Beauty

Melli Mello

7 juli 2015

melli mello
Onlangs kwam er een leuk pakketje binnen van een merk waar ik nog niet van gehoord had en dat maakt me altijd net even wat meer nieuwsgierig. Het merk Melli Mello – afgeleid van het Franse Méli Mélo wat ‘gemixt’ betekent – doet me qua verpakkingen ergens denken aan de ouderwetse Oilily-printjes en maakt me vrolijk. De combinatie van de etnische printjes, bloemen en het grafische aspect is wel ietwat drukjes, maar geeft het wel een eigen gezicht. Ik probeerde enkele producten uit verschillende geurlijnen uit en vertel je er vandaag meer over. Lees verder voor meer informatie, foto’s en reviews.

melli mello
Dit merk heeft verschillende geurlijnen:

Patty met de warmzoete geur van dahlia’s en rozen
Suzy met de frisse en pittige geur van gember en vetiver
Sonny met de zachte en bloemige geur van kersenbloesem en magnolia
Lizzy met de zomerse en zachte geur van mango en lindebloesem.

De douchegels zijn lekker zuinig in gebruik, een klein beetje is genoeg om lekker veel schuim te kunnen maken en ruiken heerlijk intens. Maar er zitten er niet echt opvallende hydraterende of voedende ingrediënten in verwerkt, dus als je een erg droge of gevoelige huid hebt zou ik ze overslaan of naderhand smeren met een bijbehorende bodylotion.

melli mello
melli mello
De bodylotions komen in een handige tube met een inhoud van 200ml, zijn fijn te doseren, niet te vloeibaar of te dik van structuur, smeren prettig uit en trekken redelijk snel in. De huid voelt gelijk een stukje zachter en soepeler, maar voor mijn droge en gevoeligere huid doen ze helaas niet voldoende. Mocht je nu helemaal gek zijn van één van deze geuren en niet zo’n heel droge huid hebben dan is het zeker een aanrader om de geur in combinatie met de douchegel te layeren zodat de geur lekker lang achterblijft op de huid en een parfum eigenlijk niet meer nodig is.

melli mello
melli mello
Melli Mello is een merk dat is gebaseerd op het thema ‘cross cultural blend’ wat reizen en de stijlen van verschillende culturen samen brengt. Naast de verzorgingsproducten zijn er van dit merk ook  mooie badlakens, dekbedovertrekken, interieurdecoratie zoals posters en mokken en een leuke reeks papierwaren verkrijgbaar met agenda’s, kalenders en notitieboekjes. En dat badeendje.. Zo schattig!

– Shower gel 200ml, €7,95
– Bodylotion 200ml, €7,95
– Zeep 200gr, €6,95
– Badeend, €9,95.

De producten van Melli Mello zijn onder andere verkrijgbaar bij Douglas, Mooi Parfumerie, bol.com en DA drogisterijen.

Spreken de verpakkingen en producten van dit merk jou aan? Kende jij dit merk al?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 8 juli 2015 at 20:41

  Ow, ow dit heeft een geweldigheidfactor die onmeetbaar is…. leuk van lelijkheid en hierdoor zo onwijs geweldig.

 • Avatar van Pirre
  Reply Pirre 7 juli 2015 at 21:53

  Alleen om de verpakking zou ik ze al kopen: love de printjes! XD

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 7 juli 2015 at 11:30

  Ik ken het merk niet maar ik vind de verpakkingen er wel super leuk uitzien, oh dat eendje <3!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 7 juli 2015 at 11:13

  Wat een leuke verpakkingen, voor mij echt to die for haha! Ik kende dit merk helemaal nog niet.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 juli 2015 at 09:59

  Wat ziet dit er vrolijk uit, wel een beetje druk, maar kleur doet veel. Als ik weer eens bij Bol bestel dan ga ik hier ook zeker kijken of er wat voor me bij zit.

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 7 juli 2015 at 09:37

  Oh ik kende dit nog niet! Wat een ontzettend leuke verpakkingen! Ben er helemaal weg van:-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 juli 2015 at 08:55

  Vrolijk gekleurde verpakkingen!
  Ben er zo benieuwd naar want ik ken het niet.

  Xoxo

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 7 juli 2015 at 08:40

  Wat zijn dat vrolijke en romantische verpakkingen

 • Avatar van nailgloss
  Reply nailgloss 7 juli 2015 at 08:11

  Wauw wat een mooie producten!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 7 juli 2015 at 07:50

  Mij spreekt het niet zo aan door de verpakking. Maar de geuren lijken me wel lekker! Het merk kende ik nog niet.

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 7 juli 2015 at 07:23

  Alleen om de verpakking zou ik dit al willen kopen!
  Liefs

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 7 juli 2015 at 07:21

  Oh heerlijk! Beetje kunst & kitch!
  Merk ken ik niet, wat ik lees klinkt goed.
  Van de week eens op bol.com kijken, heb nog cadeaubonnen!

 • Avatar van Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla
  Reply Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla 7 juli 2015 at 07:00

  Ik moest ook meteen aan Oilily denken. Producten zien er heel leuk uit.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 7 juli 2015 at 06:58

  Ik kende dit merk nog niet… Vind de verpakkingen er leuk uit zien en ben na jouw review wel benieuwd geworden :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.