Beauty

Dr. van der Hoog hypo sensitive producten

8 augustus 2015

dr. van der hoog hypo sensitive
Ik ben een groot liefhebber van skincareproducten en ik geloof dat een goede reiniging en verzorging echt de basis is voor een mooie huid waardoor je ook minder gebruik hoeft te maken van make-up, make-up mooier aanbrengt en je preventief je huid voorbereidt op het verouderingsproces om hier zo smooth mogelijk doorheen te gaan. Zelf gebruik ik graag redelijk zachte en ‘basis’ verzorgingsproducten die ik aanvul met meer specifieke serums, peelings en boosters wanneer nodig. De laatste tijd gebruik ik de Dr. van der Hoog hypo sensitive producten. Lees verder voor meer informatie, foto’s en een leuke winactie :)

Door middel van de korte huidanalyse op de website van Dr. van der Hoog kwamen deze producten er namelijk uit bij mijn huidtype en huidbehoeftes en dat kan wel kloppen. Ik heb een gevoelige huid die snel op dingen als kruiden, bepaalde ingrediënten en het weer reageert en hij voelt vaak wat droger aan. In deze hypo sensitive producten zit geen parfum, kleurstoffen, parabenen en minerale oliën en de producten zijn ook nog eens gemakkelijk verkrijgbaar en betaalbaar (€8,49 tot €16,49).

dr. van der hoog hypo sensitive
dr. van der hoog hypo sensitive

De kalmerende reinigingsmilk bevat onder andere verzachtende glycerine, hydraterende vitamine B5 (panthenol), beschermende vitamine E en verzachtende allantoïne. Aangezien deze milk waterproof make-up niet verwijdert, haal ik mijn oogmake-up vooraf weg met een oogmake-upremover en masseer ik hierna mijn huid zachtjes in met de reinigingsmilk. In plaats van af te nemen met een watje verwijder ik de milk met een vochtig washandje en is mijn gezicht lekker fris en schoon zonder trekkerig of geïrriteerd aan te voelen.

dr. van der hoog hypo sensitive

De kalmerende reinigingslotion bevat onder andere verzachtende glycerine, beschermende en versterkende plantenextracten, voedende zonnebloemolie en verzachtende urea. Een klein beetje op een watje haalt de laatste restjes make-up en vuil van het gezicht en verfrist lekker. Ook deze voelt lekker zacht aan op de huid en irriteert de ogen niet.

dr. van der hoog hypo sensitive
dr. van der hoog hypo sensitive

De kalmerende dagcrème bevat onder andere verzachtende glycerine, verzorgende en voedende shea boter, verzachtende allantoïne, voedende zonnebloemolie, verzachtende plantenextracten, beschermende vitamine E en zachte peelende ingrediënten die dode huidcellen verwijderen en zorgen voor een gladdere en zachtere huid. De crème is geurloos en wordt geleverd met een spateltje, maar een pompflacon was nog beter geweest qua hygiëne en het behoud van de werking van ingrediënten. De textuur is lekker luchtig, smeert fijn uit en trekt snel in waarna mijn huid lekker zacht, gehydrateerd en soepel aanvoelt voor de hele dag. Ik gebruik hiernaast nog wel een los product met SPF als laatste stap.

dr. van der hoog hypo sensitive
dr. van der hoog hypo sensitive

De kalmerende nachtcrème bevat redelijk dezelfde verzachtende, voedende, beschermende en hydraterende ingrediënten als de dagcrème, alleen in een andere samenstelling waardoor hij wel echt wat voller en rijker aanvoelt op de huid. De crème is niet vet waardoor je gezicht ’s nachts niet aan je kussen vastplakt, maar voedt de huid wel goed en zeker na een paar dagen smeren merk je dat de huid in de ochtend lekker soepel en zacht aanvoelt. Mocht ik een nadeel moeten noemen, dan is het weer de verpakking: ik ben gewoonweg meer een fan van pompflacons..

Overall ben ik zeker tevreden met deze zachte en kalmerende producten uit de Dr. van der Hoog hypo sensitive lijn. Het is fijn dat ze zo mild in gebruik zijn maar toch voldoende hydratatie en voeding bieden en na even gebruik lijkt het ook alsof mijn huid minder roodheid ontwikkelt. Heel fijn!

dr. van der hoog hypo sensitive

Winactie
Ben je benieuwd wat jouw huidtype is en welke producten van Dr. van der Hoog hier goed bij aansluiten? Omschrijf je huid en welk huidtype je denkt te hebben in de reacties onder dit artikel.

