Beauty

Origins Original Skin mask

21 juli 2015

origins original skin retexturizing mask
Ik probeer de laatste tijd echt meer tijd voor mijzelf te nemen en hoe moeilijk dat ook is (de combinatie zelfstandig ondernemer, moeder, vrouw, huishouden en sociaal leven is gewoon echt pittig) ik moèt het van mijzelf omdat ik daar een leukere Desirée van word :) Oftewel; lekker en gezond eten, voldoende water drinken, voldoende bewegen en mijzelf pamperen. Zo neem ik weer regelmatig een gezichtsmaskertje en ik kan er ook weer echt van genieten. Dit Origins Original Skin retexturizing mask probeerde ik onlangs voor het eerst uit en ik vertel je er vandaag meer over.

origins original skin retexturizing mask
origins original skin retexturizing mask
Het masker is ontwikkelt om de basis te zijn van een sprankelende ‘no make-up selfie’. Het masker ontgitigt de poriën, verfijnt de huidtextuur en herstelt de natuurlijke glow van de huid. Original Skin is een 2-in-1 product en combineert de eigenschappen van een exfoliërend product met die van een diepreinigend masker.

In het masker zitten onder andere de volgende ingrediënten:

– rose clay, reinigt diep en absorbeert onzuiverheden en overtollige olie
– wilgenroos, herstelt de helderheid van de huid en geeft een mooie glans
– extract van de Perzische zijdeboom, brengt de huid in balans en herstelt haar van stress
– jojoba bolletjes, polijsten de huid, werkt herstellend en verkleint grove poriën
glycerine, geeft een vochtboost aan de huid
– algenextract, ontgiftend en stimuleert de celstofwisseling
hyaluronzuur, verbetert de opname van ingrediënten en trekt vocht aan
essentiële oliën van grapefruit, lavendel, geranium, roos, kamille en muskaatsalie.

origins original skin retexturizing mask
origins original skin retexturizing mask

Het masker heeft een wat dikkere substantie en een kruidige wellnessgeur die me doet denken aan de geur van Aveda producten, heerlijk ontspannend dus en dat is wel fijn tijdens zo’n momentje voor jezelf. Je brengt een dun laagje aan op een goed gereinigde huid, laat het zo’n tien minuten zitten en verwijdert het door met lauwwarm water en je vingertoppen ronddraaiende bewegingen te maken.

origins original skin retexturizing mask

Tijdens het inwerken voel ik een lichte tinteling waardoor ik het idee krijg dat het masker echt z’n werk aan het doen is en ondanks dat het verwijderen van een kleimasker altijd even een klusje is en mijn huid hier wat rood van wordt.. na een minuutje of vijf zie en voel ik de resultaten: een schone, frisse, zachte en gladdere huid. Voor de erg gevoelige huidjes wellicht minder aan te raden, maar anders zeker een tip voor de onzuivere periodes als quick-fix! Heb jij een doffere en iets onzuivere huid die er wel eens beter uitgezien heeft en ook wel wat zachter aan mag voelen, dan is dit gezichtsmasker zeker een aanrader om eens uit te proberen.

Het Origins Original Skin retexturizing mask is verkrijgbaar voor €25,00 (100ml).

Neem jij wel eens een gezichtsmaskertje? Welke is op dit moment jouw favoriet?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 21 juli 2015 at 23:10

  klinkt als een fijne masker :)
  X

 • Avatar van Pirre
  Reply Pirre 21 juli 2015 at 22:07

  Oehh, dat ziet er echt heerlijk uit. Prachtig kleurgebruik ook, alleen daarom zou ik het al wel kopen haha

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 21 juli 2015 at 21:18

  wat klinkt dit heerlijk…jammergenoeg hebben vrouwen geen vleugeltje op onze rug en zijn we inderdaad geneigd om alleskunners te willen zijn….lekker tijd voor jezelf is echt een must ( heb ik gemerkt de afgelopen jaren )
  Ik probeer elke week een maskertje te nemen, maar ik kom nog zo vaak dingen tegen om eens voor het eerst te proberen dat ik nog lekker van alles aan het uitproberen ben en nog geen echte favoriet heb…

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 21 juli 2015 at 16:07

  Klinkt fijn! Ik vind nu de maskers van Kiko heel fijn

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 21 juli 2015 at 13:58

  Meestal werkt een kleimasker bij mij niet zo handig, maar deze klinkt wel goed

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 21 juli 2015 at 12:16

  Ik neem bijna nooit meer de tijd voor een gezichtsmasker. Moet ik wel echt weer gaan doen! Heb er genoeg in huis namelijk.

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 21 juli 2015 at 12:10

  Ik neem nooit een gezichtsmasker, simpel weg omdat ik daar geen rust voor heb. Ik ben iemand die het moeilijk vind om rustig te blijven zitten haha.

 • Avatar van Kim | KimterStege.nl
  Reply Kim | KimterStege.nl 21 juli 2015 at 11:29

  Hihi, heerlijk issie he? En wat toevallig dat we vandaag beide deze review online zetten!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 21 juli 2015 at 11:16

  Ik heb altijd maskers van Freeman, deze klinkt wel goed. Vind sommige producten alleen vaak te duur als gezichtsverzorging .

 • Avatar van Pink it
  Reply Pink it 21 juli 2015 at 10:42

  Lijkt mij heerlijk! Ik neem minimaal 1x per week een maskertje dus deze wil ik ook zeker eens gaan proberen x

 • Avatar van marjolean
  Reply marjolean 21 juli 2015 at 09:15

  Oh oh oh geef me, haha. Heb toevallig nu het Clear Improvement masker van dit merk op m’n gezicht (multitasken ftw), maar die is best wel sterk en toch meer bedoeld voor de vettere huid. Ben dus wel benieuwd naar deze roze variant!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 juli 2015 at 10:03

   Zo herkenbaar dat multitasken! En dan altijd maar hopen dat er niemand aanbelt ;)

 • Avatar van Veertig Plus
  Reply Veertig Plus 21 juli 2015 at 07:31

  Wat klinkt dit goed! Weet niet of mijn huid (rijper) er ook tegen kan. Wie weet zijn er samples te krijgen,

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 juli 2015 at 07:07

  Lijkt me een fijn masker en goed dat het iets korrelig is.
  Dit merk ken ik niet.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 juli 2015 at 10:04

   Ja, heel handig die exfoliërende deeltjes erin. Tijdens het verwijderen krijgt je gezicht zo nog een subtiele scrubbeurt mee!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 21 juli 2015 at 06:56

  Ik neem vrij regelmatig een masker..heerlijk!! Maar jouw reviews zijn niet zo goed voor mijn portemonnee..want deze wil ik ook!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.