Lifestyle Persoonlijk

Personal | Resultaten eerste maand Herbalife Level 10

19 augustus 2015

herbalife level 10
De afgelopen maand was een pittige maand. Een maand waarin ik enorm moest wennen aan een nieuw eetpatroon en een workoutschema die passen bij de Herbalife Level 10 challenge die ik nu ruim een maand geleden aan ben gegaan. In totaal duurt dit 90 dagen en het leek me leuk om de resultaten van de eerste maand te delen met jullie en wat meer hierover te vertellen.
herbalife level 10
Mijn coach is gistermiddag weer langs geweest voor de laatste metingen dus laat ik maar gelijk met de resultaten van de afgelopen maand beginnen:

Gewicht: – 4,5 kilo
Tailleomvang: – 11 centimeter

Ik ben hier zelf echt heel erg tevreden over en ben benieuwd naar het resultaat na de volledige 90 dagen. Het geeft zeker een kick om deze resultaten te zien!

Mijn struikelblokken? De onregelmatige weekenden waardoor ik maaltijden en gezonde tussendoortjes ga overslaan en dan vaker wat minder gezond eet, dat ik eraan moet wennen om echt méér te gaan eten en ook het voldoende water drinken moet ik echt bijhouden. In mijn hoofd ben ik nog veel te veel bezig met kcal en de gedachte dat je minder moet eten om af te kunnen vallen. Maar na de intake werd het maar weer eens duidelijk dat ik echt meer moet gaan eten om resultaten te boeken.

herbalife level 10
Een voorbeelddag qua voeding ziet er nu zo uit:

Ontbijt: smoothie van Herbalife formula 1 poeder met lactosevrije melk, een halve banaan, lijnzaad, kokosolie, Herbalife formula 3 eiwitpoeder en een flinke hand ander vers of bevroren fruit
Tussendoor: een handje ongebrande en ongezouten amandelen en een bakje magere kwark
Lunch: Herbalife formula 1 poeder en Herbalife formula 3 eitiwpoeder met lactosevrije melk en lijnzaad
Tussendoor: een Herbalife proteïnereep
Avondeten: combinatie van 25% vis/vlees/kip, 25% koolhydraten en 50% groente (bijvoorbeeld een maaltijdsalade van sla, komkommer, tomaat, gestoomde zalm, avocado, ei, een handje gekookte volkoren pasta en een lichte dressing)
Tussendoortje: stukje pure chocolade bij de koffie of bijvoorbeeld nog een bakje kwark.

Qua drinken drink ik Herbalife Aloë drank, thee, water en een kopje koffie in de avond. Qua frisdrank ben ik terug naar ongeveer 4 glazen in de week, ik denk er vaak niet eens meer aan en dat terwijl ik eerder niet kon zonder mijn dagelijkse shot cola light.

herbalife level 10
Hoe gek het misschien ook klinkt voor iemand die voor een gezond BMI echt nog veel kilo’s af moet vallen: de kilo’s zijn niet mijn eerste doel. Dit is namelijk fitter en gezonder worden en dan komen die kilo’s vanzelf wel en dat is te merken. De resultaten van deze maand vind ik vooral motiverend omdat er toch echt wel wat minder gezonde momenten bij zijn geweest met bijvoorbeeld etentjes en verjaardagen. Heel fijn dat dat dus ook gewoon moet kunnen, de ‘80% gezond en 20% minder gezond’ regel die je steeds vaker hoort gaat hier dus ook redelijk op :)

Het sporten is soms nog een beetje lastig in te plannen tussen het werken, huishouden, moederen, quality time met Paul en het gezin en het ondernemen door, maar ik kan me echt nog redelijk goed aan het workoutschema houden wat ik ben gaan volgen en hier al meer over vertelde.

herbalife level 10

Oproepje
In samenwerking met mijn coach Annegien Font Freide mag ik 3 lezers kennis laten maken met Herbalife door middel van de 3-daagse-try-out. Wil jij graag onder begeleiding slanker worden en/of kan je wel een energieboost gebruiken? Als je in de omgeving van Nijmegen woont of bereid bent twee keer hiernaartoe te komen voor een intake en de metingen dan kan je jezelf hiervoor opgeven door onder dit artikel je leeftijd en een motivatie achter te laten. Een leuke manier om Herbalife eens uit te kunnen proberen en jezelf een mooie start te geven :) Opgeven kan tot en met 26 augustus 2015, 23.59 uur. Als je uitgekozen wordt krijg je persoonlijk bericht.

Tsjah, geen negativiteit hier dus want het gaat allemaal best heel lekker! Ik weet dat ik nog echt een lange weg te gaan heb en hoop deze motivatie en discipline vast te kunnen houden. De lieve, leuke en geïnteresseerde berichtjes via de site, mail en social media doen me dan ook echt heel erg goed en het is leuk elkaar zo online te kunnen steunen en motiveren ♥ Op naar een nieuwe maand met hopelijk weer mooie resultaten.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 3 oktober 2015 at 08:46

  Desiree dank je wel! Ik heb de 3 daagse afgerond met als resultaat dat ik mij energieker en happy voel (terwijl ik me door de trage schildklier echt rot en vermoeid voel(de)). Maar mijn vetpercentage is al in drie dagen met 1% gezakt en ik ben ruim 2cm in mijn taille kwijt. En dat na drie dagen! Dat werkt super motiverend en ik ga ook nog even langer door. Maar ik wilde je nog even Bedanken voor deze kans <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 oktober 2015 at 15:59

   Wow, dankjewel voor je enthousiasme en dat je me op de hoogte houdt. X

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 24 augustus 2015 at 21:27

  Toffe actie, Nijmegen is voor mij te ver, maar ik vind het super dat je dit weg geeft. Je bent goed bezig, 4,5kg is mooi voor de eerste 3 maanden hoor! En tof dat je zegt dat het niet om kilo’s gaat, maar om fit en gezond te zijn. Ik volg je HerbaLife avonturen graag, heel veel succes en zet ‘m op! YOU CAN DO IT, Herbashake powerrrrrrr!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 augustus 2015 at 09:45

   Het was zelfs het resultaat van de eerste maand, nog niet eens 3. Ben dus heel benieuwd wat het verder gaat brengen :) Thanks voor je enthousiasme! ^^

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 21 augustus 2015 at 14:17

  Wat jammer dat Nijmegen een beetje ver is voor mij, maar ik denk dat het voor de winnaar erg leuk zal zijn

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 20 augustus 2015 at 11:36

  Wat super goed van je. Vind het heel knap dat je het zo vol houd en het resultaat is er dan ook naar. Wat fijn dat je ook laat weten wat je struikelblokken zijn, dat helpt mij ook weer verder omdat het zo herkenbaar is…..
  Zo kwam ik erachter dat ik teveel kaas at…zo van dat is gezond en heeft eiwitten etc, maar ja iets waar té voor staat……maar ik heb mezelf nu op een kaasrantsoen gezet en hopelijk geeft me dat weer een zetje in de goede richting
  Heel veel succes voor de komende tijd!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 augustus 2015 at 06:29

  Geweldig en zo goed van je!
  Ga zo door door je redt het zeker wel…

  Xoxo

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Lifestyle, Persoonlijk
badkamer interieur inspiratie
Interieur inspiratie en tips voor je badkamer

Ik heb zelf een badkamer van zo’n vijf vierkante meter en ik kan hier alles in doen wat er gedaan...

Sluiten