Eten & drinken Persoonlijk

Eindresultaat Herbalife Level 10 Challenge

16 oktober 2015

herbalife level 10
Het is bizar hoe snel de afgelopen drie maanden voorbij zijn gevlogen. Ik had een drukke planning zowel zakelijk als privé en ging in die periode ook nog eens de uitdaging aan om met Herbalife in drie maanden te werken aan een – hopelijk – mooi resultaat. Mijn doel was niet eens zozeer om de kilo’s te verliezen, maar dat ik fitter en gezonder wil worden waarna die kilo’s vanzelf zullen volgen. De Herbalife Level 10 challenge zit erop en ik deel vandaag mijn mening erover, de resultaten en of ik ermee doorga of niet.

Laat ik maar gelijk met de resultaten beginnen van drie maanden Herbalife Level 10!

– Gewicht: – 7,7 kilo
– Spiermassa: + 2,2 kilo
– Buikomvang: – 16 centimeter

De eerste maand ging duidelijk het hardst qua gewicht en centimeters, maar over de periode daarna ben ik helemaal niet ontevreden. Als je al wat langer in het afvalproces zit (waarover meer verder in dit artikel) dan gaat het gewoonweg een stukje langzamer dan wat je zou willen, maar aan de andere kant vind ik een gemiddelde van zo’n halve kilo per week helemaal niet slecht. Op deze manier gaat het in ieder geval zonder te crashen, niet te snel waardoor lichaam (huid!) en geest (ook heel belangrijk!) het redelijk goed kunnen verwerken en het maakt zo alsnog 26 kilo in een jaar.

Ik vind het vooral heel erg fijn dat ik in spiermassa niks ben afgevallen maar juist ben gegroeid. Dit heeft er natuurlijk alles mee te maken dat ik regelmatig sport. Ik doe vooral krachttraining en grondoefeningen en daarnaast wandel ik meerdere keren per week zo’n kilometer of vijf op een stevig tempo voor de benodigde cardio èn ontspanning, de buitenlucht doet me goed :)

herbalife level 10

herbalife level 10

Ga ik door met Herbalife?
Laat ik voorop stellen dat ik een heel erg goede coach heb. Annegien Font Freide van Wellnesshuis Nijmegen heeft tot nu toe begeleid, gesteund, aangemoedigd en voorzien van goede adviezen en stond altijd voor me klaar. Een betere coach kan ik me dan ook niet indenken! Ik heb me de afgelopen drie maanden energieker gevoeld en heb resultaten geboekt met de combinatie van producten en het sportschema van Annegien. Ik heb er een boost van gehad omdat ik daarvoor een beetje stilstond qua voortgang, het heeft me geleerd wat mijn struikelblokken zijn, dat ik echt méér moet eten omdat mijn lijf anders in spaarstand gaat en dan juist alles op gaat slaan en ik ben er meer en anders door gaan bewegen in combinatie met de Herbalife 24FIT DVD’s (love them!).

Ik heb dan ook besloten om achter de schermen door te gaan met Herbalife samen met de coaching van Annegien en dat we elkaar voorlopig nog maandelijks zullen ontmoeten voor eventueel bijstellen van het sport- en eetschema en/of andere producten te gaan gebruiken. Ik weet dat ik het kan en ga ervoor!

 

herbalife level 10
herbalife level 10


Hoe nu verder?

Ik denk dat als je de weg qua eten helemaal kwijt bent en niet weet hoe je gezonder of echt minder moet gaan eten, als je gewoonweg minder hoeft af te vallen of als je het wil gebruiken als aanvulling op je dagelijkse voeding qua eiwitten en vitamines dat Herbalife zeker een goed product is waarmee je mooie resultaten kan bereiken.

Ik weeg nu officieel 35 (vijf-en-dertig!) kilo minder dan ik ooit heb gewogen. Bizar. En soms is het erg demotiverend om te denken dat ik ook echt nog een lange weg te gaan heb.. Maar aan de andere kant moet ik zeker kijken naar wat ik al bereikt heb en ik weet zeker dat ik het kan. I will do this for me! Het verschil van de laatste drie maanden zie ik vooral in mijn gezicht/hals/decolleté en ik voel hem goed bij mijn broeken ^^

Mijn leerpunten die ik zeker mee moet nemen de komende tijd weer:

– zo’n 5/6 eetmomenten per dag
– ‘normale’ producten als aanvulling maar dan wel zo puur mogelijk
– minderen in koolhydraten (vooral bij avondeten)
– voldoende gezonde vetten innemen (kokosolie, noten, omega’s, avocado’s etc.)
– wat hoger zitten in eiwitten
– voldoende groente en fruit
– voldoende water blijven drinken
– als aanvulling een hooggedoseerd supplement met vitamines, omega’s, mineralen en antioxidanten
– voldoende beweging (cardio, maar zeker ook krachttraining)
– en vooral ook mijzelf dingen blijven gunnen in het weekend, spontane etentjes etc.

Ik wil Herbalife in ieder geval bedanken voor het aanbieden en sponsoren van de totale Level 10 Challenge over de afgelopen drie maanden, het toewijzen van een geweldige coach en een boost geven aan mijn gewichtsverlies. Thank you guys!

