Beauty

Dr. Hauschka Precious Moment palette

15 augustus 2015

dr hauschka eyeshadow palet precious moment 1 - Dr. Hauschka Precious Moment palette
In samenwerking met internationaal make-up artist Karim Sattar is dit limited edition Dr. Hauschka Precious Moment palette uitgebracht, die eigenlijk voor alle typen vrouwen en voor elke gelegenheid geschikt moet zijn. Zo’n basispalette met enkele goede neutrale tinten van licht tot donker is eigenlijk onmisbaar in elke make-upcollectie, dus.. ik vertel je er niet alleen meer over inclusief lekker veel foto’s, swatches, review en een look, maar mag ook enkele paletten weg gaan geven!

dr hauschka eyeshadow palet precious moment 14 - Dr. Hauschka Precious Moment palette
Met open ogen ga je door de wereld, zo druk je jouw persoonlijkheid uit en betover je andere mensen. Jouw ogen staan daarbij altijd in het middelpunt. Zelfs één oogopslag volstaat om de diepe verbinding tussen jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid uit te stralen. Het Dr. Hauschka Precious Moment palette biedt talloze mogelijkheden om ieders individuele schoonheid te benadrukken. Deze bestseller, met zijn perfect op elkaar afgestemde tinten, is nu tijdelijk als een limited edition verkrijgbaar in een nieuwe verpakking en met een dubbelzijdige oogschaduw- en wenkbrauwpenseel van echt haar.”

dr hauschka eyeshadow palet precious moment 13 - Dr. Hauschka Precious Moment palette
dr hauschka eyeshadow palet precious moment 11 - Dr. Hauschka Precious Moment palette

dr hauschka eyeshadow palet precious moment 8 - Dr. Hauschka Precious Moment palette
dr hauschka eyeshadow palet precious moment 9 - Dr. Hauschka Precious Moment palette
dr hauschka eyeshadow palet precious moment 7 - Dr. Hauschka Precious Moment palette
Of je nu gaat voor een nude-look, een ‘Rode Loper’-look, Smokey Eyes of gewoon een alledaagse look,  met deze vier kleuren van het Eyeshadow Palet kies je moeiteloos voor een natuurlijke of voor een uitbundige avondlook – zowel voor je oogleden als wenkbrauwen. Met de nieuwe dubbelzijdige penseel van echt ponyhaar kun je met de ene kant de oogschaduw aanbrengen en met de andere kant de wenkbrauwen accentueren. Het palet bevat ook een brochure met instructies voor het creëren van de vier verschillende looks.”

dr hauschka eyeshadow palet precious moment 10 - Dr. Hauschka Precious Moment palette
Ik vond het zelf leuk om voor een iets donkerdere, maar alsnog goed draagbare look te gaan en werd aardig verrast door dit palette. Ondanks dat er maar vier kleuren in zitten kan je er echt veel kanten mee op: van een heel lichte en frisse ‘no make-up look’ tot zelfs een intens donkere smokey-eye. Ik bracht de kleuren voor dit resultaat aan over een oogschaduwbasis; de lichte kleur in de binnenste ooghoeken en onder de wenkbrauwen, taupe op het bewegend ooglid, middenbruin om mee te blenden en de donkere tint langs de bovenste en onderste wimperrand. Ik maakte het geheel af met een laagje mascara en heb dus verder geen oogpotlood of eyeliner gebruikt. Een simpele look die klaar is in een paar minuutjes tijd!

Oh, don’t mind the hair please! Het uitgroeien van een kort kapsel is een hele opgave. Ik hou de achterkant nog even korter tot de bovenkant echt wat lengte krijgt, maar ga door heel-irritante-haarlengtes heen waar ik niet zoveel mee kan..

dr hauschka eyeshadow palet precious moment 2 - Dr. Hauschka Precious Moment palette
dr hauschka eyeshadow palet precious moment 3 - Dr. Hauschka Precious Moment palette
dr hauschka eyeshadow palet precious moment 4 - Dr. Hauschka Precious Moment palette
Het palette zit in een heel stijlvolle verpakking en is slank vormgegeven, maar toch bevat het een grote spiegel, 4 x 1,8g oogschaduw en een dubbelzijdige make-up kwast. Deze kwast is trouwens zeker van best fijne kwaliteit en het scheelt je met een vakantie of weekendje weg weer twee losse kwasten om mee te nemen. Vanwege de zachte formule van de oogschaduw die verzorgende ingrediënten bevat ruikt de oogschaduw ook nog eens lekker.

