Beauty

Love it! | Paula’s Choice body oil spray

3 september 2015

paula's choice body oil spray
Dat ik een groot liefhebber ben van olie in verzorgingsproducten is wel bekend, helemaal zo richting het wisselen van de seizoenen en vooral naar de herfst en winter toe. Door de UV-straling, zee- en chloorwater is de huid vaak wat valer, droger en doffer geworden en kan deze wel wat extra’s gebruiken, maar voor de echte olieproducten is het vaak nog te vroeg omdat ze te rijk zijn en beginnen te ‘zweten’ door de nog warme temperaturen. Een droge olie is hiervoor een goede uitkomst en in de RESIST lijn is er nu de Paula’s Choice body oil spray verkrijgbaar.. Love it! Lees verder voor meer informatie, foto’s en review.

paula's choice body oil spray
paula's choice body oil spray
De oliespray komt in een handig en handzaam formaat en heeft een plastic verpakking waardoor je hem gemakkelijk met je mee kan nemen tijdens weekendjes weg en vakanties, maar ook vind ik een plastic verpakking altijd een stuk fijner in de badkamer. De spraydop is ook wel een fijne toevoeging, hierdoor gebruik je niet snel teveel en is het doseren niet zo knoeigevoelig als met glazen flesjes.

Er zit onder andere jojoba olie, pruimenolie, teunisbloemolie, bernagie olie, hondsroosolie, marula olie en saffloerolie in zonder parabenen, uitdrogende alcoholen, parfum, geur- en kleurstoffen.

paula's choice body oil spray
paula's choice body oil spray
De olie zelf is geurloos en kleurloos, laat zich gemakkelijk aanbrengen en uitsmeren en trekt snel in. Ondanks de voedende, beschermende en hydraterende oliën blijft er geen vettig of plakkerig laagje achter op de huid, maar voel je wel dat deze gelijk lekker zacht en soepel is en een mooie natuurlijke glow heeft gekregen. Je kan je dus na het insmeren lekker snel weer aankleden of je bed inkruipen zonder vlekken achter te laten en dat vind ik zeker een pluspunt.

Deze oliespray is geschikt voor elk huidtype omdat het meer een droge olie is, maar ik zou hem zeker aanraden bij een droge tot zeer droge huid. Je kan deze olie trouwens ook in je handen sprayen en in een kleine hoeveelheid op je gezicht of in de puntjes van je haren aanbrengen om je gezicht lekker zacht te maken en te voeden en je haren minder te laten pluizen. Ik ben echt onder de indruk van het product. Het doet wat het belooft, maakt de huid lekker zacht en soepel en droge, jeukerige en schilferige plekjes zijn na enkele keren smeren verdwenen. Echt zo’n product wat je het hele jaar door kan gebruiken en ècht een aanvulling is op je verzorgingsroutine ♥

De Paula’s Choice body oil spray is verkrijgbaar via de website van Paula’s Choice en bij Cosmania winkels voor €27,90 (118ml).

Gebruik jij wel eens olieproducten voor je lichaam? Welke is jouw persoonlijke favoriet?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 september 2015 at 00:04

  Wat lijkt me dit een heerlijk product, ik ben gek op dit soort producten, kokosolie is hier zwaar favoriet, maar ook de Dove huidolie, soms zelfs babyolie, alles wat mijn droge huid maar helpt.

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 3 september 2015 at 14:39

  Ik ben ook gek op olie. Deze lijkt me erg fijn

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 3 september 2015 at 06:51

  Iedere dag de huidolie van L’Oreal maar deze lijkt mij ook heerlijk, ga ik zeker een keer proberen ik ben dol op huidolie :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 september 2015 at 06:42

  Fijne en goed hydraterende oil!
  Heb zo een droge huid.
  Kokosnootoile heb ik in huis en is goed voor duizend en 1 dingen.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 3 september 2015 at 06:35

  Ik gebruik kokosolie om mijn gezicht mee te reinigen en een olie-serum voor in mijn haren..Erg fijn! Dit product lijkt me ook erg prettig in gebruik.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.