Lifestyle Persoonlijk

Personal | Resultaten eerste maand Herbalife Level 10

19 augustus 2015

herbalife level 10
De afgelopen maand was een pittige maand. Een maand waarin ik enorm moest wennen aan een nieuw eetpatroon en een workoutschema die passen bij de Herbalife Level 10 challenge die ik nu ruim een maand geleden aan ben gegaan. In totaal duurt dit 90 dagen en het leek me leuk om de resultaten van de eerste maand te delen met jullie en wat meer hierover te vertellen.
herbalife level 10
Mijn coach is gistermiddag weer langs geweest voor de laatste metingen dus laat ik maar gelijk met de resultaten van de afgelopen maand beginnen:

Gewicht: – 4,5 kilo
Tailleomvang: – 11 centimeter

Ik ben hier zelf echt heel erg tevreden over en ben benieuwd naar het resultaat na de volledige 90 dagen. Het geeft zeker een kick om deze resultaten te zien!

Mijn struikelblokken? De onregelmatige weekenden waardoor ik maaltijden en gezonde tussendoortjes ga overslaan en dan vaker wat minder gezond eet, dat ik eraan moet wennen om echt méér te gaan eten en ook het voldoende water drinken moet ik echt bijhouden. In mijn hoofd ben ik nog veel te veel bezig met kcal en de gedachte dat je minder moet eten om af te kunnen vallen. Maar na de intake werd het maar weer eens duidelijk dat ik echt meer moet gaan eten om resultaten te boeken.

herbalife level 10
Een voorbeelddag qua voeding ziet er nu zo uit:

Ontbijt: smoothie van Herbalife formula 1 poeder met lactosevrije melk, een halve banaan, lijnzaad, kokosolie, Herbalife formula 3 eiwitpoeder en een flinke hand ander vers of bevroren fruit
Tussendoor: een handje ongebrande en ongezouten amandelen en een bakje magere kwark
Lunch: Herbalife formula 1 poeder en Herbalife formula 3 eitiwpoeder met lactosevrije melk en lijnzaad
Tussendoor: een Herbalife proteïnereep
Avondeten: combinatie van 25% vis/vlees/kip, 25% koolhydraten en 50% groente (bijvoorbeeld een maaltijdsalade van sla, komkommer, tomaat, gestoomde zalm, avocado, ei, een handje gekookte volkoren pasta en een lichte dressing)
Tussendoortje: stukje pure chocolade bij de koffie of bijvoorbeeld nog een bakje kwark.

Qua drinken drink ik Herbalife Aloë drank, thee, water en een kopje koffie in de avond. Qua frisdrank ben ik terug naar ongeveer 4 glazen in de week, ik denk er vaak niet eens meer aan en dat terwijl ik eerder niet kon zonder mijn dagelijkse shot cola light.

herbalife level 10
Hoe gek het misschien ook klinkt voor iemand die voor een gezond BMI echt nog veel kilo’s af moet vallen: de kilo’s zijn niet mijn eerste doel. Dit is namelijk fitter en gezonder worden en dan komen die kilo’s vanzelf wel en dat is te merken. De resultaten van deze maand vind ik vooral motiverend omdat er toch echt wel wat minder gezonde momenten bij zijn geweest met bijvoorbeeld etentjes en verjaardagen. Heel fijn dat dat dus ook gewoon moet kunnen, de ‘80% gezond en 20% minder gezond’ regel die je steeds vaker hoort gaat hier dus ook redelijk op :)

Het sporten is soms nog een beetje lastig in te plannen tussen het werken, huishouden, moederen, quality time met Paul en het gezin en het ondernemen door, maar ik kan me echt nog redelijk goed aan het workoutschema houden wat ik ben gaan volgen en hier al meer over vertelde.

herbalife level 10

Oproepje
In samenwerking met mijn coach Annegien Font Freide mag ik 3 lezers kennis laten maken met Herbalife door middel van de 3-daagse-try-out. Wil jij graag onder begeleiding slanker worden en/of kan je wel een energieboost gebruiken? Als je in de omgeving van Nijmegen woont of bereid bent twee keer hiernaartoe te komen voor een intake en de metingen dan kan je jezelf hiervoor opgeven door onder dit artikel je leeftijd en een motivatie achter te laten. Een leuke manier om Herbalife eens uit te kunnen proberen en jezelf een mooie start te geven :) Opgeven kan tot en met 26 augustus 2015, 23.59 uur. Als je uitgekozen wordt krijg je persoonlijk bericht.