Van links naar rechts zie je de volgende kleuren:

sand, een lichte huidkleurige oogschaduw met gelige ondertoon
light brown, een middenbruine kleur met wat warmere ondertoon
soft grey, een taupe oogschaduw die duidelijk wat koeler is
anthracite, een donkergrijze oogschaduw richting heel donkerbruin/zwart.

dr hauschka eyeshadow palet precious moment 5 - Dr. Hauschka Precious Moment palette
dr hauschka eyeshadow palet precious moment 6 - Dr. Hauschka Precious Moment palette
Zoals je ziet is de pigmentatie van de kleuren prima en worden ze met een oogschaduwbasis eronder nog wat intenser. Ik vind het mooi hoe de kleuren allemaal mat zijn, zonder dof te ogen wat helaas vaak voorkomt bij matte oogschaduwkleuren. Ze voelen zacht aan op de huid, laten zich fijn blenden en blijven de hele dag op hun plek. Als ik één nadeel(tje) moet benoemen, is dat ze helaas ietsje poederig werken. Voorzichtig deppen en even aftikken voor je aan de slag gaat dus.

Het Dr. Hauschka Precious Moment palette is vanaf vandaag in gelimiteerde oplage verkrijgbaar voor €28,95 bij natuurwinkels, Apotheken en Dr. Hauschka therapeuten.

Winactie
Ik vind dit een onmisbaar palette voor elke vrouw en zie dit zeker ook als een travel must have, zodat je toch make-up mee kan nemen zonder veel ruimte kwijt te zijn. Supertof dan ook dat ik twee van deze palettes mag weggeven aan lezers van Curvacious.nl. All you have to do.. een reactie achterlaten onder dit artikel en volgen via Facebook mag natuurlijk altijd :) Deze winactie loopt tot en met vrijdag 21 augustus 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Spreekt dit palette jou qua kleuren aan? Of.. wat is jouw favoriete basic oogschaduwpalette?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 21 augustus 2015 at 20:04

  Precies op tijd om mee te doen na mijn vakantie! Wat mooie kleuren!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 21 augustus 2015 at 17:37

  Wat zijn dat prachtige ooglookfoto’s, zowel die van jou als dr haushka

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 augustus 2015 at 10:00

   Dankjewel voor je compliment!

 • Avatar van anoukszk
  Reply anoukszk 21 augustus 2015 at 11:44

  Heerlijk basis palette! Perfect ook voor de herfst en winter, samen met een Nude-lip. Hier zou je me superblij mee maken! Mijn favoriete betaalbare oogschaduwmerk is Make Up Revolution.

  “I like make-up sex. I find cosmetics so erotic.”

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 21 augustus 2015 at 10:16

  Mooie subtiele kleuren! Staat je goed :-)!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 augustus 2015 at 10:18

   Dankjewel voor je compliment!

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 20 augustus 2015 at 14:36

  Dat ziet er goed uit! Ik doe graag mee, ik heb wat vd action maar mooi wordt het daar niet mee. .. ik moet ook wat meer oefenen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 augustus 2015 at 09:35

   Dat is het ook echt, gewoon veel oefenen en dan lukt het steeds beter :)

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 19 augustus 2015 at 21:24

  Naturel, Smokey.. en alles in 1 in pallet! Doe graag mee!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 19 augustus 2015 at 13:49

  Wat een mooi palette.
  En volgen op facebook en twitter doe ik al heel lang :)

1 5 6 7

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
opgemaakte beautyproducten
Opgemaakte beautyproducten augustus 2015

Toen ik een paar maanden geleden begon met deze rubriek dacht ik nog dat ik dit niet elke maand kon...

Close