Beauty

Unboxing Hello Box juli 2015

31 juli 2015

hello box juli 2015 1 - Unboxing Hello Box juli 2015
Als je een maandelijkse beautybox binnenkrijgt, heb je pas helemaal door hoe snel de tijd gaat. Ik was dan ook verrast toen de nieuwste Hello Box bezorgd werd.. Is het al eind juli?! De box zat weer lekker stampvol deze maand en je hoefde hem nog niet eens te openen om de heerlijke geuren te kunnen ruiken. Ik was benieuwd wat er deze maand ingestopt was en zou ik de box nog steeds net zo leuk vinden als de vorige twee edities? Lees verder voor de unboxing van de Hello Box juli.

hello box juli 2015 2 - Unboxing Hello Box juli 2015

De Hello Box is een maandelijks abonnement waarbij je een box gevuld met handgemaakte bath/body/home geur- en verzorgingsproducten ontvangt. Je krijgt de box telkens aan het eind van de maand toegestuurd en ze beloven elke keer minstens 5-6 fullsize producten. De box kost €19,95 voor een losse maand en wordt steeds goedkoper als je voor een langere periode een abonnement afsluit. Bij een jaarabonnement betaal je uiteindelijk per box €15,95 èn vanaf 3 maanden krijg je een extra box gratis.

Met de kortingscode LOVEHELLOBOX krijg je trouwens nog eens 10% korting op elk abonnement, deze kortingscode is geldig tot en met 31 juli 2015. De laatste dag dus!

Ik vond de volgende producten in de Hello Box juli:

Ook deze keer zaten er weer leuke goodies bijgestopt zoals cupcakebakjes, papieren rietjes, een Fifi Lapin handspiegeltje, een leuk envelopje en een kaartje. Nog voor ik de box echt open heb gemaakt ben ik op dit moment al helemaal in zo’n happy stemming. Ik ben echt een sucker voor goodies als deze ♥

hello box juli 2015 3 - Unboxing Hello Box juli 2015
Net als in de eerste box zit er ook in deze derde editie een mini wasbrandertje, maar deze keer gecombineerd met een doosje met hierin verschillende blokjes soy wax melts. Leuk om zo wat geuren uit te kunnen proberen. Aan de ene kant wel jammer dat er weer een brandertje in zit, aan de andere kant heb ik er nu ook eentje voor in een andere kamer in huis ^^

hello box juli 2015 4 - Unboxing Hello Box juli 2015
hello box juli 2015 5 - Unboxing Hello Box juli 2015
Leuk dat er deze keer ook echt een make-upproduct ingestopt is, namelijk een torentje van drie verschillende kleuren minerale oogschaduw. Ze kwamen met sifters zodat je de poeder niet gelijk zo ‘open’ hebt liggen, maar dan kon ik de kleur, glans en shimmers niet zo goed vastleggen al nu. Vooral de heel donkerblauwe kleur met shimmers spreekt me erg aan. Het brengt me terug naar mijn minerale make-up verslaving van zo’n 5/6 jaar geleden. Vooral Everyday Minerals was mijn favoriete merk.. Was jij ook zo’n fan van minerale make-up toen (of nu nog steeds)?

hello box juli 2015 6 - Unboxing Hello Box juli 2015
Natuurlijk konden een paar lekkere lichaamsproducten ook niet ontbreken en deze keer zijn dat de volgende producten:

body ice cream cupcake sugar scrub in een opgeklopte mousse-achtige textuur met een vanillezoete geur. De combinatie van onder andere de suiker, glycerine en cacaoboter zorgt er ook nog eens voor dat hij lekker voedend is. Perfect voor droge huidjes dus!

thick body butter is ook weer lekker voor de droge huidjes, want deze dikke crème zit vol met onder andere cacaoboter, vitamine E, glycerine en kokosolie. Hij smeert prettig uit, laat heel iets een voedend laagje achter en ruikt heerlijk naar jasmijn, rozen en lelietjes-van-dalen: een zachte en frisse bloemengeur.

hello box juli 2015 7 - Unboxing Hello Box juli 2015
hello box juli 2015 8 - Unboxing Hello Box juli 2015
En als laatste hebben we nog de ik denk wel de mooiste badbruisbal die ik ooit heb gezien. Is het geen plaatje? Maar wacht, dit is helemaal geen bruisbal. Je mag hem zelfs niet blootstellen aan vocht.. Het is volgens de informatie namelijk een luchtverfrisser voor in bijvoorbeeld je kledingkast of linnenkast. Wow! Heel erg origineel bedacht en met de subtiele bloemige wasverzachtergeur ook nog eens heerlijk ruikend.

