Beauty

The Body Shop | Secrets of the world

6 augustus 2015

the body shop secrets of the world
OK, het is nog even wachten tot de producten verkrijgbaar zijn maar ik wilde mijn enthousiasme heel graag met je delen. De nieuwe The Body Shop secrets of the world lijn zit namelijk bomvol beautyproducten die zijn geïnspireerd op de eeuwenoude beautyrituelen van over de hele wereld. Het is een lijn met een luxe verpakking, heerlijke geuren en echt zo’n wellness look & feel om een spa van je eigen badkamer te maken. Ik vertel je er alles over en review twee heerlijke producten uit deze lijn, lees verder voor meer informatie, foto’s en reviews.

the body shop secrets of the world
De complete collectie bestaat uit 13 verschillende producten – waarvan er 8 in de Benelux verkrijgbaar zullen zijn – om mee te ontstressen, te ontspannen en je weer even bewust te maken van je body en soul. Heel belangrijk!

the body shop secrets of the world
the body shop secrets of the world
the body shop secrets of the world

De African ximenia scrub bevat olie van de ximeniaboom die in Afrika bekend staat als de levensboom vanwege de verzachtende, voedende en versterkende eigenschappen van de olie. Verder zit er in deze scrub onder andere nog verzachtende glycerine en voedende shea boter.

De scrub komt in een lekkere grote pot die er luxe uit ziet en zeker niet zal misstaan in de badkamer. De geur ervan is heel zacht en bloemig en de textuur is bijna een scrubpasta te noemen. De scrubdeeltjes die erin zitten zijn wat fijner van structuur, maar omdat het verwerkt zit in een stevige massa kan je er toch een flink stevige scrubbehandeling uit halen. Even de huid vochtig maken, de scrub met ronddraaiende bewegingen inmasseren en naderhand afspoelen. Na het droogdeppen voelt de huid zachter en gladder aan, is een bodylotion niet direct nodig en ruikt de huid nog best een tijdje subtiel na.

the body shop secrets of the world
the body shop secrets of the world
the body shop secrets of the world

De Japanese camellia cream bevat olie van de prachtige cameliabloem die al generaties lang wordt gebruikt om de huid zacht te maken en te hydrateren. Het is een rijke olie die goed hydrateert en versterkende eigenschappen heeft. Verder zit er in deze bodycrème onder andere nog verzachtende illipe boter, voedende shea boter, herstellende mangopitolie en beschermende vitamine E.

De crème komt in dezelfde grote en luxe pot als de scrub en heeft net als de rest van de lijn die mooie uitstraling. De geur ervan is heel zacht, luxe, bloemig en toch ergens ook een beetje warm en ‘notig’. Ik vind het persoonlijk een heerlijke geur die zeker niet al te standaard is. De substantie is wat dikker maar wel lekker romig en bijna mousse-achtig te noemen waardoor hij ondanks de voedende ingrediënten wel heel lekker en zuinig uitsmeert. Op mijn huid trekt de crème redelijk snel in waarna mijn huid gelijk lekker soepel en zacht aanvoelt zonder plakkerig laagje achter te laten, maar mèt de zachte geur. Heerlijk!

the body shop secrets of the world
the body shop secrets of the world
the body shop secrets of the world

Ik ben door deze twee producten zeker benieuwd geworden naar andere producten uit deze nieuwe The Body Shop secrets of the world beautycollectie die vanaf 18 augustus verkrijgbaar zullen zijn. Note: niet alle producten die op de afbeeldingen staan zullen in de Benelux verkrijgbaar zijn. Het assortiment hier zal gaan bestaan uit:

Relaxing Ritual
African ximenia scrub 350ml, €21,00
French lavender massage oil 170ml, €17,00
Japanese camellia cream 350ml, €26,00

Revitalising Ritual
Dead Sea salt scrub 350ml, €22,00
Thai lemongrass massage oil 170ml, €17,00

Blissful Rituals
Polynesian monoi radiance oil 170ml, €17,00
Hawaiian kukui cream 350ml, €26,00
Tahitian orchid massage oil 170ml, €17,00

