Fashion

Plussize News | Adia, Ted & Muffy en Zizzi Black Label

4 september 2015

plussize news
Wow, wat zijn er de laatste tijd een boel leuke en interessante nieuwtjes ingeslopen op plussize gebied en het is tijd regelmatiger zulke nieuwtjes met jullie te delen, want dat was er een beetje bij ingeschoten.. *sorry!* Ik heb echt zoveel te vertellen en te delen dat ik dit maar in verschillende edities ga doen in ‘Plussize News’ verpakt per drie nieuwtjes per keer, maar ook gaan er binnenkort weer erg leuke andere artikelen komen voor ladies met een maat(je) meer. Ik zit namelijk bomvol inspiratie! Laten we beginnen met deze nieuwtjes van Adia, Ted & Muffy en Zizzi Black Label.

plussize news
plussize news
plussize news
De foto’s hierboven zijn van het nieuwe Deense plussize merk Adia en ik vind de stijl echt enorm leuk! Het is zeker heel wat anders dan de meeste merken in de grote maten wereld waar helaas nog veel vormloze en nietsverhullende kleding en verschrikkelijke printjes te vinden zijn. Ik ben dan ook een groot liefhebber van tinten als wit, grijs en zwart met hier en daar een kleuraccent, dus je kan mijn enthousiasme vast goed begrijpen. De combinatie van casual, stoer en toch vrouwelijk vind ik echt heel erg tof.

De kleding is verkrijgbaar vanaf maat 42 tot aan kledingmaat 54, er zal vier keer per jaar een nieuwe collectie zijn en het merk druppelt langzaam maar zeker binnen bij verschillende plussize winkels. Ik kan niet wachten het tegen te komen en ertussen te snuffelen!

plussize news
plussize news
Het bekende merk DUO Boots waar je terecht kon voor laarzen, laarsjes en schoenen in véél breedtematen en verschillende kuitmaten (van smal tot aan breed) heeft een rebranding gehad en gaat nu verder onder de naam Ted & Muffy. Het lijkt erop dat ze het echt over een heel andere boeg hebben gegooid qua look & feel van de website en namen van de modellen en ook de prijs is nog een stukje hoger geworden dan we al gewend waren van DUO.

Het hele fantasy-achtige aspect van de persfoto’s en de modelnamen spreekt mij persoonlijk wat minder aan, maar de modellen zelf blijf ik erg mooi vinden. Je kan er in veel verschillende stijlen terecht, van heel vrouwelijk en klassiek tot aan stoerder en wat meer edgy. Like it! Je kan er terecht vanaf schoenmaat 35 tot en met schoenmaat 43 en van kuitbreedte 30cm tot 50cm.

plussize news
plussize news
plussize news
Als laatste nieuwtje van vandaag heb ik nog het prachtige Zizzi Black Label voor je. Is het niet prachtig, stijlvol en toch ook heel fashion? Ook dit merk is Deens, heeft enkele verkooppunten in Nederland (in plussize winkels maar ook brand stores in Amersfoort, Nieuwegein en Delft), is verkrijgbaar vanaf maat 42 tot en met kledingmaat 56 en naast de bekende wat meer casual normale collectie – echt heel erg leuk en nog redelijk betaalbaar ook – is er nu ook het Black Label verkrijgbaar die wat klassieker en meer luxe is. Vooral de knielange jurkjes in de collectie spreken mij heel erg aan en dat terwijl ik normaal gesproken niet eens een jurkjestype ben! Oh, en als je denkt dat zo’n luxe fashion label vast heel prijzig zal zijn, dan valt dat best wel mee. De items zijn verkrijgbaar vanaf €54,95 tot aan €169,95.

Pssst.. in het overzicht met plussize winkels vind je nog veel meer toffe merken die het bekijken waard zijn :)

Wat is jouw favoriete plussize merk en stijl qua kleding?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 4 september 2015 at 19:48

  ohhh, de Adia ontwerpen vind ik geweldig en dan zeker de bovenste 2 items….die zijn wel echt helemaal mijn smaak

 • Avatar van Mieke van Lieshout uit Helmond
  Reply Mieke van Lieshout uit Helmond 4 september 2015 at 14:48

  Ik vind mat kleding erg leuk maar waar kan ik Adia kleding kopen groetjes Mieke

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 4 september 2015 at 13:33

  Prachtig!

 • Avatar van Marijke I easydailyfood
  Reply Marijke I easydailyfood 4 september 2015 at 11:46

  Ik shop zelf niet bij plus-size maar zie het natuurlijk wel in de winkel hangen bij de grote ketens. Het eerste merk Adia ziet er prachtig uit! Origineel en anders dan de standaard kleding lijkt het zo. Erg mooi!

 • Avatar van Donna Luisa
  Reply Donna Luisa 4 september 2015 at 11:12

  Wat een super mooie collecties!

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 4 september 2015 at 08:32

  Ik heb maar leren patroontekenen en naaien. Grote matenkleding in winkels is hopeloos. Ook de manier waarop het geshowd wordt, door magere modellen die gepadded worden.
  Kun je op bovenstaande foto’s ook zien.
  Ik haal mijn inspiratie hier
  http://curvysewingcollective.com/

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 september 2015 at 11:47

   Wow, toffe inspiratie! Bedankt voor het delen van de link :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 september 2015 at 08:26

  Prachtig zeg!
  En wat heeft de webshop schitterende shoes en boots!
  Goed dat men de kuitmaten en voetmaat zelf kan opmeten zodat als men er iets shopt het niet dagen lang uitgelopen hoeft te worden.
  Het is exact de juiste schoenmaat.

  Xoxo

 • Avatar van Bianca|pinkit (@BlogsvanBianca)
  Reply Bianca|pinkit (@BlogsvanBianca) 4 september 2015 at 07:24

  Ziet er allemaal mooi uit en niet van die plus size hobbezakken, die hier in de meeste winkels hangen. Alleen het prijskaartje er aan is voor mij zelf te hoog x

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.