Of ik de Hello Box nog steeds leuk vind? Jep! Ik kan er niks anders van maken dan dat het gewoonweg een enorm leuk concept is en ik voel me net een klein kind als er een nieuwe box binnenkomt. De handmade producten, de verpakkingen, de opvallende en originele geuren.. Erg leuk!

Wat jij? Spreekt de Hello Box qua concept en producten jou aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van adoptasloth
  Reply adoptasloth 6 augustus 2015 at 20:43

  Dit zou voor mij echt niet goed zijn, ik heb al veel te veel rotzooi in mijn kamer staan! Heb jij daar geen last van? Of geef je heel veel producten ook weer weg?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 augustus 2015 at 10:01

   Ik heb een flinke beautykast met ‘blijvertjes’, maar ik geef het grootste deel van wat ik krijg inderdaad weg :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 31 juli 2015 at 22:48

  Box heeft hele leuke inhoud vind ik! En ik dacht eigenlijk toen ik het zag dat het ook een bruisbal was, haha! Hij is zeker mooi :)

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 31 juli 2015 at 16:31

  Ik heb deze box toch maar een keer besteld na het lezen van je revieuw, ziet er erg leuk uit.

 • Avatar van Nele Gommers
  Reply Nele Gommers 31 juli 2015 at 16:14

  ooooooh, wat leuk, zo’n box!!! Even in het achterhoofd houden voor de feestdagen, voor als ik weer geen inspiratie heb voor mijn verlanglijstje ;-) toppie! Hopelijk sturen ze het ook naar België :-)

 • Avatar van BEAUZ
  Reply BEAUZ 31 juli 2015 at 16:10

  Het lijkt mij leuk om zo’n box een keer als cadeau te ontvangen maar niet iedere maand denk ik ;)

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 31 juli 2015 at 15:50

  Van deze box word ik helemaal blij, wat een ontzettend leuke inhoud!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 31 juli 2015 at 14:51

  Wat een leuke producten zitten er in deze box!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 31 juli 2015 at 13:31

  Ik vind de inhoud van deze box echt prachtig: vooral de oogschaduws en waxmelts!

 • Avatar van Miriam - NailTalk
  Reply Miriam - NailTalk 31 juli 2015 at 13:00

  Wat een ontzettend vrolijke en kleurrijke box! Spreekt me sowieso al aan. Prachtige producten ook, ziet er goed uit!

 • Avatar van marjolean
  Reply marjolean 31 juli 2015 at 10:47

  Ahh wat een schattige en leuke inhoud! Ziet er echt leuk uit!

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 31 juli 2015 at 10:04

  Ik heb de box nu voor een 2e keer gehad. Zeker leuk deze maand maar de vorige vond ik leuker. Heb wel zin om de Body Scrub te gaan proberen. Die ziet er zo mooi uit en ruikt zó lekker!

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 31 juli 2015 at 10:02

  Wat een vrolijke box!

 • Avatar van Themommydiaries
  Reply Themommydiaries 31 juli 2015 at 09:12

  Haha ik dacht ook wat een leuke bruisbal! Grappig! Hoe verzinnen ze het?

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 31 juli 2015 at 09:10

  Die bruisbal is fantastisch. Pas maar op dat Shae ‘m niet in haar mond steekt ;). Dit is wel een box waar je vrolijk van word zeg (Ik ben normal niet zo van de boxes).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 juli 2015 at 09:38

   Ze zou er eerder de hele dag als een troffee mee rond gaan lopen denk ik ^^ Maar heb hem mooi bij de handdoeken neergezet <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 juli 2015 at 08:46

  Leuker producten in deze box!
  Zag dit bij beautyspots.

  Xoxo

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 31 juli 2015 at 08:25

  Een jaar of wat geleden was ik helemaal van de Bare Minerals. Nu eigenlijk niet meer. Vooral die scrub en bodybutter lijken me heerlijk. Alleen een bloemengeur is jammer, een lekkere zoete geur had beter bij de verpakking gepast!

 • Avatar van Carola
  Reply Carola 31 juli 2015 at 07:42

  Ik heb hem ook dankzij jou.. nu 2x gehad en ook super fan! Beter dan al die make up elke keer wat ik amper gebruik.. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 juli 2015 at 09:38

   Wat leuk om te horen! En ja, echt een stuk leuker (en hoop op de langere termijn ook)!

 • Avatar van lafemmefem
  Reply lafemmefem 31 juli 2015 at 07:06

  Haha ik dacht ook dat je een bruisbal vast hebt! Wat een leuke inhoud weer deze maand!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.