Media

Telefoonhoesjes shoppen!

10 augustus 2015

telefoonhoesjestore
Deze middag een spontaan extra artikel in de vorm van een leuke winactie! ^^ Ik ben vast niet de enige die het leuk vind om haar telefoonhoesjes regelmatig te vervangen en te wisselen. Er is ook gewoon zo ontzettend veel keuze in leuke hoesjes èn het beschermt ook nog eens je telefoon bij vallen en tegen krassen. Ik geef vandaag een toffe webwinkeltip voor als je op zoek bent naar een nieuw telefoonhoesje en ik mag maar liefst vier keer €25,- shoptegoed weggeven.

Telefoonhoesjestore is een webwinkel gespecialiseerd in allerlei telefoonhoesjes voor verschillende smartphones van Apple, Samsung, HTC, Sony, Nokia, LG, Blackberry en Huawei. Of je nu op zoek bent naar Samsung Galaxy S5 mini hoesjes, iPhone 6 hoesjes of een backcover, flipcase of bumper of andere hoesjes voor jouw type telefoon, hier kan je vast en zeker wat leuks vinden.

Winactie
Is jouw telefoon toe aan een nieuw hoesje of wil je gewoon weer eens wat anders? Snuffel eens rond tussen alle telefoonhoesjes en laat in de reacties onder dit artikel achter wat jij zou kiezen voor die €25,- shoptegoed. That’s all om kans te maken. Deze winactie loopt tot en met zondag 16 augustus 2015, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.