– De winnaar krijgt een persoonlijk huidadvies van Dr. van der Hoog en een complete op zijn/haar huid aangepaste verzorgingslijn
– een tweede winnaar krijgt een heerlijk Dr. van der Hoog maskerset aangepast aan zijn/haar huidtype.

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 14 augustus 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Heb jij ervaring met producten van Dr. van der Hoog?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ward
  Reply Ward 16 augustus 2015 at 14:07

  I would love to win! Mijn huid beschrijf ik vooral als normaal tot vet, met redelijk veel acne.

 • Avatar van laura
  Reply laura 14 augustus 2015 at 23:58

  Mijn huid is zeer gevoelig.

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 14 augustus 2015 at 22:53

  Hoi Desiree! Net op het nippertje… Wat een ontzettend leuke winactie weer! ?.. Het grappige is dat ik altijd dacht dat ik gewoon een gecombineerde huid had, maar dat mij ook verteld is dat mijn huid juist heel verl hydratatie nodig heeft.. Nu ik 40+er ben komt daar ook nog bij dat mijn huid waarschijnlijk weer andere verzorging nodig heeft…. Whaaahhhh… En nu …. Tja.. het advies zou dus op het juiste adres terecht komen wat mij betreft.. en mij een stuk wijzer maken dan ik al ben ☺️.. Wat de maskers betreft.. valt mijn keus op de hydraterende/ouderwordende verzorging ?! ?… Ik ben met allebei meer dan blij! Liefs en keep up the good work!

 • Avatar van Eef
  Reply Eef 14 augustus 2015 at 22:06

  Wat een geweldige win actie!
  Ik heb door mijn vele medicatie gebruik een hele droge huid. Nou ja, de ene keer droog en de andere keer weer een erg geïrriteerde huid. Ik heb tot nu toe veel merken geprobeerd, behalve deze lijn. Vooral omdat je gezicht een eye catcher is vind ik het belangrijk dat die er goed uitziet. Bedankt voor de tips in elk geval!

 • Avatar van Janny van Dorst
  Reply Janny van Dorst 14 augustus 2015 at 18:56

  Mijn huid is droog en vochtarm en soms gevoelig. Ik vind het soms best moeilijk om de juist huidsproducten te vinden.

 • Avatar van Marie
  Reply Marie 14 augustus 2015 at 17:12

  Allereerst zien het er heel fijne producten uit en mooi strak vormgegeven! Mijn huid doet wat raar de laatste tijd, zal wel aan de examens en herexamens liggen met als oorzaak dat ik zoveel binnenzit en niet vaak meer buiten ben wegens tijdgebrek. Ik heb altijd een redelijk egale huid gehad die wat droog was met perioden maar anders normaal. Sinds een aantal maanden zijn de poriën naast mijn neus sterk vergroot en voelt m’n huid wat vetter aan, vooral de t-zone dan. Ook heb ik bultjes tussen m’n wenkbrauwen, boven m’n neus, en op m’n kin. Op m’n kin zijn het puistjes en tussen m’n wenkbrauwen echt bultjes, geen echte puistjes. En volgens mij is m’n huid ook vochtarm, m’n voorhoofd vertoont droogtelijntjes (hoop ik tenminste want ik ben net 20 dus echte rimpeltjes zou misschien wat vroeg zijn) en zo’n ‘croco’ effect als je van dicht kijkt. Nu weet ik zelf niet echt goed het verschil tussen vochtarm en droog maar ik veronderstel dat het vochtarm is. Plus ik wacht nog steeds op een mirkel product die de zwarte puntjes op m’n neus kan doen verdwijnen.. Ik denk dat ik een gecombineerde huid heb. Een combinatie tussen droog/vochtarm en een vette T-zone.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 14 augustus 2015 at 16:41

  Mijn huid is normaal tot droog, maar wel erg vochtarm.
  Ook ben ik al de 40 gepasseerd dus de eerste lijntjes zijn wel zichtbaar.

 • Avatar van Jetje Bos
  Reply Jetje Bos 14 augustus 2015 at 15:16

  Heb veel last van donkeren kringen en wallen onder mijn ogen. Daarnaast is mijn huid afwisselend vet en droog en heb ik veel last van puistjes terwijl ik de 30 al gepasseerd ben.

 • Avatar van Jolien
  Reply Jolien 14 augustus 2015 at 13:57

  Wat een leuke super actie!!
  Ik heb een gevoelige huid. Ik reageer sterk op veranderingen; weer, voedsel. Tijdens menstruatie extra puistjes… Vaak een glimmend voorhoofd en glimmende neus ?.
  Toch maar eens aan extra verzorging beginnen, ik heb tot nu toe de ‘juiste’ nog niet gevonden!

