Lifestyle Persoonlijk

Personal | Ask me anything! (juli 2015)

14 juli 2015

desiree pelgrom-geurts
Ik hou ervan om anderen vragen te stellen, ben heel nieuwsgierig ingesteld en vind het dan ook erg leuk om de antwoorden op ‘ask me anythings’ van anderen te lezen. Naar aanleiding van mijn vorige Ask Me Anything kreeg ik weer enkele leuke vragen via de comments, social media en e-mail en vandaag beantwoord ik er weer 5 voor je. Over bloggen, beauty en mij persoonlijk. Let’s go!

desiree pelgrom-geurts

1. “Chucky” Hoeveel geld geef je ongeveer uit per maand als je beautyproducten zelf koopt?
Ai, dit durf ik zo echt niet te zeggen. Dit is namelijk ontzettend wisselend! Er zijn maanden dat dit maar een paar euro is (ja, echt!) maar er zijn ook maanden bij dat het richting een paar honderd euro is. Het ligt er maar net aan wat ik ‘nodig’ heb of welke collectie(s) er uit komen. Omdat ik voor de website flink wat toegestuurd krijg, zijn de dingen die ik aanschaf vaak wel wat duurder. Treat yo self, enzo ;)

desiree pelgrom-geurts

2. Kim Hoelang blog je al en kan je hier echt van leven?
Ik blog nu alweer ruim 5 jaar en je zal mij geen bedragen horen noemen, maar ik heb niks te klagen qua inkomen. Ik denk dat ik een gemiddeld inkomen uit het bloggen haal en teruggerekend naar een uurloon meer verdien dan wanneer ik voor een baas zou werken. Naast de geldelijke bedragen heb ik daarnaast ook nog veel voordelen (ik noem ze erg fijne ‘secundaire arbeidsvoorwaarden’) van onder andere producten, tripjes/vakanties/reizen en bijvoorbeeld etentjes die ik aangeboden krijg van merken en bedrijven.

desiree pelgrom-geurts

3. Fleur Hoeveel lipsticks en glossjes heb je? En hoe is dat zo gekomen?
Ik heb voor deze vraag mijn lipsticks en glossjes uit de betreffende bak uit mijn beautykast, die van mijn bureau, uit het everyday make-up bakje en uit de verschillende handtassen erbij gepakt en kom uit op 81. Wow, ik schrik er zelf van! Ik krijg er voor de website veel toegestuurd, maar lipproducten zijn ook echt dingen die ik zelf regelmatig koop want ze hebben op de één of andere manier een enorme aantrekkingskracht op me.. Wel zoek ik al mijn make-up regelmatig uit, waardoor je hierboven wel echt de producten ziet die ik ook echt draag, fijn vind en/of speciale uitgaves en limited editions zijn (en ook omdat ik anders helemaal uitpuilende kasten zou hebben).

desiree pelgrom-geurts

4. Sarah Welke opleiding heb je gedaan, sluit dit aan bij het werk wat je nu doet of is het totaal iets anders?
Ik heb in het verleden verschillende opleidingen gedaan, van apothekersassistente en secretaresse (beide niet afgerond, want niet mijn passie) tot aan verschillende afgeronde wellnessopleidingen, cursussen en workshops zoals massage- en ontspanningstherapeut, Bachbloesemtherapie en Aromatherapie omdat ik een eigen praktijk wilde opzetten. Vanwege carpaal tunnelsyndroom heeft dit helaas niet zo mogen zijn waardoor ik daar nu niks meer mee doe, al is de opgedane kennis over het lichaam en bijvoorbeeld ontspannen in het normale dagelijkse leven ook heel prettig om te hebben. De kennis voor mijn werk nu (in grote lijnen te omschrijven als professioneel bloggen, tekstschrijven en marketing) heb ik opgedaan uit ervaring, zelfstudie, vallen en opstaan, internet research en boeken. Een beetje een autodidact dus :)

desiree pelgrom-geurts

5. Lieke Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Dat is een lastige keuze zeg :) De zomer valt af omdat ik echt niet gemaakt ben voor warm en klef weer boven de 24 graden en de winter is me iets te koud en te glad. De herfst heeft altijd een aantrekkingskracht op me omdat ik aan het eind van de zomer gewoon toe ben aan meer wind, de mooie herfstkleuren, de kaarsjes aan en met een dekentje de bank op. Maar als ik echt moet kiezen ga ik voor de lente. De tijd dat alles na de winter weer tot leven komt, langzaam groen wordt, mensen en dieren weer ‘gaan leven’, de eerste keer zonder jas naar buiten en de fijne lentezon.. Love it!

