Huis & interieur Lifestyle

Happylist | Geurkaarsenliefde ♥

11 september 2015

green tree candle
Ik ben zo iemand die oprecht blij kan worden van kleine dingen die het leven net wat leuker, fijner en mooier maken. Zo heb ik dat ook met de overgang van de zomer naar de herfst. De mooie dekens en plaids weer uit de kast halen, het huis wat warmer aankleden, de warmte van de verwarming en/of een fijn vest en voor mij horen hier ook geurkaarsen bij. Er staat er elke dag wel ergens eentje aan, of het nu in de woonkamer, slaapkamer of in mijn kantoortje is. Geurkaarsenliefde dus en mijn nieuwste aanwinsten zijn van Green Tree Candle en wil ik graag als tip met je delen :)

green tree candle
Van dit merk is er wierook, huisparfum, geurolie en verschillende formaten en verpakkingen geurkaarsen verkrijgbaar waarbij ik heb gekozen voor de geurkaarsen in glas. Ze zijn mooi vormgegeven en het zilverkleurige deksel met logo maakt het helemaal af. Natuurlijk is het fijn dat niet misstaan in je interieur, maar dat de geuren zo heerlijk zijn is waar het om draait. Ik koos voor de volgende vier geuren:

Dragons Blood, een warmzoete geur die me ergens doet denken aan waterpijptabak
Buddha’s Blessings, een herfstige kruidengeur die me doet denken aan een spiced chai latte
Palo Santo, dit vind ik een perfecte geur om bij te mediteren. Aan de ene kant is hij verwarmend en aan de andere kant heeft de geur ook wat poederigs en zachts
Anti Stress, vaak ruiken ‘antistress’ geuren naar lavendel, maar deze doet me denken aan een warm oliebad en maakt me gelijk rustig.

Ik vind de geuren echt heerlijk en zeker niet standaard en ze doen me echt wellness en wat ‘spiritueel’ aan, ze zouden niet misstaan in menig meditatie- of behandelruimte en brengen een fijne sfeer in huis. Ook fijn is dat je de kaars echt geen uren hoeft te laten branden: een uurtje branden en dan doven maar de deksel van de pot laten geeft voor meerdere uren de geur af aan de ruimte.

Deze geurkaarsen in glazen pot van 200 gram en een brandtijd van 42 uur kosten €9,95 per stuk. Leuk om te weten: je krijgt bij Green Tree Candle stapelkorting als je een bestelling plaatst. Bij aanschaf van 2 producten krijg je 15% korting wat oploopt tot 35% korting bij aanschaf van 5 of meer producten en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Kijk jij ook zo uit naar de herfst? Wat hoort bij jou zeker bij een cocoonmomentje?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 22 september 2015 at 00:49

  Zelijken me heerlijk.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 12 september 2015 at 09:38

  Ik ben dol op geurkaarsen, maar deze verpakking ziet er ook nog eens erg elegant uit

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 september 2015 at 21:48

  Het lijken me heerlijke kaarsen, ik heb mijn eerste geur wax.lichtjes ook al gebrand ;-) Ik vind de herfst altijd heerlijk. Al die mooie herfstkleuren, Alle kaarsjes weer aan, lekker schemeren, heerlijk vind ik dat. Lekker vroeg de gordijnen dicht en genieten. Het fijnste vind ik het als de gordijnen dicht zijn, lekker onder een dekentje liggen, de kaarsjes aan en dan lekker een tijdschrift lezen met een beker chocolademelk, kom maar op met de herfst, ik ben er klaar voor :-)

 • Avatar van Belessa
  Reply Belessa 11 september 2015 at 21:34

  Jaaaaaaa geurkaarsen! Daar wordt het nu echt weer tijd voor! Buddha’s Blessings klinkt echt geweldig, echt een geur die ik zo zou kopen als ik hem zou ruiken. Ben dol op dat soort warme geuren!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 11 september 2015 at 20:55

  Ja hoor.. Lekkere geurkaas op tafel, serie aan, op de bank onder een deken met een kop thee en gaan!

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 11 september 2015 at 18:49

  Dan ga ik zeker een keer op deze site kijken ;)

 • Avatar van jeapiebelJ
  Reply jeapiebelJ 11 september 2015 at 18:45

  Herfst heeft iets moois maar ik heb nog geen zin in herfst, liever zomer zolang vasthouden. Zo’n kaars maakt het wel gezellig.

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 11 september 2015 at 18:45

  Wauw dit ziet er goed uit. Zo goed dat ik even een kijkje ga nemen in de webshop. Dankje voor deze tip.

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 11 september 2015 at 17:35

  Deze geuren lijken mij heel rustgevend en erg lekker. Fijn dat ze na een tijdje uit mogen en dat je het dan nog ruikt.

 • Avatar van Lesley
  Reply Lesley 11 september 2015 at 16:36

  Geweldige geuren he! Ik vind vooral ook die anti-stress erg fijn. Helpt inderdaad erg goed om mij rustig te krijgen!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 11 september 2015 at 16:29

  Zelf ben ik ook echt gek op geurkaarsen! Heb ze vaak ook aan, of waxine lichtjes met geur. Zeker ook in de herfst :) Die anti-stress lijkt me enorm fijn.

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 11 september 2015 at 15:51

  Ze zien er fijn uit. Jammer dat we ze niet kunnen ruiken :) Ik heb ook al weer geurkaarjses gebrand en aan de weerberichten te zien kunnen we het hele weekend los met kaarsjes :(

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 september 2015 at 15:47

  Mooi en aparte namen.

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 11 september 2015 at 15:45

  Ik vind het altijd zo jammer dat ik heel misselijk word van geurkaarsen.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 11 september 2015 at 14:19

  Ik ben heel erg benieuwd naar de anti stress kaars, dit zal best rust geven

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 11 september 2015 at 14:18

  Mijn ultieme cocoonmomentje is met Buddy, een lifestyle magazine en een fleece dekentje op de bank :) zijn de geurkaarsen van sojawax?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 september 2015 at 14:39

   Dat ben ik vergeten te vermelden inderdaad, de kaarsen zijn gemaakt van een mix tussen palmwax en sojawax :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.