De producten waar ik het meest nieuwsgierig naar ben zijn de Blissful Rituals producten omdat de exotische en tropische geuren van kokos, tiarebloemen, vanille-orchidee en ylang-ylang mij heel erg aanspreken en de producten echt ultiem voedend en verzachtend zouden zijn, iets wat mijn huid wel kan gebruiken zo richting het eind van de zomer ♥

Spreekt deze nieuwe collectie van The Body Shop jou aan? Naar welke producten ben jij het meest benieuwd?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 7 augustus 2015 at 16:08

  Ze klinken allebei heerlijk. Lijken me ook heerlijk voor de komende seizoenen door de voedende ingredienten

 • Avatar van Saraya
  Reply Saraya 6 augustus 2015 at 23:21

  Wauww wat een mooie verpakkingen, de body Scrub lijkt mij heerlijk ❤️
  X

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 6 augustus 2015 at 14:29

  Ik ben heel benieuwd naar de african xemenia scrub !

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 6 augustus 2015 at 12:47

  Wauw, wat zien deze producten er mooi uit! Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe geurtjes!

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 6 augustus 2015 at 12:32

  De producten qua verpakking zien er echt uit als een verwennerij! Ik ben benieuwd.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 6 augustus 2015 at 12:10

  Oh dit klinkt heerlijk zeg! Ik vind de verpakkingen ook prachtig.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 6 augustus 2015 at 11:03

  Klinkt als hele fijne producten, ik ben erg benieuwd of het wat voor mij is! Ga ze tegen die tijd eens even ruiken in de winkel :-)!

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 6 augustus 2015 at 10:31

  Die camellia cream ziet er heerlijk uit

 • Avatar van Josan
  Reply Josan 6 augustus 2015 at 09:30

  Wow, dat ziet er mooi uit. Ik wil die African ximenia scrub zeker proberen. Kom er steeds meer achter dat mijn huid eigen producten nodig heeft :-)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur's Beautytips 6 augustus 2015 at 09:19

  Het lijken me hele fijne producten. Ik heb de scrub van Rituals die in een tube zit. Dat vind ik wel veel fijner werken dan een pot. Ben al een poosje niet in The Body Shop geweest maar ga dat zeker snel weer eens doen om alle nieuwe producten te ruiken :)

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 6 augustus 2015 at 09:12

  Oh, alweer een aantal items die ik op mijn wishlist ‘moet’ zetten ;-) Woorden als ‘ontspannen’ en ‘ontstressen’ klinken mij als muziek in de oren. De cream lijkt me heerlijk! Zowel de substantie als de geur. Ik geloof dat je jouw enthousiasme op mij hebt overgebracht…

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 6 augustus 2015 at 08:43

  Wat een luxe uitstraling, ik ben heel benieuwd naar de african ximenia scrub ;)

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 6 augustus 2015 at 08:38

  Wat een supermooie, bijna authentieke verpakkingen! Ik ben erg nieuwsgierig geworden en ga zeker binnenkort even kijken in de winkel :)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 6 augustus 2015 at 08:23

  Eerste wat opvalt is de verpakking, het oude apothekers sfeer geeft het weer. Heel clean.
  Het lijken mij ook hele fijne producten!
  Blissful rituals klinkt ook heel aantrekkelijk in mijn oren!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 augustus 2015 at 08:05

  Want een mooie nieuwe verpakkingen en fijn dat TBS nieuwe producten introduceert.
  Ben er zo benieuwd naar.

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 6 augustus 2015 at 07:56

  Het idee is leuk, gebasseerd op eeuwenoude tradities en de verpakkingen zien er luxe uit. Ik ben wel benieuwd geworden!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 6 augustus 2015 at 07:33

  Ik heb deze week ook een aantal producten ontvangen om uit te proberen. De nieuwe verpakking vind ik echt super en de geuren zijn ook fantastisch. Ik moet de producten zelf wel nog even uitproberen, maar ik denk dat ik ze geweldig ga vinden.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 augustus 2015 at 08:35

   Ik ben alvast heel benieuwd naar jouw ervaringen! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.