 • Avatar van Amelie
  Reply Amelie 14 augustus 2015 at 11:33

  Leuke winactie en wat leuk dat hij “persoonlijk” is! Ik heb een gecombineerde huid, de ene keer heb ik droge plekjes, maar door de dag heen gaat mijn huid heel erg glimmen. Ik heb niet heel veel onzuiverheden, maar wel rode stukken huid en met mijn menstruatie krijg ik ook puistjes.

 • Avatar van Lin van de Werf
  Reply Lin van de Werf 13 augustus 2015 at 18:50

  Ik ben dol op de maskers van Dr van der Hoog, maar heb verder geen ervaring met de producten van dit merk. Ik heb een gecombineerde huid die tevens gevoelig is. Daarnaast heb ik ook last van pigmentvlekjes en grove poriën.

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 12 augustus 2015 at 21:05

  Ik doe super graag mee!
  Ik denk dat ik best een droge huid heb!

 • Avatar van Elles
  Reply Elles 12 augustus 2015 at 09:20

  Ik heb een droge en gevoelige huid en mijn huid reageert dan snel geïrriteerd op de meeste verzorgingsproducten. Daardoor kies ik elke keer weer voor de veilige maar dure smeersels. Ik zou dolgraag passend advies willen voor mijn huid, en over kunnen stappen naar een mooi en betaalbaar merk!

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 12 augustus 2015 at 08:35

  Ik heb een gecombineerde huid; vettig in de T-zone en verder normaal.

 • Avatar van Dientjuh Jansen
  Reply Dientjuh Jansen 12 augustus 2015 at 05:43

  wauw wat een geweldige actie zeg! ik heb een gevoelige huid! met sproeten . lijkt me super om te winnen ik doe heel graag mee

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 augustus 2015 at 23:09

  Dr vd Hoog heeft heerlijke producten, ik gebruik de dagcreme en die is heerlijk. mijn huid is al een tijdje een beetje de weg kwijt. Soms erg droog, soms wat vetter en dan weer een plekje hier of daar. Nu zal mijn leegtijd ook mee spelen, maar zo ken ik mijn huid totaal niet en het is erg lastig om het perfecte product te vinden. Vind dit een geweldige actie en doe graag mee.

 • Avatar van viola schmit
  Reply viola schmit 11 augustus 2015 at 22:40

  Ik heb een droge, gevoelige huid die altijd wel wat hydratatie kan gebruiken. Ik ben 26 jaar dus nog niet echt rimpels, maar ik smeer elke dag met een hydraterende dagcreme om mijn huid optimaal te verzorgen! Verder is mijn huid vrij bleek, ik verbrand daardoor ook extra snel!

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 11 augustus 2015 at 20:55

  Goede winactie, ik heb op dit moment een moeilijke huid, gevoelig en heel droog, op mijn neus veel velletjes. Droogte rimpeltjes en vlekkerig. Een goed advies zou heel fijn zijn.

 • Avatar van rooo
  Reply rooo 11 augustus 2015 at 14:43

  ik heb een normaal tot vette huid met rode plekjes hier en daar. Onrustig, noem ik het.Ik ben bijna 30 dus ik weet dat ik zal moeten beginnen met smeren van anti rimpel cremes :-s de eerste rimpels worden al zichtbaar!

 • Avatar van Sabrina Zwager
  Reply Sabrina Zwager 11 augustus 2015 at 10:02

  Ik gebruik al een par producten van dit merk. Wat ik erg fijn vind is dat ze geen parfum gebruiken. Als ik proefzakjes van andere cremes krijg vind ik dat die altijd zo overvloedig geparfumeerd zijn dat ik helemaal geen parfum meer op hoef. Ff serieus, dat vind ik dus zo’n tegenvaller en sommige ruiken ook erg sterk en vies. Nee, doe mij dan de producten van Dr. Van der Hoog maar! (ik heb de actie geliked en gedeeld op fb)

 • Avatar van Claudia Noordermeer
  Reply Claudia Noordermeer 11 augustus 2015 at 09:34

  Mooie actie! Ik heb een vochtarme huid wat met mijn 40 jaar extra verzorging nodig heeft voor fijne lijntjes en rimpels

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 11 augustus 2015 at 09:23

  Boven mijn neus krijg ik snel van die losse velletjes, dus daar heb ik een droge huid (denk ik), Verder rond mijn wangen en voorhoofd is het meer wat vettig, met soms wat rode plekjes (geen puistjes)

