Beauty

Mooi Merk | Aurelia skincare

12 augustus 2015

aurelia probiotic skincare
Sinds kort is er een nieuw skincare merk in Nederland verkrijgbaar, het luxueze merk Aurelia Probiotic Skincare. Maar probiotica is toch iets voor je buik en darmen? Ik begon me in te lezen over het merk, probeerde enkele producten uit en was verrast dat de probiotica schijnbaar ook veel goeds doet voor onze huid en vroeg me gelijk af waarom het nog niet eerder bestond.. Ik vertel je er vandaag meer over inclusief review van drie producten. 

aurelia probiotic skincare
aurelia probiotic skincare
Aurelia Probiotic Skincare is een Brits merk wat opgericht is in 2013 door dermatologie expert Claire Vero en is al snel uitgegroeid tot een publiekslieveling onder de niche-skincare-liefhebbers en het won in deze korte tijd al 26 awards. “Met hun wetenschappelijke onderzoeken verlegt Aurelia Probiotic Skincare de grenzen van natuurlijke huidverzorging door revolutionaire, next generation probiotische technologie te combineren met 100% bio-organische natuurlijke ingrediënten.” De producten zijn vooral gericht als (pre) anti-aging, ze beschermen tegen huidveroudering, versnellen de celstofwisseling en stimuleren de huid meer hyaluronzuur en collageen aan te maken zodat de huid meer gaat stralen.

Dat het een luxe merk is is al aan de vormgeving van de producten te zien, maar ook aan de prijzen want deze variëren tussen de €45,00 en €120,00 per product. Ik ontving een sampleset met hierin mini’s van de Miracle Cleanser, Revitalise & Glow Serum en de Cell Repair Night Oil. De producten bevatten onder andere geen synthetische geurstoffen, kleurstoffen, parabenen, minerale oliën, siliconen en sulfaten. Kortom: vrij van chemische ingrediënten en daarnaast worden de producten en ingrediënten niet op dieren getest. De producten van Aurela Probiotic Skincare zijn verkrijgbaar bij Cosmania.

aurelia probiotic skincare
aurelia probiotic skincare

De Aurelia Miracle Cleanser ruikt heerlijk kruidig en breng je aan op een droge huid. Na het zachtjes ingemasseerd te hebben verwijder je de cleanser, vuil en make-up met het bijgeleverde doekje en wat lauwwarm water. Zo wordt je huid tegelijkertijd zachtjes geëxfoliëerd. Naderhand voelt mijn huid lekker zacht, fris en schoon aan zonder trekkerig gevoel.

Dit product bevat onder andere omega oliën, hibiscus, aloë vera, vitamine E, shea boter en cacao boter.

aurelia probiotic skincare
aurelia probiotic skincare

Het Aurelia Revitalise & Glow Serum ruikt naar een combinatie tussen mandarijn en bloemen als rozen en jasmijn, is erg zuinig in gebruik, trekt snel in, is niet olie-achtig en zorgt direct voor een gladdere en zachtere huid met een mooie natuurlijke glans (zonder dat er lichtreflecterende pigmenten of iets dergelijks in zitten). Ondanks dat het serum zo snel intrekt en geen laagje achterlaat voel je wel dat het goed hydrateert en voedt.

Dit product bevat onder andere omega oliën, hibiscus, aloë vera, vitamine E en verschillende fruit en planten extracten en oliën.

aurelia probiotic skincare
aurelia probiotic skincare

De Aurelia Cell Repair Night Oil deed me wat denken aan het bekende Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate qua geur en huidgevoel, alleen is deze meer ‘olieïg’. Ik als huidolieliefhebber werd hier direct heel erg blij van. De olie ruikt lekker zacht, kruidig en rustgevend en werkt heel voedend, hydraterend en kalmerend op de huid. Een paar druppeltjes per keer is meer dan voldoende en je zou hem ook in kuurvorm kunnen gebruiken om een droge en vochtarme huid een boost te kunnen geven.

Dit product bevat onder andere omega oliën, hibiscus, aloë vera, vitamine E, amandelolie, tarweolie, olijfolie en lavendelolie.

Jep, dit is mijn ultieme favoriet tussen deze producten. Ik verwacht met dit kleine flesje erg lang te kunnen doen maar zie daarna zeker een fullsize in huis komen. Doordat het zo zuinig in gebruik is zal het de €60,- voor 50ml waard zijn, je kan er dan tenslotte een erg lange tijd mee vooruit. Ik ‘vergeet’ in de zomermaanden vaak de olieproducten voor het gezicht te gebruiken, maar na enkele avonden deze gezichtsolie te hebben gebruikt voelde ik al verschil. Een lekkere zachte en soepele huid, een mooie glans zonder vettig te ogen en droogtelijntjes vallen direct minder op. Love it!

Wat heerlijk om een nieuw merk te ontdekken, over de filosofie erachter te lezen en zo het een beetje in je hart te sluiten ♥ En dan te bedenken dat oprichtster Claire Vero een 33-jarige moeder is en zo snel al zo enorm wordt geprezen door de media. Wat een inspiratie voor mij, en vast vele moeders met mij, om jezelf naast je moederschap ook op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen en te blijven werken aan je dromen.

Welk merk heb jij voor het laatst ontdekt en in je hart gesloten?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 22 augustus 2015 at 13:29

  Wat lijkt me dit een mooi merk!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 12 augustus 2015 at 23:15

  Het merk ken ik niet, maar als ik alles zo lees, dan spreekt het me wel. Vooral de laatste lijkt me echt heerlijk, maar de prijs houd me nog tegen.

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 12 augustus 2015 at 17:48

  Leuk, ik ben nu de novoexpert lijn met 25% vitamine C aan het testen. Heerlijk tot nu toe. Ook niet goedkoop maar ook prima werkzaam.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 12 augustus 2015 at 12:53

  Ik ken dit merk niet. Hele fijne review! Ze klinken geweldig, maar beetje duur voor mij.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 12 augustus 2015 at 12:35

  Welke ik echt in mijn hart heb gesloten is Swisscode Pure. Het hyaluron serum daarvan is echt geweldig. Op dit moment gebruik ik een dagcrème van Rituals. Die is wel fijn maar ik ben niet wild enthousiast.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 12 augustus 2015 at 10:14

  Prachtige producten lijken het me! Een gezichtsolie moet ik eigenlijk ook weer eens een kans geven. Mijn huid is namelijk ontzettend droog, maar ook onzuiver. Heb jij misschien een goede tip? ;)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 12 augustus 2015 at 08:25

  Wauw, wat een mooie review weer. De producten lijken me heerlijk alleen prijstechnisch boven mijn budget. Wel is die dame een inspiratiebron zeg, geweldig.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 augustus 2015 at 07:26

  Ben niet bekend met dit merk maar vindt je review duidelijk!
  Mooie foto’s.
  De producten doen wel worden wat ik uit dit artikel begrijp.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.