Tsjah, geen negativiteit hier dus want het gaat allemaal best heel lekker! Ik weet dat ik nog echt een lange weg te gaan heb en hoop deze motivatie en discipline vast te kunnen houden. De lieve, leuke en geïnteresseerde berichtjes via de site, mail en social media doen me dan ook echt heel erg goed en het is leuk elkaar zo online te kunnen steunen en motiveren ♥ Op naar een nieuwe maand met hopelijk weer mooie resultaten.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 3 oktober 2015 at 08:46

  Desiree dank je wel! Ik heb de 3 daagse afgerond met als resultaat dat ik mij energieker en happy voel (terwijl ik me door de trage schildklier echt rot en vermoeid voel(de)). Maar mijn vetpercentage is al in drie dagen met 1% gezakt en ik ben ruim 2cm in mijn taille kwijt. En dat na drie dagen! Dat werkt super motiverend en ik ga ook nog even langer door. Maar ik wilde je nog even Bedanken voor deze kans <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 oktober 2015 at 15:59

   Wow, dankjewel voor je enthousiasme en dat je me op de hoogte houdt. X

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 24 augustus 2015 at 21:27

  Toffe actie, Nijmegen is voor mij te ver, maar ik vind het super dat je dit weg geeft. Je bent goed bezig, 4,5kg is mooi voor de eerste 3 maanden hoor! En tof dat je zegt dat het niet om kilo’s gaat, maar om fit en gezond te zijn. Ik volg je HerbaLife avonturen graag, heel veel succes en zet ‘m op! YOU CAN DO IT, Herbashake powerrrrrrr!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 augustus 2015 at 09:45

   Het was zelfs het resultaat van de eerste maand, nog niet eens 3. Ben dus heel benieuwd wat het verder gaat brengen :) Thanks voor je enthousiasme! ^^

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 21 augustus 2015 at 14:17

  Wat jammer dat Nijmegen een beetje ver is voor mij, maar ik denk dat het voor de winnaar erg leuk zal zijn

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 20 augustus 2015 at 11:36

  Wat super goed van je. Vind het heel knap dat je het zo vol houd en het resultaat is er dan ook naar. Wat fijn dat je ook laat weten wat je struikelblokken zijn, dat helpt mij ook weer verder omdat het zo herkenbaar is…..
  Zo kwam ik erachter dat ik teveel kaas at…zo van dat is gezond en heeft eiwitten etc, maar ja iets waar té voor staat……maar ik heb mezelf nu op een kaasrantsoen gezet en hopelijk geeft me dat weer een zetje in de goede richting
  Heel veel succes voor de komende tijd!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 augustus 2015 at 06:29

  Geweldig en zo goed van je!
  Ga zo door door je redt het zeker wel…

  Xoxo

 • Avatar van Hennie
  Reply Hennie 19 augustus 2015 at 21:06

  Goed bezig jij! Ik ben met een soortgelijke struggle bezig dus ik lees regelmatig even bij je! Jij komt er wel!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 19 augustus 2015 at 20:12

  Wat een mooi resultaat! Dat wil ik ook! ^^ Daarom geef ik mezelf bij deze op. Ik wil van de overtollige zwangerschapskilo’s af en naar een gezonder vetpercentage in mijn lijf (is echt te hoog). Ik merk dat ik het toch wel lastig vind om mezelf te blijven motiveren tot goed eetgedrag. Of ik eet te weinig, of teveel, maar dan niet altijd gezond. Ik ben 37 jaar en wil weer lekker in mijn velletje zitten.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 19 augustus 2015 at 19:55

  Top resultaten zeg!! Herbalife altijd al willen proberen maar nooit de stap genomen. Ook ik reis er graag voor af naar Nijmegen.. Plak ik er gewoon een shopdagje aan haha!!

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 19 augustus 2015 at 19:46

  Goed bezig meid, erg knap.. Op naar de volgende 30 dagen!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 19 augustus 2015 at 15:22

  Zo hee……dat doe je goed!!! :D

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 19 augustus 2015 at 14:33

  Oh wow, wat super knap! Ik ben de laatste tijd ook bezig met afvallen alleen het is gewoon heel lastig om een juiste balans te vinden. Daarom zou ik best wel 2x naar Nijmegen toe gaan om het te proberen;) Ik ben nu 25 jaar, student en daardoor ook weinig geld om zoiets aan te schaffen. Ik zou het graag eerst willen zien dat het werkt. Daarnaast zit ik ook nog met mijn reuma waardoor sporten voor mij heel lastig is. Ik probeer wel actief te bewegen maar naar een sportschool gaan is voor mij al niet mogelijk. Misschien dat Herbalife wel de uitkomst is! :)

 • Avatar van Nails by San
  Reply Nails by San 19 augustus 2015 at 14:33

  Goed bezig! :)

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 19 augustus 2015 at 13:26

  Goed bezig Desirée! Ik merk zelf inderdaad ook dat het heel erg helpt om je te concentreren op hoe fit je je voelt in plaats van op de kilo’s. Ga zo door :D

