Lifestyle Persoonlijk

Personal | Maandelijkse doelen (update juli)

27 juli 2015

mac le disko dazzleshadow lets boogie 4 - Personal | Maandelijkse doelen (update juli)
We zijn alweer (ruim) een maand verder dan het vorige doelen artikel, dus hoog tijd voor een update! Ik heb de afgelopen weken in ieder geval meer tijd voor mijzelf ingepland en heb dat ook echt nodig om mijn doelen maar vooral ook mijn rust te kunnen pakken waardoor ik lekkerder in mijn vel kom te zitten. Lees verder hoe het gegaan is met mijn doelen en welke nieuwe doelen ik mijzelf zet voor de komende maand..

 persoonlijke doelen juli 2015 1 - Personal | Maandelijkse doelen (update juli)
1. De boekenkast uitruimen.

Check! Het was even een flink uitzoekwerkje en op de één of andere manier werkte het therapeutisch op mij. Ik heb nu een lading van ongeveer 100 boeken die ik ‘weg’ wil/moet doen en moet nog even uitzoeken wat daar precies de beste oplossing voor is, maar wat oogt het een stuk rustiger als je de boekenkasten ziet. Er was ook weer wat ruimte voor lege stukjes en wat decoratie erin zoals de mini rozenplantjes in pastelkleurige megamokken van Bitossi Home (ik ben gek op hun aardewerk). Zo cute! Overall een klein klusje met een groots effect :)

persoonlijke doelen juli 2015 4 - Personal | Maandelijkse doelen (update juli)
persoonlijke doelen juli 2015 5 - Personal | Maandelijkse doelen (update juli)

2. Mijn werkkamer een makeover geven.
Check! Het is afgelopen weekend echt helemaal afgemaakt en het is een erg fijn werkplekje geworden voor mijzelf. Muur gewit, 2 muren een frisse koraalkleur, schapjes, een wandrek, raamfolie, handige LEDverlichting met dimmer voor foto’s en/of video bij mijn bureau, een tijdschriftenrek.. Ja, ik ben er heel erg blij mee! Nu nog een keertje lekker shoppen voor meer decoratiemateriaal (‘photoprops’) om meer af te kunnen wisselen qua achtergrondjes en dergelijke bij de productfotografie, een rond opruimkastje voor nagellakjes etc. in de hoek bij het D&G ‘bloementasje’ en wat decoratie voor op het wandrek en het is helemaal af!

In het echt is het nog leuker dan op de foto’s en ik ben er heel erg blij mee, fijn werken zo ^^

persoonlijke doelen juli 2015 2 - Personal | Maandelijkse doelen (update juli)
persoonlijke doelen juli 2015 3 - Personal | Maandelijkse doelen (update juli)

3. Een fittere en gezondere versie van mijzelf worden.
Check! Ik ben eigenlijk best heel erg lekker op dreef en dit ging niet onopgemerkt. Ik kreeg het aanbod om mee te doen aan de Herbalife Level 10 Challenge en na mijzelf even goed geïnformeerd te hebben ben ik hier nu een kleine twee weekjes mee bezig, zoals je vast gemerkt hebt als je mij volgt via social media.

Herbalife Level 10 is een challenge van 90 dagen die gericht is op gewichtsverlies, toename spiermassa en het verminderen van het vetpercentage. Je wordt zo echt gemotiveerd om het beste uit je lichaam te halen door realistische doelen te stellen onder begeleiding van een coach. Eén van de drie pijlers (gewichtsverlies, toename spiermassa of vetpercentage verkleinen) wordt je hoofddoel, maar je zal merken dat je eigenlijk tegelijkertijd aan alle drie aan het werk bent.

Je begint met een lichaamsanalyse, meting, intake en het maken van een ‘voorfoto’, je krijgt goede  uitleg over voeding in het algemeen en lichaamsbeweging, regelmatige meetings, overleg en ondersteuning met je coach en als extra motivatie kan je met dit programma ook nog mooie prijzen winnen.

Nadat ik aangegeven heb ook echt het sporten er goed bij op te willen pakken kreeg ik de Herbalife24 FIT DVD’s om mee aan de slag te gaan. Deze set bestaat uit drie verschillende fases van 8 weken. Ik ben er op dag één van de challenge gelijk mee begonnen om zo mooi met de 90 dagen mee te laten lopen en er het maximale uit te kunnen halen. Het workout schema bestaat telkens uit vijf dagen sport en twee dagen rust in de week.

