Fashion

New in | Polette zonnebrillen op sterkte

8 juli 2015

polette zonnebril
Op foto’s ben ik niet vaak met bril te zien, maar als ik aan het werk ben kan ik er echt niet meer omheen en moet ik mijn bril toch echt opzetten. Ik heb geen flinke sterkte, maar het is voldoende om flinke hoofdpijn te krijgen als ik hem met computerwerkzaamheden niet op heb. Ik vind het dan ook steeds leuker worden om brillen af te kunnen wisselen en miste voor de zomer nog een zonnebril op sterkte voor als ik buiten aan het werk ben op de laptop of bijvoorbeeld wat lees op het strand of op een terrasje. En.. ook Paul ging voor een nieuwe Polette zonnebril op sterkte. Kijk mee voor meer foto’s.

polette zonnebril
polette zonnebril
polette zonnebril
Ik ging voor mijzelf voor het klassieke Ozone Pink montuur in mat milky roze met ombre glazen op sterkte. Dit montuur kost €19,99 en er komen nog wat kosten bovenop voor het type en kleur glazen en de sterkte, maar de totaalprijs werd ongeveer €36,00. Goed te doen dus voor een erg fijne zonnebril op sterkte! Het fijne aan dit montuur vind ik dat je hem amper voelt zitten omdat hij zo licht is en goed aansluit en daarnaast een fijne pasvorm voor mijn hoofd heeft :)

polette zonnebril polette zonnebril

polette zonnebril polette zonnebril

Paul ging voor het wat stoere Gabibois S. montuur in mat zwart met houtnerf (leuk detail!) met zwarte ombre glazen. Het montuur kost €44,99 en hij kwam uiteindelijk uit op een totaalprijs van ongeveer €57,00. Wederom erg betaalbaar en de bril zit hem lekker en staat hem goed ♥

polette zonnebril

Een bril of zonnebril bestellen via Polette is heel erg gemakkelijk, de verzendkosten zijn €4,99 per bestelling en je hebt je bril met ongeveer 2 weekjes goed verpakt in huis. Die fijne prijzen? Polette zelf zegt dat dit komt doordat ze geen tussenpartijen zoals groothandelaars, importeurs en winkels hebben en dus gelijk vanuit de fabriek leveren. Klinkt logisch!

Wij kunnen er voor de zomer in ieder geval weer fijn tegenaan met deze zonnebrillen op sterkte. Echt leuk dat een (zonne)bril meer een accessoire is geworden naast enkel noodzaak, lekker wisselen qua kleuren en monturen dus (al blijven mijn Ray-Ban’s – helaas zonder sterkte – toch ook wel favoriet) ^^ Oh, en naast zonbescherming voor je lichaam is het ook gewoonweg heel belangrijk om je ogen tegen de uv-stralen te beschermen.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 9 juli 2015 at 09:32

  Ik vind het leuk dat het ombreglazen zijn

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 8 juli 2015 at 23:28

  Beide zijn mooie monturen en staan jullie ook goed!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 8 juli 2015 at 20:33

  Heel mooi! Ik heb dringend een nieuwe zonnebril nodig die LICHT is. Ik heb de laatste tijd zoveel last van mijn neus :-(

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 8 juli 2015 at 19:29

  Wauw, dat zijn mooie prijzen voor prachtige brillen! Ook ik kan niet meer zonder mijn zonnebril op sterkte, al vraag ik me af of Polette ook met cilinder glazen kan maken?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 juli 2015 at 15:36

   Hi Cindy, brillen met cilinder zijn geen enkel probleem kreeg ik als antwoord van Polette :)

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 8 juli 2015 at 19:20

  mooi brillen

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 8 juli 2015 at 18:12

  Ik vind beide modellen jullie erg goed staan! Pretty pretty. (:

 • Avatar van Veertig Plus
  Reply Veertig Plus 8 juli 2015 at 16:17

  Wat gaaf! Dit moet ik mijn Paul ook even laten zien! Ik had echt, echt, echt serieus dezelfde al voor hem uitgekozen!
  Die van jou… mens wat staat je die goed! Dat zachte hoort bij jou!

 • Avatar van Edithsofia
  Reply Edithsofia 8 juli 2015 at 16:08

  Wauw wat een super gave brillen, staan jullie goed en dat voor fijne prijsjes!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 8 juli 2015 at 15:56

  Ohh wauw.. die prijzen zijn fijn zeg voor een bril op sterkte!! Ik vind de brillen en vooral de monturen erg leuk :-)!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 8 juli 2015 at 15:00

  Wat een leuke site en toffe brillen, het lijkt me toch wel een beetje lastig om iets uit te zoeken wat ook goed staat en lekker zit. Vind dat nu namelijk al lastig bij de opticien, maar ben wel enthousiast dus ik ga wel een keer een poging wagen :D

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 8 juli 2015 at 14:46

  Wow schrok me dood door de muziek van de reclame haha.

  Leuke brillen. Staan jullie allebei erg goed.

 • Avatar van monique van
  Reply monique van 't sant 8 juli 2015 at 14:43

  Hele mooie brillen, maar hoe doe je dat met het afstellen van de brillen??

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 juli 2015 at 14:58

   Dat deeltje heb je natuurlijk niet zoals bij een normale opticien die dat voor je doet, maar ik denk dat Paul en ik geluk hebben gehad want we hebben al meerdere brillen van Polette en die sluiten allemaal goed aan :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 juli 2015 at 15:38

   Ik kreeg van Polette nog deze reactie hierop: “Je kan van elk montuur de maten op de productpagina’s vinden en zo vergelijken met je favoriete bril. Daarnaast is het mogelijk om virtueel te passen om te zien hoe een montuur je staat en is het ook mogelijk om thuis brillen te passen en dan weer terug te sturen om de juiste glazen te plaatsen.”

   • Avatar van Christa
    Reply Christa 10 juli 2015 at 11:38

    Dat is wel een geweldige service :D

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 8 juli 2015 at 14:40

  Woah, inderdaad hele goede prijzen! Ik ben op zoek naar een zonnebril op sterkte, dus ik ga even bij ze kijken. Ondanks dat het buiten regent, haha. Hij staat je heel leuk, trouwens! En de zonnebril van Paul vind ik echt heel erg stoer.

 • Avatar van Donna Luisa
  Reply Donna Luisa 8 juli 2015 at 14:31

  Wat een leuke brillen! Ze staan jullie goed zeg :)

 • Avatar van Themommydiaries
  Reply Themommydiaries 8 juli 2015 at 14:28

  Mooie brillen en ze staan ook erg goed! Ik vind vooral de kleur van jouw bril erg leuk! Niet zo standaard als gewone brillen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 juli 2015 at 14:08

  Erg mooie monturen.
  Erg handig dat er zonnebrillen op sterkte gemaakt kunnen worden want anders heeft men 2 brillen en blijf je bezig om ze op en af te doen.
  Wat is het mooie kleur en apart model montuur die je zo goed staat.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.