Fashion

New in | Rosegold & holographic espadrilles

23 juli 2015

espadrilles
De espadrilles zijn waarschijnlijk wel hèt paar schoenen van 2015 welke niet in je kast mogen ontbreken. En alhoewel ik ze altijd erg leuk vind bij anderen, bieden de espadrilles die ik tegenkwam allemaal te weinig steun qua voetbed. Over het algemeen hebben espadrilles namelijk een platte, dunne en rechte zool en ik zoek gewoonweg een schoentje die toch net wat meer biedt zodat ik er ook echt met plezier op kan lopen. Ik had de zoektocht al bijna opgegeven tot ik deze ge-wel-di-ge rosegold & holographic espadrilles tegenkwam. Love them! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, plussize combinatietips en mijn persoonlijke favoriete combinatie.

espadrilles
espadrilles
espadrilles
espadrilles
Zijn ze niet prachtig? ^^ Ik kwam deze espadrilles tegen, bekeek ze even goed op de website, las de tekst en durfde de gok wel te nemen omdat ze van een goed merk zijn, van leer zijn en een voetbed hebben. En ja hoor; ze kwamen binnen, ik trok ze aan en inlopen is niet nodig. Ze zitten als pantoffeltjes en bieden toch voldoende steun aan de voet. Ze zijn minder plat dan de meeste espadrilles, hebben onder de gevlochten rand nog een witte rubberen zool met profiel wat het net een iets sportievere en frisse touch geeft.

De schoentjes zijn gemaakt van leer in de kleur roségoud en de neus is bedekt met een laag holografische glitters die niet afgeven. Door dit detail zijn ze lekker speels en heel zomers, maar met de juiste outfit kan je ze ook nog redelijk ‘netjes’ dragen en dat je er dus veel kanten qua kledingstijlen mee op kan vind ik dus echt een pluspunt.

Deze Poelman espadrilles zijn verkrijgbaar voor €59,99 bij verschillende winkels en webwinkels, maar ik heb ze van Nelson.

espadrilles
espadrilles
espadrilles
Zoals je ziet zijn ze op veel verschillende manieren te combineren en er zijn nog veel meer stijlen en voorbeelden te bedenken. Draag ze wat sportiever met een jeans of kies voor meer de bohemièn kant met een zwierig zomerjurkje of een maxidress. Ik draag ze zelf het liefst gecombineerd met een paar destroyed/ripped jeans – met opgerolde pijpen – een zomerse top en bijvoorbeeld een wit gehaakt vestje of juist een lang maar dun gebreid vest. De jeans en de top hierboven komen trouwens uit de H&M+ Plus Sizes collectie en de top is echt heel mooi. Hij valt lekker luchtig en verbergt goed een buikje met als enig nadeel dat hij ietsjes langer had mogen zijn. Oh, en door de verschillende kleuren is hij makkelijk te combineren!

Zin om lekker rond te snuffelen als je een maat(je) meer hebt? Met dit plussize overzicht kom je vast een heel eind :)

Heb jij al een paar espadrilles in je kast? Wat vind jij van deze trend?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Willie
  Reply Willie 31 juli 2015 at 16:09

  WAUWIE, zo pretty!

 • Avatar van Pirre
  Reply Pirre 24 juli 2015 at 23:16

  Ohjeee….moet dit nou?! IK WIL ZE!! Ik heb 1 paar (licht roze met rosé randje) en I love them. Lopen idd ook heerlijk!

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 24 juli 2015 at 22:03

  Espadrilles zijn inderdaad heerlijk. Bij Dolcis hadden ze ook rosegold met glitter. Mijn favoriete merk is Gaimo en daar heb ik al heel wat paar van verzameld.

 • Avatar van jannekesworld
  Reply jannekesworld 24 juli 2015 at 01:18

  Prachtige espadrilles! Super mooie kleur ook. :)

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 23 juli 2015 at 19:02

  Ik heb nog niet eens espadrilles :( ga ik gelijk even veranderen dit weekend! Die van jou zijn echt super leuk!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 23 juli 2015 at 18:06

  Coole kleur echt! En ik hou sowieso van metallic schoenen.

