Beauty

Make-Up Studio DD Cream (body contouring tip)

16 augustus 2015

make-up studio dd body miracle cream
Als eeuwige Sneeuwwitje die van de zon nooit een tintje krijgt en altijd oranje en vol met vlekken uit een zelfbruinersessie komt, is het toch altijd uitkijken naar een product om wellicht wel eens een tintje van te krijgen. Ondanks dat ik mijn lichte huid ben gaan waarderen, is het gewoon leuk en staat het zo lekker zomers als ik wel eens een tintje zou hebben. Toen deze Make-Up Studio DD body miracle cream binnen kwam was ik dan ook gelijk heel nieuwsgierig. Het zou zelfs dè beautydiscovery van het jaar zijn.. Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches, review en een body contouring filmpje waar je dit product ook goed voor kan gebruiken.

make-up studio dd body miracle cream
make-up studio dd body miracle cream
make-up studio dd body miracle cream
De Make-up Studio DD body miracle cream komt in een zwarte basic tube met een inhoud van 100ml, kost €29,90 en belooft de volgende eigenschappen:

– SPF15
– maakt de huid egaler
– laat roodheid en fijne lijntjes minder opvallen
– is waterresistent
– langhoudend
– niet plakkerig en niet vet
– trekt snel in
– hydraterend.

Ik vind het jammer dat er zowel op de verpakking als op de website geen ingrediëntenlijst van dit product te vinden is, maar volgens het persbericht bevat het een intelligent moisturizing complex. Dit is een mix van verschillende ingrediënten wat uitdrogen voorkomt en de huid soepel houdt. De lotion is heel dun van substantie en voelt fris aan op de huid, het doet me een beetje denken aan een foundationfluïde. De kleur hierboven is de Natural variant, de lichtste die verkrijgbaar is. De Bronze Shimmer variant is wat donkerder en heeft een glittertje erin verwerkt zitten.

Je brengt de lotion in een kleine hoeveelheid aan op je huid, wacht even en bent klaar om je aan te kleden. Als je de getinte crème goed in hebt laten trekken dan geeft deze gek genoeg niet af. Ik schrok eerst van de nogal oranje tint, maar zelfs voor mijn huid is hij erg goed uit te werken tot er een egaal zongekust tintje achter blijft. De huid ziet er gelijk zonnig, egaler, gladder en beetje ge-photoshopt uit en dat is erg leuk voor je benen, armen en decolleté voor een feestje als je bijvoorbeeld een jurkje aan hebt. Echt opvallende plekjes of adertjes worden niet bedekt, maar al met al geeft het zeker een mooi en egaal subtiel zongekust resultaat!

Eén nadeel: als je een beetje begint te zweten trekt het kleurtje op die plekken sneller weg en geeft het op die plekken wel wat af zoals in knieholtes bijvoorbeeld. Niet echt een product voor kleffe dagen dus.. Oh, en na het aanbrengen even goed je handen wassen om oranje randjes te voorkomen. Het product was je onder de douche met zeep zo weer van je af :)

Dit filmpje wilde ik graag ter inspiratie met je delen waar je deze getinte lichaamscrème dus ook voor zou kunnen gebruiken: body contouring! Met een paar kwasten, een highlighter, poeder en deze crème tover je zo een decolleté tevoorschijn òf benadruk je je boezem en sleutelbeenderen gewoon net wat meer. Heel erg mooi en subtiel, maar kan zeker als je een laag uitgesneden jurkje of shirtje aan hebt voor een sexy blikvanger zorgen. Toffe en prachtige YouTuber trouwens ook, deze Australische Jade Madden ♥

Spreekt zo’n getinte crème voor je lichaam jou aan? Contour jij wel eens je decolleté?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 21 augustus 2015 at 17:13

