Beauty

OPI Infinite Shine

19 september 2015

opi infinite shine
Ik liet de OPI Infinite Shine nagellak met gel effect al eerder voorbij komen in het Holiday Preppin’ artikel, maar wilde er toch nog eens aandacht aan besteden in een uitgebreide review. Toen er een aantal nieuwe kleuren binnenkwamen gaf dit de doorslag want als je fan bent van langhoudende nagellak waarbij je geen lamp nodig hebt om uit te laten harden dan is dit echt wat voor jou. Ik ben groot fan van lakken als deze want je hebt zo net even wat langer geen omkijken naar je manicure en met een druk schema is dat heel erg fijn! Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches en review.

opi infinite shine

In totaal zijn er nu 60 verschillende kleuren verkrijgbaar in verschillende finishes, waaronder deze 12 nieuwste kleuren. Je ziet hier:

– Glow The Extra Mile
– Substantially Tan
– Hold Out For More
– Endles Purple Pursuit
– Linger Over Coffee
– Stick To Your Burgundies

– Indefinitely Baby
– If You Persist
– You Sustain Me
– Stick It Out
– Defy Explanation
– Berry On Forever.

Ik vind de kleuren niet per se geschikt voor de herfst of winter want er zitten er zeker een aantal tussen die het ook goed zouden doen in de lente en zomer, maar ik vind de kleuren wel erg mooi gekozen. Vooral de paars- en rozetinten maken mij vrolijk. Qua nagellak ben ik gewoon echt girly girly!

opi infinite shine
opi infinite shine
opi infinite shine
opi infinite shine
opi infinite shine
opi infinite shine
Hierboven zie je de volgende kleuren:

Hold Out For More, een terracotta kleur (perfecte mis tussen oranje en bruin) met een creamy finish, je ziet één laagje
Glow The Extra Mile, een gouden metallic lak met een subtiel roze parelmoer effect (goed op het watje te zien), je ziet twee laagjes
You Sustain Me, een mauve nagellak – een vergrijsd middenpaars – met creamy effect, je ziet twee laagjes.

Vooral de laatste kleur spreekt mij hier erg van aan. Hij staat erg mooi bij mijn lichte en koele huidkleur en ik vind hem heel classy en perfect voor de herfst.

opi infinite shine
opi infinite shine
opi infinite shine
opi infinite shine
opi infinite shine
Hierboven zie je de volgende kleuren:

Defy Explanation, een zachte middenroze kleur met een tintje rood erin en een creamy finish, je ziet twee laagjes
Indefinitely Baby, een babyroze kleur met een tintje paars erin en een creamy finish, je ziet twee laagjes
Berry On Forever, een diepe fuchsiaroze kleur die richting de kleur van kersen gaat met een creamy finish, je ziet twee laagjes.

Hiervan vind ik de eerste en derde erg mooi. Defy Explanation is misschien meer een lentekleur, maar ik hou daar verder niet echt rekening mee.. De kersenkleur is voor mij een kleur die ik het hele jaar door mooi vind en beter bij mijn koele huidtoon vind passen dan bijvoorbeeld een klassiek rood.

opi infinite shine
Hierboven zie je de kersenrode kleur met slechts één laagje en na vijf dagen te hebben gedragen. De beschadiging langs de randjes is minimaal en de kleur glanst nog steeds heel mooi. Het is met zulke lakken wel heel erg afhankelijk van de staat van je eigen nagels, maar als je gezonde en stevige nagels hebt en begint met ontvette nagels (gewoon met nagellakremover) kan je er echt gemakkelijk een week van genieten voordat de beschadigingen echt op gaan vallen van een klein afstandje.

opi infinite shine
Eén nadeel aan de OPI Infinite Shine nagellak met gel effect is dan toch de prijs. Je betaalt namelijk per primer, kleurlak en topcoat/gloss €18,95. Natuurlijk krijg je daar een mooie set voor terug van goede kwaliteit en flesjes van 15ml per stuk, maar je bent dan al €60,- verder en dan heb je pas één kleur..

Hoe werkt OPI Infinite Shine?
1. maak je nagels schoon en vetvrij met een nagellakremover en breng een laagje van de primer/basecoat aan
2. Breng 2 laagjes van de kleurlak aan en wacht 2 minuten voor je verder gaat
3. Breng 1 laagje van de topcoat/glossaan en neem hierbij de vrije randen goed mee.

