Beauty

Question | Onderga jij wel eens een massage?

1 juli 2015

masseuse aan huis
Wat je misschien niet weet is dat ik in het verleden verschillende diploma’s, workshops en cursussen heb afgerond voor onder andere massage- en ontspanningstherapeut en was het mijn droom om met een eigen praktijk vanuit huis mijn bedrijf op te gaan zetten. Helaas kwam er onder andere het carpaal tunnel syndroom opsteken waardoor ik na enige tijd toch echt deze droom op moest geven. Sindsdien heb ik ook eigenlijk geen echte massage meer gehad en daar kwam onlangs door Masseuse aan Huis verandering in.

Ik werd door Masseuse aan Huis gemaild met de vraag of ik open zou staan voor een samenwerking, om hun service te kunnen ervaren. Aangezien ik in een nogal drukke en stressvolle periode zit kon ik hier gewoonweg geen ‘nee’ tegen zeggen. De afspraak werd gemaakt en zo kreeg ik onlangs een heerlijke massage van masseuse Caroline. Stiekem is het wel heel erg fijn dat je zo vooraf niet ergens naartoe hoeft te rijden, dat de massage gewoon in het comfort van je eigen huis plaats vindt en je achteraf niet meer de deur uit hoeft en je gewoon lekker de bank op kan of je bed in kan duiken om dat zengevoel vast te kunnen houden. En nog een voordeel: ik hoefde geen oppas voor Shae te regelen.

Ik ging voor een massage van mijn rug, nek, schouders, armen en hoofd omdat dit mijn zwakke plekken zijn vanwege mijn werk en gewoonweg de spanning die ik erin vast hou. Caroline zette haar mobiele en stevige massagetafel neer, compleet met handdoeken en al, ik koos één van de heerlijke oliën van Het Massagehuys om mee gemasseerd te worden en nadat er een fijn rustgevend muziekje opgezet werd kon de massage beginnen.

masseuse aan huis

Ik kon duidelijk merken dat Caroline veel ervaring heeft. Ondanks dat ik even moeite had met ontspannen – want dat mijzelf-zo-goed-als-bloot-geven vind ik toch altijd een dingetje – kwam dit na enkele minuten helemaal in orde en kon ik mijzelf overgeven aan de massage waarin zachtere en stevigere handelingen in een fijn tempo werden afgewisseld. Voor ik het wist was er een uur voorbij gevlogen en was ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens ècht ontspannen. Achteraf dan lekker direct de bank op kunnen kruipen met een grote mok kruidenthee maakte het voor mij helemaal ‘af’. Niet hoeven te fatsoeneren, netjes aan te kleden en het verkeer in om naar huis te gaan, maar gewoon lekker verder relaxen en mijn bed in kruipen.. Heerlijk!

Mijn ervaring met Masseuse aan Huis is dus zeker positief en ik heb met mijzelf afgesproken dat ik dit mijzelf echt vaker moet gunnen. Mocht je nu ook een professionele masseuse zoeken dan zou ik zeker de website eens doorkijken om iemand te zoeken die jou qua persoonlijkheid en expertise aanspreekt. De richtlijn qua kosten is ongeveer €60,- per uur. Een massage heeft zo’n fijne ontspannende en helende werking op lichaam en geest dat je dit eigenlijk als ‘onderhoud’ wat vaker aan jezelf cadeau zou mogen geven ♥

Onderga jij wel eens een lichaamsbehandeling en/of massage? Zou een massage in je eigen huis jou aanspreken?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
De massage heb ik voor dit artikel aangeboden gekregen.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Frank
  Reply Frank 16 april 2018 at 13:34

  Fijn dat je zulke goede ervaringen had. Ik hou zelf ook van massages. Mijn zus heeft goede ervaringen gehad bij http://www.siammassage.nl/massages/.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 2 juli 2015 at 09:50

  Dat bloot geven vind ik ook wel moeilijk bij een massage :s

 • Avatar van Karen Gregory
  Reply Karen Gregory 2 juli 2015 at 08:38

  Leuk om te lezen Desirée! Ik vond het zo heerlijk, zo’n massage aan huis.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 juli 2015 at 23:53

  Nee, nooit.

 • Avatar van AA Beautyaddicts
  Reply AA Beautyaddicts 1 juli 2015 at 21:14

  Helaas zijn massages toch echt te duur voor mijn studentenbudget, anders zou ik er graag van genieten :)

 • Avatar van francesberkhof
  Reply francesberkhof 1 juli 2015 at 16:48

  Alleen bij de fysio! ;-)

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 1 juli 2015 at 14:53

  Ik ben eerlijk gezegd nog nooit echt goed gemasseerd.. Ik vind zo’n masseuse aan huis toch wel erg interessant :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.