Beauty

Douglas Naturals musthaves

6 oktober 2015

douglas naturals
Eind vorig jaar heb ik al eens over een paar producten uit de Douglas Naturals collectie geschreven. Een lijn met organic arganolie (één van mijn favoriete beauty ingrediënten) uit een UNESCO Biosphere Reserve wat voor inkomen zorgt voor verschillende Berberse gezinnen. Naast de fijne ingrediënten in deze producten en de betaalbare prijs, doen ze ook nog eens wat ze moeten doen. Vandaag deel ik mijn recent ontdekte musthaves uit deze lijn met je.

 

douglas naturals
douglas naturals
Douglas Naturals 2-phase make-up remover 125ml, €9,95
Deze make-upremover moet je even goed schudden voor gebruik waardoor de twee verschillende substanties zich mengen. Vervolgens breng je wat product aan op een watje en kan je hier zonder moeite je make-up mee verwijderen waarbij ook waterproof make-up geen uitdaging is. Achteraf voelt mijn huid zacht, schoon en soepel aan maar vanwege de oliën erin vind ik het voor mijn ogen nog wel lekker nog na te gaan met een watje met bijvoorbeeld wat micellaire lotion.

In deze make-up remover zit onder andere glycerine, sojaolie, arganolie, amandelolie, gemberwater, groene thee water, vitamine E en zonnebloemolie. De geur is lekker fris en zacht kruidig en de lotion prikt niet en laat geen rode vlekken achter op mijn huid.

douglas naturals
douglas naturals
douglas naturals

Douglas Naturals cleansing peeling 75ml, €9,95
Een gezichtsscrub is niet iets wat ik vaak gebruik, aangezien ik niet zo’n fan ben van scrubdeeltjes en voor mijn huid liever een peeling gebruik. Toch wilde ik deze gelscrub een kans geven omdat de scrubdeeltjes niet grof en scherp aanvoelen. Je masseert hem in met kleine ronddraaiende bewegingen op je gezicht, hals en decolleté en neemt hem vervolgens met een washandje met water af. Mijn huid voelt achteraf zacht en schoon aan, maar heeft wel kort last van een beetje roodheid en vraagt ook echt om een verzorgende crème.

In deze scrub zit onder andere groene thee water, gemberwater, glycerine, arganolie, hyaluronzuur, vermalen stukjes argannoten, zonnebloemolie en vitamine E.

douglas naturals
douglas naturals

Douglas Naturals lip balm 4,2gr, €4,95
Wie kan er in de herfst en winter nu zonder een goede lippenbalsem? In deze tijd van het jaar staan ze bij ons op het bureau, de nachtkastjes, op de badkamer en in onze tassen zodat Paul en ik regelmatig smeren om droogte en velletjes voor te blijven. Deze lippenbalsem voelt zacht en voedend aan op de lippen en houdt ze voor een aantal uur lekker zacht en soepel. Ook beginnende droge lippen zijn er snel weer kissable mee.

In deze lippenbalsem zit onder andere plantenwax, olijfolie, candelilla wax, shea boter, carnaubawas, cacaoboter, arganolie, jojoba olie, vitamine E en gemberextract.

Fijn om te weten: de producten hebben het NaTrue zegel, wat natuurlijke en biologische ingrediënten, een vriendelijk productieproces en milieuvriendelijke methodes garandeert. De producten bevatten geen synthetische geur- en kleursoffen, paraffine, PEG, oxide, propyleen, alkylen, siliconenoliën en derivaten èn de producten zijn niet getest op dieren. Ook zijn de producten compleet Vegan, wat betekent dat er geen dierlijke ingrediënten of bijproducten in zitten.

Ook deze keer ben ik weer aardig verrast door deze producten en ik kan zeker aanraden er eens naar te kijken als je bij Douglas bent. Wat mij betreft verdient deze lijn zeker wat meer aandacht :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit artikel bevat een affliate link.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 8 oktober 2015 at 19:42

  Ik vind de foam reiniger uit deze lijn heerlijk! Ik gebruik hem altijd ’s avonds na het afnemen van mijn make-up en ’s ochtends om op te frisse :)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 7 oktober 2015 at 12:08

  Heb nog niets van deze lijn van Douglas geprobeerd maar daar gaat zeker verandering in komen. Ben er ontzettend benieuwd naar geworden.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 6 oktober 2015 at 11:37

  Ik wist eerlijk gezegd niet dat douglas dit had!

 • Avatar van bychristiana
  Reply bychristiana 6 oktober 2015 at 10:02

  Ik vind de producten ook erg fijn, had ze natuurlijk wel zien staan bij Douglas, maar nooit eerder aandacht aan besteed! Vooral de make-up remover vind ik echt top!

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 6 oktober 2015 at 09:16

  Fijne review weer. De lippenbalsem en make-up remover lijken me erg fijn.

 • Avatar van AA Beautyaddicts
  Reply AA Beautyaddicts 6 oktober 2015 at 09:02

  Het ziet er goed uit! Inderdaad bijna allemaal natuurlijke ingredienten, super goed!

 • Avatar van irenelouiseblog
  Reply irenelouiseblog 6 oktober 2015 at 08:42

  De lippenbalsem lijkt me fijn!!

  Liefs Irene

 • Avatar van YuSt
  Reply YuSt 6 oktober 2015 at 08:14

  Wat een mooie lijn. De cleansing peeling lijkt me heerlijk, schoon en gelijk de dode huidcellen weg. Dit zou ik ook niet dagelijks gebruiken. Bedankt voor deze tip!

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 6 oktober 2015 at 07:59

  Douglas Naturals 2-phase make-up remover dat lijkt me wel wat. Arganolie is ook helemaal in op dit moment.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 oktober 2015 at 06:59

  Leuk artikel want met het eigen merk van deze parfumerie winkel ben ik niet bekend!
  Fijne review.
  Goed dat er aganolie in zit.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.