Beauty

Budgettip voor poezelige voetjes

3 augustus 2015

etos voetverzorging
Niet lang geleden schreef ik een uitgebreid artikel over de verzorging van vermoeide benen en voeten en een stappenplan voor een pedicure @ home. Even daarna ontving ik een pakket van Etos met hierin de nieuwe voetverzorgingsproducten die perfect zijn voor als je de weg niet meer kunt vinden tussen alle voetproducten die verkrijgbaar zijn. De lijn is namelijk flink uitgebreid en ook nog eens heel betaalbaar. Lees verder voor meer informatie, foto’s en reviews.

De lijn bestaat in totaal uit acht producten, die met een blauwe verpakking zijn de verwenproducten en die met een witte verpakking zijn de probleemoplossende producten.

etos voetverzorging


Etos hielklovenpleister
6 stuks, €3,99
De bijzonder vormgegeven pleisters plak je op schone en droge voeten, druk je stevig aan rondom je hielen en laat je minimaal 12 en maximaal 24 uur zitten. De ingrediënten erin hydrateren, kalmeren en beschermen waardoor de hielen weer zacht aan zullen voelen en kloven verminderen of bij een kuurtje verdwijnen.

Etos klovencrème 75ml, €3,69
In deze crème zit onder andere 10% urea, glycerine en pentavitin wat diep in de huid doordringt en zo de vochtbalans verbetert. De oliën erin verzachten kloven, droge en ruwe hielen en ruikt lekker fris.

Etos anti transpirant gel 75ml, €3,29
Mocht je last hebben van zweetvoeten dan is deze gel echt een uitkomst. De gel is lekker fris, trekt snel in, laat een poederig laagje achter en werkt een beetje als een deodorant voor je voeten; geurtjes worden verminderd en er zal minder vochtontwikkeling zijn. Ook lekker om te gebruiken als je met blote voeten in schoenen gaat, omdat je dan wat sneller last van zweetvoeten kan krijgen.

etos voetverzorging


Etos bruistabletten
8 stuks, €2,95
Zijn deze minivoetjes niet superschattig? Handig per stuk verpakt zodat je de perfecte hoeveelheid hebt voor een voetenbadje. Ze ontspannen en verfrissen vermoeide en overbelaste voeten en helpen bij transpiratiegeurtjes.

Etos badzout 200g, €2,95
Mocht je nu liever zelf beslissen hoeveel product je in je voetenbadje gebruikt of heb je meer behoefte aan een wat meer voedend product, dan is dit voetenbadzout een uitkomst. Er zit onder andere kokosolie, avocado olie en vitamine E in verwerkt en heeft een frisse mintgeur.

Etos scrub zeezout 250g, €3,25
Een lekkere en stevige scrub voor de voeten voor een goede dieptereiniging, het verwijderen van dode huidcellen en verzachten van ruwe hielen. De scrub laat geen olielaagje achter, maar pas wel op dat je na gebruik je voeten en de douchevloer goed afspoelt om uitglijden te voorkomen.

Etos scrubcrème 75ml, €2,99
Deze scrubcrème heeft wat fijnere scrubdeeltjes dan het scrubzout en is echt bedoeld om even mee te gaan zitten om de voeten te masseren. Dode huidcellen worden zo tegelijkertijd verwijderd en de vitamine E, shea boter en glycerine zorgen voor lekkere zachte voetjes. Na gebruik even goed afspoelen en droogdeppen en je bent klaar voor een verzorgende crème of bijvoorbeeld de anti transparant gel.

Vergeet na het insmeren van je voeten niet om sokjes naast je bed klaar te leggen, zeker als je een gladde vloer zoals tegels of laminaat hebt zodat je niet uitglijdt als je bijvoorbeeld naar het toilet moet of dat je geen vlekken op een houten vloer veroorzaakt.

Ik vind het een goede ontwikkeling dat er steeds wat meer voetproducten worden uitgebracht en zeker ook zo’n uitgebreide èn betaalbare lijn die zo makkelijk verkrijgbaar is. De trouwe onderdanen verdienen wel wat extra pampering en bezig zijn met een voetenbadje, scrubben, insmeren en masseren brengt je ook nog eens zo heerlijk tot rust..

Mijn favorieten uit deze Etos voetverzorging lijn zijn de bruistabletjes, de scrubcrème en de anti transpirant gel, maar de voedende crème (het 8e product in deze collectie) lijkt me ook erg lekker om elke avond voor het slapen gaan aan te brengen.

