Beauty

face of the day | Peach & Plum

21 oktober 2015

face of the day
Wat blijft make-up toch leuk! Je kan er zoveel mee bereiken en verschillende dingen mee creëren en qua kleuren en producten wordt er altijd wel weer wat nieuws uitgebracht ♥ Zo ontving ik afgelopen week een prachtig pakket van Inglot waarvan ik in de face of the day die ik je vandaag laat zien enkele producten heb gebruikt, bereid je dus zeker voor op meer Inglot nieuws de komende tijd :) De oogschaduw en de lipgloss komen uit de Peach or Plum Collection, de blush en het wenkbrauwpoeder zitten al langer in de vaste collectie. Kijk mee voor een complete look die ik hiermee maakte en welke producten ik verder allemaal heb gebruikt.

face of the day
face of the day
face of the day
face of the day

Gezicht
– Dr. Pierre Ricaud ‘les perfecteurs’ foundation primer
Rimmel Match Perfection foundation (010 light porcelain)
Bobbi Brown creamy concealer (porcelain)
– L’Oréal Paris ‘nude magique’ BB powder (sehr heller hauttyp)
– Smashbox contour palette
– Inglot blush (36, koel paarsroze met koele shimmers)

face of the day
face of the day
Ogen
– Inglot brow powder (560)
– Collistar eye primer long-lasting fixer
– Inglot oogschaduws (matte 353, matte 361, AMC shine 72)
– Sisley ‘so intense’ eyeliner (deep black)
– Kiko unforgettable mascara

Lippen
– Inglot sleeks cream lip paint (109)

Ik vind het erg leuk om te zien dat je gerust warme kleuren (perzikkleurige oogschaduw) kan combineren met koele kleuren (roze en paars) en dat het toch één geheel maakt. Normaal gesproken grijp ik sneller naar neutrale kleuren – vooral voor op mijn ogen – maar zoals je ziet hoeft een fellere kleurencombinatie helemaal niet zo ‘in your face’ te zijn. Kortom: ik moet echt eens vaker gaan experimenteren met kleurtjes, ik heb er tenslotte meer dan voldoende liggen ♥

De wenkbrauwpoeder is trouwens wel echt perfect qua kleur, maar had alleen een wat intensere dekking/finish mogen hebben want ik hou er wel van als mijn wenkbrauwen een stukje donkerder zijn.. Weer terug naar mijn normale wenkbrauwpoeder dus! Maar mocht iemand een fijne tip hebben voor een langhoudend en echt koele kleur wenkbrauwproduct dan hoor ik het graag.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sanne2005
  Reply Sanne2005 7 februari 2016 at 16:12

  Een wenkbrauw poeder met koele kleuren ( geen oranje ondertoon) is van Catrice. Een goed beoordeeld product van een verassend goed kwaliteit die niet minder doet dan dure merken

 • Avatar van 40PlusVrouw
  Reply 40PlusVrouw 25 oktober 2015 at 18:12

  Wauw, zo anders. Ik moest even wennen. Het heeft wel iets zachts. Zelf ooit geprobeerd, maar ik hou het op iets veiliger bruin of blauw.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 22 oktober 2015 at 10:06

  Wat een mooie kleuren zijn dit, de kleuren die je gebruikt hebt zijn erg mooi en staan jgoed.
  Leuk om te zien wat een mogelijkheden er zijn met deze kleuren.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 21 oktober 2015 at 22:20

  Ohhhh wat een prachtige oogschaduw palette…heel erg mooi ….mooie look heb je gemaakt met deze producten…

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 oktober 2015 at 19:59

  Prachtig kleuren en het staat je mooi.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 oktober 2015 at 19:51

  geweldige look :D

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 21 oktober 2015 at 14:11

  Oh wauw super mooi. Deze kleuren staan je echt heel erg goed. Je foto’s zijn trouwens ook geweldig.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 21 oktober 2015 at 13:39

  ik vind je ooglook echt prachtig

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 21 oktober 2015 at 12:17

  Wauw, wat een prachtige foto’s heb je er van gemaakt!

 • Avatar van shirleymay1993
  Reply shirleymay1993 21 oktober 2015 at 11:58

  waaauw jouw foto’s die eerste foto springt er echt helemaal uit.
  ik hou van roze en het staat je ook goed

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 21 oktober 2015 at 09:06

  Heel erg mooi! Ik moet eens wat vaker online bij Inglot gaan kijken x

 • Avatar van Beautyjuf
  Reply Beautyjuf 21 oktober 2015 at 09:02

  Wat een prachtige look! De zachtroze tinten staan je prachtig, meid! Kom maar op met de artikelen van Inglot. Ik vind het een fijn merk, dus een overload is niet erg, haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 oktober 2015 at 09:53

   Haha, mooi! Een paar jaar geleden waren ze echt volop ‘in the picture’ en daarna werd het rustiger, maar volgens mij zijn ze weer echt helemaal terug. Mooie collecties en goede kwaliteit ♥

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 21 oktober 2015 at 08:16

  wauw ik zag een plaatje op bloglovind voorbij komen en was meteen onder de indruk van de kleuren! Supermooi!

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 21 oktober 2015 at 07:10

  Heel mooi!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 21 oktober 2015 at 06:39

  Ik vind je ooglook erg geslaagd. Ook ik grijp snel naar neutrale kleuren, maar deze combi vind ik erg mooi. Toch denk ik altijd dat roze kleuren niets voor mij zijn op mijn ogen, maar als ik jouw look zie denk ik “hmmm, toch maar eens proberen”.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 oktober 2015 at 09:54

   Ik vind roze tinten bij de ogen ook vaak lastig hoor, je kan er zo’n ‘ik heb gehuild-look’ van krijgen, maar zo met de eyeliner en de frisse perziktint erbij valt het echt mee! Dankjewel ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.