 • Avatar van Anke Kane
  Reply Anke Kane 11 augustus 2015 at 09:14

  Ik ben inmiddels 34 en moet iets gaan smeren. Al tijden opzoek en handen vol geld uitgegeven aan cremes maar ik krijg overal uitslag en ontstekingen van. Aangezien smeren de remedie tegen huidveroudering is wil ik ook deze graag proberen en hopen dat dit ‘m dan is. De creme die mn gezicht verzorgt zonder nadelige effecten. Let it be

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 11 augustus 2015 at 04:54

  Ik gebruik zelf de producten van dr. Hoog en ben er tevreden over. Ik kan wel een nieuwe voorraadje gebruiken. Zelf heb ik gecombineerd huid en mijn eerste rimpels zijn helaas zichtbaar maar er zijn ergere dingen :)

 • Avatar van Joanne Kamp
  Reply Joanne Kamp 10 augustus 2015 at 22:56

  Hoi,
  Wat een leuke winactie! Ik heb een egale maar wel vettige huid. Ik doe erg graag mee. Alvast heel erg bedankt,
  Joanne

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 10 augustus 2015 at 22:47

  ooooooooooh dat zijn mooie prijzen :-) ik heb een rijpere huid met rimpeltjes, vlekjes, plekjes, snel vochtarm, verder gemengd

 • Avatar van sabrina
  Reply sabrina 10 augustus 2015 at 22:21

  Mmm ik heb een vochtarme huid geloof ik. Niet echt droog met velletjes, maar rijp is ook een omschrijving vrees ik :)
  Ik doe graag mee!

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 10 augustus 2015 at 21:05

  Wat een super leuke actie is dit,Ik ben niet echt bekend met de producten van Dr, van der Hoog.
  Mijn huid is normaal tot soms droog, vooral nu ik ouder wordt merk ik wel dat het geneigd is droger te worden. Met wat beginnende/opkomende rimpeltjes hier en daar.

 • Avatar van Jose M.
  Reply Jose M. 10 augustus 2015 at 20:54

  Handige review…. zet me aan het denken om deze crème te gaan proberen. Ik heb een erg gevoelige tijd…. :-( Erg lastig soms.

 • Avatar van San73
  Reply San73 10 augustus 2015 at 20:28

  Door mijn ziekte is mijn huid heel droog, dus alle hulp is welkom!

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 10 augustus 2015 at 19:45

  Echt een leuke actie. Mijn huid is erg gevoelig. Droog maar ook vaak veel rode pukkeltjes.

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 10 augustus 2015 at 19:44

  Ben erg benieuwd naar de producten.
  Ik heb een gemengde huid die in de zomer neigt naar vet. Ook heb ik couperose waardoor mijn huid op sommige producten vrij heftig reageert. Helaas is de combinatie van een vette huid met soms puistjes en couperose die zich vooral op mijn wangen uit met bultjes niet makkelijk om te verzorgen.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 10 augustus 2015 at 19:28

  Wat een Leuke Winactie doe er graag aan mee, heb een extra gevoelige huid dus dit pakket is zeer welkom.

 • Avatar van Kika
  Reply Kika 10 augustus 2015 at 18:49

  Super leuke actie! Ik ken deze producten niet maar wil ze graag proberen! Ik heb een droge, gevoelige huid.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 10 augustus 2015 at 18:46

  Zouden jullie de oplossing hebben voor mijn zeer droge huid , rood oneven en beginnende rimpels.
  Ben 47 jaar en zuinig op mijn huid.

 • Avatar van Chrissie
  Reply Chrissie 10 augustus 2015 at 18:44

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee hoor. Mijn huid is vettig met pigmentvlekjes. Ben net in de overgang dus ik kan wel wat hulp gebruiken.

 • Avatar van angelique matthijssen
  Reply angelique matthijssen 10 augustus 2015 at 18:32

  Ik gebruik alleen dr van der hoog als masker, erg lekker zijn die, mijn huid is gevoelig als ik onder douche vandaan kom, dan is hij heel droog. Ook als het erg warm weer is of erg koud weer en ik fiets een half uurtje, dan heb ik vlekken in mijn gezicht, die zeker een half uur zichtbaar zijn, heel vervelend..

 • Avatar van Laure
  Reply Laure 10 augustus 2015 at 17:06

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee.
  Dr. van der Hoog vind ik altijd een heel erg fijn merk.
  Mijn huid omschrijf ik als een jonge huid, ik heb puistjes, en een droge huid. Ik heb ook last van lichte rosacea bij mijn neus. Daarom vind ik gezichtsverzorgingsproducten erg fijn voor mijn huid.

