Mama & Kind Persoonlijk

Kids talk | Shae 18 maanden en new in’s

17 augustus 2015

nuna leaf curv review
Het is onvoorstelbaar hoe snel de tijd voorbij vliegt sinds Shae in ons leven is gekomen. Het is vooral heel erg genieten met een hoofdletter G, maar eerlijk is eerlijk: het is soms ook zeker heel erg pittig. Niet zozeer qua opvoeden – want dat lijkt een beetje ‘vanzelf’ te gaan en aangezien ze een erg vrolijke meid is lijken we het goed te doen ;) – maar meer om de balans te vinden in het moeder zijn, vrouw van zijn, het huishouden, vrienden, familie, het ondernemerschap en tijd voor mijzelf. Maar zolang ik streng ben qua grenzen bewaken loopt het best lekker en voel ik me erg gelukkig!
nuna leaf curv review
Shae is nu alweer de 18 maanden voorbij, doet het qua ontwikkeling en groei helemaal goed (al vond het consultatiebureau dat ze echt wel wat zwaarder mocht zijn.. wij vinden haar er prima uitzien en ze heeft spekjes genoeg ♥) en ze is een vrolijke meid. Dat we bijna geen nacht doorkomen zonder volledig door te kunnen slapen nemen we maar voor lief en we hopen dat het een fase is. Ze wordt namelijk gemiddeld zo’n 2/3 keer per nacht met een panische huil wakker maar laat zich altijd zo weer neerleggen en valt dan snel weer in slaap. Het breekt soms een beetje op, maar het lijkt de laatste week wat beter te gaan dus hopelijk gaan die nachten ook snel beter :)

Het is leuk om te merken dat het met haar ontwikkeling zo snel gaat op dit moment. Zo is ze lekker aan het brabbelen en komen er steeds meer woordjes uit, eet ze erg netjes, vindt ze veel lekker, kan ze zichzelf goed vermaken maar kan ze ook goed samen met andere kindjes spelen en delen. Ik denk dat ze gewoon een blij meisje is die lekker in haar vel zit, gezien de vele lachjes, dansjes, neuriën vanuit het niets, knuffels en kusjes.. Hoe pittig die gebroken nachten soms ook zijn, als je haar dan overdag zo om je heen hebt en ziet hoe fijn ze zich ontwikkelt dan vergeet je dat alweer snel. Ook zal het vast niet lang meer duren voor ze echt helemaal overgaat naar één slaapje op de dag, waardoor ze wellicht de nachten beter zal pakken.

nuna leaf curv review
nuna leaf curv review
nuna leaf curv review
nuna leaf curv review

Wij hadden al een tijdje de gedachte om eens op zoek te gaan naar een stoel voor Shae waar ze lekker in kan kruipen voor een filmpje, boekje of rustmomentje en het was dan ook erg toevallig dat er rond die tijd de vraag kwam vanuit Nuna of wij het leuk vonden de Nuna LEAF curv stoel te ontvangen voor onze dochter. Ehh, ofcourse!

Het is een wipstoel die ook van links naar rechts kan wiegen en is geschikt vanaf de geboorte tot aan 60 kilo, dus echt een product wat lang mee zal gaan. Hij staat stevig op de grond, is ‘vast’ te zetten – wat voor Mevrouw Wiebelkont heel fijn is -, kan tegen een stootje, is gemakkelijk schoon te maken, in leuke kleuren verkrijgbaar, werkt niet op stroom of batterijen wat weer fijn is voor het milieu, is lekker zacht, neemt niet enorm veel plek in beslag, je kan kleine kindjes vastzetten en hij weegt maar net iets meer dan 6 kilo. Soms met spelen wil ze er vanaf de ‘bovenkant’ inklimmen en kantelt hij iets, maar verder is het echt een onmisbaar item geworden want ze kruipt er vaak in om in te zitten of liggen, boekjes door te bladeren en ja, ook de katten hebben hem goedgekeurd ;)

De Nuna LEAF curv is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren (wij hebben Mink) voor €189,00 bij verschillende babywinkels, zowel offline als online.

nuna leaf curv review
nuna leaf curv review
Qua kleding heb ik nog steeds niet echt een voorkeur voor bepaalde merken of winkels. Ik loop overal naar binnen en snuffel lekker rond en hoe zeer we ook niet enkel roze wilden, komen we er toch vaak bij uit. Wel proberen we het dan net een beetje stoerder te maken door middel van combinaties met jeansleggings en sneakertjes. Het setje wat ze hier op de foto’s aan heeft ontving ik laatst als verrassing bij de post en is Lief!, toch wel echt heel erg leuk zo’n stoer sweatjurkje en schattige maillot ondanks dat het nu nog een beetje groot is. Maar in de herfst of winter erg leuk te combineren met een paar stoere laarsjes, ik zie het al helemaal voor me ♥

Qua speelgoed is het op dit moment nog wel een lastige leeftijd vind ik. Je merkt dat ze op het babyspeelgoed echt uitgekeken raakt maar voor veel dingen ook weer net te jong is. Ik ben benieuwd.. wat voor speelgoed is of was bij jouw kleintje van 18+ maanden echt onmisbaar?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van mammiemammie
    Reply mammiemammie 17 augustus 2015 at 21:32

    Wat een knappie is ze! Mijn dochtertje vond het met 18 maanden heel leuk om theetjes te drinken en moedertje te zijn voor haar poppen.

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mama & Kind, Persoonlijk
favoriete sport items
Mijn top 5 | Sporty items

Ik zit alweer in de vierde week van de 90-dagen-durende Herbalife Level10 challenge en ik ben dus alweer bijna een...

Sluiten