Beauty

Opgemaakte beautyproducten juli 2015

13 juli 2015

opgemaakte beautyproducten
Ik besloot eind mei voor het eerst een ‘opgemaakt’ artikel te plaatsen met de beautyproducten die ik tot aan de bodem leeggemaakt heb en wat kwamen er veel leuke reacties op! Jullie vinden het blijkbaar net zo leuk als ik om bij een ander te snuffelen en wat leeggemaakt wordt. Ik vind dit bij anderen altijd interessant om te zien, want wat helemaal leeg gaat moèt wel goed zijn toch?! Ik heb deze keer een flink aantal opgemaakte beautyproducten te delen met je :)

 opgemaakte beautyproducten
Paula’s Choice
resist weightless advanced repairing toner
Een lotion voor het gezicht die de poriën fijner laat lijken, de huid verfrist, hydrateert en ontdoet van laatste vuil en make-uprestjes na het reinigen van mijn gezicht. Zeker eentje om te onthouden, want hij gaf geen trekkerig gevoel of geïrriteerde ogen.

Paula’s Choice resist barrier repair moisturizer
Een heel fijne en lichte crème die snel intrekt en goed hydrateert. In combinatie met de andere Paula’s Choice producten die ik uitprobeerde zeker een aanrader, maar zo los doet hij voor mijn drogere huid net te weinig. Ik had er dus wel echt een serum of huidolie onder/bij nodig.

LOOkX amazing cleansing balm
Vanaf het moment dat hij binnenkwam was ik er verliefd op en het is dan ook geen verrassing dat hij alweer op is. De inhoud van 50ml is gewoon niet heel erg veel voor een gezichtsreiniger die je elke dag één of soms zelfs twee keer gebruikt, hoe zuinig hij dan ook was. Haalt alle make-up in no time weg en verzorgt ook nog eens de huid waardoor je naderhand een zacht en niet trekkerige huid hebt.

Garnier micellair reinigingswater
Tsjah, het is geen verrassing meer dat dit product weer eens voorbij komt en ja er is alwéér een nieuwe fles van in huis gehaald. Het is by far de fijnste micellaire lotion die Paul en ik kennen en gebruiken hem in de ochtend en avond. Reinigt, verfrist, verwijdert vuiltjes en make-uprestjes en verzacht.. Echt een topper!

opgemaakte beautyproducten

Kiehl’s ultra facial cream
Deze crème voor het gezicht kan je overdag en ’s nachts gebruiken, hydrateert en voedt, smeert lekker, is fijn voor mijn drogere en gevoeligere huid en is er zeker eentje die ik in de herfst weer opnieuw in huis haal. Voor de zomermaanden zou hij namelijk misschien iètsje te ‘vol’ zijn.

philosophy renewed hope in a jar
Deze vernieuwde en verbeterde variant van de bekende hope in a jar had ik eigenlijk al uitgebreid willen behandelen in een los artikel, maar dit is er door drukte in de planning niet van gekomen. Hij ruikt en smeert prettiger dan zijn voorganger, lijkt wel iets meer siliconen te bevatten maar dat zorgt wel voor zo’n silky huidgevoel en hij verzorgt mijn drogere en gevoeligere huid erg goed. Ook Paul vond de combinatie van deze oogcrème en moisturizer erg fijn voor zijn huid. Mijn huid werd er rustig en zacht van, voelde soepel aan en poriën en droogtelijntjes leken er minder door op te vallen. What’s more to say? Oh, wil je deze combi trouwens proberen, dan is er nu bij ICI Paris XL een kit van verkrijgbaar met daarin de geweldige purity made simple cleanser (60ml), renewed hope in a jar moisturizer (30ml) en de renewed hope in a jar oogcrème (7ml) voor €43,28.

The Body Shop spa wisdom Morocco orange blossom finishing mist
Dit product is volgens mij al een hele tijd niet meer verkrijgbaar, maar stond nog in mijn kast. Hij rook nog goed en ik ‘moest’ hem opmaken van mijzelf. Perfect zo’n bodymist zonder alcohol met warm weer ^^ De geur is heerlijk fris, clean, zacht en subtiel bloemig en doet me erg denken aan de geur van wasverzachter. Love it!

