Beauty Eten & drinken Lifestyle

Unboxing Healthbox juli 2015

6 juli 2015

de healthbox
Een tijdje geleden deelde ik via Facebook een berichtje over een nieuwe maandelijkse box die eraan zat te komen, maar deze keer eens geen beautybox maar de Healthbox. In elke box beloven ze sowieso een pot goede multivitamine en verder vind je er 4/5 fullsize producten in terug voor je inner & outer beauty. Denk aan een gezond ontbijtje, tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, sportgadgets en andere producten op het gebied van een gezonde lifestyle. Ik laat je vandaag de unboxing zien van de Healthbox van juli 2015.

de healthbox
de healthbox
de healthbox
Het viel mij als eerste op dat de box lekker groot van formaat is en flink aan gewicht, dus ik was direct heel benieuwd naar de inhoud. Ik deed de doos open en was direct verrast; wat een leuke en gevarieerde inhoud! Er zit een briefje bij, de box zit lekker vol en er zit een handig foldertje bij met kort wat meer informatie over alle producten.

De Healthbox is een maandelijkse box en kost €24,95 per keer, inclusief verzendkosten. Als je je nu aanmeld voor een abonnement dan krijg je ook nog leuke extra’s zoals een sportabonnement, kookboek, detoxprogramma of bijvoorbeeld een sapkuur.

de healthbox
Grød biologische haver en gerst pap met moerbeien, amandelmeel en zwarte bessen en een topping van gevriesdroogde frambozen, rietsuiker en hazelnoten (€2,99). Je opent de beker, giet er tot aan de stippeltjeslijn kokend water in, doet de deksel er op, wacht 3 minuutjes, roert het door en voegt de topping toe en je kan gaan smullen. Mij kan je hier wel blij mee maken, lekker makkelijk om zo snel een goed samengesteld en vullend ontbijtje te maken en het is nog lekker ook.

de healthbox
Orthica soft multi, een complete multivitamine met hooggedoseerd vitamine B-complex (30 stuks, voor één maand, €15,20). Deze multivitamines bevatten geen synthetische stoffen of andere glans- of vulmiddelen. De combinatie met de vitamine B is erg goed bij geestelijke inspanning en vermoeidheid. Ik ben benieuwd of ik er wat van zal merken als ik deze verpakking aan ga breken nadat mijn huidige multivitamine op is. Ik slik al jaren trouw elke dag een hooggedoseerde multivitamine en vind dat een goede aanvulling op de dagelijkse voeding. Slik jij voedingssupplementen als aanvulling? Ik vraag het me ineens af :)

de healthbox
Dr. Hauschka gekleurde dagcrème (€23,95) en een mini van het Dr. Hauschka nachtserum. De gekleurde dagcrème heb ik eerder gehad, maar helaas is de variant in deze box echt veels te donker voor me. Het is een hydraterende en verzorgende dagcrème met een lichte dekking die je huid net wat egaler laat ogen en roodheid vermindert. Een lekker clean product zonder minerale olie, parabenen, siliconen, synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en dat past goed bij de look & feel van deze Healthbox.

de healthbox
The Big Food Company chiazaad (200gr, €3,95). Chiazaad staat bekend om de voedzaamheid en hoge percentage aan omega-3 vetzuren, vezels, eiwitten, antioxidanten, proteïnen en mineralen. Je kan chiazaad toevoegen aan jam, yoghurt, soep, rijstgerechten of door je smoothies en je kan er bijvoorbeeld ook heerlijke chia pudding van maken. Chiazaad zet flink uit in water/vocht, hou er rekening mee als je het in een smoothie verwerkt omdat je je smoothie dan bijna beter kan oplepelen ;)

de healthbox
Body & Fit Shop extra virgin organix coconut oil (555ml, €4,90). Ahhh, yes! Ik hoef je niet te vertellen hoe gek ik ben op kokosolie en dat de potten er hier in huis redelijk snel doorheen vliegen. Er was er net weer eentje leeg, dus deze nieuwe is een welkome verrassing in deze Healthbox. Deze pot lijkt leeg, maar door de warmte van de afgelopen dagen is de olie gesmolten en transparant geworden, als het meer richting de 25 tot 20 graden gaat wordt hij weer vast qua substantie en wit van kleur.

healthbox
Bites we Love machu picchu mix (normaal 4 zakjes voor €4,95). Een lekker handig formaat om mee te nemen als snack/tussendoortje als je onderweg bent of op kantoor zit bijvoorbeeld. In deze mix zitten gedroogde incabessen, pure chocoladedruppels en ongebrande witte amandelen. Ik ben persoonlijk geen fan van incabessen, maar de chocolaatjes en de amandelen zijn heerlijk.

