Beauty

The Happylist | Favorieten van augustus

1 september 2015

beauty favorieten
Altijd als ik bezig ga met het artikel over mijn beauty favorieten van de afgelopen maand dan valt het me op dat ik de ene maand meer met een bepaald thema bezig ben geweest dan anders en in augustus was dit duidelijk ‘de basis’. De basis voor zacht haar, een zachte en egale huid en sterke nagels. Grappig om te zien! Het was deze keer voor mij niet heel erg lastig om 5 absolute favorieten te verzamelen, want deze producten gebruik ik zeer regelmatig sinds ik ze in huis heb en zijn wat mij betreft echte beauty must haves. Lees verder voor meer informatie, foto’s en linkjes naar de uitgebreide reviews.

beauty favorieten
Waar ik een beetje schrok van de gele kleur van de Make-up Studio banana concealer bleek dit product voor mij juist heel goed te werken. Hij corrigeert pigmentvlekjes, donkere/blauwe kringen rondom de ogen, rode vlekjes en de grauwe ondertoon die de huid rondom mijn kingebied nog eens kan hebben vanwege de overbeharing daar en vervangt hiermee zeker mijn normale concealer. Hij is zuinig in gebruik, dekt goed, blijft lang zitten en laat droge plekjes niet meer opvallen. Oh, en je kan er nog mooi subtiel mee highlighten ook!

beauty favorieten
Sinds ik mijn haar weer laat groeien en het vooral bovenop echt weer wat lengte begint te krijgen merk ik ook gelijk weer meer van weersomstandigheden zoals luchtvochtigheid.. Aaargh! Stomme pluis, droger haar en het wil dan echt niet lekker in model. Deze Aveda smooth infusion styling crème zorgt ervoor dat mijn haar lekker ruikt, glad en zacht wordt zonder volume te verliezen, mooi valt èn pluis blijft weg. Heel zuinig in gebruik (als je teveel gebruikt krijg je er zeker sneller vetter haar door, a little goes a long way dus) en hier kan ik dus lekker lang mee vooruit :)

beauty favorieten
Hoe leuk ik het ook vind om mijn nagels in verschillende kleuren te lakken, soms heb je gewoon een periode dat je weer even terug naar basic gaat en dat betekent voor mij een subtiele French manicure. Met deze nieuwe OPI Nail Envy color + strength nagellak in de kleur Bubble Bath bereik je dit in twee laagjes zonder gedoe van een witte lak of lakstift èn worden je nagels er ook nog eens flink sterker en steviger van. Ik hou ervan hoe simpel dit resultaat te behalen is en hoe classy het oogt ♥

beauty favorieten
Ook qua huidproducten ben ik even terug naar de basis en merk ik dat ik echt meer tijd besteed aan de ‘extra’ dingen zoals scrubben. Deze The Body Shop African ximenia scrub is goddelijk! Hij ruikt niet alleen heerlijk, ook scrubt hij goed zonder te hard te zijn en laat hij een superzachte huid achter. Tsjah, ik kan er veel woorden aan vuil maken maar als je de kans krijgt hem te proberen dan moet je dat zeker eens doen. En die luxe verpakking doet natuurlijk ook wat he, ik ben daar echt gevoelig voor want het staat zo mooi in de badkamer..

beauty favorieten
Als laatste maakte ik de afgelopen tijd kennis met een – voor mij – nieuw skincare merk, namelijk Aurelia probiotic skincare, wat enkele heerlijke producten in de collectie heeft. Ik ben zelf vooral heel erg gek geworden op de Cell Repair Night Oil en ondanks dat dit hierboven maar een sampleflesje is ga ik er lang mee kunnen doen omdat je maar enkele druppels per keer nodig hebt. Het ruikt lekker, maar bovenal doet het goed zijn werk: hij zorgt voor een lekkere zachte, soepele en gladdere huid met een subtiele natuurlijke glow. Die komt na dit flesje zeker in fullsize in huis ^^

Tell me! Wat was jouw meest favoriete beautyproduct van de afgelopen maand?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Imke
  Reply Imke 3 september 2015 at 14:41

  Fijne producten heb je gekozen. De producten van the body shop ruiken heerlijk. Ik heb ze nog niet gekocht, maar ben nu nog nieuwsgieriger

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 2 september 2015 at 07:50

  Bio Oil is een erg fijn product. De producten dat je hebt gekozen van deze keer zijn ook goed, zo te lezen.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 september 2015 at 20:04

  De producten van de Bodyshop lijken mij ontzettend fijn :)

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 1 september 2015 at 17:48

  Mooie favorieten op een rijtje!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 1 september 2015 at 14:17

  Fijne producten!

 • Avatar van Christine ShareBeautynl
  Reply Christine ShareBeautynl 1 september 2015 at 12:09

  Mooie producten zeg!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 1 september 2015 at 10:03

  Mijn concealer van Clarins. Ik heb altijd donkere kringen en kan dus niet zonder.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 1 september 2015 at 09:38

  Oeh, mooie producten! Die OPI nagellak ziet er prachtig uit.

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 1 september 2015 at 07:43

  Toch weer de huidolie van L’oreal ;)

 • Avatar van YuSt
  Reply YuSt 1 september 2015 at 07:27

  Ik moet nodig op zoek naar een product voor mijn donkere kringen! Zie er soms zo moe uit.
  En die Bodyshop Japanese Camellia Cream wil ik zeer zeker proberen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 september 2015 at 06:41

  Mooie en luxe producten!
  Mijn nivea nachtcréme is zo fijn omdat het goed hydratereerd.

  Fijne dag Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 1 september 2015 at 06:39

  Wat een fijne producten!! Voor mij is dat gewoon mijn Garnier miccelair reinigingswater haha, lekker simpel he!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.