Beauty

Dr. van der Hoog hypo sensitive producten

8 augustus 2015

dr. van der hoog hypo sensitive
Ik ben een groot liefhebber van skincareproducten en ik geloof dat een goede reiniging en verzorging echt de basis is voor een mooie huid waardoor je ook minder gebruik hoeft te maken van make-up, make-up mooier aanbrengt en je preventief je huid voorbereidt op het verouderingsproces om hier zo smooth mogelijk doorheen te gaan. Zelf gebruik ik graag redelijk zachte en ‘basis’ verzorgingsproducten die ik aanvul met meer specifieke serums, peelings en boosters wanneer nodig. De laatste tijd gebruik ik de Dr. van der Hoog hypo sensitive producten. Lees verder voor meer informatie, foto’s en een leuke winactie :)

Door middel van de korte huidanalyse op de website van Dr. van der Hoog kwamen deze producten er namelijk uit bij mijn huidtype en huidbehoeftes en dat kan wel kloppen. Ik heb een gevoelige huid die snel op dingen als kruiden, bepaalde ingrediënten en het weer reageert en hij voelt vaak wat droger aan. In deze hypo sensitive producten zit geen parfum, kleurstoffen, parabenen en minerale oliën en de producten zijn ook nog eens gemakkelijk verkrijgbaar en betaalbaar (€8,49 tot €16,49).

dr. van der hoog hypo sensitive
dr. van der hoog hypo sensitive

De kalmerende reinigingsmilk bevat onder andere verzachtende glycerine, hydraterende vitamine B5 (panthenol), beschermende vitamine E en verzachtende allantoïne. Aangezien deze milk waterproof make-up niet verwijdert, haal ik mijn oogmake-up vooraf weg met een oogmake-upremover en masseer ik hierna mijn huid zachtjes in met de reinigingsmilk. In plaats van af te nemen met een watje verwijder ik de milk met een vochtig washandje en is mijn gezicht lekker fris en schoon zonder trekkerig of geïrriteerd aan te voelen.

dr. van der hoog hypo sensitive

De kalmerende reinigingslotion bevat onder andere verzachtende glycerine, beschermende en versterkende plantenextracten, voedende zonnebloemolie en verzachtende urea. Een klein beetje op een watje haalt de laatste restjes make-up en vuil van het gezicht en verfrist lekker. Ook deze voelt lekker zacht aan op de huid en irriteert de ogen niet.

dr. van der hoog hypo sensitive
dr. van der hoog hypo sensitive

De kalmerende dagcrème bevat onder andere verzachtende glycerine, verzorgende en voedende shea boter, verzachtende allantoïne, voedende zonnebloemolie, verzachtende plantenextracten, beschermende vitamine E en zachte peelende ingrediënten die dode huidcellen verwijderen en zorgen voor een gladdere en zachtere huid. De crème is geurloos en wordt geleverd met een spateltje, maar een pompflacon was nog beter geweest qua hygiëne en het behoud van de werking van ingrediënten. De textuur is lekker luchtig, smeert fijn uit en trekt snel in waarna mijn huid lekker zacht, gehydrateerd en soepel aanvoelt voor de hele dag. Ik gebruik hiernaast nog wel een los product met SPF als laatste stap.

dr. van der hoog hypo sensitive
dr. van der hoog hypo sensitive

De kalmerende nachtcrème bevat redelijk dezelfde verzachtende, voedende, beschermende en hydraterende ingrediënten als de dagcrème, alleen in een andere samenstelling waardoor hij wel echt wat voller en rijker aanvoelt op de huid. De crème is niet vet waardoor je gezicht ’s nachts niet aan je kussen vastplakt, maar voedt de huid wel goed en zeker na een paar dagen smeren merk je dat de huid in de ochtend lekker soepel en zacht aanvoelt. Mocht ik een nadeel moeten noemen, dan is het weer de verpakking: ik ben gewoonweg meer een fan van pompflacons..

Overall ben ik zeker tevreden met deze zachte en kalmerende producten uit de Dr. van der Hoog hypo sensitive lijn. Het is fijn dat ze zo mild in gebruik zijn maar toch voldoende hydratatie en voeding bieden en na even gebruik lijkt het ook alsof mijn huid minder roodheid ontwikkelt. Heel fijn!

dr. van der hoog hypo sensitive

Winactie
Ben je benieuwd wat jouw huidtype is en welke producten van Dr. van der Hoog hier goed bij aansluiten? Omschrijf je huid en welk huidtype je denkt te hebben in de reacties onder dit artikel.