de healthbox
Als laatste zit er nog deze interessant-uitziende Mini Blackroll (€9,50) in de box. Foamrolling is steeds bekender aan het worden en ik vind het leuk zo kennis te kunnen maken hiermee. Het is een handig hulpmiddel voor zelfmassage en deze mini-variant is perfect voor bijvoorbeeld de onderkant van je voeten, de armen, rug en benen. Het is een stevig rolletje, hard met een soort foamlaagje en weegt zo goed als niks. Handig voor hardlopers, maar ook voor mensen die veel computerwerkzaamheden doen voor de armen, nek en schouders. Je kan hem tussen muur en rug/armen ‘klemmen’ en zo tussen de muur en je lichaam rollen, maar je kan natuurlijk ook je vriend/vriendin/man/vrouw lief aankijken ;)

Ik ben zeker enthousiast over deze box en vind het leuk dat de producten erin zo afwisselend zijn en tegelijkertijd ook voor zo’n beetje iedereen wel geschikt en/of te gebruiken. Natuurlijk is een abonnement voor €24,95 per maand niet niks, maar je krijgt er zeker wat voor terug. De waarde van deze Healthbox is namelijk zo’n €62,00. Ik ben benieuwd of de komende boxen afwisselend, bruikbaar en verrassend genoeg kunnen blijven om er echt een abonnement voor af te gaan sluiten.

Spreekt zo’n ‘gezonde’ box als deze jou aan? Wat vind jij van de inhoud?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Andrea
    Reply Andrea 19 juli 2015 at 11:46

    Wat leuk zeg! Ik had nog niet eerder van deze box gehoord. Is weer eens wat anders!

  • Avatar van Imke
    Reply Imke 12 juli 2015 at 09:19

    Zeker een leuke box, zeker nu de gezonde producten ‘in’ zijn. Ben alleen bang dat je net zoals met de andere beauty boxen snel uitgekeken kunt raken als je dezelfde soort producten krijgt van andere merken

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 13 juli 2015 at 11:00

      Ik ben ook heel benieuwd naar de variatie in deze box over langere periode gezien :)

  • Avatar van Erica
    Reply Erica 7 juli 2015 at 20:24

    Kan ik hem nog bestellen ?

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 7 juli 2015 at 09:21

    Dit lijkt mij zo’n interessante box, vooral omdat ik meer en meer bezig ben met mijn gezondheid

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 7 juli 2015 at 07:25

    Leuke box. Ben nog aan het twijfelen…

  • Avatar van Dana
    Reply Dana 6 juli 2015 at 23:09

    Hij ziet er echt goed uit!

  • Avatar van Petra
    Reply Petra 6 juli 2015 at 20:33

    de box ziet er heel erg goed uit, leuke producten om eens kennis mee te maken…ik ben ook heel erg benieuwd naar de volgende boxen…

  • Avatar van Miss Happinez
    Reply Miss Happinez 6 juli 2015 at 20:13

    Echt een super leuke box zeg! die wil ik ook wel ;)

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 6 juli 2015 at 20:03

    Leuk concept en ziet er goed uit!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 6 juli 2015 at 18:45

    Zeer leuk concept.
    De producten zien er allen zeer healthy uit.

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur's Beautytips 6 juli 2015 at 18:41

    Erg leuke inhoud! Jammer dat de kleur van de gekleurde dagcrème niet geschikt is voor je maar de rest is zeker bruikbaar :)

  • Avatar van Beautyjuf
    Reply Beautyjuf 6 juli 2015 at 17:51

    Wat een ontzettend leuk concept! De inhoud ziet er ook goed uit. Ondanks dit, zou ik er persoonlijk geen € 24,95 aan uitgeven.

  • Avatar van Miriam - NailTalk
    Reply Miriam - NailTalk 6 juli 2015 at 17:40

    Wat een fijne box! Ben zelf ook dol op cocosolie.

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 6 juli 2015 at 17:35

    Heel leuk zo’n concept! Vooral de bites we love, kokosolie en de pap spreken mij erg aan.. Ik zal niet zo snel zo’n box gaan ‘aanschaffen’ aangezien ik de 25 euro per maand liever besteed aan eten die ik zelf koop..maar een ontzettend leuk concept!

  • Avatar van inspiredbylifee
    Reply inspiredbylifee 6 juli 2015 at 15:57

    De box ziet er goed uit. Coconut oil is echt heel erg handig, want dat kan je voor meer dingen gebruiken!

  • Avatar van willemijn kornelis
    Reply willemijn kornelis 6 juli 2015 at 14:47

    Hi Kirsten je kan de box nog bestellen hoor! Via info@healtbox.nl Groeten van Healthbox

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 6 juli 2015 at 14:39

    De box ziet er super leuk en gevarieerd uit. Zo’n foamroller zou ik ook nog wel eens willen proberen hihi.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.