Beauty

Beautymusthaves juli 2015

1 augustus 2015

favoriete beautyproducten juli
Wow, het is alweer augustus jongens. De zomer is alweer bijna voorbij en voor je het weet is het weer tijd voor dekentjes op de bank, kaarsjes aan omdat het vroeger donker is, warme chocolade.. Nahhh, eerst nog even genieten van (hopelijk) een mooie nazomer ^^ Deze maand zal voor mij in het teken staan van opruimen – en dan bedoel ik ook echt grondig opruimen – en ik heb er zin in ♥ Daarnaast ben ik eind van de maand jarig en zit er een heel fijn tripje aan te komen, dus al met al een toffe maand om naar uit te kijken. Maar eerst: mijn favoriete beautyproducten van juli die ik aan je wil laten zien, wat mij betreft echte beautymusthaves!

favoriete beautyproducten juli
Origins Original Skin mask
Dit masker maakte me van tevoren heel nieuwsgierig, maar ik wist niet of het wel goed uit zou pakken omdat kleimaskers vaak wat beter geschikt zijn voor een vettere en/of onzuivere huid. Toch liet ik me door de overige ingrediënten en de beloftes ervan (je zou er een no-make-up-selfie-huid van krijgen) overhalen om hem te gaan proberen. En ja hoor, een schot in de roos. Tijdens het inwerken voel ik wel een kleine tinteling en mijn huid is na het verwijderen een paar minuten wat roder, maar als dit wegtrekt komt er een lekkere frisse, schone en stralende huid tevoorschijn die lekker rustig oogt en waarbij de poriën minder opvallen. Handig dus om bijvoorbeeld te gebruiken voor een feestje of etentje voor die beautyboost waardoor je make-up nog mooier uit zal komen.

favoriete beautyproducten juli
Bobbi Brown brightening brick
Mijn liefde voor de welbekende shimmer bricks van dit merk is groot, maar soms is de glans die deze highlighter je geeft nèt even iets teveel. Voor deze dagen – of als je gewoon van een subtieler resultaat houdt – is de brightening brick perfect. Hij geeft een beetje warte, een beetje kleur en een subtiele glans en er zijn ook kleuren verkrijgbaar die je zelfs als oogschaduw zou kunnen gebruiken (daar is deze Pastel Pink net te subtiel voor). Daarnaast is dit echt de perfecte blush voor diegenen die ook zo’n lichte huid als ik hebben. Love it! In het artikel erover, zie de link bovenaan deze alinea, vergelijk ik hem ook met een shimmer brick zodat je de exacte verschillen duidelijk kan zien.

favoriete beautyproducten juli
Lacquester Nail Polish
Ondanks dat je mij het vaakst tegenkomt met een naturel manicure, kan ik het niet laten om te blijven kijken naar nagellakjes en mijn verzameling uit te breiden. Zeker als het van die bijzondere lakken zijn zoals die van indie nail polish merk Lacquester. Ik kocht er drie als eerste kennismaking met het merk en ben heel positief verrast. Ik kijk alweer uit naar de eerstvolgende nieuwe collectie (mijn bankrekening wat minder geloof ik ;)

favoriete beautyproducten juli
Freedom Makeup London pro highlight Brighten
Ik hoorde ergens van dit merk, besloot een bestelling te plaatsen met wat producten die me wel aanspraken en was benieuwd of het ook echt wat kon zijn. Ik was namelijk inclusief verzendkosten vanuit de UK maar €25,00 kwijt voor 5 lipsticks, 2 lipglosses, een highlighter en een oogschaduwpalette. Heeeeel budgetvriendelijk dus! Deze highlighter heeft een koele glans en is licht genoeg voor diegenen met een erg lichte huid en geeft gewoonweg een prachtige glans. Deze was dus zeker het geld waard en maakte me erg benieuwd naar meer van het merk. Binnenkort volgen meer reviews..

favoriete beautyproducten juli
Gucci Bamboo eau de parfum
Last but not least dit nieuwe parfum van Gucci waarvan de naam en de dop geïnspireerd zijn op de bekende Gucci Bamboo bags (en andere accessoires). Door de krachtige uitstraling van de flacon qua vorm en het grijze rookglas en de nogal zwoele en donkere reclame had ik verwacht dat het een wat zwaardere en sterkere geur zou zijn, maar niets is minder waar. Het is juist een heel toegankelijke en comfortabele geur die elke dag kan. Iets warmzoet, poederig en verleidelijk met de geur bloemen en warme vanille. Zeker eens gaan besnuffelen als je hem tegen komt in de parfumerie.

Tell me! Wat was jouw favoriete beautyproduct van de afgelopen maand en kan jij anderen aanraden?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 2 augustus 2015 at 22:34

  De lak van Laquester vind ik heel erg mooi! Die gouden shimmer erin maakt het zo mooi af :)

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 1 augustus 2015 at 12:16

  Ik ben erg benieuwd naar de Gucci geur

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 1 augustus 2015 at 10:03

  Wauw, die parfum blijft zo ontzettende eyecatcher… ik ga deze echt snel eens ruiken in een parfumerie! Die highlighter is ook een plaatje. Mijn favorieten zijn mijn nieuwe SELFIE! palette van I HEART MAKE-UP en mijn nieuwe geurtje Anna van Anna’Yake

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 1 augustus 2015 at 09:32

  Mooie musthaves! Ik heb 2 favorieten: when hope is not enough is een olieserum van Philosophy die echt heel fijn is en Gentle day cream is een dagcreme voor de gevoelige huid van Clarins waar ik ook erg blij mee ben. Het resultaat van deze 2 samen: bijna geen droge plekken en velletjes meer en geen onzuiverheden!

 • Avatar van Dionne Knooren
  Reply Dionne Knooren 1 augustus 2015 at 09:11

  Die Bobbi Brown brightening brick ziet er zo mooi uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 augustus 2015 at 08:47

  Dat zijn prachtige producten die je favorieten zijn!
  Mooie foto’s!

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.