Beauty

Vaseline body serums

18 augustus 2015

vaseline body serums
Ik vind het echt enorm leuk als een beautymerk zich blijft ontwikkelen met vernieuwende producten. Zo was Vaseline één van de eersten met een bodylotion in sprayverpakking, zo introduceren ze nu de Vaseline body serums. Het is eigenlijk een 2-in-1 product, namelijk een bodylotion gecombineerd met de kracht van een serum. Ik was direct nieuwsgierig en vertel je er vandaag alles over in deze review.

Het lichaam wordt een heel stuk minder door ons verzorgd dan ons gezicht en dat terwijl het lichaam ook het hele jaar door blootgesteld wordt aan kraanwater, zeep, uv-straling, vrieskou en bijvoorbeeld de droogte en warmte van de verwarming. Om je huid een handje te helpen kan je regelmatig smeren met een bodylotion om zo beschadigde huid te herstellen en te verzachten.

Deze Vaseline body serums bevatten PPAR Activators die diep in de huid doordringen om de vernieuwingscyclus van de huid te stimuleren om zo natuurlijke oliën en eiwitten aan te maken, Vaseline Jelly wat een beschermingslaagje vormt en vochtverlies tegen gaat en Elastomeren die zorgen voor een satijnzacht huidgevoel. Daarnaast heeft elke variant zijn eigen kenmerken, waar ik hieronder op in ga.

vaseline body serums
vaseline body serums

Vaseline body serum advanced relief
Deze variant – geschikt om de droge huid te hydrateren en kalmeren – heeft een heel zachte geur van rozen, jasmijn, amber, vanille, sandelhout, patchouli, peer en appel. De geur opent lekker fris en gaat over in een warme bloemengeur die nog lang subtiel op de huid te vinden is. Leuk dat er voor deze producten echte parfums ontwikkeld zijn en zelfs met parfumexpert Ann Gottlieb die bekend is van veel parfums van Calvin Klein tot aan Marc Jacobs.

vaseline body serums
vaseline body serums

Vaseline body serum radiance restore
Deze variant – geschikt voor de droge en doffe huid – heeft een wat warmere geur van cacaoboter, vanille, kokosnoot, zwarte bes en ananas en doet zeker qat tropisch aan tijdens het smeren. Voor mij persoonlijk ruik ik er wel net teveel ‘chocola’ in, maar dit is een standaardgeur bij producten met cacaoboter erin verwerkt.

vaseline body serums
vaseline body serums

Vaseline body serum deep repair
Deze variant – geschikt voor de erg droge en ruwe huid – heeft een klassieke geur van patchouli, sandelhout, amber jasmijn en citrusvruchten. Deze laatste zijn niet mijn favoriet, maar deze variant serum is wel mijn favoriet qua werking èn geur. De geur begint heel frissig maar gaat al snel over in een warmere bloemengeur die ik persoonlijk echt heel lekker vind. Fijn dus dat de geur ook echt nog even achterblijft op de huid.

vaseline body serums
vaseline body serums

Ik vind het opvallend hoe alle varianten qua ingrediënten eigenlijk niet heel veel bijzonders lijken te bevatten, maar dat ze wel ècht lekker hydrateren en de huid soepel maken. En ondanks dat er siliconen, parfum en parabenen in zitten reageert mijn huid er niet jeukerig op en krijg ik er ook geen rode vlekken van (iets wat ik vaak heb bij producten met wat meer parfum).

Ze hebben de textuur van een bodylotion, trekken allemaal snel in en laten de huid direct heerlijk zacht en soepeltjes aanvoelen zonder te plakken of vettig aan te voelen. Ze doen dus zeker wat ze beloven te doen. Ik zag dat er in het buitenland ook een whitening variant is met SPF30 erin verwerkt en hoop zeker dat deze ook naar Nederland gaat komen. Ik ben benieuwd :)

Het is lekker om zo toch een goed verzorgend product te hebben wat je ook in de zomer kan gebruiken omdat het zo snel intrekt en niet ‘uitzweet’, plakt of vettig is zoals veel goedverzorgende producten.

De Vaseline body serums komen in een tube met een inhoud van 200ml en kosten €9,99 per stuk.

Spreken deze body serums jou aan om eens uit te proberen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miriam - NailTalk
  Reply Miriam - NailTalk 20 augustus 2015 at 12:40

  Die middelste trekt mij wel! Lijkt me zeker geen overbodige luxe voor een droge huid!

 • Avatar van YuSt
  Reply YuSt 19 augustus 2015 at 07:39

  Dit klinkt heel goed. Als ik mij niet vergis zag ik van Vaseline een mand met aanbieding bij Kruidvat. Of het waren die sprays… Ook fijn.

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 18 augustus 2015 at 22:45

  Deze lijken mij zo ontzettend fijn. Ik houd niet van bodylotion, bodysprays, bodybutter, maar om de een of andere manier heeft deze variant mijn aandacht getrokken en ben ik nieuwsgierig geraakt. Die geuren klinken zo lekker.

 • Avatar van Marijke I easydailyfood
  Reply Marijke I easydailyfood 18 augustus 2015 at 22:22

  Klinkt ideaal! Ben benieuwd naar de geuren, ga binnenkort maar even ruiken in de winkel!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 18 augustus 2015 at 20:32

  Dat klinkt goed zeg! Fijn, een wat ‘lichter’ product voor je lichaam!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 18 augustus 2015 at 19:05

  Wat ideaal dat er nu ook een serum voor de huid is. Ik smeer echt iedere dag uitgebreid mijn huid in, echt van top tot teen dus :-). Het deep repair serum lijkt me het meest geschikt van deze drie, voor mijn huid. Fijn te lezen dat je er geen jeuk of andere allegische reacties op krijgt, daar heb ik ook snel last van. Deze ga ik zeker proberen komende herfst en winter.

 • Avatar van irene
  Reply irene 18 augustus 2015 at 17:36

  Het lijkt me fijn hoor!! Liefs Irene

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 18 augustus 2015 at 16:05

  Dat klinkt wel goed!

 • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
  Reply Marijke - de beste versie van jezelf 18 augustus 2015 at 10:45

  De spray & go gebruik ik in de zomer, deze tubes lijken me fijn voor dat beetje extra in de winter!

 • Avatar van Romina ☺️ (@DaintyRibbons)
  Reply Romina ☺️ (@DaintyRibbons) 18 augustus 2015 at 10:17

  Ik heb eigenlijk nog nooit een product van Vaseline geprobeerd, maar ik moet zeggen dat ze me de laatste tijd erg aanspreken. Deze dus ook ^^

 • Avatar van Jamey - Beauty Unboxing
  Reply Jamey - Beauty Unboxing 18 augustus 2015 at 09:56

  Oh die body serum deep repair klinkt echt hemels!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 augustus 2015 at 07:25

  Lijkt me erg fijn want ik ga liever met een goed voorbereidde huid de herfst in!
  Omdat ik last heb van een droge huid.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 18 augustus 2015 at 07:15

  Ze lijken me opzich prima alleen zou ik ze denk ik niet zo snel kopen..geen idee waarom!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.