– De winnaar krijgt een persoonlijk huidadvies van Dr. van der Hoog en een complete op zijn/haar huid aangepaste verzorgingslijn
– een tweede winnaar krijgt een heerlijk Dr. van der Hoog maskerset aangepast aan zijn/haar huidtype.

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 14 augustus 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Heb jij ervaring met producten van Dr. van der Hoog?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ward
  Reply Ward 16 augustus 2015 at 14:07

  I would love to win! Mijn huid beschrijf ik vooral als normaal tot vet, met redelijk veel acne.

 • Avatar van laura
  Reply laura 14 augustus 2015 at 23:58

  Mijn huid is zeer gevoelig.

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 14 augustus 2015 at 22:53

  Hoi Desiree! Net op het nippertje… Wat een ontzettend leuke winactie weer! ?.. Het grappige is dat ik altijd dacht dat ik gewoon een gecombineerde huid had, maar dat mij ook verteld is dat mijn huid juist heel verl hydratatie nodig heeft.. Nu ik 40+er ben komt daar ook nog bij dat mijn huid waarschijnlijk weer andere verzorging nodig heeft…. Whaaahhhh… En nu …. Tja.. het advies zou dus op het juiste adres terecht komen wat mij betreft.. en mij een stuk wijzer maken dan ik al ben ☺️.. Wat de maskers betreft.. valt mijn keus op de hydraterende/ouderwordende verzorging ?! ?… Ik ben met allebei meer dan blij! Liefs en keep up the good work!

 • Avatar van Eef
  Reply Eef 14 augustus 2015 at 22:06

  Wat een geweldige win actie!
  Ik heb door mijn vele medicatie gebruik een hele droge huid. Nou ja, de ene keer droog en de andere keer weer een erg geïrriteerde huid. Ik heb tot nu toe veel merken geprobeerd, behalve deze lijn. Vooral omdat je gezicht een eye catcher is vind ik het belangrijk dat die er goed uitziet. Bedankt voor de tips in elk geval!

 • Avatar van Janny van Dorst
  Reply Janny van Dorst 14 augustus 2015 at 18:56

  Mijn huid is droog en vochtarm en soms gevoelig. Ik vind het soms best moeilijk om de juist huidsproducten te vinden.

 • Avatar van Marie
  Reply Marie 14 augustus 2015 at 17:12

  Allereerst zien het er heel fijne producten uit en mooi strak vormgegeven! Mijn huid doet wat raar de laatste tijd, zal wel aan de examens en herexamens liggen met als oorzaak dat ik zoveel binnenzit en niet vaak meer buiten ben wegens tijdgebrek. Ik heb altijd een redelijk egale huid gehad die wat droog was met perioden maar anders normaal. Sinds een aantal maanden zijn de poriën naast mijn neus sterk vergroot en voelt m’n huid wat vetter aan, vooral de t-zone dan. Ook heb ik bultjes tussen m’n wenkbrauwen, boven m’n neus, en op m’n kin. Op m’n kin zijn het puistjes en tussen m’n wenkbrauwen echt bultjes, geen echte puistjes. En volgens mij is m’n huid ook vochtarm, m’n voorhoofd vertoont droogtelijntjes (hoop ik tenminste want ik ben net 20 dus echte rimpeltjes zou misschien wat vroeg zijn) en zo’n ‘croco’ effect als je van dicht kijkt. Nu weet ik zelf niet echt goed het verschil tussen vochtarm en droog maar ik veronderstel dat het vochtarm is. Plus ik wacht nog steeds op een mirkel product die de zwarte puntjes op m’n neus kan doen verdwijnen.. Ik denk dat ik een gecombineerde huid heb. Een combinatie tussen droog/vochtarm en een vette T-zone.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 14 augustus 2015 at 16:41

  Mijn huid is normaal tot droog, maar wel erg vochtarm.
  Ook ben ik al de 40 gepasseerd dus de eerste lijntjes zijn wel zichtbaar.

 • Avatar van Jetje Bos
  Reply Jetje Bos 14 augustus 2015 at 15:16

  Heb veel last van donkeren kringen en wallen onder mijn ogen. Daarnaast is mijn huid afwisselend vet en droog en heb ik veel last van puistjes terwijl ik de 30 al gepasseerd ben.

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
opi venice collection
OPI Venice Collection

De zomer is nog in volle gang, maar de collecties voor de komende herfst en winter zijn alweer binnen aan...

Sluiten