Ik blijf het leuk vinden om jullie vragen te beantwoorden, dus kom maar op en hou je vooral niet in ;) Heb je dringende beautyvragen, wil je meer weten over bloggen, over mijzelf, over Shae en het moederschap, werken vanuit huis.. Ik zie je vragen graag tegemoet! Je kan ze stellen onder dit artikel of via social media met #askcurvacious.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van love4pink
  Reply love4pink 1 december 2015 at 22:42

  Supermooie en leuke site, ik ga je volgen, Ff een beetje leren van je :)

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 19 juli 2015 at 11:51

  Ik volg je nog niet zo lang dus dit zijn extra leuke artikelen om te lezen :)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 15 juli 2015 at 19:24

  Wat leuk om te lezen en wow, die secundaire voorwaarden snap ik maar al te goed dat je daar blij van wordt!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 15 juli 2015 at 04:10

  Hoi Desiree, wat heb je toch een mooie blog. Ik ben bij toeval bij je terecht gekomen via een artikel een tijdje geleden en ik ben niet meer weg gegaan. Je schrijft zo oprecht en leuk, maakt mooie foto’s, blog layout is helder en mooi. En ik vind het inspirerend om je te volgen. Hoe je van bloggen volledig vanuit jezelf een bloeiend bedrijf hebt gemaakt. En dit stuk openheid ook weer. Zelfverzekerd, en terecht. Maar op een mooie manier. Een verademing in blogland met jouw eigen unieke herkenbare stijl.
  Zo. Genoeg veren nu hihi. Meen het wel!
  Ook een vraagje: welke hosting heb je voor je blog en hoeveel opslag/dataverbruik heb je nodig? Hostingadvies voor een beginnende blogger?

 • Avatar van Dutch Maritime
  Reply Dutch Maritime 14 juli 2015 at 21:31

  Wat leuk om te lezen. En fijn dat je uiteindelijk veel plezier uit het bloggen haalt!

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 14 juli 2015 at 17:26

  Desirée, je hebt 81 lipsticks/glossjes? Deze hebben toch een beperkte houdbaarheid. Hoe hou je dat bij? Hoe doe je dat met andere producten (mascara, foundation…) want je hebt duidelijk meer dan de gewone jonge vrouw.

 • Avatar van AA Beautyaddicts
  Reply AA Beautyaddicts 14 juli 2015 at 12:17

  Leuk artikel! Wat vinden mensen in jouw omgeving ervan dat je blogt en bijvoorbeeld foto’s van Shae op internet zet?

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 14 juli 2015 at 12:09

  Leuk om te lezen!

 • Avatar van Vlijtig Liesje
  Reply Vlijtig Liesje 14 juli 2015 at 11:54

  Leuk om te lezen, zeker over het bloggen zelf.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 14 juli 2015 at 11:43

  Wauw wat heb je veel mooie opleidingen gedaan, jammer dat je sommige niet hebt afgerond. Ik heb seretaresse/management gedaan en ik vind het super leuk! Ieder zijn ding haha. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe je alles combineert, met je kindje, blog, privé-leven enz

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 14 juli 2015 at 10:49

  Leuk artikel en fijne antwoorden!
  Dank je voor het beantwoorden van mijn vraag.

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 14 juli 2015 at 10:04

  Jaaa de lente, love it! Maar dan wel een goede, beginnende warme lente..niet zo’n druilerige, koude lente zoals we dit jaar hebben gezien! Ik vind dat je dit artikel weer heerlijk hebt geschreven.. Zoals altijd haha!

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 14 juli 2015 at 10:00

  Wat leuk om te lezen!

  Sowieso vind ik het altijd heel erg leuk om jouw blog te lezen. Natuurlijk spreken niet alle artikelen of onderwerpen me aan, maar je schrijft altijd heel persoonlijk en dat maakt het in elk geval voor mij extra leuk om te lezen. Je geeft altijd echt een kijkje in jouw leven. Echt mijn complimenten voor je openheid!

  Liefs,
  Eline

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juli 2015 at 10:00

   Dankjewel voor je eerlijke reactie, doet me goed om te lezen!

 • Avatar van Karen Gregory
  Reply Karen Gregory 14 juli 2015 at 09:51

  Oh, dat van die lipproducten is zo herkenbaar. Ik kan bijna niet uit een drogist lopen zonder er weer 1 in mijn winkelmandje te hebben gegooid. Bizar vind ik dat. Vroeger stond in mijn blog bio dat ik een lipglossverslaving had, misschien moet dat weer terug ;).

 • Avatar van Veertig Plus
  Reply Veertig Plus 14 juli 2015 at 08:46

  Erg fijn om terug te lezen.
  Wat een mooie studie heb je gevolgd.
  Jouw pad was hier naar toe,… Geweldig leuke blogger worden!
  Helaas is een baan als blogger voor mij niet weggelegd. Ik had zo graag bij het UWV kunnen zeggen, tataaah ik heb mijn baan gevonden. Echter het is hard werken, veel research en dat brak mij zelfs met mijn mini blog op. Mijn lijf raakte uitgeput.
  Ik kan wel zeggen, ik heb het geprobeerd.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juli 2015 at 09:58

   Ahww, dankjewel voor je lieve woorden! En ja, het is inderdaad iets waar veel mensen zich op verkijken: hoeveel uren werk er in een blog gaat zitten. Je hoort me niet klagen, maar het is niet ‘gewoon ff een stukje tikken’.. Ik hoop dat er voor jou wat anders moois op je pad komt <3

 • Avatar van missmagsnl
  Reply missmagsnl 14 juli 2015 at 07:27

  Leuk om je antwoorden te lezen op deze vragen. Zal ook eens een vraag gaan bedenken.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 juli 2015 at 09:59

   Oh, leuk! Ik ben alvast benieuwd naar je vraag/vragen :)

   • Avatar van missmagsnl
    Reply missmagsnl 16 juli 2015 at 09:04

    Heb er één ;-)

    Wat is op dit moment je grootste irritatie punt ?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.