Wat eet ik op een dag?
Ontbijt: smoothie met Formula1, vers fruit, kokosolie, lijnzaad en halfvolle melk
Tussendoortje
Lunch: shake met halfvolle melk, Formula1 en lijnzaad
Tussendoortje
Diner: 25% vis/vlees/kip, 25% koolhydraten en 50% groente
Tussendoortje

De tussendoortjes wisselen heel erg maar zijn vooral eiwitrijk zoals een proteïnereep, yoghurt of kwark, een gekookt ei met tomaat en komkommer, rolletjes kipfilet met augurk, een handje ongezouten en ongebrande noten, stukje pure chocolade of een volkoren cracker met mager beleg. Qua drinken neem ik verspreid over de dag ongeveer 2 liter water, 1/2 kopjes instant kruidenthee, aloë vera drank, een kopje koffie en een glas cola light. Qua voedingssupplementen neem ik een multivitamine, vezeltabletten en Thermo Complete voor een extra boost.

Of ik sinds het vorige persoonlijke-doelen-artikel 2,5kilo kwijt ben geraakt? Jazeker! Want alleen al de eerste week van deze Herbalife Level10 Challenge leverde mij een gewichtsverlies van 2,3 kilo op. Wow! En dat door dus bewuster en méér te gaan eten in combinatie met beweging.

Ik ga jullie gedurende de gehele challenge op de hoogte blijven houden, dus hetzelfde doel van de 2,5 kilo per maand gewichtsverlies ga ik aanhouden als wat ik minimaal wil behalen. Ik ben benieuwd..

Heb je vragen en/of opmerkingen dan kan je deze zeker achterlaten in de reacties onder dit artikel! :)

doelen juni 1 - Personal | Maandelijkse doelen (update juli)

Mijn nieuwe doelen voor de komende maand
1. Een fittere en gezondere versie van mijzelf worden en minimaal 2,5kg gewichtsverlies.
2. Een compleet weekend zonder PC, TV, internet en social media om samen met Paul ‘af te kicken’, uit te rusten en vooral echt van elkaar en ons gezinnetje te genieten door leuke dingen te doen (wandelen, Burger’s Zoo, goede gesprekken, lekker koken etc.)
3. Twee echte leesboeken (dus geen make-up/healthboeken) uitlezen.

Wat is jouw belangrijkste doel voor de komende maand? Let’s motivate each other ♥

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 9 augustus 2015 at 21:07

  Hartstikke goed bezig! Je boeken zou je kunnen verkopen via Marktplaats/bol.com/social media? Of, als je ze bijvoorbeeld liever weg wil geven, aan een goed doel/instelling?

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 2 augustus 2015 at 09:41

  Mooie nieuwe doelen. Ik en mijn man zijn ook een weekje naar het buitenland geweest. Een week zonder mijn blog. Eigenlijk was het heerlijk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 augustus 2015 at 09:54

   Wat heerlijk dat je er zo van genoten hebt! ^^

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 31 juli 2015 at 01:44

  Wat heb je een super mooie werkplek, mooie kleuren en heel mooi ingericht. Ook je boekenkast is mooi geworden, die plantjes in die mokken zijn super leuk. Wat goed dat je alles zo goed vol houd, succes met je challenge!

 • Avatar van Nicoline
  Reply Nicoline 29 juli 2015 at 10:10

  Heerlijk kan dat zijn, opruimen. Is voor mij ook altijd een soort therapie. Met zo’n kleintje blijven een hoop dingen liggen. Ik voel me na zo’n opruim sessie altijd weer helemaal clean! Je hebt een hele leuke boekenkast, vooral die koppen met die plantjes erin zijn echt heel erg schattig!

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 28 juli 2015 at 22:19

  Mooie werkplek! Supergoed dat je zo healthy bezig bent, ik zag al wat resultaten voorbij komen op Instagram! Zet m op, op naar weer een nieuwe maand!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 28 juli 2015 at 18:06

  Super dat je zo goed bezig bent. Je werkruimte ziet er echt geweldig uit. En wat een gaaf wandrek!!!! Mag ik vragen waar je die gekocht hebt?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juli 2015 at 10:03

   Dat wandrek met de tijdschriften is van HEMA en het wandrek voor lijstjes etc. wat tegen de muur staat is van VT Wonen en kocht ik bij Bol.com :)

 • Avatar van Pettie
  Reply Pettie 28 juli 2015 at 16:26

  Fijn voor je dat je zo lekker bezig bent met je doelen! Ik heb laatst ook mijn boekenkast opgeruimd en -heel neurotisch- alle boeken op kleur gezet. Dat geeft zoveel meer rust, echt héél fijn! Keep up the good work!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juli 2015 at 10:05

   Ik zou daar stiekem helemaal gek van worden, omdat het dan niet meer ‘logisch’ staat (kookboeken bij kookboeken etc.) haha.

 • Avatar van Pirre
  Reply Pirre 27 juli 2015 at 21:49

  Wauw, wat is het prachtig geworden. Goed bezig hoor!! :)

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 27 juli 2015 at 20:23

  Wat een heerlijk positief artikel. Echt super knap dat je jezelf zo blijft ontwikkelen. Veel vrouwen lijken dat te vergeten wanneer ze een gezinnetje hebben, alsof ze dan alleen nog moeder mogen zijn.

