Beauty

MAC | Pink Plaid & Dress To The K9’s

5 september 2015

mac pink plaid
Ik was al een tijdje op zoek naar een everyday lipstick voor eind van de zomer richting de herfst die dus ietsjes donkerder zou zijn dan wat ik normaal draag en een perfecte combinatie tussen bruin, nude en paars/roze zou zijn. Na lang zoekwerk kwam ik uit bij MAC Pink Plaid en na het zien van online swatches was ik verkocht. Paul kreeg er hoogte van (hij weet mijn ’to buy’ lijstjes altijd te vinden..) en verraste mij er vorige week op mijn verjaardag mee. Superlief! Ook kreeg ik MAC Dress To The K9’s mineral glass binnen. Ik laat ze je vandaag allebei uitgebreid zien ♥

mac pink plaid
mac pink plaid
mac pink plaid
MAC Pink Plaid is als je het mij vraagt één van de meest perfecte kleuren voor iemand met een koele ondertoon, lichte huidskleur en donker haar. Hij ziet er hierboven op mijn lippen iets lichter uit dan hij in werkelijkheid is, de kleur van de swatch erboven komt meer overeen. Het is echt een bruinige tint met een paarsroze ondertoon en de finish is matte. Op de MAC website wordt hij omschreven als een dirty blue pink en dat klopt dus zeker.

Ondanks de matte finish brengt hij niet stroef aan en laat hij wat drogere lippen niet extra opvallen. Fijn! Een heel groot voordeel aan matte lipsticks is dat ze lang blijven zitten en zo is dat ook met deze kleur. Hij gaat gemakkelijk zo’n 4 tot 6 uur mee, geeft amper af en slijt langzaam van je lippen waardoor je er geen enkel moment met ‘vlekkerige’ lippen bij loopt. Love it!

mac pink plaid
mac pink plaid
mac pink plaid
mac pink plaid
MAC Dress To The K9’s mineral glass is een lipgloss uit de onlangs gelanceerde MAC Haute Dogs collectie. Terwijl de kleur mij in de persinformatie eigenlijk helemaal niet zo opviel, vind ik hem echt heel erg mooi en perfect geschikt voor de herfst en winter. Zo’n berry kleur spreekt me persoonlijk erg aan, de glans is mooi, voor een gloss blijft hij redelijk lang zitten en de verpakking vind ik mooi vormgegeven. Net even wat specialer dan de standaard MAC lipglosshulzen. Eén nadeel.. zoals je kan zien op de foto van dichtbij brengt de kleur een beetje vlekkerig aan. Gelukkig zie je daar van een klein afstandje al niets meer van, maar toch is het wel een klein nadeeltje.

Wat was jouw laatste MAC aankoopje en wat staat er nog op jouw wishlist?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van AA Beautyaddicts
  Reply AA Beautyaddicts 9 september 2015 at 10:21

  Vooral de lipstick vind ik mooi, de lipgloss mag van mij wel iets intenser

 • Avatar van Sonja Van de Sande
  Reply Sonja Van de Sande 6 september 2015 at 09:40

  Beide zijn heeeeeel erg mooi! Wauw!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 5 september 2015 at 23:03

  Wat staat deze kleur je mooi zeg, vind het ook erg mooi met de lipglass, echt een perfecte kleurcombinatie.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 5 september 2015 at 22:45

  de kleur van de lipgloss vind ik je wel heel erg mooi staan…

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 september 2015 at 11:41

  Wat staat de lipstick kleur je goed.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 5 september 2015 at 10:35

  Die lipgloss vind ik erg mooi bij jou :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 5 september 2015 at 10:13

  Pink Plaid is ook een hele mooie kleur inderdaad :) Die glass vind ik ook erg mooi!

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 5 september 2015 at 09:35

  Wat een pareltje is Pink Plaid! Deze tint staat je ook prachtig. Goh, waar vrouwen al wel niet ‘druk’ mee zijn, hè? Met een ’tussen-de-seizoenen-door-lipstick’. Heerlijk om je inleiding te lezen. En, o zo herkenbaar!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 september 2015 at 11:45

   Haha! Fijn dat het zo herkenbaar is ^^

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 5 september 2015 at 09:33

  Mooie kleurtjes, vooral de lipstick vind ik erg mooi!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 5 september 2015 at 09:09

  Ooooh mooi! Mijn laatste twee zijn lady bug en syrup. Toevallig heb ik daar net gisteren de foto’s voor gemaakt voor een blog. BTW, ik zie je nog steeds niet in mijn bloglovin’ overzicht. Heel raar.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 september 2015 at 11:45

   Ik ga er morgen even een mail over uit doen naar Bloglovin’, thanks voor het melden. Ben benieuwd naar jouw nieuwe MAC lippies!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 5 september 2015 at 08:43

  Ik heb Pink Plaid ook en vind die erg mooi! Jou staat deze kleur ook ontzettend mooi zeg! Ik moet zeggen, de persinfo die overal voorbij kwam over de Haute Dogs collectie sprak mij totaal niet aan..Nu ik zo hier en daar reviews zie over deze producten moet ik zeggen dat ik ze toch wel erg mooi vind, zo ook deze lipgloss :-)!

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 5 september 2015 at 07:55

  Die lipstick staat je prachtig! Zelf ben ik nog aan het zoeken naar een mooie elke dag lipstick. Een beetje rozerood maar niet te knallend.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.