Beauty

Haarnieuwtjes van Keune, Aussie, Dove, Aloxxi & Guhl

2 juli 2015

nieuwe haarproducten
Er zijn een heleboel haarproducten binnengekomen de laatste tijd en er zijn enkele fijne producten die ik al wat langer gebruik en nog graag met je wil delen, vandaar deze haarspecial vol met haarnieuwtjes. Zoals je weet probeer ik zelf zo ‘schoon’ mogelijke producten te gebruiken, maar dat wil niet zeggen dat ik de andere nieuwtjes niet met jullie kan delen want wie weet zit hier maar net voor jou een geweldig product tussen! Kijk mee voor de nieuwe haarproducten van Aussie, Keune, Dove, Aloxxi en Guhl.

Dit intensief voedende satin oil intensive treatment haarmasker komt uit de Keune Care Line waar ik ook de haarolie voor fijn tot normaal haar uit heb. Beide zijn heerlijke luxeproducten om je haar net even wat extra’s te geven, iets wat je haren ook in de zomer goed kunnen gebruiken vanwege de zon, zee, chloorwater en temperatuurverschillen.

Het masker (200ml, €24,60) zit vol met heerlijke ingrediënten zoals glycerine, zonnebloemolie, candelilla was, vitamine B5 (panthenol), papaja olie, kokosolie, passiebloemolie, eiwitten, zoete amandelolie, gardenia extract en vitamine E. De geur is lekker romig, bloemig en zomers en je krijgt er echt het luxe kappersgevoel bij tijdens het gebruik en ook naderhand doordat je haar er zo heerlijk zacht van wordt. Je brengt hem aan op handdoekdroog haar, laat het 3 minuutjes intrekken en spoelt het vervolgens goed uit.

De satin oil treatment (95ml, €20,05) voor fijn tot normaal haar gebruik je in een minimale hoeveelheid als leave-in na het wassen, maar je kan hem ook als oliemaskertje gebruiken om een uurtje in te laten trekken voor je onder de douche stapt en kan hem ook als finishing touch gebruiken voor extra glans, zachte puntjes en om pluizig haar te voorkomen.

Ik ben van beide producten fan en gebruik ze af en toe om mijn haar wat extra’s te geven als het nodig is.

nieuwe haarproducten

De Aussie Repair Miracle shampoo en conditioner zijn nieuw te vinden in het assortiment van Aussie en zijn erop gericht om de meest vermoeide lokken weer tot leven te krijgen. De combinatie van de shampoo en conditioner samen met af en toe de al bestaande 3 minute miracle reconstructor als haarmasker repareert, versoepelt, verzacht, voedt en versterkt je haar.

Er zit onder andere macadamia olie, jojoba olie, avocado olie en glycerine in wat het een erg voedende combinatie maakt, dus wellicht minder geschikt als jouw haar al snel wat vet wordt bij de wortels. Niet teveel product gebruiken en goed uitspoelen helpt natuurlijk goed om toch het effect mee te krijgen, maar wel lekker bouncy haar en een niet vette hoofdhuid te krijgen en houden.

De producten zijn verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en bol.com. De shampoo (300ml) en conditioner (250ml) kosten €7,11 per stuk en de 3 minute miracle reconstructor is verkrijgbaar voor €9,14 (250ml).

En.. die geur he?! Je moet er natuurlijk van houden, maar de bekende zoete kauwgomballengeur lijkt deze keer iets frisser en fruitiger dan anders en blijft lang in het haar achter.

nieuwe haarproducten

Guhl komt ook met twee nieuwtjes, namelijk een vernieuwde variant van de Intensieve Stevigheid shampoo (200ml, €6,40) met bier wat zorgt voor sterker haar dat minder snel breekt. Dit komt door de bekende bieringrediënten gist en mout die versterken en haarafbreuk voorkomen. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken dat je haar naar bier gaat ruiken, want de shampoo heeft het volgende heerlijke parfum:

topnoten: citroen, peer, meloen en grapefruit
hartnoten: jasmijn, lelietjes van dalen, rozen, braam en abrikoos
basisnoten: houtnoten en muskus.

Daarnaast is er ook de vernieuwde Guhl Fris & Luchtig shampoo welke vet haar tegen gaat en een fris gevoel belooft tot wel 2 dagen. Perfect dus voor mensen met een vette hoofdhuid die vaak echt elke dag hun haar moeten/willen wassen. Er zit onder andere yuzu extract in wat bomvol vitamine C zit wat je hoofdhuid ontdoet van overtollig talg waardoor je haar normaal zo zwaar en vettig aanvoelt. De geur van deze shampoo is echt perfect voor de zomer en is opgebouwd uit bergamot, citroen, mandarijn, witte jasmijn, fresia, roze rozen en waterlelie. Lekker fris!

nieuwe haarproducten

Ook Dove besloot dat het tijd was voor verbetering en heeft de Nutritive Solutions lijn geïntroduceerd wat de voormalige Hair Therapy producten vervangt. De producten zorgen voor direct herstel, een diepe voeding en een langdurig resultaat. De productenlijn heeft niet alleen een nieuwe naam, de samenstellingen zijn verbeterd en de verpakking kreeg een restyling.

In de Nourishing Oil Care lijn zit een shampoo, conditioner en daily treatment conditioner. In de Colour Care lijn en Repair lijn een shampoo en conditioner. Ik vind de geur van Dove haarproducten persoonlijk echt heel erg lekker en mijn favoriete lijn uit deze drie is de blauwe Intensive Repair.

nieuwe haarproducten

Als laatste wilde ik heel graag nog een paar persoonlijke favorieten delen die ik al langere tijd in gebruik heb, namelijk een paar producten van Aloxxi. Dit merk is niet zo heel erg bekend, maar zou zeker meer aandacht mogen krijgen. De producten zijn verkrijgbaar bij de betere haarsalons en zijn online ook te vinden bij verschillende webwinkels.

Deze drie producten gebruik ik graag om mijn haar te verwennen (reparative treatment masque), te stylen met een zachte finish voor elke dag (styling cream) of lekker stug te maken voor een wat meer funky haarstijl voor een feestje (texturizing spray). De producten zijn zuinig in gebruik, doen gewoonweg wat ze beloven, ruiken lekker en de stylingproducten zijn gemakkelijk uit te kammen en uit te wassen. De producten kosten rond de €20,00 per stuk.

Wow, dat waren een heleboel haarnieuwtjes bij elkaar! Welke producten spreken jou het meeste aan? En.. wat zijn jouw persoonlijke favorieten als het op haarproducten aankomt?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 5 juli 2015 at 22:04

  Ohhh die producten van Keune klinken echt heerlijk! De olie is ook echt multifunctioneel. Lijkt me een heel fijn product!

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 2 juli 2015 at 19:50

  Door dit artikel ben ik er wel achter gekomen dat ik iets meer tijd aan mij haren moet besteden. Het wordt denk ik wel weer eens tijd om een masker te nemen.

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 2 juli 2015 at 18:53

  Ik ben erg benieuwd naar de producten van

  • Avatar van femkedj
   Reply femkedj 2 juli 2015 at 18:54

   Oeps, er ging iets mis.

 • Avatar van manon
  Reply manon 2 juli 2015 at 11:33

  Ik ben wel van die zoete kauwgomballen geur ahah

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 juli 2015 at 09:31

  Goed nieuws op het gebied van haarverzorging.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 2 juli 2015 at 09:13

  Ik ben erg benieuwd naar de aloxxi producten

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.