Beauty

Collistar | Profumo dei Sogni

11 september 2015

collistar profumo dei sogni
Mocht je mij vanaf het prille begin van Curvacious.nl volgen dan weet je misschien nog wel dat ik toen veel bezig was met wellness en aromatherapie omdat ik een eigen praktijk wilde openen. Helaas is dit wegens onder andere gezondheidsredenen er nooit van gekomen en heb ik nu van mijn hobby mijn werk kunnen maken (fulltime bloggen ♥) maar ik heb nog altijd een grote liefde voor en interesse in alles wat met wellness te maken heeft, waaronder Aromatherapie. Ik kan dan ook helemaal enthousiast worden van een nieuw product als deze Collistar Profumo dei Sogni, die aromatherapie combineert in beautyproducten. Ik vertel je er vandaag alles over!

collistar profumo dei sogni
Deze lijn richt zich erop om je helemaal tot rust te laten komen en volledig te laten ontspannen. De combinatie van de twee producten samen zorgt voor je lichaam èn geest met de combinatie van verzorgende en hydraterende ingrediënten en aromatherapie. Deze nieuwe lijn heeft blauw als accentkleur gekregen wat is geïnspireerd op de kleur van de lucht en de zee, het universum en de sterrenhemel. Kortom: alles waar je bij weg kan dromen..

collistar profumo dei sogni
collistar profumo dei sogni

In de producten zitten verschillende essentiële oliën en plantenextracten verwerkt zoals citroenmelisse en meidoorn welke kalmerende eigenschappen hebben en rijstolie wat een reinigende en opwekkende werking heeft maar tegelijkertijd ook de huid zacht maakt.

De geur die is samengesteld uit bovenstaande geurnoten is heel rustgevend, een tikkeltje warm en zeker vrouwelijk te noemen. Daarnaast heeft de combinatie ontspannende eigenschappen en is het echt zo’n comfortabele geur die heerlijk is om de hele dag als een warme deken om je heen te hebben, maar je kan de geur ook gebruiken als voorbereiding op de nacht en als pillow spray.

collistar profumo dei sogni
collistar profumo dei sogni

De Collistar Profumo di Sogni bad- en douchegel (250ml, €19,50) komt in een handige tube en bevat onder andere melisse extract, rijstolie, meidoornextract, hydraterende, verzachtende en oliënde provitamine B5 en beschermende en voedende vitamine E. Hij schuimt lekker zacht en romig en voelt zeker minder uitdrogend aan dan de meeste douchegels. De geur van de douchegel is iets frisser dan die van de eau de toilette.

De Collistar Profumo di Sogni eau aromatique (100ml, €44,95) is vergelijkbaar met een eau de toilette al blijft de warme basis ervan wel echt lang op mijn huid achter. Het blijft een geur dus er zit alcohol en parfum in, maar er zitten ook hydraterende ingrediënten in zoals glycerine en planten- en bloemenextracten. Ik vind de geur echt perfect geschikt voor die dagen thuis achter de PC, op de bank, lezen, Netflix.. Kortom: de perfecte cocoongeur die me zeker tot rust brengt ♥

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 september 2015 at 21:56

  Wat een heerlijke producten lijken me dit, ik ga deze op gelijk op mijn lijstje zetten :-)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 11 september 2015 at 13:11

  Ik heb eigenlijk nog nooit producten gebruikt van Collistar maar deze producten klinken heel goed.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 september 2015 at 10:39

  Dat klinkt goed.
  Geweldig Italiaans merk met producten die ik zeker zal gaan kopen…..

  Xoxo

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 11 september 2015 at 09:25

  Hier nog iemand die gevoelig is voor geuren. Ik gebruik nu een spray van rituals op mijn kussen ’s nachts. Heel lekker! Ik vind Collistar trouwens echt een heel fijn, maar onderbelicht merk. Ze maken echt goede producten.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 september 2015 at 09:36

   Dat ben ik helemaal met je eens. Collistar zou echt meer aandacht mogen krijgen ♥

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 11 september 2015 at 08:22

  Ik ben ook erg gevoelig voor geuren en aromatherapie, ik geloof daar ook wel in. Dit klinkt wel als hele fijne producten *zet op wishlist*

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 11 september 2015 at 07:42

  Hmmm dit klinkt als twee hele fijne producten :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.