Fashion

New in | Liu Jo horloge

5 augustus 2015

liu jo tess gold fuchsia 4 - New in | Liu Jo horloge
Het Italiaanse merk Liu Jo staat vooral bekend om kleding en tassen, maar ze hebben ook een lijn met sieraden en horloges en brachten zelfs al twee parfums uit. De sieraden en horloges zijn allemaal wat uitbundig vormgegeven, hebben een touch of glamour maar zijn altijd stijlvol. Het nieuwe zomerse horlogemodel TESS komt in twee kleurencombinaties en.. ik mag er ook eentje gaan verloten! Lees verder voor meer informatie en foto’s.


liu jo tess gold fuchsia 6 - New in | Liu Jo horloge
Het model TESS heeft een krachtige en metropolitane stijl. Het spel van contrasten tussen de wijzerplaat en de horlogeband zorgt voor een bijzonder effect. De kleurschakeringen geven het horloge glamour : turquoise met staal en fuchsia met goud. Met zijn simpele en pure lijnen is dit horloge een elegant en altijd up-to-date accessoire. Op de wijzerplaat staat het Liu Jo logo met een verfijnd textuureffect.

liu jo tess gold fuchsia 2 - New in | Liu Jo horloge
liu jo tess gold fuchsia 1 - New in | Liu Jo horloge
liu jo tess gold fuchsia 5 - New in | Liu Jo horloge
De goud met fuchsia variant is gemaakt van goudkleurig roestvrijstraal, is spatwaterdicht, heeft een datumaanduiding en een opvallende fuchsiakleurige wijzerplaat met merkprint. De sluiting gaat door middel van een kliksysteem wat stevig sluit en niet zomaar van je pols afglijdt. Ik ben normaal meer van de subtielere en klassiekere sieraden, maar vind dit horloge echt prachtig. Het is een zomers model en ik combineer hem graag met wat Ibiza-stijl armbandjes en een simpel paar goud met diamanten oorstekertjes zodat het geheel niet too much is. Love it! Zoals je wellicht wel weet heb ik een redelijke horlogetic en deze kleurstelling is een mooie toevoeging aan mijn collectie ♥

liu jo tess gold fuchsia 7 - New in | Liu Jo horloge


Winactie

Hoe tof is dit?! Ik mag ook zo’n mooie horlogearmband van Liu Jo ter waarde van €139,-/€159,- weggeven en het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie achterlaten onder dit artikel met daarin jouw voorkeur voor de zilverkleurig met turquoise variant of de goudkleurig met fuchsia variant.

Natuurlijk zou ik het wel leuk vinden – èn krijg je er een extra winkans mee – als je mij volgt via Bloglovin’ en/of Facebook en de post over dit berichtje daar liked en/of deelt. Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 12 augustus 2015, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Wat is jouw favoriete stijl horloges? En combineer jij deze ook zo graag met armbandjes?

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Irène
  Reply Irène 13 december 2015 at 11:54

  De pracht van deze horloges slaat mij met verstomming

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 21 augustus 2015 at 18:14

  mooi hoor, maar de zilveren is nét even mooier :)

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 12 augustus 2015 at 23:35

  Wauw wat een super gaaf horloge is het goud met fuchsia horloge! Ik ken Liu jo alleen van ze mooie tassen maar nooit geweten dat ze zulke prachtige horloges hadden, misschien als ik dat geweten had dat ik niet altijd te laat zou komen. Want ik zou mijn ogen niet van dit super gave fuchsia horloge afhouden;-)

  Ik draag in de zomer altijd graag houtje touwtjes en andere armbandjes in vrolijke kleurtje die ik overal en nergens heb verzameld en oude kettingen van mijn oma en andere oude kettingen waarvan ik de kralen dan hergebruik. En combineer die graag met een horloge omdat naast dat ik dat veel leuker vind staan, het anders ook zo kaal voel zonder wat leuke armcandy.

 • Avatar van Marisca
  Reply Marisca 12 augustus 2015 at 23:32

  Ik draag al jaren geen horloge meer maar ik ben echt verliefd geworden op de fuchsia kleurige. Waaauw. Ik heb al een paar outfits in gedachten waarmee ik deze perfect kan combineren. <3 Ik volg je al enige tijd op b.l. en fb.

 • Avatar van Linda Linnemans
  Reply Linda Linnemans 12 augustus 2015 at 23:23

  Goud met Fuchsia Die knalt echt van je pols af! Mooi met een neutrale outfit. I like it!

 • Avatar van Kora Agema
  Reply Kora Agema 12 augustus 2015 at 23:01

  Oei echt op de valreep, ik vind de goud kleurige echt prachtig ❤❤❤

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 12 augustus 2015 at 21:11

  Aah op de valreep nog even Desirée! :D Wat een toffe winactie. Ik zou dolgraag de zilverkleurige variant winnen. Ik heb al jaren een soortgelijk, qua kleuren alleen want verder is die heel basic, horloge en die ziet er helaas niet meer uit. Gekregen voor mijn 13e verjaardag van mijn moeder haha, ben nu 20 :P Ik begin over een week of 2 bij mijn eerste stage als doktersassistente en ik zou het wel tof vinden om netjes voor de dag te komen! :)

  Ik heb helaas geen FB en Bloglovin, maar ik zal de winactie nog even via Twitter delen! Fijne avond X

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 12 augustus 2015 at 19:40

  Geweldig! Ik ga voor de zilverkleurige horloge. Horloge en armbandjes vindt ik too much. Ik hou van puur en simpel.

 • Avatar van Marissa stark
  Reply Marissa stark 12 augustus 2015 at 19:30

  Wauw ik doe graag mee voor het goud met fuchsia horloge. Ik ben gek op roze! Ik heb het bericht op bloglovin en FB geliked.

 • Avatar van Lisanne Stark
  Reply Lisanne Stark 12 augustus 2015 at 14:33

  Wat een mooie horloges! Ik doe graag mee voor het zilveren horloge met turquoise(mijn favo kleur). Zou vast erg leuk staan bij de zomerse armbandjes die ik heb.
  Ik heb het bericht geliked op facebook en Bloglovin :-)

 • Avatar van Jolien
  Reply Jolien 12 augustus 2015 at 12:34

  Wauw!! Wat een leuke actie! Ik zou helemaal blij worden van het gouden horloge met fel roze touch ?

1 7 8 9

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Fashion
plussize zwemkleding tips
Plussize inspiratie | 10 x badpakken, bikini’s en tankini’s

Qua zwemkleding voel ik mijzelf toch echt het lekkerste in een tankini met een wat langer boventopje of een zwemjurkje,...

Close