 • Avatar van Marleen
  Reply Marleen 10 augustus 2015 at 16:57

  Hele leuke actie! Ik heb Dr. van der Hoog nog nooit geprobeerd maar het lijken mij fijne artikelen.
  Ik heb een hele lastige huid. Veel onzuiverheden, soms vet maar soms juist droog en trekkerig.Snel rood/geïrriteerd en heb pigmentvlekken.
  Bestaat de perfecte verzorging voor mij?
  Ik zou het ontzettend leuk vinden om te winnen!

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 10 augustus 2015 at 15:58

  Heerlijke actie, de producten die ik tot nu toe van Dr. van der Hoog geprobeerd heb bevielen erg goed! Ik heb een lastige huid, soms droog en rode plekjes en soms ook vettig… En ik heb grote vrees voor de eerste lijntjes nu ik richting de 30 ga ;-)
  (ik volg je op bloglovin onder liesvan88 )

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 10 augustus 2015 at 15:27

  Klinkt als hele fijne producten, goede review!

  Ik heb een gemengde huid die tegelijk ook gevoelig is. Vaak is het puzzelen om te kijken op welke producten mijn huid goed reageert. Erg geparfumeerde producten zijn niet aan mijn huid besteed. Aan de andere kant moeten de producten ook niet te vet zijn of te uitdrogend. Erg lastig soms dus haha.

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 10 augustus 2015 at 14:54

  Wat een leuke winactie ik doe graag mee. Ik heb een droge huid en een vette T-zone.

 • Avatar van Mar
  Reply Mar 10 augustus 2015 at 13:56

  mijn huid is best gevoelig met snel rode plekjes op de wangen en verder zijn mijn neus, voorhoofd en kin nogal vettig.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 10 augustus 2015 at 13:12

  Wat een leuke actie! Ik heb een hele droge huid. Als ik onder de douche vandaan kom heb ik ook een branderig/trekkend gevoel in mijn gezicht/hoofhuid, zo droog.

 • Avatar van Kotter 22 3863es Nijkerk
  Reply Kotter 22 3863es Nijkerk 10 augustus 2015 at 11:13

  Wat een leuke actie!
  ik heb een droge huid, met beginnende rimpeltjes.
  Dat sluipt er zo in als je een bepaalde leeftijd bereikt.
  Ik wil daarom graag meedoen met deze leuke actie van Dr. van der Hoog!
  Om te kijken of er nog wat te redden valt voor het “verval” optreed.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 10 augustus 2015 at 10:39

  Vlekjes, plekjes en veel sproeten!

  • Avatar van Wilma
   Reply Wilma 10 augustus 2015 at 11:14

   Rood haar, bleke huid, sproetjes en snel verbranden: volgens mij ben ik het protype voor de gevoelige huid!

 • Avatar van sanne stark
  Reply sanne stark 9 augustus 2015 at 20:26

  Super actie ik heb een redelijk gevoelige maar wel egale huid krijg snel last van puisje maar gelukkig trekken ze ook redelijk snel weg. Wel vaak last van een droge huid doordat ik voor mijn werk veel in een warme ruimte vertoef

 • Avatar van linda tromp
  Reply linda tromp 9 augustus 2015 at 18:57

  ik heb een overgevoelige stugge gemengde huid heb al allerlei soorten creme gebruikt maar geen 1 gevonden die mijn huid minder gevoelig en soepeler maakt,

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 9 augustus 2015 at 16:30

  Ik heb een rijpere droge huid.
  Vroeger gebruikte ik vaak producten van Dr. van der Hoog, maar op de een of andere manier zijn die uit zicht geraakt….
  Tijd voor een hernieuwde kennismaking.
  Groeten,
  Grete Karina

 • Avatar van Amanda
  Reply Amanda 9 augustus 2015 at 16:00

  Ben erg benieuwd naar deze producten! Aangezien mijn huid op bepaalde producten best agressief reageert, lijkt deze lijn me daarentegen wel wat. Mijn huid is namelijk erg gevoelig en daardoor heb ik erg schrale plekjes onder mijn neus. Ik hoop echt dat ik hier vanaf kan komen. Verder voelt mijn huid zacht aan en heb ik wat onzuiverheden. Ik denk dat ik een gemengde huid heb. Lijkt me tof als deze producten mijn huidprobleempjes zouden oplossen :) xx

 • Avatar van corine
  Reply corine 9 augustus 2015 at 15:37

  Leuke actie! Ik heb een normale tot vette huid. Wat last van glimmende huid en eerste rimpeltjes komen.

