Beauty

Lacquester | Greyvid Copperfield & Taupeism

23 oktober 2015

lacquester nail polish
Het is alweer even geleden dat ik voor het eerst kennis maakte met Lacquester Nail Polish en ik schreef toen een artikel over enkele lakken uit de zomercollectie. Ik draag de lakken regelmatig en vind het leuk dat het geen standaard kleuren en finishes zijn en ze een goede houdbaarheid op de nagels hebben. Dus toen ik een foto op Instagram van de nieuwe herfstcollectie voorbij zag komen kon ik me dan ook niet inhouden. Ik bestelde twee prachtige kleuren bij Caroline en vandaag laat ik Greyvid Copperfield en Taupeism aan je zien met informatie, foto’s, swatches en reviews!

lacquester nail polish
lacquester nail polish
lacquester nail polish
Greyvid Copperfield (LOL!) is een mediumgrijze nagellak met erdoorheen roségouden/koperkleurige hexagon glitters in verschillende formaten. Het effect hiervan is heel erg verrassend en past perfect bij dit jaargetijde. De lak dekt volledig in twee lagen, blijft met gemak zo’n vijf dagen mooi zitten en de glitters steken niet bobbelig uit waardoor je niet achter kleding en haren blijft hangen. Met een goede basecoat eronder is deze lak ook nog eens redelijk gemakkelijk te verwijderen voor een glitternagellak. Fijn!

lacquester nail polish
lacquester nail polish
lacquester nail polish
Taupeism is een grijsbruine basislak met hierdoorheen een flinke dosis paarskleurige holografische microglitter waardoor er in vooral fel (zon)licht een prachtig effect ontstaat. Ook deze nagellak dekt volledig in twee laagjes, blijft zo’n vijf dagen mooi op de nagels, heeft een mooie glanzende finish en laat zich gemakkelijk verwijderen. Samen met de andere lak twee prachtige herfstkleuren die ik de komende tijd veel zal dragen. Ze zijn qua kleur mooi donker, zonder dat het gelijk zo zwart of grauw is en door de bijzondere finishes zijn ze zeker niet standaard te noemen. Love it!

lacquester nail polish
Hierboven zie je een foto van de complete Lacquester Nail Polish herfstcollectie die op dit moment verkrijgbaar is via de Lacquester webwinkel; een Nederlandse webwinkel met indie nail polish, oftewel homemade nagellak die in een kleine oplage wordt gemaakt en uniek is. Alle lakken bevatten geen DBP, formaldehyde, formaldehyde hars, tolueen en kamfer, zijn EU goedgekeurd en niet op dieren getest. De lakjes komen in flesjes met 10ml inhoud, hebben een soepel en afgeplat kwastje, drogen redelijk vlot en kosten €7,50 per stuk.

Wat voor kleuren nagellak draag jij graag in de herfst?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 23 oktober 2015 at 22:41

  Wow! Wat een geweldige lakken, ik ben gek van dit soort kleuren en zou dit ook veel dragen, evenals een mooie bordeaux rode kleur, donkerblauw, donker groen, paars, liefst allemaal met een shimmer of een klein glittertje erin :-) ….De lakken die je draagt zijn echt heel erg mooi en de hele collectie vind ik echt super!

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 23 oktober 2015 at 17:59

  Oh ik vind die grijze heel mooi wauw

 • Avatar van PetraPetra
  Reply PetraPetra 23 oktober 2015 at 16:21

  Tjonge wat vind ik de grijze kleur met de hexagons ontzettend mooi…dit is echt een heel verrassende lak om te zien op je nagels….

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 23 oktober 2015 at 11:57

  Ik vind dat dit merk zo’n prachtige kleurtjes heeft

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 23 oktober 2015 at 11:00

  Oh wow… Die bovenste vind ik echt wonderschoon :). De onderste vind ik een beetje een dupe van Paradox van Chanel en die heb ik nog ‘in de kast liggen’.

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 23 oktober 2015 at 11:00

  Ik vind het allebei prachtige kleuren!

 • Avatar van Dionne Knooren
  Reply Dionne Knooren 23 oktober 2015 at 10:17

  Wauw! Wat een mooie lakjes! Vooral het eerste!

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 23 oktober 2015 at 09:06

  Vooral die eerste vind ik prachtig, en een super leuke naam idd. :) Misschien moet ik ook eens haar lakjes uitproberen, het zijn wel hele mooie kleurtjes.

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 23 oktober 2015 at 08:27

  Ik denk dat ik binnenkort de Greyvit Copperfield draag ;-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 oktober 2015 at 07:06

  Schitterende nagellakjes maakt de lieve dame waar bijna iedereen fan van is!
  Mooie combinatie ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 23 oktober 2015 at 06:41

  Wat een mooie lakjes, precies deze twee kleuren vind ik dan ook erg mooi :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.