Beauty

Dove DermaSpa

11 augustus 2015

dove dermaspa
Onlangs lanceerde Dove een nieuwe en flink uitgebreide bodycollectie, de Dove DermaSpa producten. Hiermee probeert het merk de verzorging van ons lichaam – wat vaak routine is geworden – weer aan te laten voelen als een momentje voor onszelf om ons bewust te maken van ons lichaam en de liefde hiervoor. Body Love. Een erg mooie boodschap, echte ‘parfumgeuren’ aan de produten, een luxere verzorgingslijn voor wellness @ home.. Ik was direct benieuwd! Ik vertel je er vandaag alles over en laat je kennis maken met de nieuwe producten.

Dat feel good gevoel wat Dove wederom probeert te bereiken met deze nieuwe producten spreekt mij heel erg aan. Ook ik vind het belangrijk om mijzelf goed te blijven verzorgen en ik merk dat als ik dit structureel doe met heerlijke producten ik me ook echt lekkerder in mijn vel voel zitten.

De gemiddelde Nederlandse vrouw spendeert ongeveer drie minuten per dag aan lichaamsverzorging, 63% van de vrouwen ziet lichaamsverzorging meer als een routineklusje dan een verwenmoment en helemaal shocking.. slechts 63% van de Nederlandse vrouwen verzorgt haar lichaamshuid wekelijks, laat staan dagelijks. Tijd om hier verandering in te brengen! Door het bewust bezig zijn met je lichaam, van voldoende beweging, gezond eten en drinken tot aan je lichaam verzorgen, scheren, scrubben en insmeren brengt je weer – letterlijk! – in contact met je lichaam en laat je al snel een stuk beter over jezelf voelen.

Met de DermaSpa lijn nodigt Dove Nederlandse vrouwen uit om de drie minuten die ze gemiddeld per dag aan lichaamsverzorging besteden in ieder geval bewust te doen. Van routineklusje op de automatische piloot naar genieten van een heerlijk me-time moment. Er zijn verschillende lijnen uitgebracht voor verschillende huidtypes, beauty benefits en verwenbehoeftes.

dove dermaspa

De Dove DermaSpa Goodness producten zijn gericht op het voeden en hydrateren van de droge huid. Er zit onder andere omega olie in wat de natuurlijke barrière van de huid aanvult en de producten ruiken naar een combinatie van vanille, kokosnoot en musk.

Bodylotion 200ml, €6,99
Body oil 150ml, €9,99
Body cream 300ml, €8,99
Indulgent hand cream 75ml, €4,39

Ik ben uit deze lijn vooral heel benieuwd naar de body oil met de subtiele goudkleurige glans en de body cream. Zullen ze echt goed hydrateren en de huid lekker zacht en soepel maken?

dove dermaspa

De Dove DermaSpa Uplifted+ producten zorgen voor een diepe hydratatie en voeding en beloven een meer elastische en verstevigde huid. Deze producten ruiken naar een combinatie van waterlelies, komkommer, groene viooltjes, sandelhout, patchouli en musk.

Bodylotion 200ml, €6,99
Body Oil 150ml, €9,99
Massaging body roll-on 100ml, €8,99

Uit deze lijn ben ik vooral heel benieuwd of ik iets zal merken van de verstevigende werking, want zoals je weet geloof ik tot nu toe niet echt dat je jezelf blijvend strakker kan smeren. Ik ben dan ook vooral benieuwd naar de roll-on lotion met massagekop.

dove dermaspa
De Dove DermaSpa Summer Revived bodylotions (200ml, €6,99) bevatten naast hydraterende ingrediënten een natuurlijke en zachte zelfbruiner die je dagelijks kan opbouwen. Er is een variant voor de fair to medium huid en eentje voor de medium to dark huid. Ik ben benieuwd of de lichte variant een mooi zongekust tintje kan creëren zonder vlekken of oranje gloed..

dove dermaspa

De Dove DermaSpa Youthful Vitality body cream (300ml, €8,99) is gericht op de rijpere huid en bevat een serum om de vernieuwing van het huidoppervlak te versnellen, matheid weg te halen en er zo voor te zorgen dat de huid er jonger uit ziet. Deze crème ruikt naar een combinatie van framboos, mandarijn, rozen, geranium, anjers, macadamianoten, vanille en sandelhout. Deze lijn zal vanaf januari aangevuld worden met een bodylotion en hand cream. Ik denk dat ik dit product door mijn moeder laat testen, ik ben alvast heel benieuwd naar haar bevindingen!

Als laatste is er ook nog een Dove DermaSpa Intensive Hand Cream (75ml, €4,39) verkrijgbaar voor de intensieve verzorging van droge handen die de huid, nagels en nagelriemen herstelt en niet vettig aanvoelt. Vanwege de belofte van een intensieve verzorging denk ik dat ik deze even laat liggen tot eind van het jaar, want dan heb ik vaak echt droge handen en kan ik dit veel beter testen.