  Fijn ook dat een boekenkast opruimen of je werkplek een make over geven gelijk zoveel met je doet. Ik word ook gelijk een gelukkiger mens als mijn bureau er mooi en netjes bij staat :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 juli 2015 at 09:45

   Ik snap uit eigen ervaring hoe verleidelijk het is om enkel nog mama te zijn, zeker het eerste jaar sluipt de tijd voor jezelf er bij in. Maar ik merk toch echt aan mijzelf dat ik een leuker mens ben als ik ook echt aan mijzelf denk en mijzelf blijf ontwikkelen en uitdagen :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 27 juli 2015 at 16:50

  Oh wat goed bezig met de goede doelen en Herbalife. Ik heb het ook eventjes gedaan maar vind het lastig vol te houden… succes!

 • Reply Fleur's Beautytips 27 juli 2015 at 13:54

  Een tijdje terug startte ik ook net werken aan mijn doelen. Ik begin heel erg goed maar sta nu al even stil. Ik wil het dus weer oppakken en lekker aan de slag met doelen zoals meer bewegen, vaker koken en meer doen met visagie.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 juli 2015 at 14:44

   Het volhouden is inderdaad het lastigste, omdat oude gewoontes verruild moeten worden. Merk zelf ook dat ik af en toe terugval, maar snel weer oppakken. Je kan het!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 27 juli 2015 at 13:40

  He wat leuk dat je een weekendje zonder media plant. Dat is zo in ons leven ingeslopen, dat je soms niet doorhebt hoe vaak je er mee bezig bent. Dat heb ik ook hoor :)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 27 juli 2015 at 13:16

  Wauw wat is je kantoor mooi geworden! Erg tof zo’n plekje voor jezelf :)
  Ben heel benieuwd hoe het detoxen van internet gaat haha. Lijkt me soms best pittig.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 juli 2015 at 12:47

  Wat een verschil je boekenkast voor en na.
  Heerlijk he om op die manier rust in je hoofd te creëren.
  Hier staat ook een offline dag op de planning van social media.. Misschien zelfs wel een week!
  Wil wel blijven bloggen ondertussen, maar dat is toch weer online gaan. Dus dan maar berichten voor uit schrijven denk ik?
  Ben benieuwd hoe dat jou vergaat :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 juli 2015 at 14:45

   Bloggen is inderdaad ook internet en social media, lastig! Maar als je vooruit werkt en social media inplant moet het wel kunnen denk ik? Al zou ik een hele week echt te lang vinden hoor ;)

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 27 juli 2015 at 11:49

  Mooie doelen had je zeg, ik vind je boekenkast heel erg leuk opgeruimd en je wow wat een prachtige werkkamer heb je !

 • Avatar van Lana LeesVoer
  Reply Lana LeesVoer 27 juli 2015 at 11:32

  IK heb werkkamerenvy!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 27 juli 2015 at 09:57

  Wat ziet je huis er mooi uit, en je werkkamer.. Super! Lijkt me heerlijk werken! Een compleet weekend zonder TV, Internet en Social Media.. oh my, succes!! Maaar zeker een mooi streven :-)!!

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 27 juli 2015 at 09:27

  Leuk artikel om te lezen, ben heel benieuwd of doel 2 gaat lukken de komende maand ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 juli 2015 at 09:50

   Ik ben er ook heeeel benieuwd naar, het gaat een enorme uitdaging worden..

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 27 juli 2015 at 08:26

  Wauw je werkkamer, ik ben jaloers! Mooie doelen heb je ook weer..

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 27 juli 2015 at 08:22

  Je werkplek ziet er mooi uit en wat knap van je herbalife traject. Je bent goed bezig met je doelen!

 • Avatar van Wandernan
  Reply Wandernan 27 juli 2015 at 08:17

  Wow! Je werkplek is echt tha bomb! Daar mag je trots op zijn. En op je fitte zelf ook trouwens! Leuk om te lezen dat het zo goed gaat.

 • Avatar van Themommydiaries
  Reply Themommydiaries 27 juli 2015 at 08:04

  wat een mooie werkplek! Lijkt me wel heel zwaar zo’n dieet! Maar goed dat het werkt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 juli 2015 at 09:51

   Ik had het zwaarder verwacht, het valt in de praktijk echt heel erg mee en helpt juist een beter eetritme te krijgen bij mij :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 juli 2015 at 07:24

  Wat is je werkplek prachtig geworden!
  Echt goed bezig om de boekenkast eens opgeruimd te hebben.
  Leuk pakket met producten om een flink te gaan sporten en healty bezig te zijn zodat je gaat afvallen.
  Heerlijk even weg.
  Ik wens je veel succes met het behalen van je doelen….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.