Beauty

Freedom Makeup London | Pink lipstick collection

26 augustus 2015

pink lipstick collection
Het is alweer even geleden dat ik een bestelling plaatste bij Freedom Makeup London en het is tijd voor de laatste review die je nog tegoed hebt, namelijk die van de Full Pro Pink Lipstick Collection met vijf tinten roze lipstick. Ik ben een sucker voor roze lipkleuren dus kon deze collectie niet overslaan, helemaal voor die €5,70 voor de complete set. Voor zo’n prijs verwacht ik niet al teveel dus ik was erg benieuwd.. Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches, full face foto’s en reviews.

pink lipstick collection
pink lipstick collection
De lipsticks komen in een zwarte huls met witte opdruk, een zilverkleurig randje en aan de onderkant een transparant deel waardoor je gelijk de kleur van de lipstick kan zien. De lipsticks zijn zo goed als geur- en smaakloos, er zit 3,5 gram lipstick in elke huls en op wat vitamine E na zitten er geen verzorgende ingrediënten in.

pink lipstick collection
pink lipstick collection

In deze collectie zitten de volgende kleuren lipstick:

– 101 Flushed, een middenroze kleur met creamy finish en paarsige ondertoon
– 102 Candy Sweet, een felle fuchsia kleur met creamy finish
– 103 Pink Lust, een koraalroze kleur met creamy finish
– 104 Wildflower, een wat lichtere en iets oranjere koraalroze kleur met subtiele zilverkleurige shimmer
– 105 Tell Your Friends, een lichtroze kleur met creamy finish.

pink lipstick collection
pink lipstick collection
pink lipstick collection
pink lipstick collection
pink lipstick collection

De kleuren brengen allemaal romig aan, dekken zonder al teveel moeite en voelen comfortabel om te dragen. Ze overleven een simpel hapje en drankje, maar na een vettige hap of een flink diner is even bijwerken wel aan te raden. Tsjah, ik kan er eigenlijk niet heel veel negatiefs over zeggen maar als ik iets moet noemen dan zou een wat luxer ogende verpakking toch veel doen (al is dat ook weer smaakgebonden natuurlijk).

Ik vind het een heel leuke, vrouwelijke en frisse collectie lipsticks en ben er als fan van roze tinten heel erg blij mee. Je hebt zo voor een paar euro een flink aantal verschillende kleuren in huis die bij elke gelegenheid en look passen, of je nu naar je werk gaat of naar een feestje.

De Freedom Makeup London full pro pink lipstick collection bestaat uit 5 lipsticks en is via de webwinkel van Freedom Makeup London te bestellen voor €5,70 en je kan er betalen door middel van PayPal.

Heb jij ervaring met dit budget make-upmerk? Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 1 september 2015 at 14:20

  Heel erg mooie kleurtjes! Ze staan je eigenlijk allemaal goed!

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 28 augustus 2015 at 00:20

  Mooie kleurtjes! En het prijskaartje is ook wel heel leuk!

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 27 augustus 2015 at 08:39

  Ik hou persoonlijk meer van matte lipstick, maar deze lipsticks staan jou heel mooi en fris!

 • Avatar van YuSt
  Reply YuSt 27 augustus 2015 at 08:16

  Wat een leukerds. Ik viel meteen voor Flushed!
  Zal eens gaan snuffelen…

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 26 augustus 2015 at 22:29

  Wat een koopje voor deze hele collectie. Geweldig mooi zeg. Heel vrouwelijk en liefelijk inderdaad.

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 26 augustus 2015 at 20:05

  Oehh…mooie snoeperige kleurtjes ❤️ Ze staan jou allemaal prachtig! X

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 26 augustus 2015 at 14:49

  Mooie kleurtjes hoor. Ik had wel van het merk gehoord inmiddels maar heb er zelf nog niets van. Toch eens kijken.

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 26 augustus 2015 at 14:18

  Hallo Candy Sweet. Dat is echt een kleur voor mij!

 • Avatar van Themommydiaries
  Reply Themommydiaries 26 augustus 2015 at 13:27

  Prachtige kleuren! Staan ook heel mooi bij je huid!

 • Avatar van Geertje - Stay At Home Mama
  Reply Geertje - Stay At Home Mama 26 augustus 2015 at 11:16

  oh wauw… Ik hou van roze lipstick, zeker van die hele felle (en het liefst nog met glitter)
  Het merk ken ik nog niet!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 augustus 2015 at 10:07

  Prachtige kleuren en voor een fijne prijs ;-)

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 26 augustus 2015 at 10:03

  Flushed en Candy Sweet vind ik je prachtig staan! Helaas staan roze tinten mij niet zo goed, dus ik houd het wel bij de andere kleurtjes.

 • Avatar van Edith Sofia
  Reply Edith Sofia 26 augustus 2015 at 09:45

  Wauw, mooie kleuren, Pink Lust is mijn favoriet!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 26 augustus 2015 at 08:03

  wat een heerlijke kleuren, Candy sweet is een kleur die mij heel erg aanspreekt, en ik vind hem je ook heel erg mooi staan….Ik heb zelf nog geen ervaring met dit merk, het ziet er erg leuk uit!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 26 augustus 2015 at 07:39

  Pink lust staat je het mooist vind ik. Ik ben heel erg van de zacht roze kleuren met een tikkie koraal. Daar heb ik wl een aantal van. Vooral lipgloss. Catrice is dan wel een favoriet qua lipsticks.

 • Avatar van Bianca|pinkit (@BlogsvanBianca)
  Reply Bianca|pinkit (@BlogsvanBianca) 26 augustus 2015 at 07:19

  Voor die prijs krijg je echt wel leuke lipsticks, alleen het merk zelf trekt mij totaal niet x

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 26 augustus 2015 at 07:00

  Ik weet niet wat er is gebeurd.. Maar deze lipsticks vind ik echt verschrikkelijk..Bij mij geven ze gewoon bijna geen kleur af op mijn lippen haha! Nee, ik ben echt géén fan van dit merk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 augustus 2015 at 10:27

   Nooo.. slechte batch misschien? :(

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 26 augustus 2015 at 06:48

  Had nog niet van dit merk gehoord, de wild flower vind ik voor mijzelf het mooiste :)
  De candy sweet durf ik niet te dragen maar staat jou heel goed!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.