet te koop zie ik

 • Avatar van NinaMol
  Reply NinaMol 10 juli 2015 at 08:04

  Ik ga voor sportief! Zit gewoon erg lekker!!

 • Avatar van Marinka
  Reply Marinka 10 juli 2015 at 07:59

  Ik zou het liefst gaan voor vrouwelijk en kant! Maar wel met een “schaal”! Ik draag vooral basic, voor onder m’n werkkleding Is dit ook wel nodig en mijn plussize boezem heeft ook ondersteuning nodig en dat heb je maar weinig met kant en mooie kleurtjes! Vind de site nu al een uitkomst!

  • Avatar van Robbin
   Reply Robbin 10 juli 2015 at 10:01

   Hallo Marinka,

   Ik ben blij te horen dat ons assortiment je aanspreekt. Veel succes met winnen!

   Robbin van Dutch Designers Outlet

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 10 juli 2015 at 07:45

  Vrouwelijk met kant it is! Echt een geweldige prijs om mezelf lekker mee te verwennen. Superleuke winactie!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 10 juli 2015 at 07:44

  Ik ga voor vrouwelijk en classy!

 • Avatar van elisabeth
  Reply elisabeth 10 juli 2015 at 07:35

  ik ga voor leuke kleurtjes met een vrouwelijke touch

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.