Beauty

MAC Halloween looks

29 oktober 2015

mac halloween
Mocht je een tof Halloween feest in het vooruitzicht hebben komend weekend en nog geen inspiratie hebben als wat je verkleed gaat, dan zal dat na het zien van dit artikel vast anders zijn. De Parade Yourself MAC Halloween looks voor dit jaar zijn echt prachtig te noemen! Eerlijk toegegeven: je moet er echt wel redelijke skills voor hebben om ze zo na te kunnen maken, maar je kan er natuurlijk ook enkel inspiratie uit halen om zelf een look ermee te creëren.

mac halloween
mac halloween
Ik vind de looks zelf echt heel erg mooi en vooral de Ice Queen ijskoningin (die witte wimpers, de ijzige gloed en die spooky lenzen), het Day of the Dead ‘bloemenmeisje’ (de precisie, het cartoon-achtige in de belijning en de kleuren) en de Black Cat poes/kat/tijger (eens anders dan de meeste tutorials en looks en wat meer details en een duistere uitstraling) spreken mij heel erg aan! Het is dat ik er gewoonweg geen geduld voor heb, want volgens mij ben je wel even bezig om zo’n totale Halloween look te maken..

Trouwens echt enorm tof dat op het YouTube kanaal van MAC de tutorials te vinden zijn.. Ben ik trouwens de enige die er zo lekker rustig van wordt door ernaar te kijken? Ik word er echt helemaal ingetrokken en ben in een soort van trance mee aan het kijken, de stappen aan het volgen etc. Ik vind het prachtig om van die make-up artists aan het werk te zien! ♥

Ok, een beetje veel linkliefde tussendoor voor Lotte van LotteLovesBeauty en Cynthia van Beautykoning die ook echt heel erg mooie Halloween-looks hebben gemaakt voor dit jaar. Hun blogs en YouTube-kanalen zijn sowieso het bekijken waard als je van make-up, beauty en mooie looks houdt. Doen hoor! ^^

Wel jammer trouwens dat Halloween in Nederland amper wordt gevierd. Als ik dan zie hoe het er in Amerika aan toe gaat voor deze dag qua toffe feesten, huizen versieren en langs deuren gaan voor de kinderen dan kan ik wel een beetje jaloers worden. Zeker qua aankleding en echt over the top feesten waar mensen zich durven te laten gaan qua outfit en make-up. Paul en ik zouden hier zoooo enorm aan meedoen, veel leuker dan carnaval! Sad note: ik heb hier al verschillende jaren tevergeefs met een bowl met candy voor kinderen klaar gestaan maar niemand die aanbelde :(

Heb jij een Halloween party dit jaar? Als wat ga jij? En welke look spreekt jou hierboven het meeste aan?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van beautifulday4makeup
  Reply beautifulday4makeup 30 oktober 2015 at 23:40

  De ice queen vind ik super

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 oktober 2015 at 06:41

  Wow! Wat een geweldige looks en zo mooi om te kijken hoe ze dat doen, ik kan er naar blijven kjken. De Halloween looks van Lottelovesbeauty vind ik ook echt zo gaaf, daar heb ik ook helemaal gebiologeerd naar zitten kijken, onvoorstelbaar kanp als je dat met make-up kan doen. ook Cynthia van beautykoning is zo ontzettend goed. Het is echt jammer dat Halloween niet zo uitbundig gevierd word, al heb ik het idee dat het steeds meer in opkomst is. Als ik dit zelf zou vieren en het zou kunnen dan zou ik wel als ijsprinses willen gaan, die vind ik geweldig.

 • Avatar van Manon Boerakker
  Reply Manon Boerakker 29 oktober 2015 at 17:57

  Ik vind de looks ook heel erg gaaf !

 • Avatar van Eline | Simply Handwritten
  Reply Eline | Simply Handwritten 29 oktober 2015 at 13:54

  Ik vind het ook jammer dat in Nederland zo weinig met Halloween gedaan wordt. Al die griezels, dat hoeft van mij niet zo, maar verkleedfeestjes zijn zo leuk!

  Bij mij in de straat werd voor de kinderen wel eens het één en ander georganiseerd. De ouders die mee wilde doen zorgden dan voor een briefje door de bus bij alle buren, zodat de buren zelf konden aangeven of er daar kinderen langs mochten komen of niet. Super leuk concept om de kinderen toch Halloween te kunnen laten vieren :)

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 29 oktober 2015 at 12:48

  Woah, heel gaaf! Wij vieren hier geen Halloween en ik ben zelfs nog nooit naar een Halloween-themafeest geweest. Heel jammer, maar misschien geven we een komend jaar zelf een Halloweenfeestje! :-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 29 oktober 2015 at 11:57

  looove halloween :D afgelopen jaar ook een geweldig feestje gehad waarbij ik als evil roodkapje verkleed was :D

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 29 oktober 2015 at 09:47

  Jeroen en ik zouden ook echt heulemaal los gaan voor een halloweenfeest. Zo af en toe hebben we een themafeestje waar we ook al flink voor uitpakken, maar een écht halloweenfeest lijkt me echt heel erg leuk.
  Bij ons wordt er voor halloween/sint maarten ook nooit aangebeld, ik zou persoonlijk de flats echt niet skippen als kind ;-)

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 29 oktober 2015 at 09:44

  Jaaa, die looks van MAC zijn zo vet! Een ware inspiratiebron. En thanks voor de linkliefde, ik heb ze met veel plezier (en geduld, haha) gemaakt! <3 Fijn dat je ze mooi vindt :)

 • Avatar van layla
  Reply layla 29 oktober 2015 at 09:28

  ik vind de 3e foto bovenin erg gaaf!! Lekker eng

 • Avatar van jeapiebel
  Reply jeapiebel 29 oktober 2015 at 09:08

  Dat YouTube kanaal van MAC de tutorials te vinden zijn is allemaal super voor ons allemaal. Ik heb de look van Lotte en Cynthia al gezien en vind het zo gaaf. De Ice Queen ijskoningin is mijn favoriet,,,wauw.

 • Avatar van BEAU
  Reply BEAU 29 oktober 2015 at 08:51

  Ik vier zelf nooit halloween maar mijn pubers zijn samen met manlief naar walibi fright night geweest en dat vonden ze geweldig ;)

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 29 oktober 2015 at 07:55

  Ben het helemaal met je eens.. Zo jammer dat Halloween niet echt een feest is hier. Terwijl t zo veel leuker is dan carnaval….

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 oktober 2015 at 06:48

  Leuk!
  Ik doe nooit iets aan dit feest!

  Xoxo

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 29 oktober 2015 at 06:33

  Ik heb halloween nog nooit gevierd, maar toch vind ik ik alle looks die voorbij komen vaak erg tof. Vooral die van Lotte zijn inderdaad heel erg mooi! Van MAC vind ik de Ice Queen tof :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.