Beauty

Lush Kerst 2015 reviews #1

31 oktober 2015

lush kerst 2015 1 - Lush Kerst 2015 reviews #1
Zoals je aan mijn enorm blije gezicht in het Lush unboxing filmpje wel kon zien ben ik weer erg enthousiast over de nieuwe Lush Kerst collectie. In dat filmpje liet ik alle producten uit het Under The Mistletoe cadeaupakket al kort aan je zien met wat informatie en mijn eerste reactie en in de tussentijd heb ik wat producten kunnen testen. Vandaag review ik de doucheproducten uit deze box, lees verder voor meer informatie en foto’s.

 lush kerst 2015 2 - Lush Kerst 2015 reviews #1
Snow Fairy
shower gel 100g, €7,95
“Snow Fairy heeft dit jaar gelukkig weer besloten bij ons terug te keren! Er zijn mensen die net zo zuinig met deze douchegel doen tot het weer kerst is, in de hoop dat dit zoete schatje weer een comeback maakt. Gelukkig is dat dit jaar weer het geval. Deze douchegel ruikt zoals ze eruit ziet, heel heel zoet. Naar zoete snoepjes, oh zo slecht voor je tanden, maar oh zo goed voor je humeur. Vergis je niet, dit is niet alleen een douchegel voor kleine meisjes, we kennen genoeg grote stoere mannen die heel gelukkig worden van een douchepartijtje met Snow Fairy!”

Tsjah, deze favoriet-van-velen hoort gewoonweg bij de Lush Kerst collectie! Je moet wel van mierzoete kauwgomballengeuren houden maar dan is dit al snel je bestie voor onder de douche. De minuscule blauwe glittertjes erin maken het extra leuk, al blijft hiervan na het afspoelen en afdrogen niet heel veel van achter op je huid.

lush kerst 2015 3 - Lush Kerst 2015 reviews #1

Rose Jam shower gel 100g, €8,50
“Alsof je huid door een roos is gekust, nadat je Rose Jam Showergel gebruikt hebt. Je kent deze geur misschien van onze Rose Jam Bubbleroon of Ro’s Argan Bodyconditioner. Hij heeft een verslavende geur, rozen met een zoet geuraccent. Behalve roos absolue en rozenolie zit hier onder meer ook een infusie van vanillestokjes (fair trade!), sap van goji bessen en vitaminerijke, verzorgende argan-olie uit Marokko in. Rose Jam showergel is heerlijk onder de douche, maar je kunt er ook je haar mee wassen!”

Oh, deze geur vind ik zo lekker he?! Het is echt een heerlijke en intense bloemengeur van rozen gecombineerd met de warmte van vanille en ergens doet de combinatie me ook denken aan jasmijn. Geen poespas van glittertjes hierin, maar dat is helemaal niet nodig met zo’n heerlijke douchegel. Oh, ook als shampoo doet hij trouwens best goed zijn werk maar bedenk wel dat er SLES in zit, dus als je dat op je hoofdhuid niet kan verdragen dan alleen mee douchen :)

lush kerst 2015 4 - Lush Kerst 2015 reviews #1

The Comforter shower cream 100g, €8,50
“Ben je fan van onze The Comforter bubble bar? Maar heb je geen bad? Goed nieuws, we hebben een geweldig doucheproduct met dezelfde heerlijke, fruitige geur! Een showercream is net iets anders dan een showergel. Hij schuimt wat minder en verzorgt iets meer. Maar natuurlijk word je nog steeds lekker schoon. En die geur… om van te watertanden!”

Oh yes! Heerlijk dat Lush de bekende geur van de bubble bar nu ook in een doucheproduct heeft gevangen voor diegenen zonder bad. Het is duidelijk dat deze een stukje meer crèmig is dan de normale shower gels, het is dan ook een shower cream. Er zit wel nog SLES in, maar bijvoorbeeld ook amandelolie en hij voelt inderdaad wat milder voor de huid aan. In deze douchecrème zitten minuscule glittertjes verwerkt voor een leuk effect die je na afdrogen op de huid nog her en der terug vindt.

lush kerst 2015 5 - Lush Kerst 2015 reviews #1

Reindeer Rock zeep 100g, €5,95
“Deze heerlijke, winterse zeep is zo rood als de neus van Rudolph. Komt de geur je bekend voor? Goed nieuws voor fans van The Comforter, Reindeer Rock heeft dezelfde geur. In Scandinavië zeggen ze dat je rendieren vindt, daar waar de bessen groeien, daarom hebben we bessen gebruikt toen we deze zeep maakten. Het ontwerp van Reindeer Rock is gebaseerd op een oude rotstekening uit Noord-Scandinavië.”

