Beauty

MAC Veluxe a Trois | Claretluxe & Flowerscope

28 augustus 2015

mac veluxe a trois
Met de MAC Veluxe a Trois collectie gaat het make-upmerk terug naar de pearlfusion oogschaduws van 2 jaar geleden, waar je fan van was of niet. In deze collectie vind je kleinere doosjes terug, namelijk met in elk palette drie verschillende kleuren, en natuurlijk ook enkele andere producten om de collectie compleet te maken. Ik vertel je vandaag alles over deze collectie die nu nog te koop is inclusief foto’s, swatches, reviews en full face look met het Claretluxe palette en de Flowerscope lipstick.

mac veluxe a trois
mac veluxe a trois
mac veluxe a trois
Het Claretluxe palette is lekker handzaam en door het grote venster zie je direct de kleurtjes goed nog voordat je het deksel omhoog hoeft te doen. In totaal bevat het bijna 3 gram product en deze is verdeeld over drie glanzende, bijna metallic-achtige oogschaduwkleuren. Van links naar rechts zie je een lichtroze parelmoer highlighter, een warme koperrode kleur en een donkerpaarse kleur. En eerlijk? Ik vind de combinatie een klein beetje vreemd omdat de eerste en laatste kleur duidelijk koel zijn en de middelste warm van ondertoon. Een bijzondere keuze van MAC, maar ik vond de uitdaging hiermee wel leuk ;)

De pigmentatie is meer dan prima, met uitzondering van de eerste kleur die wel wat intenser had mogen zijn en minder ‘zanderig’. De glans van de oogschaduw is iets waar je van moet houden.. Ik ben zelf meer fan van de satijnen en matte finishes. De donkerpaarse kleur werkt iets poederig, dus even goed aftikken voor je ermee op je ooglid aan de slag gaat om fallout te voorkomen.

mac veluxe a trois
mac veluxe a trois
Omdat warme kleuren mij niet goed staan en ik een rode oogschaduw nogal tricky vind, besloot ik hem enkel op het midden van mijn bewegende ooglid aan te brengen waardoor hij een beetje vermengt met de paarse tint en zo een stuk koeler wordt waardoor ik er beter mee weg kom. Ik gebruikte de highlighter in de binnenste ooghoekjes en onder mijn wenkbrauwen, bracht een donkerblauwe eyeliner aan met subtiele wing en gebruikte flink wat zwarte mascara. Niet iets wat ik dagelijks zou dragen, maar wel leuk om mee te experimenteren/spelen!

mac veluxe a trois
mac veluxe a trois
De knalroze fuchsia lipstick die ik op de foto’s draag is Flowerscope, een heldere roodroze kleur met een blauwe/koele ondertoon. Alhoewel ik een enorme fan ben van fuchsiakleuren qua lipsticks, werd ik door deze iets minder enthousiast vanwege het tintje rood wat erin terug te vinden is waardoor hij het gewoonweg net niet is voor me.. Wel brengt hij fijn aan, draagt hij comfortabel, heeft de lipstick een mooie glans en overleeft hij een hapje en een drankje. Wel even bijwerken na een paar uurtjes of een langer diner voordat het vlekkerig oogt. Deze kleur stained flink, iets om rekening mee te houden want zelfs als de lipstick verdwenen is of verwijderd is blijft er een roze gloed in je lippen die uren aanhoudt.

mac veluxe a trois
mac veluxe a trois
“De vernieuwende Veluxe Pearlfusion Shadow, die je ogen er op allerhande wijze laat uitspringen, is nu verkrijgbaar in een trio met nieuwe paletten. Maak je look compleet met Haute & Naughty Too Black Lash of Haute & Naugthy Waterproof Lash en met bijpassende kleuren voor de lippen van Lipstick en Cremesheen Glass. M∙A∙C laat je ogen stralen met Veluxe à Trois.”