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 19 augustus 2015 at 12:47

  Jeetje, wat een mooie cijfers zeg, je bent echt goed bezig! Ik ben 3 jaar geleden met Cambridge 30 kilo afgevallen, helaas zit alles er nu weer aan, dus vorige week weer vol goede moed begonnen, een beetje zoals jij, 2x shakes en “gewoon” avondeten. Maar wat is het toch moeilijk. Ik ben ook verslaafd aan cola light, probeer dat wel te minderen, maar heb nog niet echt iets anders gevonden wat ik net zo lekker vind en wat gezonder is.. En inderdaad het weekend….helemaal met mooi weer….dan wil je toch even lekker BBQ-en nu het nog kan, of buiten op een terrasje eten…dat blijf ik ook moeilijk vinden. En knap dat je het bewegen zo goed volhoudt, want daar heb ik echt moeite mee. Ben benieuwd naar je volgende maand, heel veel succes!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 19 augustus 2015 at 12:15

  Mooie resultaten! Goed werk!
  Ik zou graag eens willen proberen of dit wat voor mij is. Ik ben een 33 jarige mama van 3 kids en na elke zwangerschap zijn er steeds wat kilos blijven plakken. Ik wil me weer energieker voelen en kilos kwijt raken! Ik woon in Den Bosch dus reizen naar Nijmegen moet geen probleem zijn!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 19 augustus 2015 at 11:53

  Wow ik vind het echt knap van je, je bent super goed bezig!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 19 augustus 2015 at 11:46

  Wow, goed bezig. Doe zo voort. Zou eigenlijk ook eens dringend meer moeten gaan bewegen.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 19 augustus 2015 at 11:43

  Wauw, je bent echt onwijs goed bezig!! Fijn dat het allemaal zo goed gaat..zo lang het jou allemaal goed gaat en je resultaten ziet is dat erg fijn toch.. Je mag ontzettend trots op jezelf zijn :-)!

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 19 augustus 2015 at 11:27

  Wauw, 11 cm! Dat is veel joh!
  Denk dat het inderdaad goed is om niet op de weegschaal te focussen, maar op de veranderingen die je lichaam doormaakt. In centimeters, maar ook in conditie en je all-round gezonder voelen.
  Al met al, goed bezig lady! :)

 • Avatar van Annegien Font Freide
  Reply Annegien Font Freide 19 augustus 2015 at 11:25

  ook al weet je dat al, maar ben trots op je hoe je de eerste maand bent gestart! heel mooi om te zien hoe je het echt in je dagritme hebt geïmplementeerd!

 • Avatar van YuSt
  Reply YuSt 19 augustus 2015 at 11:25

  Echt goed bezig zeg! Respect! Ik ben ook hard bezig, door uitslag bij huisarts dat mijn schildklier te traag werkt ben ik ook bewuster geworden. Vandaar mijn moeheid en lusteloosheid. We proberen het nog zonder medicatie (ze weet dat ik geen pillen slikster ben, gebruik ook niks voor mijn adhd en ptsd). Hoop door zelf support een eind te komen.

  Hou vol kanjer, stiekem doe ik met je mee!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 19 augustus 2015 at 11:13

  Wat ben je goed bezig Desirée! Kilo’s zijn inderdaad niet het belangrijkste, ik ben ook bezig met ‘afvallen’ maar vind het belangrijker dat er centimeters afgaan en ik me een stuk fitter voel. Ik ben nu 8(?) weken bezig en nu 6 kilo kwijt maar al wel zo’n 15 cm rondom mijn taille. Bizar hoe dat verschilt he!

  Vind het knap van je dat je dit even naast het moederen en zelfstandig ondernemen doet! <3

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 19 augustus 2015 at 11:11

  Wat fijn dat je al 4,5 kilo kwijt bent joh! Goed gedaan :) Mijn streven is om 5,5 kilo kwijt te raken in de komende maanden. Ik vind het heel moeilijk om van lekker eten af te blijven en snoep nog veel te vaak. Sporten moet ik ook weer vaker gaan doen. Ik ga mijn best weer doen en jouw artikel motiveert mij ook weer :)

 • Avatar van Bernadet
  Reply Bernadet 19 augustus 2015 at 10:58

  Wauw, wat een super mooie resultaten! Mag je trots op zijn.
  Ik zou heel graag willen kennismaken met Herbalife, ik ben 21 jaar en momenteel wel bezig met kleine stapjes in de goeie richting maar een steun in de rug zou heel fijn zijn. Ik woon in de buurt van Arnhem dus ik zou zeker heel fijn vinden om iemand te hebben die mij daarbij kan helpen.

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 19 augustus 2015 at 10:16

  Je bent echt heel goed bezig meis! Zet hem op!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.