 • Avatar van Elvira van der Heijden
  Reply Elvira van der Heijden 9 augustus 2015 at 14:57

  Natuurlijk doe ik mee, heb een tester van dr. Hoog gekregen en dat is een van de enige huid verzorging’s producten die ik wel tegen kan, Ik heb last van eczeem, roodheid, jeuk, droge huid, schilfers, heel droge huid en soms puistjes dus dit lijkt me heel gaaf!!

 • Avatar van Melanie!
  Reply Melanie! 9 augustus 2015 at 10:59

  Heeeij leuke blog! Mijn huid is best gevoelig, met droge plekjes en puistjes en andere dag weer te vettig of droog dus eigenlijk best gevoelig!

 • Avatar van Marian van Groen
  Reply Marian van Groen 9 augustus 2015 at 09:23

  Ik doe heel graag mee, ik ken de producten van dr. v.d. Hoog nog niet,maar door allerlei allergieën kan ik niet zomaar een product kopen, dus deze serie lijkt me prima voor mij, ik heb een droge gevoelige huid.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 9 augustus 2015 at 08:35

  Ik ben erg benieuwd naar de producten van Dr. van de Hoog, ik heb er nog geen ervaringen mee !!.
  Ik zou het graag voor mijn gevoelige huid willen proberen.

  Ik doe graag mee !! :)

 • Avatar van Nadine Rozeman
  Reply Nadine Rozeman 9 augustus 2015 at 07:52

  Ik zou het fijn vinden om dit te winnen. Ik heb een gevoelige huid.

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 9 augustus 2015 at 05:52

  Ik doe heel graag mee:
  Ik ben 57 jaar maar nog steeds last van mee eters en regelmatig puistjes. Heel vervelend.

 • Avatar van sandra
  Reply sandra 9 augustus 2015 at 02:07

  Toffe winactie. Ik vind het altijd heel moeilijk om mijn huid te omschrijven. Ten eerste ben in een enorme bleekscheet, haast geen pigment, dus ik heb denk ik wel een medium SPF in mijn cremes nodig. Ik heb geen droge en geen vette huid, maar ik wil het ook niet normaal noemen. Ik denk dat ik het zou omschrijven als licht gevoelig. Ik heb een keer een enorme allergische reactie gehad op aardbeien labello, en heb soms een lichte reactie op bepaalde make-up. Ik heb ook wat last van blackheads en heel af en toe een puistje. Maar eigenlijk heb ik een prima huid (tenzij ik te lang in de zon heb gezeten), en dat wil ik graag zou houden.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 9 augustus 2015 at 00:18

  Ben zeer benieuwd naar het resultaat met deze lijn op mijn huid. En wil het graag testen om te kijken welke resultaten ik kan bereiken met dit top product.

 • Avatar van Sanny
  Reply Sanny 9 augustus 2015 at 00:13

  Leuke actie! Zou graag deze lijn proberen. Ik heb een zeer gevoelige huid die snel droog en trekkerig wordt. Erg lastig om een goede lijn te vinden waar ik geen uitslag van krijg en die toch de juiste verzorging biedt.

 • Avatar van Jana Beeckman
  Reply Jana Beeckman 8 augustus 2015 at 21:35

  Wat een fijne winactie, ik doe graag mee! Ik twijfel over het type huid dat ik heb, ze lijkt wel te veranderen naargelang het seizoen :/. Ik heb vaak last van een vette T-zone maar krijg soms puistjes/uitslag op mijn wangen alhoewel deze eerder aan de droge kant zijn. Ik heb redelijk grove poriën rond mijn neus en wangen en droogtelijntjes aan mijn mond. Ik denk dat ik een gecombineerde huid heb hierdoor, met vette en droge zones. Ik ben voorstander van het goed hydrateren van mijn huid en ben erg benieuwd naar deze crèmes met sheaboter erin.

 • Avatar van Fem de Bruin
  Reply Fem de Bruin 8 augustus 2015 at 21:19

  Ben zeer blank ( melkfles wit )en heb een beetje de huid van een rossige type , snel droog op de T zones en heb een enkel lach rimpeltje. Langzaam kruip de 40 dichterbij ( oo la la iekkkk ihih ) heb ook snel pukkeltjes op mijn wangen en verbrand super snel fact 30 is geen overbodige luxe zeg maar :-) denk zelf dat ik een droge en gevoelige huid type ben ondanks de pukkeltjes zo nu en dan xx

 • Avatar van Leone Bock
  Reply Leone Bock 8 augustus 2015 at 19:01

  Pffff. Ik heb een vochtarme huid, met zomersporten en pigmentvlekjes her en der. Daarnaast is mijn huid door het vochtarme ook wel gevoelig, sommige merken prikken. Maar, ik nader de ‘forever 25’ (40) leeftijd en merk dat de slaspkreukels en lachlijntjes in de ochtend wel wat dieper lijken. Ik ben op zoek naar een wonder denk ik. Dokter, help!