Vind je het leuk om vanaf nu maandelijkse updates te lezen over mijn #roadtosizeperfect? Wat ik zoal eet, sport, drink, gaandeweg leer over voeding en beweging en mijzelf en natuurlijk ook met resultaten? Let me know :)

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 oktober 2015 at 12:18

  Wat een geweldig resultaat, daar mag je echt super trots op zijn en je ziet er heel goed uit. Knap dat je dit hebt volgehouden. Fijn dat je hierover blijft schrijven, je bent echt een voorbeeld.

 • Avatar van Belessa
  Reply Belessa 18 oktober 2015 at 16:06

  Wauw wat geweldig! Je ziet er echt heel erg goed uit!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 17 oktober 2015 at 21:05

  wauw wat goed :D keep it up!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 17 oktober 2015 at 13:52

  Waw, wat een mooi resultaat op 3 maanden tijd! Niet slecht! Ga zo verder!

 • Avatar van Andrea
  Reply Andrea 17 oktober 2015 at 10:13

  Wat een mooi resultaat en ik denk een goede beslissing. As long as it feels right it’s the way to go!

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 17 oktober 2015 at 08:36

  Wauw wat een geweldig resultaat! Het lijkt me erg intensief om op deze manier af te vallen. Ik blijf je maandelijkse updates volgen.

 • Avatar van Linda w
  Reply Linda w 17 oktober 2015 at 07:59

  Ik heb na mijn bevalling (nu 12 jaar geleden) Herbalife geprobeerd om de laatste kilo’s kwijt te raken.In combinatie met sporten e.d na 4 maanden,een lullige 1 kilo afgevallen,echter in mijn portemonnee heel veel.Voor mij heeft het niks anders dan teleurstelling opgeleverd. Voor jou vind ik het echt helemaal top

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 16 oktober 2015 at 23:39

  Je ziet echt een verschil! Keep it up girl :D

 • Avatar van Silja
  Reply Silja 16 oktober 2015 at 21:10

  Wauw meis! Hebben we toch zo even samen geflikt! Topper

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 16 oktober 2015 at 20:01

  Ja! Het lijkt mij zeker interessant om vaker te lezen over je gezondere levensstijl. Ik moet van mezelf 8kg afvallen en vind het altijd erg inspirerend om verhalen te lezen over gewichtsverlies van anderen. Wat knap dat je al zo ontzettend veel kwijt bent joh! Daar mag je heel trots op zijn. Wat is eigenlijk je einddoel? Je streefgewicht of kledingmaat waar je naar streeft?

 • Avatar van YuSt
  Reply YuSt 16 oktober 2015 at 19:05

  Wauw… Respect! Dit heb je goed gedaan!
  Mijn Herbalife ervaring was 21 jaar geleden ook erg positief. Inderdaad het slikken van pillen is ook niet zo mijn ding. En momenteel doe ik het op mijn eigen manier. Veel vis en groente. Koolhydraten blijft nog mijn grootste ding… Daar zou ik nog tips voor willen. En tips voor als je een fruit allergie hebt,,daar vind ik weinig artikelen over (vervanging)!

 • Avatar van AA Beautyaddicts
  Reply AA Beautyaddicts 16 oktober 2015 at 19:02

  Wauw, dat is echt een heel goed resultaat en je kan het ook wel een beetje zien! Ga zo door!

 • Avatar van Ann Ages Gracefully
  Reply Ann Ages Gracefully 16 oktober 2015 at 18:41

  35 Kilo wow dat is me nogal wat zeg. Super gedaan! Altijd leuk om meer te lezen

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 16 oktober 2015 at 18:26

  Super knap want jij hebt dit toch maar ‘gewoon’ gedaan! Echt heel, heel, heel, heel, heeeel erg knap. Ga lekker door als dit goed voelt :-)!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 oktober 2015 at 16:30

  Je hebt een pluim verdient!
  Goed van dat jij zoveel kilo’s bent afgevallen.
  Je hebt een goede beslissing genomen.
  Je haalt anderen over de streep hoe men goed kan afvallen en dat je zelf goed op moet letten wat
  je wel en niet kan eten en drinken.

  Xoxo

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 16 oktober 2015 at 16:21

  Wellness huis in nijmegen ken ik wel ja! Wat leuk trouwens dat je zo dichtbij woont dat wist ik niet eens haha. Je bent wel goed bezig , leuk om te lezen !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 oktober 2015 at 16:24

   Ik woon zelf in Arnhem, maar leuk nog iemand uit het Oosten! :)

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 16 oktober 2015 at 16:15

  Ja graag, hou ons op de hoogte! Succes!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 16 oktober 2015 at 15:38

  Yep, ik wil ook op de hoogte blijven hoor! Gewicht blijft ook bij mij een “struggle for life”, altijd inspirerend om te kijken hoe anderen dit doen. Succes!

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 16 oktober 2015 at 14:07

  Wat een goede weloverwogen en verstandige beslissing. Soms is het juiste duwtje in de rug ook al heel waardevol. Dit klinkt als zo’n duwtje. En ik ben zeker benieuwd naar jouw vorderingen. Keep me posted! Hartstikke leuk en inspirerend om te lezen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.