Beauty

Rivièra Maison Pure Elements

18 juli 2015

rivièra maison pure elements
Het merk Rivièra Maison staat vooral bekend om de prachtige en stijlvolle meubels en interieuraccessoires, maar wat je misschien nog niet wist is dat ze ook een redelijk uitgebreide verzorgingslijn hebben: Rivièra Maison Pure Elements. Ik heb er een aantal producten van uit kunnen proberen en vertel je er vandaag meer over inclusief reviews.

rivièra maison pure elements
Alle producten uit de Pure Elements lijn hebben dezelfde geur met in de topnoot bergamot, cassis, limoen en mandarijn, in de hartnoot appel, bloemen, jasmijn en peer en in de basisnoot musk, patchoeli, rum, sandelhout en vanille. De geur te omschrijven als luxe en is aan de ene kant fris maar er zit ook een kruidig en warm randje aan en je ruikt er subtiel witte bloemen doorheen. Als je meerdere producten met elkaar combineert blijft de geur ook nog eens lang achter op de huid, wat zeker een pluspunt is.

In de bad & douche producten zit een Freshwater Pearl extract wat een verzorgende en verzachtende werking heeft, in de lichaamsproducten zit een Pure Silk extract wat zorgt voor een zijdezacht gevoel en de sportproducten bevatten Mint en Sea Minerals een een verfrissende en ontgiftende werking. Ook is er een SUN lijn verkrijgbaar waaraan vitamine E en aloë vera is toegevoegd en bescherming bieden tegen UVA en UVB straling. Het totale Pure Elements assortiment is dus erg uitgebreid!

Ik heb de volgende producten uitgeprobeerd:

– No1 Sport Feel Good showergel 200ml, €7,99
– In The Clouds shower foam (€7,99 voor fullsize 200ml)
– Hand Cream to go 75ml, €8,99
– Sweet Kisses lip treatment 15ml, €7,99
– Sun Protection Spray SPF50 150ml, €18,95.

rivièra maison pure elements
De doucheproducten zijn allebei fijn in gebruik en waar de sportvariant echt lekker verfrissend is is de showerfoam weer wat meer rustgevend door de fijne geur. De handcrème doet wat hij moet doen; snel intrekken, lekker ruiken en de handen en nagelriemen verzorgen. Er zit onder andere glycerine, vitamine E, zijde extract en zonnebloemolie in en laat geen plakkerig of vettig laagje achter.

De Hello Sunshine zonnespray sprayt transparant, smeert lekker uit, laat een mooie glans achter en voelt ietwat olie-achtig aan waardoor eventueel zand er wel aan blijft plakken als je het niet eerst even goed op laat drogen. De geur is echt heerlijk zomers en hij is waterresistent wat goed te zien is doordat druppeltjes een soort van je huid afglijden. Voor de drogere huidjes door het anti-aging effect, de mooie glow die het achterlaat en de vitamine E zeker een aanrader.

rivièra maison pure elements
rivièra maison pure elements
Ook de Sweet Kisses lip treatment vind ik een aanrader. Hij komt in een handig tubetje met schuine applicatorkant waardoor je geen plakkerige vingers hebt en hem met één hand kan gebruiken en hij voelt lekker zacht en romig aan op de lippen. Er zit onder andere wonderolie, bijenwas, shea boter, glycerine, zijde extract, zonnebloemolie en vitamine E in. Helemaal goed dus om het hele jaar door zachte en kissable lips te hebben.

Mij spreken deze producten door de verpakking, de lekkere geur en de fijne werking zeker aan en ik ben hierdoor benieuwd geworden naar meer zoals de thalasso body scrub en de body cream..

Heb jij ervaring met de verzorgingsproducten van Rivièra Maison? Spreken de producten je aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van missmagsnl
    Reply missmagsnl 20 juli 2015 at 13:38

    geen ervaring, maar de producten spreken me wel aan. Ben zelfs benieuwd ;-)

  • Avatar van Donna Luisa
    Reply Donna Luisa 20 juli 2015 at 09:06

    Ik wist inderdaad nog niet dat dit merk ook een verzorgingslijn had! De Sweet Kisses lijkt me wel heel fijn als ik zo je beschrijving lees :)

  • Avatar van annemiekeheller
    Reply annemiekeheller 19 juli 2015 at 12:58

    Wat een mooie foto’s! Heb de producten nooit gebruikt, maar je maakt het wel verleidelijk zo ;)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 20 juli 2015 at 10:21

      Dankjewel voor je compliment!

  • Avatar van Michelle Kaiser
    Reply Michelle Kaiser 18 juli 2015 at 19:09

    Ik heb er geen ervaring mee, maar ik zou dat wel graag willen, want dit ziet er wel heel erg goed uit. Super mooie verpakkingen je review klinkt lovend. Dus top.

  • Avatar van storiesandforever
    Reply storiesandforever 18 juli 2015 at 14:51

    Alleen de verpakking is al mooi, wauw! Klinkt heel goed, ben nu wel heel benieuwd naar de geur. Rivièra Maison vind ik sowieso heel leuk, wist eigenlijk niet dat er er een verzorgingslijn bij zat. Zal snel even op zoek gaan en eraan snuffelen, haha.

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur's Beautytips 18 juli 2015 at 10:46

    Van wat ik lees over de geur, lijken de doucheproducten mij erg lekker. En de lipbalm ook. De verpakkingen zien er ook mooi luxe uit!

  • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
    Reply Marijke - de beste versie van jezelf 18 juli 2015 at 09:29

    Wat stralen de producten een luxegevoel uit! Zoals je de geur omschrijft klinkt het erg goed allemaal. Vooral de zonnespray spreekt me aan (droog huidje hier) :)

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 18 juli 2015 at 09:09

    Tot voor kort wist ik niet dat Riviera Maison ook een verzorgingslijn had.. De producten lijken me erg fijn :-)!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 18 juli 2015 at 08:53

    Wat ziet de verpakking er mooi en goed opvallend uit!
    Het merk ken ik wel maar alleen van de woonaccesoires!
    Ik ben erg benieuwd naar deze producten want ik hou van een goed verzorgde huid.
    Ook ben ik dol op producten die de mond goed verzorgen.
    Dus zal ik het product voor de lippen zeker kopen ;-)

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.