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 23 juli 2015 at 16:50

  wow ze zijn prachtig, mooie schoenen heb je uitgekozen:)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 23 juli 2015 at 16:38

  Zelf draag ik dit soort schoenen eigenlijk niet, inderdaad leuk bij een ander om te zien. Deze vind ik wel van hele mooie kleur trouwens!

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 23 juli 2015 at 15:47

  Wauw wat een pareltjes! Helemaal verliefd!

 • Avatar van saraya
  Reply saraya 23 juli 2015 at 13:58

  Oo wauww ze zijn prachtig :o
  X

 • Avatar van rachelkeijzer
  Reply rachelkeijzer 23 juli 2015 at 12:49

  oooh myyyy gooood ze zijn geweldig!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 23 juli 2015 at 12:45

  Oh die zijn leuk

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 23 juli 2015 at 12:19

  OMG die zijn epic :D

 • Avatar van Nicoline
  Reply Nicoline 23 juli 2015 at 11:59

  Ik heb ze eigenlijk erg gevonden! Vind ze op en zomer! Vind deze echt helemaal geweldig! Super leuk te combineren.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 23 juli 2015 at 10:31

  Deze zijn echt zo leuk!!!!! Helemaal mijn ding

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 23 juli 2015 at 09:59

  Wauw wat een eye catchers :D <3

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 23 juli 2015 at 09:43

  Ohhh deze zijn echt heel tof :)

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 23 juli 2015 at 09:21

  Ik hou van espadrilles, als het geen weer is voor slippers draag ik liever espadrilles dan andere schoenen! Ik heb deze ook aan gehad maar wist niet zo goed hoe ik deze kon combineren, misschien dat ik ze toch maar ga halen want ze zijn toch wel heel leuk!

 • Avatar van Karen Gregory
  Reply Karen Gregory 23 juli 2015 at 09:01

  Ooooh ze zijn echt prachtig. Helemaal Curvacious. Ze passen mooi op je site! Espadrilles zijn echt al jaren mijn favoriete zomerschoenen. Ik neem altijd een paar mee uit Frankrijk als ik daar ben, maar twee jaar geleden kocht ik hele dure met studs en etnische print van Sam Edelman. Wat denk je? Binnen een maand al kapot, terwijl ik op die van de Franse markt (van 3 euro) de hele zomer kan lopen. Haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 juli 2015 at 09:03

   Haha, toen ik de foto’s op de site zag dacht ik precies hetzelfde. Past mooi erbij! En wat zonde van de Edelman’s :(

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 23 juli 2015 at 08:43

  Espadrilles zijn eigenlijk de enige schoenen die ik nog niet als flatjes heb..ik vind deze wel heeeeeeel erg mooi..Liefde voor rose en metallic haha!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 23 juli 2015 at 08:32

  Wat is dat leuk die glitter op de tip

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 23 juli 2015 at 08:14

  Leuk! Heb ze niet, omdat ik ze altijd zo goedkoop vind overkomen (beetje katoen en wat jute aan de onderkant) Maar deze vind ik wel erg leuk <3

 • Avatar van Bychristiana
  Reply Bychristiana 23 juli 2015 at 08:11

  Oeh, deze zijn écht leuk! Ik loop ook graag op espadrilles, die zijn mooi en comfy tegelijk!

 • Avatar van BO
  Reply BO 23 juli 2015 at 07:54

  Ik heb ze nog niet maar wat zijn deze geweldig, de kleuren vind ik ook super :)

 • Avatar van Dineke
  Reply Dineke 23 juli 2015 at 07:51

  Oh die zijn echt leuk! Ik hou van alles wat glimt hihi

 • Avatar van Veertig Plus
  Reply Veertig Plus 23 juli 2015 at 07:38

  Wat een beauties! En nee ik heb nog geen in mijn kast… Vroeger droeg ik ze meer.
  Wie weet toch ff neuzen…

 • Avatar van Dionne Knooren
  Reply Dionne Knooren 23 juli 2015 at 06:57

  Wat een super leuke schoenen! Echt tof!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.