Beauty

Opgemaakte beautyproducten september 2015

21 september 2015

opgemaakte beautyproducten
Ik weet nog dat ik dacht echt niet elke maand een artikel te kunnen vullen met mijn opgemaakte beautyproducten, maar de laatste maanden gaat het me goed af. Eerlijk: soms schrik ik er wel van als ik kijk wat er allemaal doorheen gaat.. Aan de andere kant is het wel mijn werk en valt het met sommige mensen uit dit vakgebied nog best mee als ik de artikelen en filmpjes die anderen erover maken moet geloven. Ook deze maand zijn het weer een heleboel verschillende producten. Ik vertel je wat er precies op ging en wat ik ervan vond.

opgemaakte beautyproducten
Laat ik beginnen met het pakje reinigingsdoekjes van Primark die je koopt voor €1,50 per twee pakjes met 25 doekjes. Erg betaalbaar dus, maar voor mijn gezicht niet zo fijn. Ze verwijderen daar niet voldoende de make-up en wrijven niet zo lekker. Waar ik deze doekjes wel voor gebruik? Om swatches van make-upproducten op mijn hand te verwijderen tijdens het fotograferen van producten. Daar zijn ze dan wel perfect voor!

Ik geloof niet echt dat je jezelf strakker kunt smeren, maar met gewichtsverlies èn een la vol met ‘afslankcrèmes’ vind ik het zonde ze niet te gebruiken. Dus smeer ik trouw elke avond mijn buik, bovenarmen en bovenbenen met een verstevigende crème in. Zo heb ik de afgelopen tijd de tube van de luxe Sisley Cellulinov opgemaakt wat resulteerde in in ieder geval een heel zachte en lekker ruikende huid ♥

De handcrème van Gamila Secret is lekker voedend en heeft Paul leeggemaakt door af en toe ’s avonds voor het slapen gaan te smeren en ook de Vichy scheerschuim is opgegaan. Eigenlijk voor mannen, maar ik vond hem ook erg fijn in gebruik. Ik ben trouwens helemaal niet merkvast als het gaat om scheerschuim, scheerolie of scheergel, ik pak meestal gewoon iets wat me dan aanspreekt :)

opgemaakte beautyproducten
Er zijn deze maand twee doucheproducten opgemaakt, de Nivea Creme Sensitive douchegel die echt heerlijk is en de Collistar doccia crema dell’ armonia. Die laatste is toch wel echt meer dan een douchegel alleen; hij ruikt heerlijk, is zacht voor de huid en combineert aromatherapie met verzorgende ingrediënten. Love it! Nog een reinigingsproduct – maar dan voor het gezicht – is de REN Skincare rosa centifolia hot cloth cleanser die ik tot halverwege gebruikte, in de kast zette om wat anders te proberen en er nu weer uit haalde om op te maken èn omdat hij zo fijn was/is. Zo probeer ik product voor product echt even mijn beautykast leger te krijgen :)

Als laatste gingen er nog twee verzorgingsproducten voor het gezicht op. Het Alpha-H skin loving vitamis kitje met vitamine A, C en E (héérlijk als kuurset voor als je huid een boost kan gebruiken) en de Paula’s Choice resist dagcrème met SPF25, die ik ook weer samen met Paul heb opgemaakt en die we beide heel fijn vonden.

Ik vind het altijd zonde als een echt-heel-erg-fijn product op gaat want sommige producten zou je graag altijd door blijven gebruiken. Aan de andere kant geeft het wel weer de mogelijkheid om nieuwe producten te gaan gebruiken en daar heb ik er nog erg veel van staan dus dat maakt me dan altijd weer lekker enthousiast. I love my job!

Enjoy your day ♥

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 september 2015 at 23:06

  Vind dit altijd zo leuk te zien. Ik verbaas me er ook wel eens over hoor, hoeveel sommige mensen opmaken, maar het hoort gewoon bij je werk, beter kan niet :-)

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 21 september 2015 at 19:28

  Allemaal producten die ik nog nooit gebruikt heb! Je hebt best veel opgemaakt.

 • Avatar van Marijke I easydailyfood
  Reply Marijke I easydailyfood 21 september 2015 at 10:47

  Ik heb mij inderdaad vaak verwonderd over wat er allemaal opgaat bij beautbloggers! Gaat bij mij bijna nooit iets op haha.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 september 2015 at 09:57

  Dat ziet er heel goed uit.
  Veel mooie en luxe producten.

  Xoxo

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 21 september 2015 at 06:43

  Wat een fijne, mooie producten heb je opgemaakt deze maand!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.