Beauty

OPI Nail Envy strength + color

22 augustus 2015

opi nail envy strength color
Alhoewel het met sommige werkzaamheden in en om het huis, met de kleine en met type echt niet altijd even praktisch is om langere nagels te hebben, ik vind het wel altijd erg mooi en vrouwelijk staan. Eén groot nadeel: mijn nagels lijken vaak maar niet langs een bepaalde lengte te komen voor ze afbreken, gaan splijten of beschadigen. Ik hou over het algemeen mijn nagels dus wat aan de kortere kant zoals je wel weet van mijn nagellakswatches op de site. OPI Nail Envy strength color is de alltime favourite nagelverharder met een kleurtje die binnenkort verkrijgbaar zal zijn. Ik probeerde ze uit! Lees verder voor meer informatie, foto’s, review en swatches.

opi nail envy strength color
opi nail envy strength color
Deze nagelverharder komt in het welbekende OPI nagellakflesje, alleen staat er deze keer duidelijk op dat het om Nail Envy en nail strengthener gaat zodat je niet snel misgrijpt tussen je nagellakcollectie. Je gebruikt deze nagelversteviger op de volgende manier in de vorm van een kuur:

Dag 1: breng 2 laagjes aan op schone en vetvrije nagels
Dag 3: breng 1 laagje over de andere laagjes aan
Dag 5: breng 1 laagje over de andere laagjes aan
Dag 7: verwijder alles met een zachte acetonvrije nagellakremover en begin opnieuw met 2 laagjes.

Het is de bedoeling om dit drie weken achter elkaar vol te houden voor mooie en vooral sterke lange nagels, maar je zou – als je al sterkere en langere nagels hebt – de lakken ook als verstevigende basis onder andere nagellakken aan kunnen brengen.

opi nail envy strength color
De lakken komen in een flacon met een inhoud van 15 ml, er is tarweproteïne en calcium aan de lakken toegevoegd die beide een verstevigend effect hebben, de kwastjes zijn wat breder en afgerond en ze lakken eigenlijk hetzelfde als normale nagellak van OPI waar ik altijd erg over te spreken ben. Waar sommige nagelverharders nog wel eens branderig aan kunnen voelen tijdens het aanbrengen en uitharden, heb ik daar met de OPI Nail Envy strength color geen last van en de lak droogt ook nog eens vlot waardoor je snel door kan met je dagelijkse bezigheden.

opi nail envy strength color
De meest basic kleur uit de collectie is Pink to Envy, een heel transparante kleur die een prachtige glans aan de nagels geeft en een gezond roze tintje.

opi nail envy strength color
Al een iets opvallendere kleur is Bubble Bath, een heel zachtroze semi-transparante kleur die zonder moeite een klassieke en stijlvolle French manicure tevoorschijn tovert. Classy!

opi nail envy strength color
In de collectie is ook nog de kleur Hawaiian Orchid (links), een oudroze kleur die wel volledig dekt in twee laagjes, en Samoan Sand (tweede van links, een wat meer huidkleurige/beige French manicure tint, verkrijgbaar wat samen een heel klassieke collectie maakt. De OPI Nail Envy strength color lakken zijn vanaf 25 augustus verkrijgbaar voor €29,95 per flesje.

Ondanks dat ik de prijs van deze nagelverstevigers wel echt flink vind, zijn ze wel erg mooi en klassiek om te zien en maken ze de nagels overduidelijk sterker waardoor ze langer kunnen groeien. Dit effect is na één week bij mij op de foto’s hierboven al goed te zien, want ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst deze lengte nagels had zonder dat er ook maar eentje splijt of afgebroken is. Gelukkig kan je met zo’n flesje in ieder geval een beste periode vooruit voor hij leeg is en heb je door de kleurtjes ook geen losse verstevigende basecoat meer nodig :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miranda Derks
  Reply Miranda Derks 12 april 2019 at 14:24

  ik vind ze ook niet echt goedkoop, maar als het werkt is het dat wel waard. Zojuist een flesje gekocht, zonder kleurtje.
  Mijn nagels scheuren al als ik alleen maar naar iets kijk wat harder zou kunnen zijn dus dan is dat echt wel de moeite vh proberen waard. Ik heb al tientallen euro’s uitgegeven in de loop vd jaren aan spul dat niet echt werkte dus…

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 24 augustus 2015 at 21:38

  tjoe, het ziet er echt onwijs goed uit, en het klinkt prima.wat een mooi resultaat…..maar ik zou van de prijs, voordat ik dit aan iemand zou durven vertellen wat die ( gelukkig wel behoorlijke) flesjes kosten, spontaan gaan nagelbijten…het is niet iets wat ik hierdoor snel eventjes aanschaf

 • Avatar van layla
  Reply layla 23 augustus 2015 at 12:06

  wel erg prijzig maar mooie kleurtjes

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 22 augustus 2015 at 23:31

  Wat een mooi resultaat in zo’n korte tijd zeg. Ze zijn wel duur, maar tot nu toe lijken ze het meer dan waard, laat je het resultaat ook zien als die drie weken voorbij zijn? Dat zou ik erg leuk vinden.

 • Avatar van Miriam - NailTalk
  Reply Miriam - NailTalk 22 augustus 2015 at 16:18

  Wat een goed resultaat zeg! Ik heb er maar eentje van Trind, slechte ervaringen met andere merken betreft verharders.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 22 augustus 2015 at 12:44

  het klinkt wel heel goed, maar voor de prijs zou ik het niet meenemen.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 22 augustus 2015 at 12:07

  Door dat roze zien de flesjes er naast nuttig ook nog eens erg schattig uit. Mooi!

 • Avatar van marjolean
  Reply marjolean 22 augustus 2015 at 11:44

  Klinkt goed! Vind het wel duur, maar als het werkt is dat wat minder erg.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 22 augustus 2015 at 08:12

  Fijn dat je het effect goed merkt van de nagellak.. Zoals je zegt, is hij wel flink aan de prijs!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 augustus 2015 at 06:35

  Het lijkt me een fijne nagelverzorgingsset!
  Maar erg duur.

  Een prachtige dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.