Wat een enorm leuk bedachte vaste zeep weer van Lush. Niet alleen ziet hij eruit als een soort fossiel of stukje rotstekening, ook ruikt hij heerlijk! Ook dit product heeft de geur van The Comforter bubble bar en shower cream waaraan je duidelijk kan merken dat dit een favoriete geur is van veel Lush-liefhebbers. Toch vind ik hem ietsjes frisser dan de bad- en douchevarianten ruiken, maar alsnog vergelijkbaar en erg lekker. Ook in de zeep is weer een klein glittertje terug te vinden, het blijft natuurlijk wel Kerst! ♥

lush kerst 2015 6 - Lush Kerst 2015 reviews #1

Santa’s Belly shower jelly 240g, €13,95 (op de foto zie je 100g)
“Wobbel wobbel! De buik van de Kerstman gaat voor internationale roem! Geïnspireerd door feestelijke glühwein (waar zowel Santa’s als wijzelf dol op zijn) zit deze rode jellybuik vol met vers appelsap, rode wijn, een infusie van steranijs en het aroma van verse appel. En ja, dat is net zo lekker als het klinkt!”

De lekkere verwarmende en fruitige geur doet me denken aan een iets frissere variant van de Glogg shower gel! Dit bolletje is erg leuk om mee onder de douche te nemen en ook kinderen beleven hier veel plezier aan. Gewoon over je lijf halen en insoppen of een stukje eruit in een puff of spons doen voor meer schuim en je hiermee te kunnen wassen. Leuk detail: de stervormige glitters die er perfect bij passen ^^

Het is niet moeilijk om te zeggen dat ik enthousiast ben haha, Lush weet me gewoonweg telkens weer op te vrolijken met hun unieke geuren en producten en ook met de Lush Kerst collectie is dit niet anders. Ik vind het trouwens fijn dat er in de cadeaubox dus ook een redelijk aantal producten voor mensen zonder bad zitten en die badproducten bewaar ik gewoon voor als ik ergens een bad kan gebruiken (hotel, vakantie etc.).

De Lush Kerst collectie is al verkrijgbaar bij Lush en in de Lush webwinkel.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. 

Reacties op dit artikel

 • Avatar van AA Beautyaddicts
  Reply AA Beautyaddicts 8 november 2015 at 01:36

  Ik wil toch een keer zo’n jelly proberen. Het lijkt me super onpraktisch in de douche maar zo leuk! Instant vrolijkheid in de morgen!

 • Avatar van Nesrin
  Reply Nesrin 1 november 2015 at 18:21

  Dit ziet er zo mooi uit ik zou het bijna willen eten. Leuke review en die jelly lijkt mij heel leuk.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 november 2015 at 02:03

  Leuke review! Ik ben denk ik één van de weinige die Snow Fairy te zoet vind ;-) maar de The Comforter bubble bar vind ik zo lekker, maar eens kijken of ik daar de douche variant van kan kopen, zo lekker is dat. ook Santa’s Belly lijkt me heerlijk, ben gek op de douche jelly’s van Lush :-)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 31 oktober 2015 at 19:57

  Snow Fairy wil ik zeker weer gaan scoren dit jaar, die is zo lekker! :) Rose Jam vind ik dus echt helemaal niets. Heb hem wel eens gekocht maar heb hem uiteindelijk ook weggegeven.

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 31 oktober 2015 at 17:57

  Ik hou enorm van de douchegels!

 • Avatar van Willemse
  Reply Willemse 31 oktober 2015 at 14:40

  Hmmmmmm klinkt goed en ziet er fantastisch uit…..

 • Avatar van leefenleven
  Reply leefenleven 31 oktober 2015 at 13:07

  Wat een heerlijke producten! Ik heb mijzelf beloofd eerst mijn ‘stash’ op te maken, maar het liefst ren ik nu naar de winkel (of laptop ;)) om ook deze kerstdoos te bestellen.

 • Avatar van Joyce - Lemonylifenl
  Reply Joyce - Lemonylifenl 31 oktober 2015 at 09:17

  Ooh Rose Jam! Ik ben er dol op! Snel weer aanschaffen dus! Ik ben ook wel benieuwd naar The Comforter!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 oktober 2015 at 07:20

  Dit is een fijne review!
  De producten zien er zo leuk uit!
  Ik moet snel eens langs de winkel die dit alles verkoopt…..

  Xoxo

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 31 oktober 2015 at 06:59

  Wat ziet Santa’s Belly er leuk uit, ik wil ze allemaal! Haha!

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 31 oktober 2015 at 06:44

  Ik ben heel benieuwd naar the comforter! Heb zelf wel een bad, maar ben meer van het douchen. Binnenkort eens die geur uitproberen.

 • Avatar van femkedj
  Reply femkedj 31 oktober 2015 at 06:38

  Jaaaa, na de mega unboxing nu ook een (deel)review. Leuk! Rose Jam en The Comforter lijken me echt heerlijk. Maar eerlijk, ik vind eigenlijk alle producten hartstikke leuk. Vooral die jelly vind ik er leuk uit zien :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.