Beauty

ARTDECO Mystical Forest collectie

7 september 2015

artdeco mystical forest
Aan de make-upcollecties die worden gelanceerd kan je echt merken dat de herfst en winter eraan zitten te komen en het is duidelijk dat de kleuren dit jaar weer donker en intenser worden en dat we niet om de vergrijsde tinten en bessenkleuren heen kunnen. Ik vind het prachtig! Ook in de nieuwe ARTDECO Mystical Forest collectie zien we veel diepe kleuren terug en ik laat je er vandaag meer van zien inclusief swatches en reviews van twee nagellakken.

artdeco mystical forest
artdeco mystical forest
De collectie is geïnspireerd op een dromerig sprookje en betoverend bos en nodigt je uit voor een schitterende herfstwandeling langs flora en fauna. Een mooie omschrijving om je direct in een bepaalde stemming te krijgen.. Er zijn enkele producten in de collectie die me heel erg aanspreken en die laat ik je hieronder zien.

artdeco mystical forest
Laat ik maar gelijk met dit prachtige Beauty Box Quattro palette beginnen die voor deze collectie een mooie opdruk met ree en herfstmotief heeft gekregen. De kleuren oogschaduw in deze collectie met namen als Dark Queen, Forest Flower, Mystical Heart, Dimgray, Matt Mystical Forest, Warm Beige en Mountain Rose kan je vervolgens zelf uitzoeken en er handig in klikken om zo een persoonlijk palette samen te stellen.

Het losse palette kost €10,95 en de losse oogschaduws €4,95 per stuk.

artdeco mystical forest
De lipsticks in deze collectie komen in twee verschillende varianten, de Perfect Color Lipstick met een sensuele finish en voedende extracten zijn de meer glanzende lipsticks op de afbeelding hierboven met links de kleur Velvet Dark Queen en rechts de kleur Cream Skin.

De Art Couture Lipsticks – die met logo op de foto – zijn intenser van kleur en verkrijgbaar in de kleuren Mystical Heart en Mountain Rose. De Perfect Color lipsticks zijn verkrijgbaar voor €9,95 per stuk en de Art Couture lipsticks voor €14,95.

artdeco mystical forest

In de collectie zijn ook verschillende kleuren Art Couture Nail Lacquer verkrijgbaar. In totaal zijn er zes verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierboven zie je van links naar rechts Couture Mystical Heart, Couture Crown Pink, Couture Dimgray en Couture Greige Land. De andere twee kleuren laat ik je hieronder zien.

artdeco mystical forest
artdeco mystical forest
artdeco mystical forest
artdeco mystical forest
artdeco mystical forest

De lakken van ARTDECO bevatten voedende, actieve ingrediënten zoals amino-peptide, panthenol, vitamine A, C en E en zeewierextract om de structuur van de nagel te verbeteren en deze te verzorgen. Je kan het buitenste deel van de dop verwijderen waardoor je een kleinere dop met grip overhoud waarmee je prettig kan lakken. De kwastjes zijn plat en afgerond, de substantie fijn qua dikte en de nagellak droogt redelijk vlot. De lakken zijn verkrijgbaar voor €8,95 per stuk en bevatten 10ml. nagellak.

Couture Dark Queen is een donkere nagellak met een paarsbruine ondertoon die dekt in twee laagjes en heeft een creamy finish. Couture Purple Emperor is een diepe aubergine-paarse kleur die ook in twee laagjes dekt en een creamy finish heeft. Deze laatste vind ik echt prachtig ♥

De producten uit de ARTDECO Mystical Forest collectie zijn verkrijgbaar bij Douglas.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 september 2015 at 00:10

  Wat een super mooie kleuren nagellak, vind vooral de aubergine-paarse kleur erg mooi.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 7 september 2015 at 21:49

  oef, wat een mooie kleuren…heel apart om te zien op je handen, maar heel mooi!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 7 september 2015 at 19:59

  Herfst.. Toch niet zo mijn seizoen met make-up. Ik verlang nu alweer naar de nieuwe zomercollecties ❤️

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 7 september 2015 at 17:25

  Ik vind Couture Purple Emperor, zoiets heb ik nog niet in mijn stash!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 7 september 2015 at 16:32

  Ik vind beide nagellakjes echt prachtig! Ben ook erg benieuwd naar de rest van de collectie!

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 7 september 2015 at 16:01

  Wat een enorm mooie collective. Vooral het palette vind ik er super uitzien. Ben wel benieuwd naar de swatches van deze.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 7 september 2015 at 11:30

  Oeh hele mooie producten zeg! Ik vind die nagellakjes heel erg mooi :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 7 september 2015 at 09:59

  Wat een prachtige collectie voor deze herfst.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Bianca|pinkit (@BlogsvanBianca)
  Reply Bianca|pinkit (@BlogsvanBianca) 7 september 2015 at 09:51

  Vind vooral die paars/aubergine kleur erg mooi x

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 7 september 2015 at 08:08

  Het oogschaduwpalette vind ik prachtig

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 september 2015 at 07:18

  Het ziet er allemaal mooi uit!
  Ik hou van paars ;-)

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 7 september 2015 at 06:41

  Wauw, wat zijn beide lakjes onwijs mooi zeg. Super fijn, mooie herfst- en winterkleuren!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.