Wat is jouw ultieme tip voor de perfecte zomervoetjes?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Judith PinkPress
  Reply Judith PinkPress 4 augustus 2015 at 09:52

  Wat een fijne producten! De hielkloven pleisters ga ik meteen proberen, ik heb echt slipper voeten… bbrrr. De crème voor zweetvoeten haal ik ook, voor mijn man. Ieuw.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 3 augustus 2015 at 20:38

  oej, dit ziet er wel heel leuk uit en inderdaad heerlijk budget….Ik ben er blij mee, want ik vind die producten voor voetverzorging toch best wel prijzig…

 • Avatar van irene
  Reply irene 3 augustus 2015 at 14:27

  Lijkt me echt heerlijk!! Ik kende het niet maar ziet er leuk uit!

  Liefs Irene

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 augustus 2015 at 13:12

  Zo een express pedi is een elecktrische pedi die je voeten zo zacht maakt als de huid van een baby.
  De bruistabletten van bovengenoemd pakket daar ben ik zo benieuwd naar.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 3 augustus 2015 at 12:25

  Ja die bruistabletjes zijn wel erg cute! Die wil ik zeker proberen! Na jouw artikel heb ik een voetvijl gekocht! En ben vaker lief voor dat deel wat mij elke dag draagt.

 • Avatar van Fem de Bruin
  Reply Fem de Bruin 3 augustus 2015 at 11:50

  tegen voeden schimmeltje ,, badje van azijn en water :-) dat is mijn tip van de dag ,elke dag even 5 min lekker lauw badje met een flinke scheut azijn en daarna lekker insmeren ,, helpt tegen voet schimmel en je voeten voelen ultra schoon. wel lekker dat de lijn is uitgebreid ben vooral benieuwd naar de kloven producten ergernis nummer 1 hier zo :-) en inderdaad mooie nieuwe verpakking

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 3 augustus 2015 at 11:44

  De voetproducten van de Etos gebruik ik al jaren zijn echt super en nu zeker leuk om kado te doen!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 3 augustus 2015 at 11:14

  Ik heb in de douche een hielschraper liggen. Die gebruik ik regelmatig. Maar die klovencreme lijkt me erg fijn van Etos om s’ avonds te gebruiken om eelt te voorkomen. Heb geen kloven maar mijn hielen worden wel snel droog wanneer ik vaak slippers draag.

 • Avatar van Edith Sofia
  Reply Edith Sofia 3 augustus 2015 at 09:39

  Wauw ik vind de verpakkingen erg mooi, lijken me fijne producten!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 3 augustus 2015 at 09:06

  Aha, dit is de vernieuwde lijn! Deze ziet er prachtig uit. Ik heb gisteren nog een aantal producten uit de oude lijn weten te scoren voor € 1,00 per stuk. Daar geniet ik nog eerst even van ;-) Momenteel geef ik mijn voeten extra veel verzorging en liefde, want ze hebben het zwaar te verduren gehad tijdens mijn vakantie. Ik heb toen veel gelopen en mijn huid is uitgedroogd van het chloorwater en de zee.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 3 augustus 2015 at 08:21

  Mooie verpakkingen inderdaad! En die mini voetjes zijn wel erg schattig, leuk! :-)

 • Avatar van marjolean
  Reply marjolean 3 augustus 2015 at 07:53

  Ohh ik vind de nieuwe look van de Etos producten echt leuk! Zag laatst ineens dat nieuwe Etos logo en twijfelde even of het wel echt een Etos product was haha. Lijkt me een fijne lijn dit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 augustus 2015 at 09:52

   Haha, ik snap je wel hoor het ziet er ook echt anders uit maar wel een leuke verandering. Wat ‘cleaner’ maar ook speelser qua font.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 3 augustus 2015 at 07:45

  Ik hou van dit simpele design!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 3 augustus 2015 at 07:17

  Ik ken deze lijn van Etos niet.. Ik zou ze zo willen hebben want ik vind de verpakkingen leuk! Ik ga eens in de zoveel tijd echt lekker naar de pedicure en in de tijd daaromheen hou ik het zelf bij (wat dan goed, gemakkelijk en snel gaat :-) )!

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 3 augustus 2015 at 07:07

  Ik vind de vormgeving mooi! Ik hou wel van simpel en strak bij dit soort producten. Mij lijken de bruistabletjes en ook de anti-transpirantgel het fijnst!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.