  Ik vind het concept achter dit product wel interessant

 • Avatar van beautybylj
  Reply beautybylj 16 augustus 2015 at 23:21

  Ik ben zo benieuwd naar dit product! Ik ben heel benieuwd of het bij mij ook een egaal resultaat achterlaat. Voor body contouring lijkt het me inderdaad heel fijn! X

 • Avatar van Pirre
  Reply Pirre 16 augustus 2015 at 21:15

  Wat een gedoe joh haha. Ik ben pareltjes wit qua huid, dat ga ik niet ontkennen dus neehhh…niks voor mij ;p Leuk om te zien verder, wat allemaal niet kan met make-up :)

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 16 augustus 2015 at 20:47

  Ohhh de creme er goed uit op het gebied van het teintje, Hmmm mijn decollete countouren? nou nee, die valt zowiezo al behoorlijk op dus dat vind ik niet zo nodig om dat nog eens extra te doen…wel zou ik dit misschien wel gebruiken om mijn hals wat meer vorm te geven

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 augustus 2015 at 19:21

  Nee, heb het niet nodig omdat ik al een geteinte huid heb,

 • Avatar van Evelien - http://www.ohfashion.nl
  Reply Evelien - http://www.ohfashion.nl 16 augustus 2015 at 18:14

  Oh dit is echt niets voor mij, haha.. veel te bang voor vlekken o.i.d. Dat contouren van Jade Madden vind ik wel heel geinig bedacht, maar serieus, je hals/decolleté contouren? Haha, straks moeten we onze billen nog stroben/highlighten/contouren/shapen :P

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 16 augustus 2015 at 12:55

  Een crème op mijn hele lichaam gebruiken? Volgens mij ben ik daar echt te lui voor, al zou ik een egale huidskleur zonder rode plekjes of zichtbare bultjes voor een keer wel heel leuk vinden ;)

 • Avatar van Lizet
  Reply Lizet 16 augustus 2015 at 11:58

  Nee echt niks voor mij… Veel te veel werk en ben de hele tijd bang of dat t vlekt of uitloopt of afgeeft… Nee voor mij niet weggelegd

 • Avatar van marjolean
  Reply marjolean 16 augustus 2015 at 11:17

  Dit soort producten zijn dus echt zo niet mijn ding haha. Zou de hele dag doodsbang zijn dat het afgeeft of vlekt of anderzijds er raar uit ziet :p.

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 16 augustus 2015 at 10:32

  Super leuk dat filmpje, maar geloof dat ik dat niet zo gauw zal doen. Ik ben altijd erg bang dat zulke cremes toch gaan afgeven of vlekken op mijn benen. Das jammer, want voor mijn melkflessen zou het absoluut een uitkomst zijn!

 • Avatar van YuSt
  Reply YuSt 16 augustus 2015 at 09:31

  Iets wat ik juist verberg is mijn inkijkje. Dus ga ik het niet verfraaien. Ik gebruik wel eens een bruiningscrėme voor mijn benen. Die blijven zo wit. En verder, ik draag wel een broek of legging.

 • Avatar van Petra van Leukemoeders.nl
  Reply Petra van Leukemoeders.nl 16 augustus 2015 at 09:09

  Ik heb de BB leg crème van L’Oreal geprobeerd, maar vond het geen succes. Vrij donker van kleur en het was die dag warm, waardoor binnen de kortste keren het bruin her en der verdwenen was en ik met rare witte vlekken op mijn benen rondliep. Dus misschien nog eens proberen als het wat kouder is, maar eigenlijk durf ik het niet meer aan..

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 16 augustus 2015 at 09:06

  Ik heb nog nooit een contouring crème gebruikt voor m’n decolleté, aangezien ik niet zo ben van de laag uitgesneden jurkjes en topjes!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 16 augustus 2015 at 08:59

  Ik heb wel eens een BB cream voor mijn benen gebruikt maar verder zou ik zo’n BB of DD cream niet gebruiken. Wel heel tof dat filmpje!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.