Lifestyle

Shoplog | Radbag gadgets

12 september 2015

radbag
Zoals je weet ben ik echt gek op gadgets en schattige dingen en toen ik de vraag kreeg of ik een samenwerking aan wilde gaan met Radbag kon ik dan ook geen nee zeggen. Wat hebben ze hier een boel leuke en originele items! Niet alleen voor jezelf, maar bijvoorbeeld ook enorm tof om cadeau te doen. Ik heb er zelf een aantal leuke dingen mogen uitzoeken en laat ze vandaag aan je zien. Oh, en wil je er zelf ook shoppen? Er loopt een erg leuke winactie waarbij je kans maakt op shoptegoed.. Mijn aanwinsten en meer informatie over deze actie lees je hieronder!

radbag
Ik kon het niet laten om dingen voor het hele gezin uit te zoeken maar had er nog wel wat moeite mee met zoveel keuze, snuffel maar eens rond en je begrijpt wat ik bedoel.. Ik besloot om te gaan voor de superschattige en USB verwarmbare walvis-eenhoorn-sloffen ♥ De herfst komt eraan en dan kan ik wel wat warmte gebruiken (zeker nu ik het vanwege het gewichtsverlies vaker wat kouder heb) en toen ik het lange elektrisch verwarmbare Koozzzi kussen zag was ik om. Lekker voor in bed om tegenaan te kruipen of voor op de bank tijdens een filmpje, maar ook leuk voor Shae denk ik.

Die minidonutmaker in retro-stijl lijkt me trouwens leuk voor aankomende kinderfeestjes, maar bijvoorbeeld ook om even mee te gaan ‘spelen’ om gezonde varianten van donuts en bagels mee te kunnen maken. Hier ga je dus zeker nog meer van zien want ik deel graag lekkere recepten :)

radbag
radbag
De air-soccer koos ik als leuk item voor Shae om mee te spelen (en ze vindt het geweldig!) en de rockin’ whiskeyglazen zijn natuurlijk voor Whiskeyliefhebber Paul. De smaak schijnt zich zo beter te kunnen ontwikkelen en het ziet er ook nog eens leuk uit.

Win €75,00 Radbag shoptegoed!
Edit: deze winactie is verlopen, linkje ernaar verwijderd. Op de Radbag blog loopt op dit moment een erg leuke winactie waarmee je shoptegoed kan winnen om te besteden in hun webwinkel. Alle informatie vind je op de Radbag blog, maar het is niet lastig. Door een leuke foto met de kalender te maken en te uploaden via de Radbag Facebook pagina of door 6 verstopte woorden onder de blogpost te schrijven maak je al kans. De actie loopt nog tot dinsdag  15 september 2015, 23.59 uur. Good luck als je mee doet!

Kende jij deze webwinkel al? Ben jij ook zo’n sucker voor zulke leuke en handige gadgets?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

balkje-nieuwe-layout

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ineke
  Reply Ineke 8 december 2015 at 14:50

  Oh ik wil supergraag de eenhoornsloffen :)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 15 september 2015 at 00:12

  Ooooh, die lieve sloffen en die Whiskeyglazen. Wat een toffe shop is dat! <3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 14 september 2015 at 23:19

  Wat een geweldige sloffen heb je, ook het warmte kussen zal vast veel plezier geven. Ik kende deze winkel nog niet maar ze hebben erg leuke dingen zag ik al. Binnenkort eens uitgebreid gaan kijken, zo heb je eens iets anders om cadeau te doen, leuk!

 • Avatar van Pirre
  Reply Pirre 13 september 2015 at 16:53

  Die pantoffels: HEBBUH! :D

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 13 september 2015 at 10:09

  Die sloffen lijken mij zo leuk en perfect voor de winter. Geen koude voetjes en dus de bijhorende buikpijn meer :p

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 september 2015 at 07:13

  Leuke en aparte items!
  Mooie pantoffels.

  Xoxo

 • Avatar van Joyce - Joyfromjoyce
  Reply Joyce - Joyfromjoyce 12 september 2015 at 22:56

  ik ben ook echt een gadget freak en vond het ook leuk dat ik bij radbag mocht bestellen. Ik koos ook voor de donutmaker en nog wat andere items. Ben benieuwd als ze binnen zijn.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 september 2015 at 14:23

   Ik ben alvast heel benieuwd naar jouw aanwinsten en je ervaring :)

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 12 september 2015 at 21:31

  Ik kende deze winkel nog niet, ontzettend leuken wat een toffe winactie ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 september 2015 at 14:23

   Veel succes gewenst als je mee doet/hebt gedaan :)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 12 september 2015 at 21:06

  Wat een leuke items. De winactie sla ik even over, maar ik ga zeker eens rondsnuffelen in die shop/blog!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 12 september 2015 at 18:01

  Wat een leuke items heb je uitgezocht, super! Die sloffen die je op kunt warmen… wow, haha dat maakt mij wel enorm nieuwsgierig.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 12 september 2015 at 14:50

  Oh wat super leuk dit! Die sloffen zijn gaaf, en heerlijk dat je ze kunt opwarmen haha.

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 12 september 2015 at 14:40

  Super leuke items! Die Whiskey glazen zien er wel echt tof uit :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.