Beauty

Love it! | Sanex Advanced Hydrate 24h

6 juli 2015

sanex advanced hydrate 24
Oh, yes! Soms komen er producten binnen die je op dat moment precies ècht nodig hebt en ben ik nog blijer dan ik normaal al ben ^^ Mijn huid is al redelijk droog en wat gevoelig en dit heeft vaak een hoogtepunt in de winter, maar ook midden in de zomer als het juist heel warm is krijg ik hier last van. Mijn huid reageert op warmte en zon door wat roder en vlekkeriger te worden, voelt dan al snel weer droger aan, krijgt her en der wat schilfertjes en jeukt. Tijd om even back to basics te gaan. Even alle fancy producten laten voor wat ze zijn en terug naar producten die gewoonweg goed zijn door de fijne ingrediënten die erin verwerkt zijn zoals deze Sanex advanced hydrate 24h producten.

sanex advanced hydrate 24
De lijn is gericht op de droge tot zeer droge huid en zorgt voor een diepe hydratatie waardoor huiduitdroging voorkomen wordt en huidschilfertjes verminderen. Het is voor het eerst dat Sanex naast deodorant en douchegel ook bodylotions en handcrèmes op de markt brengt en na deze kennismaking ben ik hier heel erg blij mee.

De douchecrème bevat SLES en hier had misschien voor een nog zachtere reiniger gekozen kunnen worden, maar doordat er ook coco-betaïne in zit (een milde reiniger die de eventuele irriterende werking van een ‘hardere’ reiniger als SLES tegen kan gaan), hydraterende glycerine en melkzuur wat de huid zacht exfolieert en ontdoet van dode huidcellen zonder te scrubben is het zeker een milde douchegel te noemen.

De bodylotion komt in een handige pompflacon en er zit onder andere hydraterende glycerine, vaseline wat ervoor zorgt dat de huid kan herstellen en vocht kan vasthouden, melkzuur en herstellende en beschermende vitamine E in. Mocht je een erg gevoelige huid hebben dan zou ik wel even oppassen in verband met de toegevoegde parfum en siliconen.

sanex advanced hydrate 24
Qua deodorant ben ik echt een liefhebber van de roller voor onder de oksels, maar vind ik een spray wel weer fijn op erg warme en plakkerige dagen om te gebruiken als verfrissende bodyspray. Zowel de roller als de spray ruiken lekker fris, beschermen goed tegen zweetluchtjes, geven geen vlekken in kleding en zijn zelfs na het scheren direct te gebruiken. De roller is alcoholvrij trouwens en is dus nog iets milder voor de huid.

sanex advanced hydrate 24
sanex advanced hydrate 24
De handcrème bevat onder andere vaseline, glycerine, melkzuur en vitamine E en is er duidelijk eentje die je ook overdag kan gebruiken om snel zonder plakkende handen weer door te kunnen met je dagelijkse werkzaamheden. Hierboven zie je de bodylotion en rechts de handcrème, die beide niet erg dik van substantie zijn en dus lekker snel intrekken. Ondanks de goede hydraterende ingrediënten is dat snel intrekken en de dunnere substantie wel verrassend, maar stiekem voor de zomerdagen ook wel heel erg fijn!

De geur van de producten is trouwens heel erg lekker fris, zacht en ‘clean’ zonder te overheersend te zijn waardoor de producten fijn combineren met je parfum du jour.

sanex advanced hydrate 24
Naast de Sanex Advanced Hydrate 24h lijn voor de droge tot zeer droge huid is er ook nog de Sanex Advanced AtopiCare lijn voor de hypergevoelige en extreem uitgedroogde huid en de Sanex Advanced DermoRepair lijn voor de droge en licht beschadigde huid. De prijzen voor alle producten uit de verschillende lijnen zijn:

– douchegel 250ml, €3,49 / 500ml, €4,99
– bodylotion 250ml, €5,49
– deodorant spray 150ml, €3,79
– deodorant roller 50ml, €3,49
– handcrème 75ml, €3,99.

Zou één van deze lijnen passen bij jouw huidtype en huidbehoeftes?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Walter Eeckels
  Reply Walter Eeckels 1 november 2022 at 22:37

  Ik zoek specifiek dit : sanex douche creme hydrate 24 h. Voor zeer droge tot uitgedroogde huid.
  Ik vind hem nergens terug op de website’s

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 november 2022 at 08:13

   Goedemorgen, ik denk dat deze helaas uit de markt is of gaat.. Ik spot hem wel bij Verzorgmarket.nl, maar ken deze webwinkel persoonlijk niet. Volgens mij is deze douchegel vervangen door de ‘sanex biomeprotect dermo pro hydrate’. Succes!

 • Avatar van sv
  Reply sv 7 april 2017 at 16:06

  De surgras is Gods gift…..voor mijn droog velleke…..
  Kort en bondig een van de beste op de markt.

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 6 juli 2015 at 20:50

  Ik ben echt al eeuwen op zoek naar dé perfecte deo die goed zijn werk doet en vooral geen vlekken in kleding af geeft. Deze ga ik een poging geven..

 • Avatar van Miriam - NailTalk
  Reply Miriam - NailTalk 6 juli 2015 at 16:35

  Ik was ook een erg blij meisje (ben 33 maar ok!) toen ik dit op tv zag! Voor de zomer heb ik dit niet zo nodig, maar naast mijn melkmeisje ga ik eind zomer absoluut de douchecreme en bodylotion aanschaffen. Leuk prijsje ook!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 6 juli 2015 at 11:48

  Dit lijken me allemaal hele fijne producten. Sanex heeft ook een subtiele geur waardoor deodorant bijvoorbeeld niet zo aanwezig is. Ik heb namelijk een hekel aan sterk ruikende deo’s. Nu gebruik ik Deoleen, alcohol- en parfumvrij. Werkt voor mij super goed. Zelfs tijdens een hittegolf.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 6 juli 2015 at 09:37

  Sanex, dat ken ik nog van toen ik vroeger veel zwom

 • Avatar van Pink it
  Reply Pink it 6 juli 2015 at 08:30

  Deze lijn heb ik net een paar dagen terug binnen gekregen, ben gelijk begonnen met testen ben zo benieuwd hier na. Als ik jouw artikel zo lees, dan zijn het echt top producten x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juli 2015 at 09:12

   Ik ben alvast heel benieuwd naar jouw ervaring met de producten :)

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 6 juli 2015 at 08:23

  De handcrème lijkt mij een fijn product ;)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 juli 2015 at 07:00

  Fijn dat er nu nieuwe producten van dit merk te koop zijn voor kinderen en volwassenen die last van eczeem hebben.
  Jaren geleden was dit niet en moest ik de duurste badolie kopen.
  Fijn artikel omdat de producten erg betaalbaar zijn.

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 6 juli 2015 at 06:57

  De douchegel en handcreme lijkt me ontzettend fijn. Deze lijn zou zeker bij mijn huid passen aangezien ik nu ook een erg droge huid heb, niet fijn!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juli 2015 at 09:14

   Ik hoop dat je huid snel minder droog zal aanvoelen, misschien proberen na het douchen op de vochtige huid wat olie in te masseren? Dus niet eerst afdrogen, maar een klein beetje olie op de nog vochtige huid aanbrengen en daarna droogdeppen. Werkt hier vaak als SOS oplossing bij een erg droog huidje :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.