Een heel verhaal, veel nieuwe producten en veel nieuwsgierigheid naar de werking ervan. Ik ben benieuwd..

Van welke producten wil jij graag een uitgebreide review teruglezen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van smilingbeauties
    Reply smilingbeauties 30 augustus 2015 at 20:21

    Ik ben vooral benieuwd naar de 1e 2 lijnen! O.a. inderdaad of de verstevigende lijn echt effect heeft

  • Avatar van Miriam - NailTalk
    Reply Miriam - NailTalk 12 augustus 2015 at 17:30

    Van de eerste producten ben ik erg benieuwd naar de body oil. Lijkt me zo lekker ruiken. Maar met goud erin… zou er graag een review van lezen!

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 11 augustus 2015 at 23:39

    Dat klinkt goed zeg. Ik smeer graag en uitgebreid en dit doe ik het hele jaar door. Bodycream, bodybutter en bodylotion, heerlijk. Ik ben ook erg benieuwd naar de handcreme, je handen kun je niet genoeg smeren, dus die ga ik zeker in mijn mandje als het in de winkel ligt dn daa . ,evenals de up-liftende serie.

  • Avatar van Bibiane
    Reply Bibiane 11 augustus 2015 at 21:03

    Ik ben er wel benieuwd naar, maar ik vind de prijzen persoonlijk niet echt Dove :) Maar die olie lijkt me zo fijn om te gebruiken…. Helaas zoals iemand reeds zei, kan ik zelf ook minder en minder goed tegen Dove producten (zeker hun “specialere” producten)

  • Avatar van Dee
    Reply Dee 11 augustus 2015 at 18:03

    Interessante berichten op je blog zeg!

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 11 augustus 2015 at 15:09

    Oeeeh naar de nieuwe zelfbruiners ben ik echt heel benieuwd!

  • Avatar van Stephanie van Drunen
    Reply Stephanie van Drunen 11 augustus 2015 at 13:44

    Goede review! Heb een hele droge huid, dus misschien schaf ik wel iets aan van deze lijn.
    (En ik las trouwens iets totaal anders in de titel haha omg)

  • Avatar van The Beauty Magazine
    Reply The Beauty Magazine 11 augustus 2015 at 11:50

    Wat een mooie producten! Ik ben vooral benieuwd naar de Summer Revived producten!

  • Avatar van Johanneke
    Reply Johanneke 11 augustus 2015 at 10:53

    Ik moet eerlijk zeggen dat alle ‘geuren’ en parfum voor mij een reden is om het voorlopig te laten staan. Ik kan steeds minder producten van Dove verdragen. (allergisch)

  • Avatar van Beautyjuf
    Reply Beautyjuf 11 augustus 2015 at 10:14

    Toen ik het persbericht in mijn mailbox zag, ben ik meteen mijn wishlist gaan aanvullen, haha! Al herken ik mezelf niet helemaal in het praatje van Dove. Ik ben namelijk een vrouw die zichzelf twee keer per dag insmeert. Ik heb namelijk een ontzettende droge huid. Na de zomervakantie is dit overigens alleen maar verergerd. De body creams lijken me heerlijk! Ik zou het dan ook heel leuk vinden als je daar een review over wilt schrijven.

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 11 augustus 2015 at 09:32

    Wat gaaf dat Dove zulke mooie producten aan hun assortiment toevoegt. Ik moet zeggen dat ik bij de groep vrouwen hoor die misschien wekelijks haar lichaam verzorgt.. oeps!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 11 augustus 2015 at 09:30

    Interessant om te weten hoeveel procent vrouwen er zoveel minuten besteden aan lichaamsverzorging.
    Mooie producten.

    Xoxo

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 11 augustus 2015 at 08:41

    Wat een prachtige aanvulling op het Dove assortiment! Mooie luxe producten!

  • Avatar van YuSt
    Reply YuSt 11 augustus 2015 at 08:26

    Welke vrouw wil nu niet de Uplifted+ uitproberen! Na je 40-ste zakt eea drastisch in, de spandex houd hier en daar wat in bedwang, maar ik hoop dat Dove iets kan betekenen natuurlijk!

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 11 augustus 2015 at 07:01

    Ik zou eigenlijk alle producten wel gereviewed willen zien, maar vooral naar de Dove DermaSpa Uplifted+ producten ben ik erg benieuwd!

  • Avatar van Enita
    Reply Enita 11 augustus 2015 at 06:42

    Mooi nieuws van Dove. Ben erg benieuwd vooral naar de Dove DermaSpa Uplifted+ producten .

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.