Fashion

Happylist | Karma armbanden

12 augustus 2015

karma armbanden
Ik ben zo iemand die echt helemaal gelukkig kan worden van de kleinste dingen. Van een gezellig avondje met vrienden, een spontaan etentje, blote voeten in het gras, een ‘simpel’ dagje in het park met Paul en Shae.. Waar ik ook heel blij van kan worden zijn sieraden met een betekenis, zoals de Karma armbanden waar ik er onlangs twee aan mijn collectie mocht toevoegen. Deze armbanden zijn handgeknoopt en de kralen zijn een combinatie tussen kristallen en edelstenen geïnspireerd op het Boeddhisme en Indiase mythologieën. Lees verder voor meer informatie, de betekenis en de ‘krachten’ van mijn nieuwe armbandjes.

karma armbanden
– Links zie je de Karma Spiral Hippie XS armband met een combinatie van roze kristalbeads, transparante kralen, jade (staat voor reiniging, bescherming en voorspoed), amethist (werkt beschermend en zuiverend), howliet (werkt kalmerend en stimuleert positiviteit) en tijgeroog (werkt beschermend en rustgevend).
– Rechts zie je de Karma Spiral Morning Glory XS armband met een combinatie van witte kristalbeads, jade (staat voor reiniging, bescherming en voorspoed), rozenkwarts (de steen van het hart en de liefde), rhodochrosiet (werkt stemmingsverbeterend) en agaat (staat voor aarding, bescherming en stabilisatie).

Dit zijn de XS varianten van de Karma armbanden die heel subtiel te dragen zijn maar ook leuk te combineren zijn met meerdere bij elkaar, horloges en andere armbandjes en passen hiermee zeker binnen de Ibiza-trend van nu. De armbandjes sluiten door middel van een aantrekkoordje en passen dus iedereen en kosten €27,50 per stuk.

Of je nu gelooft in edelstenen, edelsteentherapie en de kracht van bepaalde edelstenen of niet, ik vind het in ieder geval een mooie betekenis geven aan de sieraden die daarnaast ook nog eens leuk uitzien en mooi afgewerkt zijn. Door de betekenis en vele verschillende varianten maken ze ook nog eens erg mooie cadeautjes voor iemand die een hart onder de riem kan gebruiken bijvoorbeeld ♥

Wat vind jij van deze stijl armbandjes en geloof jij in de betekenis/kracht van edelstenen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jannie Kampman
  Reply Jannie Kampman 20 juli 2019 at 09:15

  Waar kan ik vinden welke steensoort er in bepaalde armbanden is gebruikt?

 • Avatar van Miriam
  Reply Miriam 8 oktober 2017 at 11:48

  Hai! Waar kun je de betekenissen van de karma armbanden vinden?

 • Avatar van smilingbeauties
  Reply smilingbeauties 30 augustus 2015 at 20:27

  Prachtige armbanden! En tof dat ze ook een betekenis hebben allemaal.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 22 augustus 2015 at 13:38

  De met het paarse accent is erg leuk zeg

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 13 augustus 2015 at 00:58

  Oehh…wat zijn ze mooi ❤️
  X

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 augustus 2015 at 23:19

  Wat een mooie armbanden en ik geloof zeker in de werking van de stenen die erin verwerkt zijn. Helaas kan ik geen armbanden dragen ivm mijn spalken, maar anders gingen ze zeker op mijn lijstje.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 augustus 2015 at 20:15

  Schitterend!

 • Avatar van Edithsofia
  Reply Edithsofia 12 augustus 2015 at 20:09

  Wat een mooie armbanden, prachtige kleuren!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 12 augustus 2015 at 18:57

  Hippie XS vind ik echt mooi !<3

 • Avatar van Miriam - NailTalk
  Reply Miriam - NailTalk 12 augustus 2015 at 17:31

  Vind de betekenis er van ook altijd interessant! En inderdaad ook mooi om iemand te geven ook. Ze zijn leuk!

 • Avatar van Lena
  Reply Lena 12 augustus 2015 at 16:32

  Prachtig! Ik geloof zeker in de kracht/betekenis van edelstenen.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 12 augustus 2015 at 16:17

  Ik vind € 27,50 nog best veel voor één armbandje, ook al snap ik dat er bepaalde (edel) stenen in verwerkt zitten. Ik zou er toch al minstens 2 willen om ze leuk te kunnen dragen. Wel vind ik het idee achter dit soort armbanden erg mooi en ben ik wel benieuwd of ik de ‘werking’ van de stenen zou ervaren, ik heb daar namelijk nog nooit echt over nagedacht. Wel mooie armbanden hoor!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 12 augustus 2015 at 15:24

  Prachtig. Heel mooi, vrouwelijk! En ja ik geloof er zeker in. Ik draag nu een magneetje en merk dat er rust in mijn lijf komt. Ook heb ik recent een steen gekocht die ik bij mij draag. Ik was echt in onbalans.

 • Avatar van Dionne Knooren
  Reply Dionne Knooren 12 augustus 2015 at 15:23

  Wat een schattige armbanden!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 augustus 2015 at 15:15

  oehh die zijn pretty!

 • Avatar van Gea W
  Reply Gea W 12 augustus 2015 at 15:06

  Hele mooie kleur rijke armbanden :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.