Na een minuutje of 10 is alles echt compleet uitgehard en kan je weer door met je dagelijkse bezigheden. De lakken hebben en fijne wat dunnere textuur, de kwastjes zijn breed, plat en afgerond waardoor je zonder moeite netjes kan lakken en je nagels worden met dit ‘systeem’ ook nog eens een stukje steviger door het gel effect waardoor mijn nagels bijvoorbeeld gemakkelijk een stukje langer dan normaal groeien. Ik vind zulke lakken echt een uitkomst voor weekendjes weg en vakantie of gewoon een druk dagelijks leven..

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Angela R
  Reply Angela R 2 januari 2023 at 09:28

  Moet je deze soort nagellak ook met een speciale remover verwijderen of is een standaard nagellakremover voldoende?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 januari 2023 at 10:51

   Hi Angela, deze lakken kan je met een gewone nagellakremover verwijderen!

 • Avatar van Krista
  Reply Krista 20 januari 2016 at 18:12

  Hoe is je conditie na het verwijderen van de nagellak? Ik gebruik nu af en toe gellak (uitharden met uv-lamp) maar mijn nagels zijn daarna zeer slecht, erg dun en pijnlijk…. Voordat ik dit ga aanschaffen graag jullie ervaring:-))

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2016 at 08:57

   Als je je nagels niet te veel opruwt (kortom: dunner vijlt) dan valt het met de conditie na het verwijderen echt wel mee, is mijn ervaring :)

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 8 oktober 2015 at 20:49

  Wat een prachtige kleuren. Bummer is de prijs, maar die betaal je nu eenmaal voor OPI en dat is een keus.

 • Avatar van lillyshuid
  Reply lillyshuid 24 september 2015 at 16:52

  Wat een geweldige lakjes!

 • Avatar van Pirre
  Reply Pirre 21 september 2015 at 21:08

  Wauw, die mauve kleur vind ik echt prachtig! <3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 20 september 2015 at 20:54

  Het ziet er mooi uit en het lijkt me heerlijk als je lak zo mooi blijft voor een aantal dagen zoals je liet zien. Maar de aanschaf is best duur en dat houd me nu nog even tegen.

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 19 september 2015 at 17:02

  wow die mauve/paars is echt prachtig zeg.

 • Avatar van Miriam - NailTalk
  Reply Miriam - NailTalk 19 september 2015 at 15:30

  Ik switch te vaak van kleur maar ben wel nieuwsgierig naar zo’n set voor dat weekendje weg bijvoorbeeld! De prijs is inderdaad een nadeel, maar resultaat is dan ook wel heel goed! mooie kleuren!

 • Avatar van beautytalkblog
  Reply beautytalkblog 19 september 2015 at 13:21

  Ik vind ze ALLEMAAL prachtig!!!
  Liefs,
  Eefje

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 19 september 2015 at 12:45

  De twee laatste kleuren vind ik erg mooi

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 19 september 2015 at 11:46

  Wat een mooie lakjes. Ik vind vooral You Sustain Me echt prachtig. Een kleurtje dat je zelden ziet en dat daardoor juist ontzettend mooi is! <3

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 19 september 2015 at 10:00

  Ik vind de kleuren echt heel erg mooi!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 19 september 2015 at 08:16

  Normaal wil ik altijd alle lakjes van OPI hebben, maar om de één of andere reden heb ik dat bij deze collectie niet en ik kan eigenlijk niet eens zo goed plaatsen waarom niet. You Sustain Me vind ik trouwens wel een mooie kleur!

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 19 september 2015 at 07:45

  Prachtige kleuren!
  Hoelang blijft deze lak ongeveer zitten?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 september 2015 at 10:11

   Hij blijft bij mij gemakkelijk vijf dagen echt mooi zitten en zelfs een week trekt hij nog wel, daarna erger ik me toch echt teveel aan de uitgroei en tipwear..

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 september 2015 at 06:37

  Zulke prachtige kleuren nagellak!
  Ik was erg benieuwd naar de shine lak.
  Maar wat is dat duur.

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.