Aveda smooth infusion smoothing mask
Een heerlijk luxe haarmasker wat echt zorgt voor minder frizz, maakt het haar lekker zacht en makkelijker doorkambaar en laat het mooi glanzen. De substantie is lekker creamy en door mijn korte haar heb ik er lang van kunnen genieten. Als je haar echt toe is aan wat liefde dan is deze zeker aan te raden.

opgemaakte beautyproducten

Body & Fit shop extra virgin organic coconut oil
Alweer de tweede pot die helemaal leeg ging bij ons en de nieuwste is weer in huis, want die zat in de Healthbox. Yay! Dat ik fan ben van kokosolie en het voor van alles en nog wat gebruik is geen nieuwtje meer denk ik? Als je op de link hierboven klikt kan je het hele artikel met alle eigenschappen en manieren om dit goedje te gebruiken lezen.

Ik ben zelf best verwend als het om beautyproducten gaat en als ik iets niet fijn vind na een tijdje testen dan doe ik het vaak gewoon weg. Als er een product echt helemaal tot aan de bodem leeg gaat dan is het in mijn geval dus ook ècht een fijn en goed product geweest ♥

Ik merk trouwens dat het echt de producten voor lichaam, gezicht en haar zijn die telkens leeg gaan en ben dan ook heel benieuwd wanneer er eens een parfum, nagellak of make-upproduct helemaal op zal gaan..

Welk product maakte jij als laatste op? En zou je dit nog eens in huis halen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 19 juli 2015 at 11:49

  Hier vliegt de Garnier reiniging er ook doorheen. Ik heb alweer back-ups liggen!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 14 juli 2015 at 11:04

  Ik vind het altijd erg goed wanneer merken een spateltje toevoegen aan hun crèmeproducten

 • Avatar van Veertig Plus
  Reply Veertig Plus 14 juli 2015 at 08:26

  Oh… Ik beken ik heb dat heilige water nog nooit geprobeerd! *schaam*.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juli 2015 at 09:59

   Haha, dat maakt toch helemaal niet uit? Maar mocht je de kans krijgen: try it ;) (Oh, en vaak een 1 + 1 Garnier actie bij Etos!)

  • Avatar van smilingbeauties
   Reply smilingbeauties 26 juli 2015 at 22:47

   Kruidvat heeft er ook 1 van eigen merk, mocht je ietsje meer budgetproof willen ;) Ook daar is af en toe een aanbieding op

 • Avatar van Natascha - Pixel Purrfect
  Reply Natascha - Pixel Purrfect 13 juli 2015 at 22:04

  Wat een mooie foto’s :-) Zo te zien heb je een hele hoop fijne producten opgemaakt. Die philosophy renewed hope in a jar wil ik zelf ook graag eens proberen, handig dat hij nu in een setje te verkrijgen is!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juli 2015 at 10:00

   Dankjewel voor je compliment! :)

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 13 juli 2015 at 16:33

  Wat leuk dat je dit laat zien! Mascara’s gaan bij wel echt helemaal op, oogschaduw en blush etc heb ik nog nooit helemaal opgemaakt.. Ik heb gisteren een haarmasker van Loreal Professional opgemaakt, niet zo erg. Maar mijn flesje Si van Armani is bijna op en dat vind ik echt jammer!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 juli 2015 at 15:31

  Mooie en fijne producten

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 13 juli 2015 at 12:04

  Ik ga het micellaire reinigingswater van garnier ook maar eens proberen. Je maakt me er nieuwsgierig naar haha.
  Die kokosolie van body en fitshop is hier ook favoriet. Ik gebruik hem om in te bakken maar ook om zelf deo mee te maken. Liefde voor kokosolie!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 13 juli 2015 at 11:57

  Ontzettend fijne producten.. Micellair reinigingswater van Garnier is ook hier favoriet!! Bij mij gaat nagellak vrijwel nooit op..maar in huis halen blijf ik die zeker, erg eigenlijk he!? haha

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 juli 2015 at 19:43

   Haha, heeeel erg eigenlijk maar vooral heeeel herkenbaar ;)

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 13 juli 2015 at 11:22

  Heel leuk om te zien wat je hebt opgemaakt. Ik ben zo slecht in opmaken, ook wel omdat ik door mijn site van alles nieuw krijg en dan ga ik weer wat anders testen voor het andere op was…. heel lastig haha!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 13 juli 2015 at 11:01

  Ik ben heel erg benieuwd naar de finishing mist van TBS!

 • Avatar van Come-Moda
  Reply Come-Moda 13 juli 2015 at 10:49

  Mooie foto’s! :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.