 • Avatar van Flora
  Reply Flora 8 augustus 2015 at 18:52

  Leuke winactie! Kun je de volgende keer misschien de hele ingrediëntenlijst erbij zetten? Dat vind ik fijner :). Zelf heb ik denk ik een gemengde huid. Ik heb last van een vette huid en een paar hele droge plekjes die schilferen. Niet bepaald een makkelijke huid dus. En dan hier en daar nog last van rode plekken en acne.. Buiten dat ben ik op zich wel tevreden met m’n huid. Producten van Dr van der Hoog heb ik eerlijk gezegd nog nooit gebruikt, maskertjes uitgezonderd dan. Dus ik ben eigenlijk best benieuwd!

 • Avatar van Irem
  Reply Irem 8 augustus 2015 at 18:29

  Ik ben erg benieuwd naar de producten van dr. Van der Hoog. Tot nu toe heb ik alleen verschillende maskers uitgeprobeerd, maar ik ben snel bang dat mijn huid slecht reageert op nieuwe producten waardoor ik niks nieuws aandurf. Daarom vind ik t erg fijn dat je iets kan winnen dat bij je huid past! Ik hoop dat ik het kan winnen!

  Mijn huid is vochtarm maar oogt snel vettig. Daarbij heb ik een erg onzuivere huid met roodheid in mijn gezicht en reageer ik gauw op producten.

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 8 augustus 2015 at 17:05

  Wat een leuke winactie! Mijn huid is echt verschrikkelijk. Ik heb een gecombineerde huid. S’ochtends erg droog met velletjes en na een tijdje wordt het super vet. Ik heb ook geen idee wat ik ermee moet en persoonlijk advies lijkt mij echt geweldig!

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 8 augustus 2015 at 16:31

  Ik denk dat ik een droge huid heb, want in de wintermaanden heb ik last van een trekkerige huid. Het hele jaar door heb ik last van meeëters op mijn kin dus dat gebied is een beetje vettig.

 • Avatar van Nadine | My Life As Nadine
  Reply Nadine | My Life As Nadine 8 augustus 2015 at 15:38

  Wat een originele winactie!

  Persoonlijk denk ik dat ik een gemengde huid heb. Mijn T-zone is vrij vet en mijn wangen zijn juist weer snel droog. Het is daarom best moeilijk om goede huidverzorgingsproducten te vinden, vooral met mijn studentenbudget, hehe. Onder mijn ogen beginnen de eerste rimpeltjes al langzaam te komen ook, haha!

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 8 augustus 2015 at 14:39

  Wat een leuke winactie! Ik loot graag mee voor mijn moeder, zij heeft een droge en erg gevoelige huid.

  Groetjes,
  Sabrina

 • Avatar van Hilde VE
  Reply Hilde VE 8 augustus 2015 at 13:14

  Hallo, ik heb helemaal geen ervaring met deze producten, maar wil ze best eens proberen. Ik heb een probleemhuid tot en met, ze is vettig en tegelijk ook droog. Heb al vanalles geprobeerd maar ik krijg van alles uitslag. Ben reeds 44 en heb precies een huid van een tiener die last heeft van acné. Help mij aub. :-)

 • Avatar van layla
  Reply layla 8 augustus 2015 at 12:47

  ik heb een gemengde huid. Vette t zone en droge wangen. Ik doe graag mee

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 8 augustus 2015 at 12:02

  Klinkt allemaal heel goed en als fijne producten! Mijn huid is voornamelijk erg droog, vooral op de wangen en neus maar op mijn voorhoofd en kin heb ik nog wel de nodige puistjes.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 8 augustus 2015 at 11:22

  Die lotion lijkt mij erg handig

 • Avatar van Ilsiee prins
  Reply Ilsiee prins 8 augustus 2015 at 10:49

  Wat een verwennerij zeg, heerlijk! Ik doe graag mee… Ik heb een gemengde huid,, Vaak droog, maar af en toe ook wat vettige plekjes op mijn gezicht…. Lastig om hier een goed product bij te vinden vind ik altijd zelf,
  Ik doe daarom graag mee met jou winactie, fijn weekend groetjes ilsiee

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 8 augustus 2015 at 10:46

  Wat een leuke actie! Ik heb een hele gevoelige huid, krijg al snel last van puistjes / meeters bij een te rijke of vettige crème. Ook last van roodheid op de wangen. Ben heel erg benieuwd naar deze producten!

