Media

Nintendo Wii U Yoshi’s Woolly World

10 juli 2015

yoshis woolly world 3 - Nintendo Wii U Yoshi’s Woolly World
Als je mij al wat langer volgt dan is het geen nieuwtje voor je dat ik af en toe graag game en dan vooral fan ben van Nintendo games zoals Mario en Kirby en.. sinds kort ben ik helemaal verslaafd aan Yoshi’s Woolly World. Dit nieuwe spel voor de Wii U is erg verslavend, ook leuk om samen te spelen en heeft een hoog aaibaarheidsgehalte, want alles wat je in het spel ziet is gemaakt van zachte breisels. Lees verder voor meer informatie, mijn ervaring en win een set van de game + bijbehorende amiibo!

De Yoshi’s leven veilig in Breiland, totdat de kwaadaardige Kamek ten tonele verschijnt! Kamek gebruikt zijn magie om de meeste Yoshi’s in bolletjes wol te veranderen, maar een paar Yoshi’s weten aan de tovenarij te ontsnappen en verjagen Kamek voordat hij nog meer onheil kan aanrichten. De overgebleven Yoshi’s bundelen hun krachten om hun vrienden te redden!

Dit leuke platformspel kan je goed in je eentje spelen, je krijgt een dubbelganger in beeld als je de bijbehorende amiibo inzet maar je kan ook met z’n tweeën aan de slag gaan door alle gekleurde werelden om edelstenen, bloemen, hartjes, stempels en vooral bolletjes wol te verzamelen om zo per level een Yoshi vrij te kunnen spelen. Als je fan bent van de ouderwetse Mario spellen dan zal je dit ook erg leuk vinden, de gameplay is hier namelijk erg van afgeleid.

yoshis woolly world 4 - Nintendo Wii U Yoshi’s Woolly World
yoshis woolly world 5 - Nintendo Wii U Yoshi’s Woolly World
yoshis woolly world 6 - Nintendo Wii U Yoshi’s Woolly World
yoshis woolly world 7 - Nintendo Wii U Yoshi’s Woolly World

De eieren waar Yoshi normaal mee gooit zijn ingeruild voor bolletjes wol om vijanden mee uit te schakelen, onzichtbare platformen zichtbaar mee te maken en bijvoorbeeld schakelaars in te drukken. Mijn tip: zoek elk leeg hoekje op om af te tasten voor juwelen, bloemen, stempels en bolletjes wol, let op ‘losse draadjes’ om aan te trekken en zo onzichtbare wegen te openen, ‘zachtere’ wanden om in te kunnen lopen en als je samen speelt: speel sámen en maak gebruik van elkaars hulp. Je hebt tenslotte hetzelfde doel en dat maakt het samenspel zo leuk!

Er zitten veel verrassende elementen, leuke hulpjes zoals Poochy de hond ♥ en gewoonweg veel fun-momenten verstopt in dit spel wat zorgt voor urenlang speelplezier wat je niet snel gaat vervelen. Mocht je er nu echt niet doorheen komen of ben je nog wat jonger (bijvoorbeeld voor je kids) dan is er ook een ‘makkelijke stand’ modus om het spel in te kunnen spelen.

yoshis woolly world 1 - Nintendo Wii U Yoshi’s Woolly World
yoshis woolly world 2 - Nintendo Wii U Yoshi’s Woolly World

Hoe schattig is trouwens de Yarn Yoshi die je als amiibo in kan zetten? Ik heb zo het idee dat dit nog een ‘dingetje’ gaat worden voor de breiers en hakers onder ons om al die verschillende Yoshi’s uit het spel na te gaan maken. Misschien toch eens aan een nieuwe hobby beginnen?! ^^

Win de Nintendo Wii U Yoshi’s Woolly World game + yarn Yoshi amiibo ter waarde van €70,00! Hoe maak je kans?

– Laat een reactie achter onder dit artikel en deel jouw favoriete Nintendo gamefiguur, game-herinnering of hoe jouw favoriete game-middag eruit ziet
Follow, like & share Curvacious en deze winactie op Facebook voor een extra kans.