De collectie bestaat uit een deel wat zowel online als in de winkels verkrijgbaar is, ik deel hieronder de producten die bij zowel de MAC verkooppunten als online verkrijgbaar zijn.

mac veluxe a trois
Cremesheen Glass, €21,00
– Dark Outsider, black
– Loud & Lovely, fuchsia
– Richly Revered, wine brown
– Softly Lit, soft beige

mac veluxe a trois
Lipstick, €19,50
– Flowerscope, clean red-pink with blue undertone (cremesheen)
– How Tropical, nude beige (cremesheen)
– Pillow Talk, malty warm nude (cremesheen)
– Quelle Surprise, deep purple berry (cremesheen)

mac veluxe a trois
– 247 Flat Shader Brush, €27,00
– Haute & Naughty too black lash mascara, €23,50
– Haute & Naughty waterproof lash mascara, €23,50

mac veluxe a trois
Veluxe pearlfusion shadow, €28,00
– Claretluxe, light pearly pink / clean burgundy pink-red / purple
– Collective Chic, peachy champagne / green-khaki / plum-brown
– Cool Companions, light gold / green / black
– Lapisluxe, white sparkle / sparkly ocean blue / deep grey-navy

Ik heb duidelijk een verdeelde mening over deze MAC Veluxe a Trois collectie, want ondanks dat ik de kleuren echt prachtig vind heb ik gewoonweg minder met de intense metallic-achtige glans van deze oogschaduwvariant. Wel ga ik toch nog proberen de fuchsia gloss in mijn bezit te krijgen, want hij ziet er prachtig uit. Tot nu toe helaas steeds misgegrepen en ik wacht dus telkens het aanvullen van de collectie af.. ♥

Spreekt deze collectie jou aan? Heb je er al wat van aangeschaft?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 29 augustus 2015 at 11:56

  Ik vind de ooglook en de kleuren je echt geweldig mooi staan!!!

 • Avatar van Pirre
  Reply Pirre 28 augustus 2015 at 23:41

  Wauw zeg! Wat een gave kleuren zeg! Staat je ook prachtig ;)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 28 augustus 2015 at 22:06

  Ik vind je look erg mooi en het staat je ook super mooi, maar het is wel erg shiny. Het ia een erg mooie collectie.

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 28 augustus 2015 at 14:53

  Prachtige kleuren en wat heb je een mooie look gemaakt!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 28 augustus 2015 at 14:13

  Wauw, wat een gave ooglook! Wat staan dit soort opvallende tinten jou toch goed, meid. Ik vind de kleur lipstick ook erg mooi.

 • Avatar van Shiralee
  Reply Shiralee 28 augustus 2015 at 14:13

  Ondanks dat je het niet zo snel zou dragen vind ik het je wel erg mooi staan! Van de kleuren van dit palette ben ik echt fan als ik dit zo zie.

 • Avatar van carmenhoesen
  Reply carmenhoesen 28 augustus 2015 at 14:01

  Je hebt een prachtige look gecreëerd!

 • Avatar van Dionne Knooren
  Reply Dionne Knooren 28 augustus 2015 at 10:42

  Wauw! Wat een prachtig palette!

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 28 augustus 2015 at 09:46

  Prachtige kleuren! Ik vind dat ze je heel mooi staan, maar dat komt ook doordat ik een zwak voor rodere oogschaduw heb :P

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 28 augustus 2015 at 09:35

  Lastige kleuren om mee te werken. Maar de look die je hebt gemaakt vind ik wel mooi. Ik zou alleen zelf nooit die kleuren kopen. Fel roze gebruik ik namelijk nooit op mijn ogen. Die paarse kleur zorgt ervoor dat het werkt. Ziet er spannend uit bij jou, leuk voor een avondje stappen.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 28 augustus 2015 at 09:16

  Je hebt er een supermooie look meegemaakt zeg!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 augustus 2015 at 08:22

  Wauw, prachtige look!
  Goed gepigmenteerde kleuren.
  Felle kleuren zijn zo mooi.

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van Mayo
  Reply Mayo 28 augustus 2015 at 08:11

  Wauw, super mooi, ook de lipstick. Staat je waanzinnig goed!

 • Avatar van YuSt
  Reply YuSt 28 augustus 2015 at 07:31

  Heftig! En toch spreekt het mij aan. En vind ik het bij jou, voor een avondje uit, echt super staan.
  De lipsticks vind ik ook wel een uitdaging.
  Ik heb nog niks gekocht, dit koop ik zelf alleen als ik echt een extraatje verdien! ?

 • Avatar van Bianca|pinkit (@BlogsvanBianca)
  Reply Bianca|pinkit (@BlogsvanBianca) 28 augustus 2015 at 07:18

  Deze ooglook staat je echt super (de lipstick trouwens ook) x

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 28 augustus 2015 at 07:01

  Ik hou niet van felle kleuren oogschaduw maar ik vind het Collective Chic palette prachtig ;)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 28 augustus 2015 at 07:00

  Hij is inderdaad wel heel erg shiny, maar ik vind de look die je hebt gemaakt echt ontzettend mooi!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.