 • Avatar van aylin
  Reply aylin 8 augustus 2015 at 10:10

  Wat een leuke winactie zeg! Ik heb een gemengde tot droge huid die gevoelig reageert op producten met zeep. Mijn huid voelt dan heel trekkerig en droog

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 8 augustus 2015 at 09:54

  Goh wat een leuke winactie zeg, daar doe ik graag aan mee! Hoewel ik voorheen vooral producten gebruikte voor de gecombineerde huid, merk ik dat mijn huid steeds gevoeliger begint te worden. Ik kan enorm uitslaan van bepaalde producten en ik kan er nog geen touw aan vast knopen waar het dan precies aan ligt. Daarbij voelt mijn huid droog en trekkerig na het reinigen of douchen, vooral im de winter. Ik ben heel benieuwd of Dr. Van der Hoogh daar een oplossing voor heeft!

 • Avatar van Emy Lakerveld
  Reply Emy Lakerveld 8 augustus 2015 at 09:33

  Leuke actie van Dr. Vd Hoog! Ik gebruik de producten regelmatig! Het hele jaar hev ik een droge huid maar met enkele vette plekjes rondom neus en op de kin. Hoewel ik niet zo’n zonaanbidder ben, word ik wel snel bruin.

  Fijne dag Desiree! ?

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 8 augustus 2015 at 09:26

  Superleuke actie! Ik heb een hele gevoelige huid en heb vaak last van mee-eters, rode plekjes en beschadigingen. Ben benieuwd of er een crème is die me daarbij kan helpen.

 • Avatar van kimunia
  Reply kimunia 8 augustus 2015 at 09:05

  Mijn huid is sensuee erg vet en afen toe een gevoelige huid. Als ik verkeerde producten op mijn gezicht smeer dan krijg ik jeuk dan wordt het op de plek waar ik jeuk heb rood en dan zie ik droge huidcellen aan mijn gezicht.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 8 augustus 2015 at 08:35

  Mijn huidtype is vocht- en vetarm. Daarnaast ook redelijk gevoelig. Graag doe ik mee aan deze winactie want ik weet dat de Dr. van der Hoog producten erg prettig zijn. Mijn huid kan wel goede hydratatie gebruiken.

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 8 augustus 2015 at 07:54

  Ik heb een droge huid met rosacea, en een allergie voor parfums in huidverzorging.

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 8 augustus 2015 at 07:51

  Leuke actie! Ik ben enorm tevreden met mijn skincare regime op dit moment dus ik sla een keertje over, succes aan de deelnemers.. Ik heb in het verleden ook weleens Dr. Van der Hoog gebruikt, voor zover ik me kan herinneren ook voor de gevoelige huid en dat was opzich prima.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 8 augustus 2015 at 07:48

  Wat een fijne producten lijken me dit. Ik heb de laaste tijd een nogal vettige maar erg gevoelige huid. Ik heb wel eens een reinigingsmelk gehad van De. van der Hoog en die was erg fijn in gebruik!

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 8 augustus 2015 at 07:43

  Redelijk vette huid en bijna altijd last van puistjes (maakt niet uit hoe vaak en hoe goed ik reinig) Dus last van roodheid en onzuiverheden die maar niet weg willen gaan… Dus zo’n advies zou top zijn

 • Avatar van elisabeth
  Reply elisabeth 8 augustus 2015 at 07:31

  oudere huid met veel rimpeltjes en lijntjes, nog niets gevonden wat dat een beetje camoufleert

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 8 augustus 2015 at 07:17

  Ben echt onwijs benieuwd naar deze producten. Heb tot nog toe maar 1 productenlijn gevonden waarop mn huid niet gelijk geïrriteerd reageerd.
  Ik kan echt bijna nergens tegen.
  Ik heb een gemengde tot vette huidtype.
  Zou echt tof zijn als ik deze producten zou kunnen uitproberen.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 augustus 2015 at 07:08

  Wat een leuke en fijne actie.
  Doe dan ook erg graag mee.
  Ben zeer benieuwd naar de producten van dit merk.
  Mijn huid omschrijf als het volgende….
  Nu ik op middelbare leeftijd ben begint de huid van het gezicht te verslappen en is het vaak vet en glimt het zodat ik eruit zie als een discobol.
  De eerste tekenen van rimpels worden zichtbaar.
  Ik denk dat ik een rijpere huid heb.

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.