Deze winactie loopt tot en met 17 juli 2015, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 18 juli 2015 at 22:57

  Ah haha, de lieve schattige Yoshi! Wat heb ik vaak een spel gespeeld waar hij ook in zat :)

 • Avatar van sandra
  Reply sandra 18 juli 2015 at 00:26

  Ik ben enig kind dus voor mij had dit extra impact. Toen ik jong was kreeg ik een playstation (1) zodat ik me in mijn eentje kon vermaken. Toen ik een jaar of 11 was kregen we voor 4 weken Armeense jongens in huis in de winter. Gedurende die 4 weken werden het steeds meer een soort broertjes van me. Het allerleukste was als ze samen spelletjes op mijn playstation aan het spelen waren, iets wat ze thuis niet hadden. Ze konden helemaal opgaan in spellen zoals Rayman en Mario. Wat vond ik het geweldig om samen met die twee jongens te gamen.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 17 juli 2015 at 22:34

  M’n dochter Eden is maandag jarig en dit spel maar vooral de amibo staan op haar verlanglijstje. Ik had stiekem al een ander cadeau gekocht maar ze blijft hopen . Ik ga stiekem toch wel een beetje duimen! We spelen overigens veel games waaronder Just dance, Mario kart en Mario party, always fun!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 17 juli 2015 at 16:42

  Hier is Kirby favoriet bij mij! Helaas begint mijn oudste zoon steeds meer naar minecraft en skylanders om te kijken gelukkig heb ik nog twee jongere zoontjes dus zodra hij niet meer met z’n mama wil gamen staat de volgende in de rij. Moet overigens wel zeggen dat ik af en toe wel moet oefenen

 • Avatar van Josan
  Reply Josan 17 juli 2015 at 15:21

  Oh, ik zou dit zo graag willen winnen. Ik game graag met mijn 2 dochters. Dan spelen we Pikmin. Ik ben kapitein Olimar en zij zijn mijn kleine helpers. Zo schattig als ik het op wil geven omdat we niet verder komen met het level en ze je dan een peptalk geven. Ook kan ik genieten van hen als de Just Dance doen. Bloed fanatiek zijn ze.

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 17 juli 2015 at 13:22

  Mijn favoriete Nintendo karakter is Link van de Zelda games.

 • Avatar van Sindy
  Reply Sindy 16 juli 2015 at 11:10

  Super leuk artikel om te lezen. keep up the good work!

 • Avatar van robin
  Reply robin 15 juli 2015 at 23:35

  ooooh deze zou ik zo graag willen! mijn leukste herinnering is op de super nintendo donkey kong country 1/2/3 spelen met mijn familie. mijn favoriete nintendo spel figuur komt dan ook uit deel twee namelijk dixie kong! ik heb nog steeds de super nintendo en speel er graag op ^^ ik heb sinds twee maanden een wii u en ik zou graag dit spel erbij willen zodat ik mij de hele zomervakantie kan vermaken! ik heb je facebook pagina geliked.

 • Avatar van señorpuss
  Reply señorpuss 15 juli 2015 at 22:13

  Toffe winactie! Als kind was ik best eenzaam en gamen heeft me toen echt geholpen. Mario was een beetje mijn allereerste ‘beste vriend’.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 juli 2015 at 14:58

  Oh zo schattig.. Ik speelde vroeger al mario spelletjes op de Nintendo ds en nu nog steeds :p super mario bros en mario party en kart met een paar mensen. Ik kies altijd Yoshi wanneer mogelijk dus om dit te krijgen lijkt me zo leuk! Ook al ben ik al 22:p ik blijf een Yoshi fan!

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Media
nieuwe layout
Behind the scenes | Nieuwe layout

Hooray! Het is zover, de nieuwe lay-out staat online! En aan mijn iets zenuwachtige gezicht hierboven kan je wel zien...

Sluiten