Beauty Fashion Reizen & vrije tijd

Mijn top 5 | Travelbuddies

23 augustus 2015

travel must haves
Ik ben echt zo’n type vrouw wat haar handtas erg georganiseerd heeft en dat moet ook wel als ik kijk naar de enorme hoeveelheid spullen die ik altijd mee aan het sjouwen ben, want anders zou het een enorme rommel zijn. Maar hoe gek ik ook ben op mijn handtassen, als ik een actief dagje of weekendje weg ga of op vakantie/aan het reizen ga dan verruil ik deze voor een goede rugzak. Onmisbaar als je het mij vraagt! Vandaag deel ik nog meer handige travel must haves en tips die zeker in je tas horen als je onderweg bent, ook handig voor bijvoorbeeld een meerdaags festival :)

travel must haves
travel must haves
De rugzak is gelukkig weer steeds meer terug aan het komen in het straatbeeld waardoor er ook echt weer varianten verkrijgbaar zijn die er niet alleen mooi uit zien maar vooral ook heel functioneel. Zo ben ik gek op mijn XD Design Osaka rugtas wat eigenlijk een laptoptas is. Hij is mooi lichtgrijs, er zitten verstevigde delen aan de achterkant die je rug ontlasten, de banden snijden niet, hij is niet al te groot maar er past wel veel in en hij zit vol handige opbergvakjes. Zo zit er een verstevigd deel in voor een laptop èn eentje voor een tablet, vakjes voor pennen, papieren, portemonnee en is hij gemaakt van duurzaam gerecycled materiaal.

travel must haves
Verder onmisbaar is een goed zonnebrandproduct die je kan gebruiken voor je gezicht èn lichaam, waarvan ik deze Lancaster sun delicate skin soothing milk met SPF50 als voorbeeld neem. Hij beschermt tegen UVA, UVB en infraroodstraling en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidjes waardoor je er geen vlekken, irritaties of zonneallergie van krijgt. Smeert lekker uit zonder witte waas achter te laten, maakt de huid soepel, hydrateert en ruikt subtiel naar een luxe crème. Eén van mijn favorieten!

travel must haves
Ok, voor een dagje weg zal je hem niet snel nodig hebben maar voor een weekendje weg of vakantie waarbij je bijvoorbeeld gaat (wild)kamperen of weet dat je niet altijd stroom tot je beschikking zal hebben is een powerbank onmisbaar. Deze Loooqs 10.000 mAh powerbank is een krachtpatsertje want je kan er naast je telefoon zelfs je tablet of (mini)laptop nog mee opladen en is ook als zaklamp te gebruiken. Zo kan ik op de meeste plekken nog met mijn telefoon foto’s blijven maken, iets wat mijn batterij anders best snel leeg trekt.

travel must haves
Voor mij persoonlijk kunnen blarenpleisters ook niet ontbreken.. Ik ben zo iemand waarvan vooral de hielen om het minste al open liggen, hoe goed ik schoenen ook in heb gelopen. En aangezien je tijdens een trip of actief uitje toch veel aan het wandelen bent kan ik niet meer zonder deze overpriced pleisters (want: €4,99 voor maar 5 stuks). De variant die echt het beste blijft zitten en het beste zijn werk doet zijn voor mij de ‘extra sterke Hansaplast blaarpleisters groot’.

travel must haves
En als laatste in dit rijtje is een goede zonnebril voor mij ook onmisbaar, maar het was nog even lastig om een favoriet te kiezen.. Ik ga denk ik toch voor m’n Ray-Ban folding wayfarer omdat hij weinig plek inneemt, zo’n beetje onbreekbaar lijkt, de zon echt goed blokt en er gewoonweg supertof uit ziet ♥

Mmm.. Misschien toch ook maar eens aan een e-reader, want dat lijkt me voor weekendjes weg, vakantie, reizen et cetera echt een uitkomst qua grootte en gewicht om mee te sjouwen. Zeker nu ik weer wat vaker lees :) Heb jij er eentje? En welke kan je aanraden?  Oh, vergeet ik ook helemaal mijn camera nog, die hoort er natuurlijk ook nog stiekem bij! Zie je, veel te lastig om het bij slechts vijf items te houden ^^

Wat zijn voor jouw travel must haves als je onderweg bent voor een actief uitje, weekendje weg of op vakantie/op reis?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 24 augustus 2015 at 10:53

  Ik heb ook altijd ook zo’n powerbank mee

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 augustus 2015 at 09:52

   Ik kan ook niet meer zonder hoor als ik onderweg ben, echt zo superhandig :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 augustus 2015 at 19:25

  Mooie en pracktische backpack.
  Bij loislorinde had het al gezien en de webshop die het verkoopt heeft zoveel moois.
  Een notitieboekje gaat ook altijd mee net als pennen

 • Avatar van Donja
  Reply Donja 23 augustus 2015 at 18:38

  Bij de Hema verkopen ze een mini verpakking met scheer olie voor op vakantie. Ideaal.. Alleen jammergenoeg niet in het groot (voor thuis) verkrijgbaar.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 augustus 2015 at 09:52

   Oeh, bedankt voor de tip! Daar ga ik zeker nog voor kijken :)

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 23 augustus 2015 at 10:51

  Wat leuk om te lezen wat jouw essentials zijn voor onderweg. Gisteren ging ik een dagje naar Sail en sleurde ik ook weer behoorlijk wat kilo’s mee aan essentials. Vast wel herkenbaar voor een aantal vrouwen onder ons ;-) De volgende items heb ik altijd bij me: lippenbalsem, handcrème, miniflesje zonnebrandcrème, zakdoekjes, flesje water en een tijdschrift en/of boek (nee, geen e-reader). Oh, en dan natuurlijk nog mijn portemonnee, agenda en telefoon.

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 23 augustus 2015 at 10:11

  Zonnebrand,zonnebril en een oogdruppelszonnebril kan ik niet zonder. :)

 • Avatar van Themommydiaries
  Reply Themommydiaries 23 augustus 2015 at 08:54

  Kauwgom en een zonnebril. Al vergeet ik die laatste standaard!

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 23 augustus 2015 at 08:44

  Een tube zonnebrand crème is voor mij ook echt onmisbaar in mijn tas.

  Ik heb overigens een E-reader van Sony, een uit de 3 serie. Ik vind het echt een geweldig apparaat met een hele prettige leeservaring :)
  Omdat ik de Reader vaak in mijn rugtas vervoer vind ik een hoesje voor er omheen wel een must, met alleen een flip cover kan hij namelijk nog steeds snel beschadigen. (Gelukkig was mijn huisgenootje zo lief om een hoesje voor mijn Reader te naaien).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 augustus 2015 at 09:53

   Bedankt voor de aanrader, klinkt goed! Is nog een heel werkje er eentje uit te zoeken want er zijn er zoveel..

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 23 augustus 2015 at 08:32

  Mijn favoriete items zijn mijn zonnebril, zonnebrandcreme, lippenbalsem/lippenstift.. en als ik op reis/ onderweg ben (maar dan niet met de auto) ook zeker oordopjes om muziek te luisteren!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.